Facebook Entressen kirjasto Syksy 2009                3. Rakenna itsellesi profiili.
Haluan tietää, mi...
10. Etsi sinulle sopivin tapa käyttää Facebookia. Jos sitä ei
  löydy,lähde pois Facebookista.
11. Apua Facebookin kä...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Facebookin lyhyt ohje syksy 2009

3,104 views

Published on

Tämä ohje sopii esimerkiksi Entressen kirjaston Facebook-kurssille tulevalle.

Published in: Education, Technology
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • Tämä Facebook-ohje ei edusta minun käsitystäni hyvin rakennetusta sivusta. Päätin vain käyttää tilanteen hyväksi ja harjoitella samalla harvoin käyttämäni Office 2007:n käyttöä. Tosin. Miksi minä harjoittelen asioita, joita kenenkään ei pitäisi käyttää?
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
3,104
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
19
Actions
Shares
0
Downloads
11
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Facebookin lyhyt ohje syksy 2009

 1. 1. Facebook Entressen kirjasto Syksy 2009 3. Rakenna itsellesi profiili. Haluan tietää, mitä Facebook on. Haluan nähdä, onko Facebookissa ystäviäni. Haluan olla yhteydessä läheisiini Facebookissa. 4. Mieti, mitä tietoja itsestäsi haluat jakaa Facebookissa. Minulla on käytössäni sähköpostiosoite, jonka avulla voin vahvistaa Facebook-käyttäjätilin luomisen. 5. Mieti, keiden kanssa haluat jakaa kokemuksesi ja tietosi Facebookissa. Minulla on itseäni esittävä valokuva jpg-kuvatiedostona. Kuvan voi lisätä myöhemminkin. 6. Mieti, mitä kerrot itsestäsi ystävillesi kahvilassa, vieraille ihmisille bussipysäkillä. Facebook on osa tätä maailmaa. 1. Mene netissä ositteeseen: facebook.com 7. Etsi Facebookissa olevat ystäväsi. 2. Luo käyttäjätili. 8. Houkuttele ystäviäsi Facebookiin. 9. Harjoitelkaa, leikkikää ja testatkaa yhdessä.
 2. 2. 10. Etsi sinulle sopivin tapa käyttää Facebookia. Jos sitä ei löydy,lähde pois Facebookista. 11. Apua Facebookin käyttämiseen ja käytön lopettamiseen saat kirjastosta. Ainakin Entressen kirjastosta.

×