Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

izdelava spletnih strani in spletne strani v izdelavi

304 views

Published on

izdelava spletnih strani, brezplačne spletne strani, kako do spletnih strani

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

izdelava spletnih strani in spletne strani v izdelavi

  1. 1. IZDELAVA SPLETNIH STRANIZasnova nove grafične podobe, ki jo dobite v oceno, vsebujekompletno zasnovo spletnih strani, in sicer menije, fotografije, testnobesedilo, nogo in glavo strani. Grafična podoba nakazuje tudi izglednaslovne strani in podstrani. Po vaši oceni predloge celotne podobespletnih strani na osnovi vaših pripomb naredimo še dodatnepopravke. Potem, če zasnovo nove grafične podobe potrdite,pristopimo k izdelavi vaših novih strani.Že v samem postopku izdelava spletnih strani upoštevamorazpršenost ključnih fraz, ki zadevajo vaše področje delovanja. Prikoncu postopka oblikovanja pa v sodelovanju s stranko in z uporabonaših orodij ter našega znanja s tega področja, naredimo še končnooptimizacijo spletnih strani za skrbno izbrane ključne besede.Pisanje besedil za spletne strani je storitev, ki mora stalno sleditisodobnim tehnologijam, brez prestanka izpopolnjevati znanje in biti vkoraku s trendi, ki predstavljajo na področju opaznosti in uspehovblagovnih znamk velik preobrat. Internetne predstavitve so postaleogledalo firm in pazljivo napisana besedila imajo v časuneustavljivega vzpona sodobnih medijev precej večji pomen, kotkadar koli v preteklosti.Zaključna faza celotnega postopka izdelave, optimizacije in postavitveinternetnih strani, je prijava internetnih strani v spletne iskalnike inimenike. Kvalitetna prijava izdelanih strani je všteta v strošek izdelave
  2. 2. internetnih strani. Po končanem procesu oblikovanja internetnihstrani in po končni potrditvi naročnika, da je s celotno izvedboprojekta zelo zadovoljen, izdelane internetne strani strokovnododamo v vse najbolj obiskane svetovne in domače internetneiskalnike.Celoten postopek oblikovanja spletnih strani ne zajema zgolj enegaprogramerja. V proces so vključeni vsi, od grafičnega oblikovalca,tekstopisca, strokovnjaka za optimizacijo internetnih strani, mojstraza css in html ter komercialista. Na koncu ne smemo izpustiti šeadministratorja, ki vaše internetne strani pravilno namesti naserverje. Če se zgodi, da manjka le en od vseh naštetih členov v dolgiverigi ljudi, ki se ukvarjajo z vašo spletno stranjo, je lahko končnirezultat precej vprašljiv.Kakovostna optimizacija internetnih strani je izjemnega pomena zaznatno povečanje obiska katerihkoli spletnih strani. Zgolj strokovnodoločene ključne besedne zveze vam bodo prinesle ciljneobiskovalce. Obiskovalci, ki so preusmerjeni na vašo spletno stran ziskalnikov so zagotovo najkvalitetnejši obisk spletnih strani, polegtega, pa je ta obisk tudi popolnoma brezplačen.Začetna poteza celotnega projekta izdelava spletne strani je izbiravašega spletnega naslova oz. internetne domene. Ko se dogovorimoo izvedbi izdelave internetnih strani vam za začetek povemo kakoizbrati spletno domeno. Z vašim soodločanjem ter ob upoštevanjuimena vašega podjetja, dejavnosti s katero se vaša firma ukvarja,skupaj skrbno izberemo primeren internetni naslov.
  3. 3. Programiranje internet strani z možnostjo urejanja vsebin jeponujena zlasti uporabnikom, ki hočejo sami, kadarkoli, upravljati zvsebino na svojih spletnih straneh. Ravno tako je CMS zelo primerenza spletna mesta, kjer se spremembe informacij dogajajo dnevno inse morajo te spremembe podatkov na spletu objaviti hipoma.Spletno oglaševanje oziroma internetni marketing je trenutno edennajbolj učinkovitih načinov promocije storitev, izdelkov, podjetja alidejavnosti. Razlogi so različni, glavni pa je predvsem ta, da je spletnooglaševanje cenovno najugodnejše, predvsem če ga primerjamo zostalimi načini oglaševanja, kot so televizija, radio ali tisk. Stroškiinternetnega oglaševanja so odvisni od mnogih dejavnikov, dalečnajpomembnejša pa sta 2. Prvi dejavnik je razmerje med številomprikazov vašega oglasa in dejanskim številom klikov na ta oglas (CTR).Drugi parameter pa je število tistih obiskovalcev, ki so kliknili na vašinternetni oglas in nato naredili željeno akcijo (nakup, vpis podatkov,...). Dejanski rezultati internetnega oglaševanja so enostavno merljivi,kar vam dejansko omogoča takojšen vpogled v učinkovitosttrenutnega oglaševanja, istočasno pa vam omogoča tudi hitroprilagoditev parametrov, ki takoj dajo še večjo učinkovitost tegaoglaševanja.Zanesljivo in učinkovito vodenje vašega Facebook profila aliFacebook strani. Profesionalna podoba in urejeno spletnokomuniciranje poskrbi za povečan ugled vašega podjetja ali blagovneznamke.

×