Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 17 Ad

More Related Content

Recently uploaded (20)

Advertisement

1 okt

 1. 1. 1 ОКТОМВРИ- МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА
 2. 2. Тялото ми вече е слабо и аз съм уморен. Нямам вече силата да правя нещата, които ти правиш.
 3. 3. Може би вече не мога да казвам нещата, които бих искалa.
 4. 4. Може би не осъзнавам кой ден е днес. Все още се дръж с мен като с равна. Все още поемай ръката ми и ми давай любов.
 5. 5. Нека да бъдем с тях! Да им показваме нашето уважение и обич! Та нали те са "виновниците"ние да сме това, което сме днес.
 6. 6. ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА! Да го направим!
 7. 7. Ежегодно този ден се отбелязва в десетки страни под мотото „Общество на всички възрасти". Целта на кампанията е да обърнем внимание на възрастните хора около нас, да отбележим техния принос към обществото ни, да чуем това, което имат да ни разкажат. Тяхното ежедневие не винаги е лесно, но най-много им тежат: самотата, изолацията, неразбирането, незачитането. ЗАЩОТО
 8. 8. "Истинският страх идва от осъзнаването на самотата... а истинският гняв от мисълта за безсилие пред Смъртта... Никой не е вечен... всяка картина с времето губи цвета си... но смисълът остава... както и спомена, че сме били ТУК..."
 9. 9. Ние сме тяхната радост !!!
 10. 10. Ние сме хората, които могат да им подадат ръка!!!
 11. 11. Нашето присъствие около тях ги прави толкова щастливи, а ние, забързани да свършим всичко запланувано, често неволно ги забравяме или пренебрегваме.
 12. 12. Нека намерим минутка в забързаното си ежедневие, за да им обърнем внимание; да ги попитаме как са, имат ли нужда от нещо; да им се усмихнем с обич.
 13. 13. Нас това няма да ни забави, но ще промени неимоверно техния ден, ще стопли душите им и ще ги накара да се усмихнат.
 14. 14. Така ще осветлим техния ден .
 15. 15. Нека да подадем ръка или цвете на възрастните хора.
 16. 16. И да им пожелаем!!!
 17. 17. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,  И ДАРЕНИ ВИНАГИ С ОБИЧТА НА ЛЮБИМИТЕ СИ ХОР А!!!

×