Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Milyen a jo landing page? - Klikkmania - Keresomarketing nap 2016

653 views

Published on

Milyen a jó landoló oldal? A prezentáció erre a kérdésre ad választ a tartalom, a design, a UX és a performance szempontjait szem előtt tartva.

Published in: Marketing
 • Be the first to comment

Milyen a jo landing page? - Klikkmania - Keresomarketing nap 2016

 1. 1. MILYEN A JÓ LANDING PAGE? Keresőből jössz? Mutatjuk! WWW.KLIKKMANIA.HU PRÉMIUM PERFORMANCE/PPC/SEO ELŐADÓ: SOMLÓ IVÁN, ÜZLETFEJLESZTÉSI IGAZGATÓ
 2. 2. TARTALOM 1. AZ INTERNET RÖVID TÖRTÉNETE 2. A WEBOLDALAK FEJLŐDÉSE 3. MI A LANDOLÓ OLDAL? 4. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓ OLDALAKAT? 5. A FORGALOM FORRÁSA 6. MILYEN TÍPUSÚ LANDOLÓ OLDALAK LÉTEZNEK? 7. MIT JELENT AZ A/B TESZTELÉS? 8. MILYEN A JÓ LANDOLÓ OLDAL? 9. HOGYAN NÉZ KI A JÓ LANDOLÓ UX SZEMPONTBÓL?
 3. 3. 25
 4. 4. AZ ELSŐ WEBOLDAL
 5. 5. MIRE HASZNÁLJUK MA AZ INTERNETET? FORRÁS: http://www.go-gulf.com/blog/online-time/
 6. 6. MIRE HASZNÁLJUK MA AZ INTERNETET?
 7. 7. TARTALOM 1. AZ INTERNET RÖVID TÖRTÉNETE 2. A WEBOLDALAK FEJLŐDÉSE 3. MI A LANDOLÓ OLDAL? 4. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓ OLDALAKAT? 5. A FORGALOM FORRÁSA 6. MILYEN TÍPUSÚ LANDOLÓ OLDALAK LÉTEZNEK? 7. MIT JELENT AZ A/B TESZTELÉS? 8. MILYEN A JÓ LANDOLÓ OLDAL? 9. HOGYAN NÉZ KI A JÓ LANDOLÓ UX SZEMPONTBÓL?
 8. 8. MIT NEVEZÜNK LANDOLÓ OLDALNAK? “Egy oldal, amely belépési pont egy honlapra vagy a honlap egy bizonyos részére.” Wikipedia “Egy önálló weboldal ami elkülönül a honlap többi részétől. Arra tervezték, hogy egyetlen fókuszált célt szolgáljon.” Unbounce “Az interneten minden olyan weboldal landoló oldal ami 1.) tartamaz egy űrlapot, 2.) azért hozták létre hogy a látogatóról információt gyűjtsön az űrlapon keresztül.” HubSpot
 9. 9. TARTALOM 1. AZ INTERNET RÖVID TÖRTÉNETE 2. A WEBOLDALAK FEJLŐDÉSE 3. MI A LANDOLÓ OLDAL? 4. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓ OLDALAKAT? 5. A FORGALOM FORRÁSA 6. MILYEN TÍPUSÚ LANDOLÓ OLDALAK LÉTEZNEK? 7. MIT JELENT AZ A/B TESZTELÉS? 8. MILYEN A JÓ LANDOLÓ OLDAL? 9. HOGYAN NÉZ KI A JÓ LANDOLÓ UX SZEMPONTBÓL?
 10. 10. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓKAT? • Az oldal célja, hogy rávegye a látogatót egy további oldal betöltésére • Tipikus “bemelegítő oldal” ahol információkat találunk az adott termékről, ajánlatról vagy szolgáltatásról ÁTKATTINTÁSRA
 11. 11. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓKAT? • Az oldal célja, hogy a lehető legtöbb adatot begyűjtse a látogatóról • Az értékes információkért cserébe adnunk is kell valamit a látogatónak. Mit adhatunk cserébe? LEAD GENERÁLÁSRA
 12. 12. TARTALOM 1. AZ INTERNET RÖVID TÖRTÉNETE 2. A WEBOLDALAK FEJLŐDÉSE 3. MI A LANDOLÓ OLDAL? 4. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓ OLDALAKAT? 5. A FORGALOM FORRÁSA 6. MILYEN TÍPUSÚ LANDOLÓ OLDALAK LÉTEZNEK? 7. MIT JELENT AZ A/B TESZTELÉS? 8. MILYEN A JÓ LANDOLÓ OLDAL? 9. HOGYAN NÉZ KI A JÓ LANDOLÓ UX SZEMPONTBÓL?
 13. 13. HONNAN ÉRKEZIK A LÁTOGATÓ?
 14. 14. HONNAN ÉRKEZIK A LÁTOGATÓ? FORRÁS: https://instapage.com/
 15. 15. TARTALOM 1. AZ INTERNET RÖVID TÖRTÉNETE 2. A WEBOLDALAK FEJLŐDÉSE 3. MI A LANDOLÓ OLDAL? 4. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓ OLDALAKAT? 5. A FORGALOM FORRÁSA 6. MILYEN TÍPUSÚ LANDOLÓ OLDALAK LÉTEZNEK? 7. MIT JELENT AZ A/B TESZTELÉS? 8. MILYEN A JÓ LANDOLÓ OLDAL? 9. HOGYAN NÉZ KI A JÓ LANDOLÓ UX SZEMPONTBÓL?
 16. 16. TARTALOM 1. AZ INTERNET RÖVID TÖRTÉNETE 2. A WEBOLDALAK FEJLŐDÉSE 3. MI A LANDOLÓ OLDAL? 4. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓ OLDALAKAT? 5. A FORGALOM FORRÁSA 6. MILYEN TÍPUSÚ LANDOLÓ OLDALAK LÉTEZNEK? 7. MIT JELENT AZ A/B TESZTELÉS? 8. MILYEN A JÓ LANDOLÓ OLDAL? 9. HOGYAN NÉZ KI A JÓ LANDOLÓ UX SZEMPONTBÓL?
 17. 17. A/B TESZT? FONTOS EZ?
 18. 18. A/B TESZT? FONTOS EZ?
 19. 19. TARTALOM 1. AZ INTERNET RÖVID TÖRTÉNETE 2. A WEBOLDALAK FEJLŐDÉSE 3. MI A LANDOLÓ OLDAL? 4. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓ OLDALAKAT? 5. A FORGALOM FORRÁSA 6. MILYEN TÍPUSÚ LANDOLÓ OLDALAK LÉTEZNEK? 7. MIT JELENT AZ A/B TESZTELÉS? 8. MILYEN A JÓ LANDOLÓ OLDAL? 9. HOGYAN NÉZ KI A JÓ LANDOLÓ UX SZEMPONTBÓL?
 20. 20. MILYEN A JÓ LANDOLÓ? • Rövid, letisztult • Könnyen navigálható • Követi a design trendeket • Tartalmaz CTA-t • Releváns • Értékes
 21. 21. TARTALOM 1. AZ INTERNET RÖVID TÖRTÉNETE 2. A WEBOLDALAK FEJLŐDÉSE 3. MI A LANDOLÓ OLDAL? 4. MIRE HASZNÁLJUK A LANDOLÓ OLDALAKAT? 5. A FORGALOM FORRÁSA 6. MILYEN TÍPUSÚ LANDOLÓ OLDALAK LÉTEZNEK? 7. MIT JELENT AZ A/B TESZTELÉS? 8. MILYEN A JÓ LANDOLÓ OLDAL? 9. HOGYAN NÉZ KI A JÓ LANDOLÓ UX SZEMPONTBÓL?
 22. 22. KÖSZÖNÖM WWW.KLIKKMANIA.HU PRÉMIUM PERFORMANCE/PPC/SEO ELŐADÓ: SOMLÓ IVÁN, ÜZLETFEJLESZTÉSI IGAZGATÓ

×