Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

02 Portaluri cu locuri de muncă

598 views

Published on

Portaluri cu locuri de muncă

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

02 Portaluri cu locuri de muncă

  1. 1. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupareCăutarea unui loc de muncă pe Internet Avantajele Portaluri cu locuri Rețele Sociale angajării în rețea de muncă Serviciul Public al Locuri de muncă în Alte site-uri în Locurilor de Europa rețea Muncă
  2. 2. Căutarea unui loc de muncă pe Internet 2. Portalurile cu Locurile de Muncă Putem deosebi două tipuri de portaluri cu locuri de muncă: • Așa numitele portaluri generale, unde se pot găsi și se pot oferi locuri de muncă în orice sector. • Și așa-numitele portaluri specializate, care gestionează oferte și cereri Principale dintr-un anume sector: metal, turism, finanțe, etc.caracteristici Funcționarea și structura tuturor portalurilor (ce informații prezintă și cum fac acest lucru) este foarte similară și simplă. De obicei, beneficiază de un formular standard în vederea introducerii CV-ului nostru, înscriindu-ne în prealabil. În plus, putem găsi paragraful “CV text” , care folosește la introducerea de informații suplimentare ce nu vor fi fost reflectate la paragarafele anterioare. Putem copia în cadrul acestui paragraf CV-ul nostru exact așa cum apare acesta redactat în mod obișnuit.
  3. 3. Căutarea unui loc de muncă pe Internet 2. Portalurile cu Locurile de Muncă Câmpurile cele mai obișnuite sunt similare celor dintr-un CV standard: Date personale Studii Academice Experiență Limbi străine Principale …caracteristici În plus, putem găsi paragraful “CV text” , care folosește la introducerea de informații suplimentare ce nu vor fi fost reflectate la paragarafele anterioare. Putem copia în cadrul acestui paragraf CV-ul nostru exact așa cum apare acesta redactat în mod obișnuit. Confidențialitate: prin acest paragraf, vom indica nivelul de vizibilitate pe care dorim să/l conferim CV-ului nostru.
  4. 4. Căutarea unui loc de muncă pe Internet 2. Portalurile cu Locurile de Muncă Principalele portaluri cu Locuri de Muncă includ un paragraf ce conține sfaturi și trucuri, recomandabil nu doar pentru a profita cât mai mult de utilizarea portalului, ci și pentru a ne îmbunătăți căutarea unui loc de muncă cu informații referitoare la interviuri de angajare, la negocieri de salariu, sau chiar cu informații pentru sprijinirea persoanelor care au un Mejoras loc de muncă să facă față unor probleme de muncă diverse.constantes Unele portaluri permit și…  Introducerea mai multor CV-uri, creând diferite profiluri ce ne permite să optăm pentru diferite oferte de muncă într-un mod mai specific. Includerea diplomelor ce atestă cunoașterea limbilor străine Includerea scrisorilor de recomandare a șefilor pe care i-am avut de-a lungul vremii și care ne garantează munca depusă, sub forma unor recomandări.
  5. 5. Căutarea unui loc de muncă pe Internet 2. Portalurile cu Locurile de MuncăeJobs
  6. 6. Căutarea unui loc de muncă pe Internet 2. Portalurile cu Locurile de MuncăBestjobs
  7. 7. Căutarea unui loc de muncă pe Internet 2. Portalurile cu Locurile de Muncămyjob

×