Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fitxa de lectura-1

307 views

Published on

Trabajo

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Fitxa de lectura-1

  1. 1. FITXA DE LECTURA Data: 28/05/2015 Alumne/a:Itziar hernandez gomez Grup:2n eso A Títol del llibre: Kika Superbruja y la momia. Autor/a: Alemán Knister Editorial: Bruño Col·lecció:Kika superbruja Any de publicació: 1997 Lloc: Alemania Tema (de què tracta): Fantasia, aventura, amistad, magia y comdia Personatges que intervenen: -Kika -El seu germa -La seva mare -La momia Argument (breu resum): Era una nena anomenada Kika, que es va trobar un llibre d'encanteris sota el seu llit. Ha Kika li encanta fer encanteris, però el dolent és que no tots els encanteris surten del tot bé. Llavors, un dia va començar a llegir el llibre, per art de màgia va aparèixer en una cova subterrània on allí es va trobar el faraó i les seves coses més preuades. Va començar a tremolar de la por que tènia, va treure la seva llanterna per poder
  2. 2. veure millor perquè no podia veure amb claredat. Va anant investigant les coses que hi havia a la seu voltant, quan de sobte la llanterna es va apaga i Kika va començar a sentir sorolls i passos. Però va ocórrer ser d'un company seu anomenat Ahmed, que portava diversos dies espantant la gent. Kika i el seu amic van decidir canviar la mòmia veritable per una altra falsa, per poder espantar els saquejadors, però quan es van anar oblidar de canviar la mòmia veritable per la falsa... però al final ho van aconseguir i Kika va tornar a la seva casa sana i estàlvia. Opinió personal: És un llibre molt divertit i interessant, encara que crec que es podria millorar moltes coses però d'altra banda crec que és un llibre molt bonic. Recomano el llibre:Aquest llibre l'hi recomano a tots aquells que siguin amants de les novel·les de fantasia i els agradi la màgia, també crec que és un llibre adequat a totes les edat,encara que tingui un vocabulari difícil.

×