Voordelen van Hand Geschraapte Vloeren

212 views

Published on

De verouderde vloeren uit de Vintage collectie passen in elke sfeervolle omgeving.Het gebruik van pure materialen en natuurlijke tinten vormen de basis. Doorleefd en getekend.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
212
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Voordelen van Hand Geschraapte Vloeren

  1. 1. Voordelen van Hand Geschraapte Vloeren6/14/2013WWW.ISSAVLOEREN.NLWWW.SEOOUTSOURCINGINDIA.COM
  2. 2. Voordelen van Hand Geschraapte VloerenVandaag veel huiseigenaren willen dat de look en feel van de traditionele houtenvloeren, maar ook de bescherming en de veiligheid die de moderne vloeren biedt.Het is sa voorkomende dilemma met nostalgische verbeteringen aan het huis datmensen willen het uiterlijk van ouderwetse zonder de inherente problemen van ietsantiek. Houten vloeren zijn een voorbeeld waar het balanceren van de uitstralingvan het oude houten vloeren met de moderne normen van de prestaties. Een manierom deze combinatie van nieuwe en oude te bereiken is met de hand geschraaptvloeren. Ontworpen om het uiterlijk van een oudere stijl houten vloer met de handgemaakt, dat een natuurlijke vorm van slijtage blijkt te hebben, dit soort vloerenook profiteren van eigentijdse afwerkingen die het vloeroppervlak te beschermen.Goed gemaakt geschraapt vloeren hebben de aparte look van ambachtelijkvakmanschap en freeswerk. Handgeschraapte Vloeren die willen een traditionelethema voor hun huis liever hout dat karakter heeft en is niet zo fijn afgewerkt dat hetniet echt uitziet. Met geschraapte vloeren ambachtslieden kunnen doelbewustmarkeren en beeldhouwen het hout met behulp van hamers en beitels aan elkeplank geven een natuurlijke en aparte look en feel, zonder dat het gevaarlijk om opte lopen of gevoelig voor vocht en schimmel. De mate waarin een hardhouten vloerwordt met de hand geschraapt is geheel aan de klant. Een goede vakman kan eenbeetje markering toe te voegen aan de planken of ga voor een voller schrapen datde imperfecties verandert in een artistieke stijl.Met vloeren geschraapt met de hand je kunt nog steeds moderne kleuren enafwerkingen die overeenkomen zal interieurinrichting en beschermen het houttegen voetverkeer, morsen en de slijtage van de tijd toe te passen. Op deze manierkunt het uiterlijk van een oude houten vloer met haar vlekken en merken, maar hetgemak van het kennen van de vloer te krijgen is stevig en stabiel en zal duren voorde komende jaren. Hoewel met de hand geschraapt vloeren wordt vaak gevondenmet traditionele hout kunt u ook kiezen voor speciale ontworpen hardhouten vloerenmet een hand geschraapt textuur. Dit zorgt voor meer flexibiliteit in het installatieproces.
  3. 3. Met de hand geschraapt houten vloeren huiseigenaren kunnen genieten van rechteen vlakke vloer planken die de kenmerken van oud hout hebben zonder denadelen. In plaats van ongelijke planken met slappe secties en splinters je krijgt eenhoge kwaliteit met de hand geschraapt vloeren die er oud uit, maar presteren alsnieuw. Hand geschraapt vloeren kan worden gebruikt in traditionele en eigentijdsewoningen die een klassieke en tijdloze kwaliteit te zoeken met het extra voordeelvan de moderne techniek en vakmanschap.Author:- Issavloeren

×