Presentation Beatles

698 views

Published on

Published in: Travel, Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentation Beatles

 1. 2. EREN QUATRE... ... Nois de de Liverpool, i es deien JOHN, PAUL, GEORGE y RINGO. Van revolucionar el món de la música. Res va tornar a ser igual després de la seva aparició i ningú sembla que els hagi oblidat malgrat el seu trencament al 1970. Els seus discos, mil·lionaris quasi tots en el moment del seu llançament, es venen encara a un ritme sorprenent.
 2. 3. JOHN, PAUL, GEORGE Y RINGO van néixer a Liverpol entre 1940 i 1943. Les seves famílies eren de classe econòmica baixa i ells no tenien grans aspiracions culturals ni posibilitats a estudiar una carrera universitària. Com qualsevol altre jove de la seva generació aspiraven a acabar les seves obligacons escolars i després haurien de buscar treball en alguna fàbrica.
 3. 4. JOHN LENNON Va néixer el 9 d’octubre de 1940. Fill d’un mariner i de Julie, la seva mare, que va morir quan ell tenia 9 anys. A John Lenon, no li agradava l’escola, només li agradava el dibuix, la redacció de petits contes i poemes i la música. Seva va ser la idea de formar els QUARRYMEN, el grup que després donaria origen als Betles i ningú li va discutir la condició de líder carismatic
 4. 5. PAUL McCARTNEY Aquest era bastant diferent. Era un bon estudiant i tenia una bona relació amb la seva família. Un amic comú, Iván Vaughan, els va presentar durant una actuació dels Quarrymen en una festa i Paul va se acceptat com a nou guitarrista en el grup.
 5. 6. GEORGE HARRISON Ell va ser el personatge més discret dels Beatles. Era també el més jove i va necessitar varies setmanes de prova per ser acceptat en el conjunt, encara que era amic de Paul. Parlava molt poc i quasi tot el temps el dedicava a assajar tot sol amb la carisima guitarra que li havien regalat els seus pares Harry y Louise.
 6. 7. RINGO STAR Va ser el quart Beatle, però la seva entrada al grup va arribar més tard, en substitució a PETER BEST, el bateria, i curiosament el membre del grup que més interès femení despertava a Liverpol. Les raons de la seva expulsió mai van quedar aclarides.
 7. 8. La majoria de les composicions del conjunt les van firmar Lennon i McCartney i no dubtem que aquest treball en equip va ser una de les claus del seu èxit. Personal i musicalment eren molt diferents. John era innovador i gran apassionat del rock and roll. Paul tenia molta facilitat per les melodies i les balades romàntiques. Mentre van tenir una bona comunicació els beatles funcionaven. Quan la comunicació entre tots dos es va trencar els beatles van desaparèixer.
 8. 9. Després dels seus grans èxits, els Beatles ho van ocupar tot. Tot va començar amb els joves que es sentien identificats amb la seva música , amb els seus pentinats, amb la seva forma de vestir.......
 9. 10. Així es van convertir en ídols per molts joves de tot el món. Van crear la BEATLEMANIA !!!
 10. 11. L’ ADÉU Al 1970, Paul va anunciar des de New York la seva retirada dels Beatles i va començar una carrera com a solista no molt brillant, però que li ha permès mantenir-se fins avui dia. Ringo per a molts és el més normal, i divertit dels quatre, no es va complicar la vida després de la ruptura i així com també va gravar diferents discos com a solista, va orientar la seva carrera al cinema.
 11. 12. Va fer coincidir la separació amb la seva maduració com a compositor.
 12. 13. JOHN LENNON va editar al 1970 i 1971 dos magnífics LP: John Lennon i Imagine. Es va traslladar a viure a New York, a l’edifici Dakota on el 8 de Desenbre de 1980 quan entrava a casa seva va se assassinat per un admirador seu.
 13. 14. Avui, com a quartet musical, els Beatles són un record, un record molt important d’una època de la nostra història . Ells van revolucionar el concepte de la música a tot el món. El record dels Beatles i la seva música continua present avui dia .
 14. 17. FI

×