Ucoz white-labe

1,443 views

Published on

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,443
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ucoz white-labe

  1. 1. uCoz White Label: “ B2B Website Builder Solution”   White label solution: uCoz Website Builder
  2. 2. <ul><li>5 years on the Internet market </li></ul><ul><li>absolute leader in Eastern Europe </li></ul><ul><li>won number of awards, including Mashable </li></ul><ul><li>one million active users </li></ul>About us: White label solution: uCoz Website Builder Strategic investor Partners Winner of
  3. 3. <ul><li>TOP 10 of the Russian-language segment of the Internet according to the data of such independent rating services as comScore, Google Trends, Alexa* </li></ul><ul><li>manage high loads cost-effecently </li></ul>About us: * total traffic White label solution: uCoz Website Builder
  4. 4. Solution White label solution: uCoz Website Builder &quot;uCoz White Label&quot; is a B2B product, that provides
  5. 5. Well-known established projects as well as young, active and ambitious startups . WHO can be interested? White label solution: uCoz Website Builder
  6. 6. It is an excellent opportunity to provide Internet users with one of the basic e-service : to create their own website either global or local. Target Users : White label solution: uCoz Website Builder - countries and languages with small number of internet-users
  7. 7. <ul><li>a niche groups websites </li></ul><ul><li>(for example </li></ul><ul><li>game clans builder ) </li></ul>Target Users : White label solution: uCoz Website Builder
  8. 8. for web-services and portals all over the world . Our product can provide: additional user’s loyalty extra income by giving website builder for their users Product White label solution: uCoz Website Builder
  9. 9. Who are we? <ul><li>uCoz website builder can be used easily by a person without any special technical skills </li></ul><ul><li>our technology has a wide feature set for advanced users </li></ul><ul><li>  </li></ul>White label solution: uCoz Website Builder <ul><li>&quot;uCoz White Label&quot; is based on uCoz SaaS platform </li></ul>
  10. 10. Co-Branding Scheme uCoz technology Our technical support. Training of your user support.  A website builder service + Partner service + Partner label + Partner name + Partner domain  White label solution: uCoz Website Builder Partner web-site:
  11. 11. At present, we already have 2 pilot projects within uCoz White Label: ova.bg  and dmon.com  Example of our white label White label solution: uCoz Website Builder
  12. 12. Bulgarian uCoz White label Bulgarian uCoz White label: <ul><li>2 million Internet users </li></ul><ul><li>- potential revenue - $50 , 000 per month </li></ul>White label solution: uCoz Website Builder
  13. 13. White label solution: uCoz Website Builder In addition to uCoz website-builder, we have WebOS application: Besides its web-site management, user can launch different applications and operates with WebOS as a remote cloud workspace. Webtop: Virtual desktop
  14. 14. Check it ! login: [email_address] password: webtopfortest webtop password: passpass Check it on http://unet.com White label solution: uCoz Website Builder
  15. 15. Business Model White label solution: uCoz Website Builder <ul><li>Advertisement (on users' websites) </li></ul><ul><li>Premium accounts </li></ul><ul><li>Additional services : domains, games etc. </li></ul>Monetization methods:
  16. 16. Mutual Beneficial Cooperation: 50/50   There are NO license fees or any other hidden payments   Revenue Sharing White label solution: uCoz Website Builder
  17. 17. uCoz Team <ul><li>Profitable company </li></ul><ul><li>50+ employees </li></ul><ul><li>experienced team with 6 years of continuous development </li></ul>White label solution: uCoz Website Builder
  18. 18. We are looking for new partners! uCoz White Label Goals White label solution: uCoz Website Builder
  19. 19. CEO Evgeny Kurt  [email_address] eugany Project Manager Irina Cherepanova [email_address] meddych С ontacts White label solution: uCoz Website Builder

×