Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
 Neni 1
 Qellimi I ketij ligjie shte mbrojtja e interesave te konsumatoreve ne treg,si dhe
percaktimi I rregullave dhe n...
ligji per konsumatorin
ligji per konsumatorin
ligji per konsumatorin
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

ligji per konsumatorin

12,545 views

Published on

Per ta shkarkuar FALAS klikoni ne :
http://88.99.38.121/blog/ligji-per-konsumatorin
Projekt per ligjin per Konsumatorin

Published in: Education
  • Be the first to comment

ligji per konsumatorin

  1. 1.  Neni 1  Qellimi I ketij ligjie shte mbrojtja e interesave te konsumatoreve ne treg,si dhe percaktimi I rregullave dhe ngritja e institucioneve perkatese per te mbrojtur te drejtat e konsumatorit.  Neni 2  Ky ligj perfshin te gjitha llojet e mardhenieve ndermjet tregetareve dhe konsumatoreve , qe kane te bejne me mallrat e kosumatoreve apo sherbimeve.  Neni 3  Te drejtat e kosumatoreve :  Te drejtat baze te konsumatoreve  E drejta e mbrojtjes se sherbimeve  e drejta e mbrojtjes së interesave ekonomikë;  c) e drejta e ankimit;  ç) e drejta për dëmshpërblim;  d) e drejta e edukimit;  dh) e drejta e marrjes së informacionit;  e) e drejta e përdorimit të shërbimeve publike;  ë) e drejta e mbrojtjes ligjore;

×