Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Introductie educatieve Wizteach software V1.4

603 views

Published on

Iedereen is ondertussen bekend met de eInstruction interactieve digiborden, de draadloze Mobi, en de CPS stemkastjes en de AVerMedia document camera's die Transcontinenta BV in het assortiment heeft. Wij voegen daar nu de Wizteach™ software aan toe. De Wizteach™ software is de meest universele en meest educatieve digibordsoftware van dit moment. Deze software is te gebruiken met ieder merk en type digibord of touch LCD- /
Plasmascherm. Ook is Wizteach™ uitermate geschikt voor gebruik met de nieuwe interactieve projectoren van EPSON.
voor meer info of een demolicentie http://tinyurl.com/wizteach

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Introductie educatieve Wizteach software V1.4

  1. 1. Wizteach™ educatieve interactieve software Iedereen is ondertussen bekend met de eInstruction interactieve digiborden, de draadloze Mobi, en de CPS stemkastjes en de AVerMedia document camera's die Transcontinenta BV in het assortiment heeft. Wij voegen daar nu de Wizteach™ software aan toe. De Wizteach™ software is de meest universele en meest educatieve digibordsoftware van dit moment. Deze software is te gebruiken met ieder merk en type digibord of touch LCD- / Plasmascherm. Ook is Wizteach™ uitermate geschikt voor gebruik met de nieuwe interactieve projectoren van EPSON. De combinatie van een EPSON interactieve projector en de Wizteach™ software maakt het mogelijk om op iedere muur of op een standaard whiteboard te projecteren. U kunt dan direct met de interactieve pen annoteren over bestaande content of gebruik maken van de unieke interactieve Wizteach™ hulpmiddelen voor bijvoorbeeld rekenen, taal, tekenen en aardrijkskunde. U kunt naar wens de Wizteach™ modules aparte aanschaffen of alles in één. De Wizteach™ software plus de EPSON interactieve projector is de ideale combinatie voor ieder leslokaal! Modulaire opbouw: Doordat de Wizteach™ software modulair is opgebouwd, kunt u alleen die toolbars aanschaffen waar u behoefte aan heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de standaard teken toolbar aanschaffen voor gebruik in combinatie met de EPSON interactieve projector. U heeft zo de meest gebruikte eenvoudige “digibord” tools tot uw beschikking, aangevuld met (webcam/ documentcamera)video en screencapture mogelijkheden. Reken/wiskunde tools: Het meest uitgebreide onderdeel van de Wizteach™ software is het reken/wiskunde gedeelte. Met maar liefst 34 interactieve tools heeft u meer dan genoeg hulpmiddelen om de meest voorkomende rekenkundige zaken te verduidelijken en te demonstreren. De wiskunde tools zijn opgesplitst in vijf kerngebieden: cijfers, meetgereedschappen, Geometrie, Grafieken en data/Wiskunde en Games.
  2. 2. Taal toolbar: Maak (Engels) taalonderwijs nog interactiever en leuker met de WizTeach™ taal tools en taal games. Type een tekst in elke grootte en lettertype. Gebruik bestaande of nieuwe zinnen en haal elementen uit de zin en stop deze in de kluis. Laat de leerlingen ze daarna uit de kluis halen en op de juiste plaatst terugzetten. De diverse taalgames zorgen er voor dat de leerlingen individueel of samen de taal kunnen ontdekken en beleven. Aardrijkskunde toolbar: De nieuwe Aardrijkskunde toolbar in de Wizteach™ software is een gratis onderdeel van de volledige licentie en geeft een aantal unieke mogelijkheden die met bestaande middelen niet te realiseren zijn of alleen met heel veel tijd en kennis. Zo kunt u snel en eenvoudig landen uit kaarten slepen en de leerlingen vragen om deze te identificeren. Daarna roept u met één klik de betreffende landinformatie op in Wikipedia. Een zeer fraaie en nuttige tools is die voor Google Maps. Hiermee kunt u nu meerdere Google Maps kaarten zichtbaar maken in zwevende vensters. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende kaarten of varianten van dezelfde kaart direct naast elkaar vertonen en voorzien van annotaties. De diverse meteorologische tools zijn sleept u eenvoudig op de Google Maps kaart en dezen laten dan live de meetgegevens zien.
  3. 3. Wizteach bestellen of demo licentie aanvragen: U kunt Wizteach™ aanschaffen bij een van de vele Transcontinenta verkooppartners verspreid over heel Nederland. Op de informatie website vindt u daarvoor een speciaal bestelformulier. U kunt daar ook een 30 dagen probeerversie van het volledige Wizteachpakket aanvragen. Op de website vindt u video’s, screenshots en een prijzenoverzicht van alle Wizteach™ modules. Surf dus snel naar: http://transedusolutions.weebly.com en overtuig u zelf van de vele educatieve mogelijkheden die Wizteach™ ook u kan bieden in uw dagelijkse lespraktijk! Transcontinenta B.V. heeft jarenlange ervaring op onderwijsgebied en is importeur van onder andere eInstruction en AVerMedia interactieve oplossingen voor Nederland. Ons team van specialisten staat u graag te woord. Met vriendelijke groet, Rob van Keulen Product manager Transcontinenta B.V. Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw Vennep Tel.: 0252-433793 (rechtstreeks) Tel.:0252-687555 (receptie) www.transcontinenta.nl

×