Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
5 Interessante manieren
 om een visualizer te
    gebruiken
1. Close-up Demonstraties
Demonstreer close-up een techniek of handeling die anders
moeilijk te zien is door de gehele kla...
2. Schilder en teken technieken
 Soms is het handig om een
 bepaalde kunst/techniek /
 vaardigheid te tonen met
 behulp va...
3. Delen en vertonen van werk
Het vertonen van het werk van
kinderen met een visualizer heeft
een aantal voordelen:
  Het...
4. Lees voor uit een reuze boek!
 Tijdens het voorlezen van
 een boek leg je het onder de
 visualizer. Dit maakt het tot
 ...
5. Vertoon een reuze insect!
 Verzamel insecten van rond de
 school en leg ze onder de
 visualizer. Buig de camera tot
 vl...
5. Bezoek de AVerMedia visualizer
website
Als u op zoek bent naar:

 Nog meer manieren om een visualizer te gebruiken
 H...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Vijf interessante manieren om een visualizer te gebruiken

1,912 views

Published on

In deze korte presentatie geven we u vijf manieren om een AVerMedia document camera te gebruiken in het onderwijs.
U zult zien dat het zeer universeel toepasbaar is!

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Vijf interessante manieren om een visualizer te gebruiken

 1. 1. 5 Interessante manieren om een visualizer te gebruiken
 2. 2. 1. Close-up Demonstraties Demonstreer close-up een techniek of handeling die anders moeilijk te zien is door de gehele klas: Het juiste gebruik van een liniaal of geodriehoek. Het juiste gebruik van een reken- of boormachine.
 3. 3. 2. Schilder en teken technieken Soms is het handig om een bepaalde kunst/techniek / vaardigheid te tonen met behulp van de visualizer. Door je werkblad uit te vergroten tot het formaat van je projectiescherm of digibord, maak je het voor de leerlingen makkelijker om te zien en te begrijpen. Laat ook regelmatig leerlingen zelf de visualizer gebruiken om een techniek te demonstreren.
 4. 4. 3. Delen en vertonen van werk Het vertonen van het werk van kinderen met een visualizer heeft een aantal voordelen: Het kan gebruikt worden om progressie te tonen en te belonen. Het kan gebruikt worden om de andere leerlingen te inspireren. Het vertoonde werk kan worden besproken met de gehele klas: Wat is er goed aan en welke dingen zouden nog iets beter kunnen? Het vertonen van werk kan gedaan worden voordat, tijdens en nadat de leerlingen zelfstandig gewerkt hebben.... houdt tussendoor een mini evaluatiesessie om te laten zien hoe iedereen het op zijn manier doet.
 5. 5. 4. Lees voor uit een reuze boek! Tijdens het voorlezen van een boek leg je het onder de visualizer. Dit maakt het tot een grote letters en plaatjes boek! De leerlingen zijn in staat om het verhaal te volgen in de tekst of zelfs in staat om het hardop voor te lezen aan de rest van de klas. Het is een geweldige manier om met de visualizer de afbeeldingen en platen te bespreken met de gehele klas.
 6. 6. 5. Vertoon een reuze insect! Verzamel insecten van rond de school en leg ze onder de visualizer. Buig de camera tot vlak boven het insect! De leerlingen zijn nu in staat om alle details van een insect klassikaal te bekijken en te bespreken. Maak foto’s of een video voor gebruik in een verslag of een digibord les. Voor nog sterkere vergrotingen is het mogelijk om gebruik te maken van de AVerMedia microscoop adapter.
 7. 7. 5. Bezoek de AVerMedia visualizer website Als u op zoek bent naar: Nog meer manieren om een visualizer te gebruiken Handige reviews en gebruikerstips Kant en klare lesplannen voor gebruik in de klas Video’s en voorbeeldfoto’s van de visualizers Kieswijzer om tot het juiste model visualizer te komen Ideeën opdoen en delen op het wereldwijde forum www.documentcameras.nl

×