Transcontinenta Not 2011 beursspecial

505 views

Published on

Een overzicht van de eInstruction, AVermedia, Clickfree en Wizteach prodcuten die te zien zijn op de NOT 2011. Primeurs: Mobi View, CPS Spark en AVerMedia AVerComm.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
505
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Transcontinenta Not 2011 beursspecial

  1. 1. NOT 2011 nieuwsoverzichtWelkom bij de interactieve onderwijs oplossingen van Transcontinenta B.V.Iedereen is bekend met de eInstruction interactieve digiborden, draadloze tablets, stemkastjes ende AVerMedia document cameras die wij als Transcontinenta in ons assortiment hebben. Wijwillen u hier tevens een aantal alternatieve oplossingen laten zien die wellicht voor u ook een juistekeuze kunnen zijn.Iedereen geeft uiteindelijk op zijn of haar eigen manier les. Dat maakt het onderwijsvak ook zoleuk. Natuurlijk wilt u dan zelf bepalen hoe en met wat voor middelen u lesgeeft. Niet alleen nu,maar ook in de toekomst. En staat de kwaliteit daarbij voorop? Dan is de benadering vaneInstruction™ precies wat u zoekt. Ervaar zelf wat eInstruction™ voor u kan betekenen in uwdagelijkse lespraktijk. Ons motto is niet voor niks: “Simple Solutions. Real Results!”Inspirerend en dubbel zo interactief is ons DualBoard™. Betrek uw leerlingen op de meest visuelewijze bij de les. Het DualBoard™ is werelds meest duurzame en eenvoudig te gebruiken dubbelinteractieve digibord. De ideale oplossing voor docenten die hun leerlingen op een visuele,dynamische en interactieve manier willen betrekken bij de les. Het DualBoard™ en de awardwinnende Workspace software, met de unieke Office mode, geeft u de vrijheid om uw lessen eennieuwe dimensie te geven omdat meerdere leerlingen tegelijkertijd op het digibord kunnen werken.Als docent houdt u zelf de volledige controle over welke tools elke leerling tegelijkertijd kangebruiken. In combinatie met de draadloze Mobi’s kunnen er zelfs 4, 6 of 9 leerlingen of groependirect samenwerken op het digibord.Nieuw: Mobi View™Maximale mobiliteit en interactiviteit in één. De MobiView™ is zelfstandig of in combinatie met hetDualBoard™ een zeer krachtig hulpmiddel. Hetbreidt de mogelijkheden uit van de eInstructionstemkastjes, LCD Touchscreens of ieder andermerk digibord. Draadloos via RF verbonden met uwcomputer, heeft u de vrijheid om rond te lopenterwijl u les geeft. De Mobi View™ bezit de volledigefunctionaliteit van een standaard digibord. Het isvoorzien van een Touch-LCD kleurenscherm metdirecte toegang tot meer dan 70 digibordtools.
  2. 2. Via het favorietenscherm op het LCD van de Mobi View™ kunnen websites, lesprogrammas, bestanden op de harde schijf of online lesmateriaal van uitgevers worden opgeroepen. Op het LCD kunt u ook snel even een persoonlijke notitie over een leerling schrijven of een boodschap voor de gehele klas. Met het ingebouwde keyboard bent u altijd in controle zonder de lessen te onderbreken. In combinatie met de eInstruction Response systemen, ziet de docent op het LCD scherm in detail de antwoorden van de leerlingen. Uiteraard is deze feedback in real-time. Met het Touch-LCD scherm heeft de docent direct inzicht in het verloop van de les, het kennisniveau en de vorderingen van de individuele leerlingen. Omdat de Mobi View™ draadloos werkt kan per leerling individueel aandacht geven worden, terwijl tegelijkertijd anderen mee kunnen kijken.De diverse feedback/response systemen van eInstruction, ook wel stemkastjes genoemd, zijnallen even krachtig en toch eenvoudig te gebruiken door leerlingen en studenten van alle leeftijdenen niveaus. Van basisonderwijs tot en met universiteiten, iedere docent en leerling is gebaat bij hettoepassen van stemkastjes in de dagelijkse praktijk. Ze kunnen ingezet worden voor formatieve-en/of summatieve evaluatie, afhankelijk van uw leerdoelstellingen. Alle modellen zijn evenhandzaam en gebruiksvriendelijk. Ze zijn leverbaar in uitvoering met IR- of RF techniek. Met destemkastjes haalt u real time feedback en registratie in uw leslokaal. Uw leerlingen en studentenkunnen anoniem al uw vragen beantwoorden, terwijl de Interwrite Response software automatischalle antwoorden registreert. Bepaal vervolgens zelf hoe en op wat voor manier u de gegevens wiltgebruiken. Van het kleinste klaslokaal tot en met een collegezaal met 2000 studenten.Nieuw in het assortiment is de CPS Spark™. Deze compacte unit heeft een LCD scherm en iszeer gebruikersvriendelijk door o.a. automatisch inloggen. De Spark geeft de leerling directfeedback op het LCD over het wel of niet correct beantwoorden van de vraag en heeft ook een“self-paced mode” voor het in eigen tempo invoeren van de antwoorden van “ouderwets” geprintetoetsen.De kosten voor het gebruik van de meest uitgebreide eInstruction unit, de CPS Pulse, bedraagtvoor de school slechts € 1,00 per leerling, per jaar. ( Gecalculeerd over een schoolperiode vanminimaal 4 jaar en een gemiddelde klasgrootte van 32 leerlingen)
  3. 3. Als het gaat om flexibele en interactieve onderwijsoplossingen, waar beeld centraal staat, dan isAverMedia dé specialist. De jarenlange ervaring en diverse gewonnen awards laten zich duidelijkterugzien in de AverMedia document cameras. Naar keuze uit te breiden met specifiekeaccessoires. Het gebruik van document camera vergroot niet alleen de interactiviteit in de les,maar ook de creativiteit van de leerlingen. De oplossingen van AverMedia worden wereldwijdgeroemd om hun eenvoud, kracht en flexibiliteit gecombineerd met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Een AVerMedia document camera heeft een flexibel gemonteerde camerakop die foto’s, documenten én 3D objecten vergroot kan weergeven en opslaan. Met behulp van extra accessoires kan dit ook met dia’s, negatieven, röntgenfoto’s en microscoop beelden. Het beeld van de document camera kan vervolgens sterk vergroot weergegeven worden op een digibord, LCD touch scherm, televisie, computerscherm of projectiescherm. Door de snelle werking kan iedereen tijdens de les zeer flexibel en spontaan inspelen op alles wat aan lesmateriaal voorhanden is. Een demonstratie van een bepaalde handeling, het nakijken van gemaakt werk, het bekijken van kwetsbare voorwerpen of kleine levende dieren wordt nu duidelijk zichtbaar voor iedereen in het gehele leslokaal. Alle AVerMedia modellen kunnen naast foto’s, ook video-opnamen maken met geluid.Nieuw: AVerComm videoconferentie.De AVerComm HD videoconferentie oplossing stelt scholen in staat om doeltreffend nationaal ofinternationaal te communiceren, zonder de hoge reis-en verblijfskosten. De unieke interactievelive sharing maakt het tevens mogelijk om beeld en geluid van een toegevoegde documentcamera of computer te delen met anderen. Het AVerComm videoconferentie systeem toont snel eneenvoudig de spreker en de les op andere locaties. Hierdoor kunnen minder druk bezochtecolleges virtueel bijgewoond worden en opgenomen voor hergebruik. De HD resolutie van decamera, in combinatie met 7x optische zoom en pan & tilt functie, maken een perfecte registratiemogelijk. Met de H300 kan ook het beeld van een document camera of een computer vertoondworden aan de deelnemers. Zo kunnen belangrijke digibordlessen vertoond worden in meerderelokalen/scholen tegelijkertijd. Dit is bijvoorbeeld zeer handig bij het ondersteunen van drop-out oflangdurig zieke leerlingen. Zowel de AVerComm H100 als de H300 kunnen gebruikt wordenzonder computer. Voor weergave kan er dan gebruik gemaakt worden van één of tweebeeldschermen of een projector. De AVerComm is een zogenaamd ‘all-inclusive’ pakket dat allebenodigde elementen bevat. De AVerComm is tevens compatibel met andere videoconferentiesystemen door de gebruikte standaard codecs.
  4. 4. Maak met Clickfree automatisch een back-up van één computer of meerdere computerstegelijk. Bekijk de inhoud van de back-up en zet in geval van nood de back-up eenvoudigweer terug op uw computer. Dit alles zonder enige computerkennis of software-installatie!Door de unieke manier van dataopslag maakt Clickfree de inhoud van uw back-uptoegankelijk. U kunt zoeken naar een bestand in uw back-up, deze vervolgens bekijken enmet één klik printen, e-maillen of posten op Flickr of Facebook. Een Clickfree is geschiktvoor zowel PC als Mac en kan zelfs van beiden een back-up maken op één Clickfree.Wizteach is de meest universele en handige educatieve digibordsoftware van dit moment.Wizteach bevat talloze unieke hulptools voor rekenen, taal en aardrijkskunde. Het isvolledig digibord-onafhankelijk en daardoor te gebruiken met ieder merk en type digibord.De schaalbare toolbars zijn ook ideaal voor gebruik met een LCD touch scherm. Verder isWizTeach™ uitermate geschikt voor gebruik met de nieuwe interactieve projectoren vanEpson. Iedere muur of standaard whiteboard wordt daarmee interactief en de Wizteachsoftware tovert het vervolgens om in een innovatieve en interactieve leeromgeving.Transcontinenta B.V heeft als importeur diverse topmerken in het assortiment die moderne enbefaamde onderwijsoplossingen bieden. Speciaal voor de NOT 2011 hebben wij een aantal vanonze oplossingen extra aantrekkelijk geprijsd. Alle NOT aanbiedingen zijn geldig t/m 31 maart 2011en zijn terug te vinden in de speciale Transcontinenta NOT prijslijst.Voor meer informatie over de hier vermelde producten en verkoopadressen verwijzen we u graagnaar de speciale Transcontinenta webportal: http://tinyurl.com/not2011 .Transcontinenta BV, Tarwestraat 29, 2153 GE, Nieuw-Vennep, tel.nr.: 0252-687555,info@transcontinenta.nl, Volg ons voor dagelijks educatief nieuws en tips op:www.twitter.com/interwrite of www.twitter.com/documentcameras .

×