Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Persbericht Europese Onderwijspromotie Interwrite

331 views

Published on

Transcontinenta, importeur van Interwrite Learning™ en eInstruction™ oplossingen in Nederland, kondigt een unieke onderwijspromotie aan. Het is onze missie om leerkrachten te voorzien van de juiste leermiddelen, zodat zij elke dag onderwijskundige vooruitgang kunnen boeken. lees het persbericht voor meer informatie of bezoek onze website www.interwritelearning.nl

Published in: Education, Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Persbericht Europese Onderwijspromotie Interwrite

  1. 1. PERS CONTACT: Eric de Jonge 0252-360374 e.dejonge@transcontinenta.nl De eInstruction™ corporation start een unieke Europese campagne ter promotie van het gebruik van innovatieve leermiddelen in het onderwijs. "Onze interactieve oplossingen zijn complementair aan de hedendaagse uitdagingen binnen het onderwijs" zegt Eric de Jonge, verantwoordelijk voor Interwrite Learning™ in Nederland. Nieuw-Vennep, 23 okotber 2009, Transcontinenta, importeur van Interwrite Learning™ en eInstruction™ oplossingen in Nederland, kondigt een unieke onderwijspromotie aan. Het is onze missie om leerkrachten te voorzien van de juiste leermiddelen, zodat zij elke dag onderwijskundige vooruitgang kunnen boeken. Deze middelen moeten voor iedere school of instelling even makkelijk beschikbaar zijn. Om dit te kunnen realiseren subsidieert eInstruction met hun Europese campagne de combinatie van een CPS™ IR Classpack 32 en de Interwrite™ Mobi 501 in een unieke promotiebundel. Mede hierdoor kunnen deze innovatieve leermiddelen ook in Nederland tegen een zeer sterk gereduceerd tarief aangekocht kan worden. Het is ons doel om een naadloos geïntegreerde en interactieve oplossing voor het onderwijs aan te bieden voor het toepassen van formatieve evaluatie. Door gebruik te maken van de nieuwe eInstruction CPS™ IR stemkastjes en de gepatenteerde Interwrite™ Mobi kunnen docenten er voor zorgen dat: • de leerlingen meer worden uitgedaagd, meer focus krijgen en actievere deelnemers worden in hun eigen leerproces. • zij van elke leerling nog beter hun kennisniveau kennen en leren begrijpen en de progressie daarvan kunnen zien terwijl ze lesgeven of doceren. • de samenwerking binnen het klaslokaal wordt aangemoedigd en ieder onderwerp bespreekbaar wordt.
  2. 2. De CPS™ IR is het meest eenvoudig te bedienen 'stemkastje' in zijn soort. Het is net zo eenvoudig te gebruiken als de afstandsbediening van een televisie. Het CPS™ IR systeem is inzetbaar voor leerlingen en studenten van alle leeftijden en niveaus. Van basisonderwijs tot en met universiteiten. De CPS™ IR combineert een snelle infrarood technologie met de meest noodzakelijke mogelijkheden in een handzaam formaat. Met dit type stemkastje haalt elke school of instelling in een handomdraai real-time feedback en evaluatie in het leslokaal. De Interwrite™ Mobi 501 is een uiterst flexibel hulpmiddel, zeker in combinatie met de CPS™ IR Classpack 32. Direct draadloos verbonden met de computer geeft de Interwrite™ Mobi, en de meegeleverde Interwrite™ Workspace V8 software, docenten de vrijheid om vanuit elke hoek in het leslokaal toch de controle over de lessen te houden. De Interwrite™ Mobi 501 werkt zonder enige calibratie direct met ieder merk digibord, touch LCD scherm, computer, enzovoorts. Met de Mobi pen kan elke docent o.a. schrijven, tekenen, foto’s invoegen, aantekeningen maken over elke digitale educatieve content of direct in hun vetrouwde Microsoft Office bestanden. De Interwrite™ Mobi 501 is voorzien van een 'KWIK'*-LCD kleurenscherm. In combinatie met de CPS™ IR Classpack 32, ziet de docent op het LCD scherm de antwoorden en meningen van de individuele leerlingen in detail. Uiteraard is deze feedback in real-time. Met het KWIK-LCD scherm heeft de docent direct inzicht in het verloop van de les, het kennisniveau en de vorderingen van de leerlingen. * KWIK is een afkorting die staat voor: "Know What I Know". Samenstelling CPS™ IR en de Interwrite™ Mobi 501 promotiebundel: • 32x eInstruction CPS IR™ stemkastje • 1 x IR ontvanger plus USB kabel van 2,5m • 1 x Interwrite™ Response software V6 CD (Nederlandstalig) • 1 x speciale draagtas • 1x Interwrite™ Mobi 501 • 1x RF ontvanger voor Interwrite™ Mobi 501 • 1x Interwrite™ Workspace software V8 (Nederlandstalig) • 1x USB kabel voor opladen Interwrite™ Mobi 501 Wij stemmen voor! 'S werelds best verkochte stemkastjes, de CPS™ IR in een Classpack 32 en de unieke draadloze Interwrite™ Mobi zijn in één promotiebundel beschikbaar voor een wereldprijs: Adviesverkoopprijs bedraagt € 2,294,00 excl. BTW./ € 2.729,86 incl. BTW. Tijdelijke promotieprijs: €529,00 excl. BTW./ € 629,51 incl. BTW. Deze promotiebundel is van tijdelijke aard en geldig t/m 31-12-2009. Er gelden geen beperkingen in het aantal aan te schaffen promotiebundels!
  3. 3. -###- Over Interwrite Learning™ en eInstruction™. eInstruction™, in 1980 opgericht door Dr. Darrell Ward, kan worden gezien als de pionier op het gebied van het gebruik, en de inzet, van studenten response systemen. Het is allemaal gestart met de introductie van het handzame feedback response systeem onder de naam; CPS (Classroom Performance System) en de bijbehorende software. Vandaag de dag zijn de CPS oplossingen marktleider op het gebied van feedback response systemen in het onderwijs. Interwrite Learning™ biedt onderwijzers een totaal concept van software, leerlingen/student response systemen, interactieve digiborden, draadloze Mobi’s en desktop Panels, die allemaal geïntegreerd zijn met de noodzakelijke hoge kwaliteit content. Deze interactieve oplossingen hebben inmiddels bewezen, dat ze er toe bijdragen dat leerlingen meer betrokken zijn bij de les en dat de onderwijzer op basis van real-time feedback beter inzicht krijgen in wat wel en niet begrepen wordt. Daar waar nodig kunnen onderwijzers met de verkregen feedback direct hun lessen aanpassen. Miljoenen leerlingen/studenten, onderwijzers en professoren in het primaire en hoger onderwijs instellingen wereldwijd, gebruiken inmiddels de eInstruction™ en Interwrite Learning™ technologieën. Beschikbaar in meer dan 40 verschillende talen, zorgt eInstruction™ ervoor, dat hun oplossingen inmiddels in meer dan 90 landen wereldwijd gebruikt worden. eInstruction™ heeft haar hoofdkantoor in Denton, Texas en diverse kantoren in Columbia MD, Scottsdale AZ, Cininatti OH en een Europees hoofdkantoor in Parijs. Nederlandse importeur. De importeur voor eInstruction™ en Interwrite Learning™ in Nederland is: Transcontinenta BV, Tarwestraat 29, 2153 GE , Nieuw-Vennep. Voor meer specifieke informatie zie ook de website: www.interwritelearning.nl Contactpersoon: Eric de Jonge Tel. 0252-360374 Fax. 0252-676149 Mobiel: 06-51865835 E-mail: e.dejonge@transcontinenta.nl

×