Nieuwe Q1 2010 Release E Instruction Voor Interwrite Workspace En Interwrite Response Software

250 views

Published on

Hierbij introduceren we de release van de nieuwste eInstruction's software updates voor de Interwrite Workspace en Interwrite Response software.

eInstruction streeft ernaar op continue basis de softwarekwaliteit te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen. Daarom heeft eInstruction besloten om de jaarlijkse software release om te zetten in een driemaandelijkse onderhoudsrelease.
www.einstruction.nl

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
250
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Nieuwe Q1 2010 Release E Instruction Voor Interwrite Workspace En Interwrite Response Software

  1. 1. eInstruction nieuwe software releases Interwrite Workspace en Interwrite Response 26-02-2010 13:50 Hierbij introduceren we de release van de nieuwste eInstruction's software updates voor de Interwrite Workspace en Interwrite Response software. eInstruction streeft ernaar op continue basis de softwarekwaliteit te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen. Daarom heeft eInstruction besloten om de jaarlijkse software release om te zetten in een driemaandelijkse onderhoudsrelease. Deze onderhoudsreleases zorgen ervoor, dat de kwaliteit van de software zo hoog mogelijk is. Bestaande functies en functionaliteiten worden eerst geoptimaliseerd in plaats van de focus te leggen op het snel implementeren van nieuwe mogelijkheden. De meest opvallende vernieuwing in deze Q1 release is de ondersteuning van het Windows 7, 64- bits, besturingssystemen en Mac OSX Snow Leopard, 64-bits. De volgende Windows software updates zijn per direct beschikbaar: Workspace V 8.76 Response V 6.51 Detail informatie over deze nieuwe versies kunt u lezen in de release notes op de download pagina’s. De updates zijn gratis voor alle huidige Interwrite licentiehouders. U kunt de nieuwe versies downloaden in de "Ondersteuning-sectie" van de website.

×