Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Nieuwe einstruction workspace en response software en nieuwe digiborden q4 2011

439 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Nieuwe einstruction workspace en response software en nieuwe digiborden q4 2011

  1. 1. eInstruction product en software nieuwsNieuwe eInstruction digiborden eInstruction introduceert nieuwe DualBoards in de volgende maten: 79 inch 4:3 89 inch 16:10 97 inch 16:9 Deze borden hebben allen een verbeterd schrijfoppervlak. Ook is het materiaal nu nog beter geschikt voor het gebruik met een shortthrow projector. Tot slot is het actieve schrijfgebied vergroot. Op het bord staan geen cropmarks meer en het werkvlak loopt nu over het gehele bordoppervlak tot aan de nieuwe strook icoontjes aan de rechterkant van het bord. Klik hier voor productfotos of ga naar de www.einstruction.nl voor meer informatie.Nieuwe Workspace software V8.91Deze update M3 SP1 is de laatste van de zogenaamde "maintenance releases".Geen nieuwe functionaliteiten, maar vervolmaking van de bestaande softwareaan de hand van feedback van de gebruikers. Kenmerken van deze belangrijkeupdate zijn: Compatibiliteit (OSX Lion, Office 2010 en 2011, omgaan met virusscanners en bordsoftware van andere merken. Verdere verbetering betrouwbaarheid en stabiliteit Wegwerken van de kleinere bugs.In het voorjaar 2012 zal er in M3 SP2 nieuwe functionaliteiten ingebouwdworden zoals ondersteuning van Windows 7 multi gestures en eenexportmogelijkheid naar het universele "Common File Format". Ditbestandsformaat maakt uitwisseling mogelijk tussen diverse merkendigibordsoftware.
  2. 2. Nieuwe Response software V6.71 Ook deze update M3 SP1 is voor de Response software de laatste van de maintenance releases. Geen nieuwe functionaliteiten, maar vervolmaking van de bestaande software aan de hand van feedback van de gebruikers. Kenmerken van deze belangrijke update zijn: Compatibiliteit met OSX Lion Compatibiliteit met Office 2010 en Office 201 voor de Mac Nog betere ondersteuning voor het houden van sessie met grote aantallen deelnemers Verbeterde werking met grote Response databases Verbeterde werking tijdens het houden van langdurige sessies Download de uitgebreide Engelse release notes.Nieuwe Device ManagerSamen met de nieuwe Response en Workspace software wordt ook eennieuwe versie van de Device manager geïnstalleerd. De volgende nieuwefunctionaliteiten zijn toegevoegd: SID USB scan zorgt ervoor dat de eInstruction Device Manager alléén zoekt naar eInstruction hardware. Hierdoor kunnen mogelijke conflicten met andere producten worden vermeden. De snelheid van de Workspace Pen is nu instelbaar, waardoor het aan te passen is aan de in gebruik zijnde harware. Een betere computer zal nu ook vloeiendere schrijfbewegingen mogelijk maken. Verbeterde omgang met virusscanners en firewalls. Verbeterde werking van de Device Manager met de 3rd party software makers die gebruik maken van de eInstruction API.Download Software Download MSI Response trainingsvideoTranscontinenta B.V. OpeningstijdenTarwestraat 29 Tradeshop:2153 GE Nieuw-Vennep ma t/m zo 24 uur per dagt: +31(0)252 687555f: +31(0)252 676149 Office:e: info@transcontinenta.nl ma t/m do 08.45 - 17.15 uur

×