Introductie jyden juka digitale trouwalbum software mac osx

1,064 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,064
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Introductie jyden juka digitale trouwalbum software mac osx

  1. 1. Photokina nieuws: Jyden Juka introduceert Jyden Juka digitaal trouwalbum software voor Mac OSX In juni dit jaar introduceerde Jyden Juka het digitale trouwalbum. Met behulp van de Jyden Juka Krafter design software ontwerpen inmiddels al een groot aantal Nederlandse en Belgische bruidsfotografen hun trouwalbums. Direct vanuit deze off-line software bestellen ze daarna de handgemaakte Jyden Juka trouwalbums. Het Jyden Juka digitale trouwalbum wordt vervolgens standaard in een luxe koffer geleverd. In de Jyden Juka Krafter design software kunnen bruidsfotografen gebruik maken van de meegeleverde templates, de standaard templates aanpassen of naar keuze een eigen template ontwerpen. Ook het gebruiken van bestaande of zelfgemaakte Photoshop templates is een mogelijkheid. De Jyden Juka Krafter design software voor Mac OSX is vanaf heden beschikbaar. Een unieke oplossing naast de reeds bestaande Windows versie. Een lang gekoesterde wens van bruidsfotografen om professionele design software voor trouwalbums te kunnen gebruiken wordt nu vervuld. Veel van hen maken immers met name gebruik van een Mac. In combinatie met de unieke Jyden Juka Mac support die wij bieden zijn de professionele Jyden Juka digitale trouwalbums nu voor een nog grotere groep bruidsfotografen beschikbaar. Ga naar de website www.Jyden-Juka.nl/digitaal en vraag gratis de Jyden Juka design software aan.
  2. 2. Jyden Juka introduceert de Jyden Juka Galleria Voor nog meer creatieve vrijheid en inspiratie heeft Jyden Juka vijf geheel nieuwe template collecties laten ontwerpen. Eén ziet u hierboven. Deze vijf collecties bevatten in totaal 75 verschillende pagina layouts. Het voordeel van het gebruiken van de templates is, dat ze de bruidsfotograaf enorm veel tijd besparen en hun bruidsparen direct nieuwe mogelijkheden kunnen bieden. De installatie en het gebruik van de Jyden Juka Galleria collecties gaat simpel en snel. Op het Jyden Juka weblog kunt u nog meer voorbeelden zien van deze nieuwe templates: http://jydenjuka.posterous.com/photokina-nieuws-jyden-juka-introduceert-extr .
  3. 3. Transcontinenta BV is merkeigenaar van Jyden Juka Transcontinenta B.V. is importeur en distributeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie en interactieve educatie. Enkele van onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Metz, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, HP, Lexar, Jyden Juka, eInstruction en AVerMedia. Wij zijn een modern, dynamisch bedrijf en een betrouwbare business partner. Het nakomen van afspraken, meedenken met onze afnemers en het bieden van de beste service is voor ons een tweede natuur. Al onze medewerkers beschikken over de noodzakelijke kennis en ervaring. De eigen logistieke distributie is voorzien van de laatste IT technologieën. We zijn voortdurend bezig onze marktpositie en die van onze merken te verbeteren. Een maximale toegevoegde waarde leveren aan onze uiteindelijke afnemers staat bij ons voorop. Transcontinenta B.V. Tarwestraat 29, 2153 GE Nieuw-Vennep Postbus 79, 2150 AB Nieuw-Vennep Algemeen telefoonnummer : 0252-687555 Algemeen faxnummer : 0252-676149 Jyden-Juka vertegenwoordiger Cees Kwint: 06-20080543 E-mail: info@jyden-juka.nl

×