Interwrite Learning productoverzicht 2009

283 views

Published on

Deze productfolder geeft een goed inzicht in de interactieve mogelijkheden die Interwrite Learning u kan bieden. Voor iedere vorm van onderwijs. Het nieuwe Interwrite Dualboard en de Interwrite Mobi komen ook aan bod. Verder informatie over het Interwrite Panel en het Interwrite Feedback Response systeem.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
283
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Interwrite Learning productoverzicht 2009

  1. 1. Van uw inspirerende lessen maken wij een echte belevenis “Invoering van interactiviteit in de lessen heeft bij ons topprioriteit. Maar welke keus is voor onze school de beste?”
  2. 2. “Interactief lesgeven? Wij kunnen niet achterblijven!” Leuke en inspirerende lessen beklijven beter en verschaffen de docent meer plezier. Daarom wordt op veel scholen tegenwoordig interactief lesgegeven. De vraag is wel: welke oplossing past het best bij u? De beste keus gaat uit van uw manier van lesgeven Hoe geeft u les? • Staat u meestal voor het bord? • Loopt u vaak door het lokaal? • Of wisselt u het juist af? Iedereen geeft vanzelfsprekend op zijn of haar eigen manier les. Dat maakt het onderwijsvak ook zo leuk. Natuurlijk wilt u dan zelf bepalen met wat voor interactieve middelen u lesgeeft. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Als u aangeeft hoe u lesgeeft, dan biedt Interwrite Learning™ u een oplossing op maat. Hoe doen wij dat?
  3. 3. Interwrite Learning™ helpt het leren en lesgeven interactief en leuk te maken! Stap 1: Grondig inventariseren Als educatiespecialist is Interwrite Learning™ producent van interactieve leermiddelen. Onze oplossingen sluiten naad- loos aan op uw onderwijsbehoeften. Maatwerk op basis van de bestaande situatie en toekomstige wensen en eisen. Dus beginnen wij met een grondige inventarisatie vooraf. Hoe geeft u les? Wat wilt u met interactieviteit binnen uw lessen bereiken? Met welke randvoorwaarden moeten we rekening houden? Vervolgens komen wij met een passende oplossing. Stap 2: Oplossingen die werken Wij vertalen uw vragen in oplossingen die u de grootst mogelijke vrijheid bieden. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst. Dus past onze interactieve software perfect bij de programma’s waarmee u nu al werkt. En kunt u op elk gewenst moment ook van andere apparatuur gebruikmaken. Dat geeft u ongekend veel flexibiliteit en keuzevrijheid binnen uw lessen en in het leslokaal. Stap 3: Kwaliteit voor de lange termijn Op het gebied van zowel apparatuur als software garanderen wij kwaliteit gedurende de lange termijn. De Interwrite™ Boards staan bekend als ‘s werelds duurzaamste, snelste en eenvoudigst te gebruiken interactieve digiborden. Eventueel draadloos verbonden met uw computer geeft elk Interwrite™ Board met de award winnende Interwrite™ Workspace software u alle vrijheid om een nieuwe dimensie aan uw lessen te geven. Stap 4: Ondersteuning in de praktijk Onze dagelijkse ondersteuning in de praktijk wordt door gebruikers als een absoluut voordeel ervaren. U en uw team profiteren maximaal van onze kennis en ervaring op het gebied van de inzet van interactieve oplossingen in het onderwijs. Gedegen lokale support is een onmisbaar element in het dagelijks gebruik. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. En dat is wanneer uw nieuwe interactieve hulpmiddelen ten volle worden benut. Sluit u aan bij meer dan 400.000 docenten in 90 landen, die inmiddels “Wat als ik….?” hebben vertaald in “Ja, dat kan ik nu!” Waarom interactief lesgeven? Interactief lesgeven met digitale hulpmiddelen opent een Digitale lessen en methodes van alle uitgevers zijn snel wereld aan nieuwe leermogelijkheden die beter aansluiten inzetbaar. En u kunt uw hernieuwde inzichten gemakkelijk bij de beleving van leerlingen. U stelt uw lessen sneller delen met uw collega’s. Alleen daarom al valt het gebruik samen. U gebruikt ze opnieuw. U maakt eenvoudig gebruik van deze moderne technologie en interactieve hulpmid- van bestaande of nieuwe content. delen niet meer uit het onderwijs weg te denken.
  4. 4. Waarom kiezen voor Interwrite Learning™? Flexibele integratie Partners in onderwijs 1. Onze producten en oplossingen complementeren de Als u kiest voor Interwrite Learning™ krijgt u niet alleen de technologie die u al in uw leslokaal heeft. Zo kunt u onze beste en modernste interactieve technologie in het leslokaal, feedback response systemen met uw interactieve bord maar direct ook een partner in onderwijs. of draadloze digibord gebruiken. De Interwrite™ Mobi kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken zonder of met een ander merk Wij zorgen ervoor dat u daadwerkelijk het meeste digibord. U hoeft niet perse ons hele productassortiment aan te rendement uit uw investering haalt: schaffen om te kunnen profiteren van een volledige integratie. • Vooraf door een grondige evaluatie van uw behoeften 2. Onze Workspace software maakt het mogelijk om • n juist ook achteraf met een betrouwbare en E interactief te werken en aantekeningen te maken over al uw persoonlijke service vertrouwde documenten, inclusief Word, Excel en PowerPoint. • “Train de trainer” programma’s en documentatie Ook internetpagina’s, content van uitgevers of elke andere • Gratis software upgrades software-leverancier kunt u bewerken wanneer u het beeld aan • echnische ondersteuning T de leerlingen laat zien met uw Interwrite™ Panel, Mobi en om u door elk probleem DualBoard. heen te helpen • e mogelijkheid tot het D 3. Naadloos invoegen van afbeeldingen, kaarten, digitale raadplegen van een toetsen, vragen in uw lessen om te gebruiken met de Interwrite™ online Personal Coach Clickers en/of uw Interwrite™ DualBoard en Mobi. Sla de les • en gevarieerd aanbod E op, plaats deze binnen uw ELO of e-mail hem direct naar de aan trainingen, tips, leerling die vandaag ziek thuis was. trucs en video tutorials Samenwerkend leren De Interwrite Learning™ producten dagen leerlingen en docenten uit om gezamenlijk met elkaar te leren en kennis Flexibele integratie, samenwerkend leren en het met elkaar te delen. Omdat onze oplossingen zich kenmerken partnership in onderwijs zijn slechts drie van de door een grote mate van flexibiliteit, kunnen er op ontelbare redenen om voor Interwrite Learning™ te kiezen als manieren samenwerkende leerervaringen worden gecreëerd. uw technologieleverancier voor het leslokaal.
  5. 5. Interwrite™ Workspace software Deze werkt onafhankelijk van welke onderwijs- of presentatie- Interwrite™ Panel methode ook. Gratis meegeleverd bij alle Interwrite Learning™ producten. Geeft u toegang tot een uitgebreide digitale Wilt u uw leerlingen blijven aankijken maar wel gebruik collectie afbeeldingen, simulaties en mogelijkheden. maken van de interactieve mogelijkheden van de Interwrite™ Meer dan 50 annotatiegereedschappen maken het opmaken, Workspace software? Dan is het Interwrite™ Panel de perfecte vertonen, annoteren, opnemen, opslaan en digitaal delen oplossing. Wat u schrijft op de monitor verschijnt tegelijkertijd van uw lessen mogelijk. Daarmee maakt u van elke les een op het scherm of digibord. inspirerende belevenis. U houdt zelf de directe controle over al uw programma’s en lessen. Geplaatst op een bureau of podium combineert deze pen- w gevoelige monitor de interactieve mogelijkheden van een Interwrite™ Workspace software Nieu interactief bord met het gebruiksgemak en de eenvoud (versie 8.0) van een normale LCD monitor. De nieuwste versie van de Interwrite™ Workspace software (versie 8.0) bevat een groot aantal waardevolle extra mogelijk- heden waaronder de multi user modus. De software is compa- tibel met Interwrite Learning’s volledige productassortiment. Eén van de voordelen van Interwrite Learning™ is, dat u als gebruiker altijd toegang heeft tot de nieuwste Interwrite™ Workspace software. U kunt deze gratis upgraden.
  6. 6. Interwrite™ Response Betrek leerlingen meer bij de les door het creëren van een Het gebruik van de Interwrite™ Response oplossingen verbetert interactieve leeromgeving. Pas formatieve evaluatie toe het klassemanagement en biedt automatische absentiecontrole. tijdens uw lessen en ervaar zelf de stijgende leercurve. De robuuste RF technologie maakt het gebruik vriendelijk, De Interwrite Learning™ feedback response systemen zijn snel en probleemloos. Ze zijn ook geschikt om schoolbreed eenvoudig en doordacht. Zelfstandig of in combinatie met in te zetten, bijvoorbeeld voor vergaderingen en informatie- een Interwrite™ DualBoard en de Interwrite™ Workspace avonden. software te gebruiken. Op doeltreffende manier wordt de kwaliteit van lesgeven verder verhoogd. De vorderingen van uw leerlingen worden voor u direct meetbaar en echt inzichtelijk gemaakt. Anoniem feedback laten geven, verhoogt de spontaniteit en interactie. U kunt de feedback van iedere leerling afzonderlijk bekijken, evauleren en beoordelen. De Interwrite™ Response oplossingen werken met elk bestaand programma. Standaard voorzien van een plug-in voor PowerPoint. Hierdoor zijn ook bestaande lessen geschikt te maken voor gebruik met onze feedback response systemen.
  7. 7. w Nieu Interwrite™ DualBoard Met het Interwrite™ DualBoard kunnen meerdere leerlingen tegelijkertijd op het digibord werken. Met de nieuwe 2e pen kunnen er net als vroeger daadwerkelijk twee leerlingen op het zelfde moment schrijven of berekeningen maken. Natuurlijk houdt u als docent zelf de volledige controle over wie en wat er tegelijkertijd gebruikt kan worden. Met behulp van o.a. de Interwrite™ Mobi kunnen er ook 4 of zelfs 9 leerlingen of groepjes direct samenwerken op het bord. w Interwrite Mobi ™ Nieu Het Interwrite™ DualBoard is zondermeer ’s werelds duur- zaamste, snelste en eenvoudigst te bedienen digibord. De ideale oplossing als u uw leerlingen op een visuele en De nieuwe Interwrite™ Mobi is ’s werelds eerste multi-user interactieve manier bij de les wilt betrekken. draagbare digibord. U kunt door het lokaal lopen terwijl u met de Interwrite™ Mobi uw computer bedient. Maximale flexibili- De verbinding met uw computer is naar keuze serieel, met USB teit en toch de volledige controle over uw les zijn het resultaat. of draadloos via RF. Het Interwrite™ DualBoard is net als het Samen met de nieuwe versie van de Interwrite™ Response standaard Interwrite™ Board leverbaar in diverse standaard- software (versie 5.2) biedt de Interwrite™ Mobi een aantal en breedbeeldformaten. Het gebruik van de oplaadbare pen praktische extra’s ten opzichte van de bekende Interwrite™ Pad. is het meest natuurlijk en zorgt voor de beste oog-hand coör- dinatie. Het elektromagnetische Interwrite™ DualBoard geeft u De Interwrite™ Mobi is uitgerust met een ‘KWIK’- LCD kleuren- samen met de prijswinnende Interwrite™ Workspace software scherm. (KWIK staat voor: ‘Know What I Know’). Bij gebruik versie 8.0 alle vrijheid om uw lessen net die extra dimensie te van onze feedback response systemen in uw les, ziet u op dit geven. Elke les wordt nu een compleet interactieve belevenis. scherm de antwoorden en meningen van de leerlingen in detail. Zelf zien zij op het scherm of Interwrite™ DualBoard alleen een anonieme weergave geprojecteerd. En alles uiteraard als real- time feedback. Met het KWIK - LCD scherm heeft u direct inzicht in het verloop van de les, terwijl het correcte antwoord voor de leerlingen verborgen blijft. De diverse sneltoetsen van de Interwrite™ Mobi kunt u zelf functies geven. Koppel ze aan eigen programma’s, bestanden op uw harde schijf, lesmateriaal van uitgevers of vaak gebruikte Interwrite™ Workspace gereedschappen.Er zijn aparte Inter- write™ Mobi versies voor docenten en leerlingen en zelfs een speciaal oplaadstation voor (drie Mobi’s) in het leslokaal.
  8. 8. Terwijl de technologie in huis lichtjaren verder is dan 20 jaar geleden, is deze in de meeste leslokalen niet echt veel veranderd. Leerlingen spenderen 4-5 uur per dag aan mobieltjes, MP3 spelers, games en het internet. En wij vragen ons allemaal af, waarom het zo moeilijk voor ze is om bij de les betrokken te blijven! Gebruik technologie die leerlingen kennen én verwachten om hen te laten slagen. De Interwrite Learning™ producten verschaffen gemakkelijke oplossingen die echte resultaten opleveren. De ‘easy to use’ technologie voorziet docenten van gereedschappen voor klassemanagement. Deze vergemakkelijken de inzet van formatieve evaluatie en gedifferentieerde instructie tijdens de lessen. En helpen direct om de spreekwoordelijke administratieve rompslomp verder te beperken. Importeur voor Nederland: Transcontinenta B.V. Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep Tel.: 0252 68 75 55 Fax: 0252 67 61 49 interwrite@transcontinenta.nl www.interwritelearning.nl

×