AVerMedia visualizers en Interwrite Response systeem, een formatieve oplossing!
                   ...
AVerMedia visualizers en Interwrite Response systeem, een formatieve oplossing!

                     ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

De combinatie van een AVerMedia visualizer en een Interwrite™ Mobi voor formatieve evaulatie

410 views

Published on

Voor de hier beschreven combinatie heeft u in principe al genoeg aan een computer en projector.De combinatie van een AVerMedia visualizer en een Interwrite™ Mobi geeft u echter de vrijheid om rond te lopen doorhet lokaal terwijl u een voorwerp, boek of gemaakte opdracht bespreekt en voorziet van opmerkingen en aantekeningen.Een AVerMedia visualizer en de Interwrite™ Mobi geven u flexibiliteit, spontaniteit en een basis om uw interactieve lesmogelijkheden tevergroten!Voor meer informatie: www.interwritelearning.nl en www.documentcameras.nl.
More info: http://www.documentcameras.nl

Published in: Education, Technology, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

De combinatie van een AVerMedia visualizer en een Interwrite™ Mobi voor formatieve evaulatie

 1. 1. AVerMedia visualizers en Interwrite Response systeem, een formatieve oplossing! In dit screenshot ziet u een geprinte opdracht die weergegeven wordt door de AVerMedia visualizer. Voor een prettigere weergave is het beeld van de visualizer op negatief gezet. De rode strepen en letters zijn geschreven met de gratis meegeleverd AVerVision 3 software. Met deze software kunt u aantekeningen en markeringen maken over live beelden heen en tevens de AVerMedia visualizer vanaf afstand bedienen. De Interwrite™ Response V5.2 software wordt hier in de quot;Ad-Hocquot; stand gebruikt. In deze stand kan men snel vragen stellen en laten beantwoorden met de Interwrite™ Cricket en Interwrite™ PRS RF stemkastjes, zonder dat er lange voorbereidingen nodig zijn. In dit geval is ingesteld, dat iedere vraag drie mogelijke antwoorden kan hebben. Na het beantwoorden van de vraag verschijnt een grafiek met de anonieme weergave van de stemresultaten. De docent ziet echter op het LCD scherm van zijn draadloze Interwrite™ Mobi onder andere de individuele stemresultaten per leerling.
 2. 2. AVerMedia visualizers en Interwrite Response systeem, een formatieve oplossing! Op dit screenshot ziet u dezelfde begin situatie, maar nu met een geheel ander 3D voorwerp als object voor het stellen van een vraag. De rode lijnen en de letters zijn hetzelfde gebleven, maar met de AVerVison software is er een andere vraag als tekst bijgeplaatst. Doordat het vraagtype hetzelfde is gebleven is hoeft er in de Interwrite Response software niets aangepast te worden. Het volstaat in dit geval om opnieuw de vraag te starten via de Interwrite™ Response werkbalk. Benodigdheden: Voor de hier beschreven combinatie heeft u in principe al genoeg aan een computer en projector. De combinatie van een AVerMedia visualizer en een Interwrite™ Mobi geeft u echter de vrijheid om rond te lopen door het lokaal terwijl u een voorwerp, boek of gemaakte opdracht bespreekt en voorziet van opmerkingen en aantekeningen. Een AVerMedia visualizer en de Interwrite™ Mobi geven u flexibiliteit, spontaniteit en een basis om uw interactieve lesmogelijkheden te vergroten! Voor meer informatie: www.interwritelearning.nl en www.documentcameras.nl.

×