Dossier 2013-14

317 views

Published on

Descripció de la nostra empresa i els seus serveis.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
317
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Dossier 2013-14

  1. 1. GESTIÓ CULTURA PATRIMONI TURISME Apostem per gaudir del patrimoni cultural IN-SITU
  2. 2. [CONTACTA’NS] GESTIÓ CULTURA PATRIMONI TURISME [IN]SITU COM ET PODEM AJUDAR [IN]SITU és una eina per realitzar projectes pensada tant per a l’administració pública, organitzacions sense ànim de lucre, empreses o entitats privades que enfoquin la gestió del patrimoni cultural i turístic a ser un factor de dinamització econòmica per al territori i la seva gent, alhora que conservar i posar en valor la cultura i el patrimoni local. El nostre servei és completament personalitzat. Oferim assessorament i formació a entitats i institucions. Tenim una solució a mida per a cada problema que pugui sorgir en l’àmbit de la cultura i el patrimoni. Contacta i comprova-ho. També pretenem potenciar-ne el seu ús social, facilitar l’accessibilitat i l’aprenentatge, així com estrènyer els vincles entre la comunitat i el seu entorn utilitzant el binomi TERRITORI – COMUNICACIÓ. [IN]SITU Complex de la Caparrella . CEEILLEIDA 2 25192 Lleida . T. 973 268 838 T.M. 650 045 241 . T.M. 609 474 095 info@in-situ.cat . www.in-situ.cat MARTÍ PICAS I SALA Correu electrònic: mpicas@in-situ.cat twitter: @MartiPicas JORDI SERÓ I FERRER Correu electrònic: jsero@in-situ.cat twitter: @jordisero Senyalització de l’itinerari “Estanys de l’exili”. Tavascan 2011. Martí Picas i Jordi Seró.
  3. 3. [TERRITORI] Cabana i marges. Maials 2012. PROJECTES I PLANS ESTRATÈGICS RECERCA I INVESTIGACIÓ Oferim un servei integral de redacció, gestió i execució de projectes i plans estratègics en l’àmbit de la cultura, el patrimoni i el turisme. Realitzem estudis específics que ens serviran com a suport documental sòlid i fiable per planificar i desenvolupar polítiques de promoció cultural i turística. Creem projectes museològics i museogràfics tenint en compte criteris sostenibles i innovadors que incorporen l’aplicació de recursos tecnològics per a una gestió més funcional i eficaç de l’equipament. PROTECCIÓ DEL PATRIMONI Elaborem tot tipus d’informes que permetin regular la protecció del patrimoni cultural i la seva conservació: plans especials, catàlegs de masies, cases rurals o béns protegits, inventaris de patrimoni, declaració de BCIL o BCIN, etc. Elaborem informes i estudis divulgatius en els àmbits de la cultura, el patrimoni i la història. La nostra experiència professional en l’àmbit de la recerca universitària ens permet afrontar la investigació i la redacció d’una manera rigorosa i, alhora, divulgativa. GESTIÓ ARXIVÍSTICA Donem suport a la gestió documental als arxius locals i comarcals i al desenvolupament de projectes d’investigació d’aquestes institucions.
  4. 4. [COMUNICACIÓ] Exposició antològica “Obert als 60’s”. Berga 2013. “App” Turó de la Seu Vella. Lleida 2013. CREACIÓ DE PRODUCTES CULTURALS I TURÍSTICS APLICACIONS PER DISPOSITIUS MÒBILS Creem productes turístics que vinculen els valors patrimonials del territori amb tots els serveis turístics del seu entorn i gestionem la seva comercialització. Des de l’any 2010 que les aplicacions per a dispositius mòbils no han deixat de créixer i de crear noves oportunitats de negoci i comunicació que no podem deixar perdre. Per això també oferim solucions adreçades a crear ‘apps’ per a mòbils i ‘tablets’ adaptades a les necessitats de museus, zones turístiques i monuments. Un altre element important és la introducció dels codis QR per donar informació i interactuar amb els visitants del museu. Les ciutats i pobles que ofereixen serveis turístics poden trobar en aquestes aplicacions utilitats que facilitin la interpretació dels elements i serveis per als visitants, acotant tota la informació en un terminal mòbil. Això permet oferir un millor servei sense despeses de personal ni restriccions horàries.
  5. 5. FORMACIÓ Cursos de formació per a càrrecs electes, universitats o empreses relacionades amb el patrimoni i el turisme. WEBS I CONSULTORIA WEB En la comunicació web no tan sols compten els continguts, sinó que cal oferir la millor visió dels serveis i productes que s’ofereixen. Hem de ser atractius, dinàmics i interactius, per tal que arribi el nostre missatge i, a la vegada, guanyem reputació digital. Per això, el nostre servei inclou: · Anàlisi de la presència digital de l’entitat, empresa o institució. Enregistrament documental “Ruta del Temple”. 2013. COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ Oferim un servei de creació i redacció de continguts per a qualsevol tipus de suport imprès, ja siguin publicacions periòdiques, revistes especialitzades, anuaris, díptics i tríptics, fulletons i catàlegs publicitaris, newsletters, campanyes promocionals, cartells, etc. CONTINGUTS EN L’ÀMBIT DEL TURISME I EL PATRIMONI Donem un major rendiment al patrimoni cultural amb diferents possibilitats de promoció turística: millora o creació de la senyalització, creació de rutes temàtiques, activitats de dinamització i difusió, gestió dels equipaments, etc. · Anàlisi de les plataformes web: disseny, categorització de continguts, ús, navegació i accessibilitat. · Estudi de la interacció dels usuaris amb la web corporativa mitjançant l’analítica web. · Posicionament de les plataformes web per millorar la visibilitat als cercadors i a les xarxes socials amb l’objectiu d’augmentar la presència a internet. · Seguiment i anàlisi al web de tota la informació rellevant per al client: mencions pròpies, informació sobre la competència, organitzacions del sector, agents i entitats d’influència, novetats i tendències del sector, informes, subvencions, etc · Creació de continguts i elaboració de reculls informatius adaptats a les necessitats d’informació de l’entitat. · Distribució interna i/o publicació al web dels continguts.
  6. 6. Arxiu Comarcal de la Segarra. Fons Duran i Sanpere. Torrefeta 1916. GESTIÓ CULTURA PATRIMONI TURISME Complex de la Caparrella . CEEILLEIDA 2 . 25192 LLEIDA . T. 973 268 838 . www.in-situ.cat

×