Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

INQUIRENDUM Referentie advies regelgeving RCC

499 views

Published on

INQUIRENDUM heeft de van toepassing zijnde voorwaarden en reglementen onderzocht en branche specifieke toevoegingen gedaan om zo RCC daadkrachtiger te maken in het nemen van maatregelen voor zaken, niet direct in de cao geregeld, een fraudeonderzoek mogelijk te maken door relevante toevoegingen in het bedrijfsreglement.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

INQUIRENDUM Referentie advies regelgeving RCC

  1. 1. ADVIES REGELGEVINGRob Café Couriers (RCC) is een koeriersbedrijf gevestigd in Nieuw-Vennep en dagelijks actief opSchiphol voor het afhandelen van vracht met de grootste nauwkeurigheid en de hoogste spoed. Doordeze hoge spoed is het een dynamisch bedrijf dat snel moet en kan schakelen om zo alles op rolletjeste laten verlopen en de klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. VRAAG OPLOSSING VOORDELEN Om bij het vermoeden van fraude INQUIRENDUM heeft de van Buiten de toevoegingen is het direct op te kunnen treden, om de toepassing zijnde voorwaarden en bedrijfsreglement geüniformeerd en goederen van onze klanten en de reglementen onderzocht en branche hierdoor sterk verduidelijkt wat de kwaliteit van onze dienstverlening specifieke toevoegingen gedaan om organisatie nog dynamischer maakt optimaal te waarborgen wil RCC in zo RCC daadkrachtiger te maken in in afspraken met het personeel. de arbeidsvoorwaarden en het nemen van maatregelen voor Naast het optreden bij gebruik van bedrijfsreglement de toevoegingen zaken, niet direct in de cao alcohol en drugs, kan nu ook bij het opnemen om binnen de kaders van geregeld, een fraudeonderzoek vermoeden van diefstal direct de wet fraudeonderzoek mogelijk mogelijk te maken door relevante ingegrepen worden door maken bij een vermoeden daarvan. toevoegingen in het bijvoorbeeld een tassencontrole of bedrijfsreglement. camerabewaking. “Sterk verhaal, buiten de zeer overzichtelijke uniformering van het bedrijfsreglement ben ik nu ook bewapend tegen de ongemakken waar een werkgever, met veel wisselend personeel, mee te maken kan krijgen. Als er een onderzoek nodig is kan ik nu snel schakelen” Rob Café , Eigenaar RCC.
  2. 2. Waarom INQUIRENDUM• Geregistreerd recherche bureau per 01 januari 2012.• Erkend door het ministerie van justitie, POB1297.• Geregistreerd bij het CBP, meldingsnr. m1491445.• Werkt altijd volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP), zodat de persoonsgegevens met uiterste zorgvuldigheid worden verwerkt en alleen voor betreffende doeleinden worden gebruikt.• Onafhankelijk, geeft objectief oordeel/rapport.• U bent zeker van een gedegen onderzoek. Waar fysiek en virtueel onderzoek samenkomen 3
  3. 3. info@inquirendum.nl Tel: 06 25 19 36 26Waar fysiek en virtueel onderzoek samenkomen 4

×