Innofusor - Hinnasto - Sisusta parempi akustiikka

1,815 views

Published on

Tiesitkö, että Suomessa jalostetaan pintaturpeesta akustisesti erinomaisia ja 100% kotimaisia akustiikkatuotteita?
Pitelet käsissäsi kuvastoa, jonka tuotevalikoima on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen. Tuotteita, joissa ainutlaatuisesta suomalaisesta luonnonkuidusta on jalostettu huippuluokan akustiikkatuotteita. Tuotteita, jotka soveltuvat skandinaviisin sisustuksiin ja jotka tuovat ripauksen suomalaisuuden alkulähteiltä sisällle.
Raaka-aineena kaikissa Innofusor tuotteisssa on ainutlaatuinen pintaturvekuitu, josta saadaan jalostettuna esiin erinomaiset akustiset ominaisuudet. Luonnollisesti ja luonnonkuitujen parhaita ominaisuuksia hyödyntämällä.
Samalla haluamme tuoda suomalaista korkealuokkaista design:a jokaiseen kotiin. Kauniita ja aikaa kestäviä valintoja, jotka istuvat skandinaavisiin sisustuksiin ja jotka useissa tapauksissa pistävät sen kuuluisan pisteen tilalle. Katseenvangitsijoita, joista puhutaan ja joita ihastellaan.
Kuvastosta huomaat, että akustiset seinäpaneelimme ovat huomattavan edullisia verrattuna aiemmin markkinoilla olleisiiin tuotteisiin. Miten tämä on mahdollista kotimaisilla raaka-aineilla sekä valmistuksella? Vastaus on suomalaisessa innovaatiokyvyssä – aina tuotteiden suunnittelusta tuotantoprosessiin ja suoratulostusteknologiaan asti. Me emme tinkineet tuotteiden ominaisuuksista vaan toteutimme ne täysin uudella tavalla. Sinun eduksesi.
Tervetuloa tutustumaan akustoinnin uuteen aikakauteen - 100% suomalaista ja 100% luonnollista.

Published in: Design
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,815
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Innofusor - Hinnasto - Sisusta parempi akustiikka

 1. 1. The art of acousticsInnofusor 2012HinnastoAkustopaneelit, akustokankaat ja -levyt
 2. 2. Kaunista akustiikkaa luonnostaPala luontoa tulee sisälleTiesitkö, että Suomessa jalostetaan pintaturpeesta akustisestierinomaisia ja 100% kotimaisia akustiikkatuotteita? 100% Suomalaista Pitelet käsissä kuvastoa, joka sisältää 100%Pitelet käsissäsi kuvastoa, jonka tuotevalikoima on maailmanlaajuisesti A suomalaista työtä, osaamista ja raaka-aineita. Meainutlaatuinen. Tuotteita, joissa ainutlaatuisesta suomalaisesta uskomme kotimaiseen innovaatiokykyyn ja design-luonnonkuidusta on jalostettu huippuluokan akustiikkatuotteita. osaamiseen sekä asiakaslähtöisyyteen. KaikkiTuotteita, jotka soveltuvat skandinaviisin sisustuksiin ja jotka tuovat Innofusor tuotteet valmistetaan kokonaanripauksen suomalaisuuden alkulähteiltä sisällle. Suomessa.Raaka-aineena kaikissa Innofusor tuotteisssa on ainutlaatuinenpintaturvekuitu, josta saadaan jalostettuna esiin erinomaiset akustisetominaisuudet. Luonnollisesti ja luonnonkuitujen parhaita ominaisuuksia Ehdottoman turvallinenhyödyntämällä. Turpeen hyvistä ominaisuuksista sisäilmassa sekä B antibakteerisuudesta on kokemuksia satojenSamalla haluamme tuoda suomalaista korkealuokkaista design:a vuosien ajalta. Pintaturpeesta valmistettujokaiseen kotiin. Kauniita ja aikaa kestäviä valintoja, jotka istuvat akustiikkatuote on ehdottoman turvallinen jaskandinaavisiin sisustuksiin ja jotka useissa tapauksissa pistävät sen luonnonmukainen vaihtoehto. Ne eivät kerääkuuluisan pisteen tilalle. Katseenvangitsijoita, joista puhutaan ja joita kosteutta eivätkä homehdu. Niissä ei oleihastellaan. lasivillakuituja tai myrkyllisiä kemikaaleja.Kuvastosta huomaat, että akustiset seinäpaneelimme ovathuomattavan edullisia verrattuna aiemmin markkinoilla olleisiiin Korkealuokkainen design ja järkevät hinnattuotteisiin. Miten tämä on mahdollista kotimaisilla raaka-aineilla sekä C Vertaile omanaisuuksia ja hintoja niin huomaat ettävalmistuksella? Vastaus on suomalaisessa innovaatiokyvyssä – aina järkevällä raaka-aineiden käytöllä, hyvällätuotteiden suunnittelusta tuotantoprosessiin ja suunnittelulla, innovaatioilla ja sitkeydelläsuoratulostusteknologiaan asti. Me emme tinkineet tuotteiden korkealuokkainen design ja järkevä hinta saadaanominaisuuksista vaan toteutimme ne täysin uudella tavalla. Sinun kohtaamaan. 100% kotimainen ja luonnonkuidustaeduksesi. valmistettu tuote on usein edullisempi kuin vastaaviin tarkoituksiin suunnittelut vaahtomuovi- taiTervetuloa tutustumaan akustoinnin uuteen aikakauteen - 100% lasikuituvillatuotteet. Pintaturvekuidun hyviäsuomalaista ja 100% luonnollista. ominaisuuksia ei sitten rahallakaan saa kopioitua.
 3. 3. RuutuHuippusuosittu RUUTU on skandinaavisen sisustuksen iätön ja kestäväakustoratkaisu. Ruudun ajaton tyylikkyys ja pintaturpeen orgaaninen pintakestää katseet ja kerää ihailua vuodesta toiseen.RUUTU on täysin asennusvalmis 50x50 tai 60x60 akustinen seinäpaneeli.Asenna pystyyn, vinoruudukkoon, asennusvälillä tai vaikka päällekkäin taitee kahdella tai kolmella värillä rytmikäs taideteos. Vain mielikuvistus onrajana.RUUDUN vakiovärit ovat grafiitti (tuuma harmaa), ruskea (latte), punainen(tiili), keltainen (okra), vaalea harmaa ja lumivalkoinen. Värit istuvaterinomaisesti skandinaavisiin sisustuksiin ja graafisiin asetelmiin.Pintaturpeesta valmistetuissa RUUTU-levyissä on alkuperä kätkemättömänätallessa. Orgaaninen, monimuotoinen pintastruktuuri tuo aina jotain aitoaelinympäristömme keskelle.Lopputuloksena on yksinkertaisen kaunis, monikäyttöinen ja tehokasakustiikkatuote, joka omalla tyylikkäällä tavallaan kruunaa sisustuksen. Työkaluvapaa asennusRUUDUN asentaminen on erittäin helppoa kätevän tarranauhakiinnityksenansiosta. Irroitat vain tarranauhojen suojapaperit ja kiinnität levyn seinään.Voit halutessasi säätää akustomodulin paikkaa ja saat levyt helposti jamillintarkasti oikealle paikalleen. Asentaminen ei vaadi työkaluja ja sujuumuutamassa minuutissa. Tarranauhakiinnityksen ansiosta voit ottaaakustotaulut vaikka muutossa mukaan.Lisää näyttävyyttä PULIKKA -korokepaloillaPULIKKA -korokepaloilla levyt voidaan asentaa n. n. 10 mm seinästä irti"leijumaan" ja lopputulos on visuaalisesti erittäin kevyen näköinen.PULIKKA -korokepalat sijoitetaan yksinkertaisesti seinään kiinnittyneentarranauhan ja Ruutu-akustolevyn väliin. Korokepalat jäävät visuaalisesti"näkymättämiin" ja lopputuloksena on erittäin kauniisti ja kevyesti asennettuakustiikkapaneeli.Jokaista RUUTU-seinälevyä varten tarvitset yhden pakkauksen/4 kplPULIKKA-korokepaloja. Korokepalan mitat ovat 125 x 25 x 10 mm. Värivalkoinen.Modulaarinen ja järkevän hintainen sarjaHuomaathan, että RUUTU-sarjaa voit täydentää täysin modulaarisilla Uutta ideaa akustointiinLASTU ja AAVA sarjan levyillä (25x50, 30x60 ja 100x50, 120x60 cm), Innofusor Lastu, Ruutu ja Aava seinäpaneeleilla toteutat harkittuja jaLopputuloksena on näyttäviä, tyylikkäitä ja 100% kotimaisia akustisesti toimivia kokonaisuuksiaakustoratkaisuja, jotka ovat lisäksi erittäin järkevän hintaisia. helposti. Parhaimmillaan Innofusor HINTA, ALV. akustopaneelit ovat selkeinä graafisina PULIKKA 23% kokonaisuuksina, jotka peilaavat sisustuksen muuta värimaailmaa. RUUTU 12.90 (4 kpl/ 49.90 50x50 yksi pakkaus) Tyylikäs vakiovärivalikoima istuu RUUTU 12.90 (4 kpl/ 56.90 pohjoismaisiin sisustuksiin ja toisiinsa 60X60 yksi pakkaus) eleettömän tyylikkäästi.RUUTU on saatavana tilauksesta sävytettynä haluamasi värikartan mukaan.Tilausvärien sävytyslisä on 5 €/levy+sävytyslisä 14.90 €/väri. Päästä mielikuvituksesi valloilleen - nyt akustointi ei ole hinnasta kiinni. 3
 4. 4. The art of acousticsHiljaiset puutVeistoksellisia muotoja jotka elävät valon ja varjon leikistä
 5. 5. Hiljaiset puutAkustiikkaa, joka kestää aikaa ja katseitaVeistokselliset, mielenkiintoiset ja lähestyttävät muodot. Muodot, jotka kestävät aikaa jajotka valon ja varjon leikkinä syttyvät aina uusiin sävyihin. Muodot, jotka kävisivätsisustustauluksi sellaisenaan, mutta joilla on lisäksi erinomaiset akustiset ominaisuudet.“Hiljaiset Puut” tuoteperhe on syntynyt halusta toteuttaa kolmiulotteisia pintojaakustiikkaratkaisuihin. Pintaturpeesta toteutettuna se tuo konkreettisesti palan luontoasisälle. Lopullisen muotonsa teos saa Helsingin Pitäjänmäellä, teollisena käsityönä.Samassa pajassa, jossa valmistetaan kaikki Innofusor pintaturve -tuotteet.Vaihtoehtoja niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin:Kaksi värivaihtoehtoa luovat yksinkertaisen ja harmonisen kokonaisuuden. Yösydän(tumma) sykkii loppukesän yön lämmintä henkeä ja Aamusumu (valkea) muistuttaahetkestä juuri ennenkuin sumu väistyy ja päivä aukenee.“Hiljaiset Puut” -tuotesarja on modulaarinen ja skaalautuu helposti eri kokoihin.Vakiokoot: ■ 1×1 metriä, 349 € (sis. alv. 23%) ■ 2×1 metriä, 679 € (sis. alv. 23%) ■ 3x1 metriä, 999 € (sis. alv. 23%) Uuden alkua “Hiljaisissa Puissa” olennaista on valon ja varjon leikki eri pinnoilla.” toteavat suunnittelijat Krista Kosonen ja Mari Martikainen yhteen ääneen.Modulaariset vakiokoot voidaan skaalata aina 2×6 metriin asti. Järjestelmä mahdollistaa Me uskomme, että  tässä on jonkunmyös erittäin pitkien käytävätilojen joustavan toteutuksen. Pintakuviointivaihtoehtoja on uuden alku.kaksi: Kovera (uurrettu) ja Kupera (kohokuviointi).Tehokas akustoija Erikoiskoot ja -versiot:Teknisesti “Hiljaiset Puut” on modulaarinen, akustisesti erittäin tehokas (40 mm paksu Saatavissa myös juuri sinun tilaasimonikerrosrakenne) ja skandinaavisiin sisustuksiin hyvin soveltuva akustiikkatuoteperhe. sovitettuna kokonaisuutena.Akustisesti 3x1 metrinen teos vastaa laskennallisesti 12 kappaletta 50x50x4 cm Modulaarinen lähestymistapaseinäpaneeleita, joten akustinen vaimennus sijoituspaikalla on erinomainen. mahdollistaa helposti myös esim. pitkien käytävien toteutukset.Ps. idea julkisiin tiloihin: sijoita toimistosi käytävään, johon ihmiset "karkaavat" puhumaankännyköihinsä.
 6. 6. Studiosarja MäntyHuippusuosittu Innofusor Studiosarja - MÄNTY. Kolmen akustiikkataulun(30x60 cm) sarja, joka on todellinen katseenvangitsija.Suorapainotekniikan ansiosta kuva tuntuu elävän vaalean tilan seinällä.Jotain aitoa, syvää ja hyvin suomalaista on tullut kylään.Pakkaus sisältää 9 kpl PULIKKA asennuspajoja (3kpl/levy), joiden avullalevyt voidaan asentaa erittäin kevyesti ja ilmavasti noin 12 mm seinäpinnastairti.U-ArtToteuta unelmasi ja ryhdy taitelijaksi. U-art on uuden ajan akustiikkataulujoka toteutetaan suorapainotekniikalla suoraan akustolevyn pintaan. Valitsevapaasti haluamasi kuva-aihe tai jokaiseen tauluun vaikka oma kuva.Korkearesoluutioinen painojälki mahdollistaa yksityiskohtaisen detaljiikan.U-ART LASTU on ollut huippusuosittu akustotaulu. Kätevänä, 30x60 cmkokoisena se soveltuu hyvin joko pysty tai vaaka-asennukseen (hintasisältää 3 kpl PULIKKA asennuspaloja). Kahden tai useamman taulunryhmällä toteutat näyttäviä kokonaisuuksia. Valitse vaikka joka tauluun omakuva. Nyt on sisustamisen aika!TilaustyötTeemme akustoelementtien suunnittelua myös tilaustyönä. Olipa tarpeesisitten yrityksen yrityskuvan kirkastaminen tai sakraalitilan akustointi, niin otarohkeasti yhteyttä. Luodaan yhdessä jotain ainutlaatuista ja kestävää.Studiosarjan akustotaulutKehittämällämme suorapainoteknologialla voidaanpintaturveakustiikkalevyyn painaa suoraan erittäin korkearesoluutioistakuvaa. Luonto tulee sisälleParhaissa töissä luonnonmateriaalin orgaaninen pinta tuo kuvaan Akustiikkatuotteilta pitää vaatiakolmiulotteisuuden, jota ei saavuteta millään muulla tekniikalla tai painamalla enemmän. Ei riitä, että akustiikankuva kankaalle. perusteet ovat hallussa. KOKO HINTA, ALV. 23% Studio -sarjassamme olemme halunneet avata näitä ovia. Ovia, joiden takana yhdistyvät niin korkeatasoinen 3 kpl 30x60 MÄNTY -sarja 139 skandinaavinen suunnittelu, todellinen akustotauluja ekologisuus, tuotteiden helppo käytettävyys ja ehdoton turvallisuus 30x60 cm, sisäilman laadun suhteen. Samalla U-Art LASTU akustotaulu 49.90 olemme halunneet herättää vähän haluamallasi kuvalla tunteita. 125 - 250 €/m2 U-Art Vapaasti valittavissa tilauskoosta riippuen Studio -sarjan tuotteet ovat sisustamista akustiikalla. Akustiikalla, Tilaustyöt Vapaasti valittavissa tarjouksen mukaan jossa luonto tulee sisään. 6
 7. 7. LastuUuden ajan akustiikkatuote. Kätevän kokoinen LASTU (50x25 tai 60×30 cm)voidaan asentaa seinälle niin pystyyn kuin vaakaan tai ryhmitellä näyttäviksiryhmiksi.Vakiovärit ovat grafiitti (tuuma harmaa), ruskea (latte), punainen (tiili),keltainen (okra), vaalea harmaa ja lumivalkoinen. Värit soveltuvat jotkamonipuolisesti skandinaavisiin sisustuksiin ja graafisiin asetelmiin.Parhaimmillaan LASTU on usean akustotaulun ryhminä ja selkeinä graafisinaasetelmina.Asentaminen on helppoa kätevän tarranauhakiinnityksen ansiosta. Lisäksivoit helposti säätää taulun paikkaa. Voit myös halutessasi hankkia myöstarranauhoitetut PULIKKA -korokepalat, joilla levyt voidaan asentaa n. 10mm seinästä irti "leijumaan" ja asennus on visuaalisesti erittäin kevyennäköinen.AavaSeinäpaneeli vähän suurempiin tiloihin. Reilut mitat 100x50 ja 120x60tuovat runsaasti akustista vaimennuskykyä ja usean levyn sarjoissa luovaterittäin näyttäviä kokonaisuuksia. Muut ominaisuudet kuten RUUTU jaLASTU -tuotteilla.Niin AAVA kuin LASTU on saatavana myös akustotaulun taakse tulevalla+paneelilla (20 mm), joka lisää akustista vaimennustehoa entisestään.Innofusor akustopaneelitAkustotuotteena InnoFusor akustopaneeli on pintaturpeinen, ekologinen jaM1-luokiteltu. Pintaturpeesta valmistetuissa akustolevyissä on alkuperäkätkemättömänä tallessa. Orgaaninen, monimuotoinen pintastruktuuri tuoaina jotain aitoa elinympäristömme keskelle.Sarja on täysin modulaarinen (25x50, 50x50 ja 100x50) ja erittäin helppomitoittaa. Lopputuloksena on näyttäviä ja tyylikkäitä akustoratkaisuja, jotkaovat lisäksi järkevän hintaisia. HINTA, ALV. PULIKKA + PANEELI Uutta ideaa akustointiin 23% Innofusor Lastu, Ruutu ja Aava seinäpaneeleilla toteutat harkittuja ja LASTU 9.90 29.90 + 9.90 akustisesti toimivia kokonaisuuksia 25x50 ( 3 kpl) helposti. LASTU 9.90 34.90 +14.90 30x60 ( 3 kpl) Parhaimmillaan Innofusor akustopaneelit ovat selkeinä graafisina AAVA 16.90 69.90 + 29.90 kokonaisuuksina, jotka peilaavat 100x50 (6 kpl) sisustuksen muuta värimaailmaa. AAVA 19.80 74.90 + 34.90 120x60 (8 kpl) Tyylikäs vakiovärivalikoima istuu pohjoismaisiin sisustuksiin ja toisiinsa eleettömän tyylikkäästi.LASTU, RUUTU ja AAVA on saatavana tilauksesta sävytettynä haluamasivärikartan mukaan. Hinnasto vakioväreille. Tilausvärien sävytyslisä on 5 €/ Päästä mielikuvituksesi valloilleen - nytlevy+sävytyslisä 14.90 €/väri. akustointi ei ole hinnasta kiinni. 7
 8. 8. Art of acousticsElla elementissäänPari eriväristä Ellaa seinällä, kottikärryistä valmistettu tuoli jakahvipöytä. Eiköhän siinä ollut kaikki.
 9. 9. EllaTuhat muotoa yhdellä idealla. Ella on parhaimmillaan kun tehdään graafisiakokonaisuuksia suurehkoille seinäpinnoille. Ryhmittele ja ryhmitä vapaasti -innostu muotojen mahdollisuuksista.Mukana Ellaan suunnitellut, erilliset korokepalat, joilla Ella voidaan asentaaseinästä irti siten, että lopputuloksena on erittäin monimuotoinen jakiinnostava 3D pinta. PULIKKA korokepaloilla voidaan Ella irroittaataustastaan kauttaaltaan tai haluttaessa vain toisesta reunasta.Laaja vakiovärivalikoimaElla on parhaimmillaan vähän laajempian, graaisina kokonaisuuksina taisisustuksen väreihin sointuivina esim. 2-4 Ellan ryhminä, jolloin sisutuksenrytmi ja värit saadaan jatkumaan seinälle. Vakiovärit: ■ Musta/tumma harmaa ■ Ruskea (latte) ■ Punainen (tiili) ■ Keltainen (okra) ■ Vaalea harmaa ■ Lumivalkoinen.Aina oikea EllaElla on saatavissa kolmessa eri koossa: 30×45 cm, 45×60 cm tai 60×90cm.Ella tuo käsiisi tuhansia mahdollisuuksia. Hyvään lopputulokseen pääset kunpoimit värit lähelle sisustuksen nykyisiä värejä (2-3 kappaletta) jaluonnostelet Ella ryhmittelyn vaikka paperille. Suunnittelijamme auttavattarvittaessa. Ota yhteyttä.Ellassa on ideaa Tuhat muotoa ja väriäElla on yksinkertaisen nerokas akustiikkapaneeli, jonka avulla luot näyttäviä, Ryhmittele kuten haluat. Innofusorgraafisia ja monimuotoisia kokoinaisuuksia. Pintoja, joita aiemmin ei seinäpaneelien yksinkertaisilla jaakustotuotteena ole ollut saatavilla. Tartu toimen - Ellalla on ainutlaatuinen, harkituilla muodoilla teet näyttäviänäyttävä sisustaja erinomaisin akustisin ominaisuuksiin. Yhtäaikaa moderni akustoratkaisuja kaikkiin eri tiloihin.ja luonnonläheinen. Meidän kaikkien yhteinen Ella. Pintaturpeesta valmistetuissa seinäpaneeleissa on alkuperä HINTA, ALV. PULIKKA- KOKO kätkemättömänä tallessa. Orgaaninen, 23% SARJAT monimuotoinen pintastruktuuri, joka tuo aina jotain aitoa elinympäristömme ELLA S 30X45 29.90 9.90 (3 kpl) keskelle. ELLA M 45X60 39.90 12.90 (4 kpl) Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja yhdistele. Lopputuloksena tuhansia eri ELLA L 60X90 49.90 16.90 (6 kpl) muotoja ja sävyjä. 9
 10. 10. PuroAinutlaatuinen seinäpaneeli joka voidaan asentaan niin pystyyn kuinvaakaankin. Puron tarkkaan valitut mittasuhteet tekevät siitä elegantinkatseenvangitsijan kaikkiin sisustuksiin.PURO voidaan asentaan suoraan seinäpinnalle yksinkertaisellatarranauhakiinnityksellä. Kahden PURO -elementin välisen etäisyyden voitvalita itse niin, että se soveltuu sisustukseen parhaalla mahdollisella tavalla.Vakiovärinä on syvä punainen. Muut värit tilauksesta. Mukana korokepalat,joilla taulu voidaan asentaa n. 10 mm irti seinästä "leijumaan".LehtiKuin muistutus lapsuuden huolettomista kesistä. Yksinkertaisen kaunisakustotaulu niin näyttäviin ryhmiin kuin yksittäiseksi katseenvangitsijaksikin.Vakiovärinä on kesän vihreä, keltainen (okra) ja punainen (tiili) Muut värittilauksesta.Tuote ja tuotekuvat julkaistaan lokakuussa 2012PaavoPaavo bassoansa on tehokas hifi- ja kotiteatterihuoneiden akustoelementti.Mikä parasta, Paavo bassoansa voidaan asentaa ilman työkaluja ja irroittaakoska halutaan. Vihdoinkin akustoelementti, joka kulkee vaivatta huoneestaja asunnosta toiseen.Katso alustava tuotekuvaus osoitteesta www.innofusor.fi/paavo-akustiikkalevy/Tuote julkaistaan syyskuussa 2012.Innofusor akustotaulut Työkaluvapaa asennus Kaikki Innofusor akustopaneelit voidaanInnofusor akustotaulut ovat syntyneet halusta luoda yksinkertaisia ja selkeitä asentaa ilman työkaluja. Innovatiivinenmuotoja, joiden avulla voidaan luoda tuhansia ja taas tuhansia erilaisia tarranauhakiinnitys korokepaloineentunnelmia. Leiki värisävyillä ja puhalla tila eloon. mahdollistaa useita eri kiinnitystapoja. Tarranauhakiinnityksen avulla voidaan KOKO HINTA, ALV. 23% levyjen paikkaa säätää millimetrintarkasti asennuksen jälkeen. 79.90 ja 89.90 Näin sinun ei tarvitse olla huolissasi PURO 100x50 ja 120x60 (PULIKKA asennussarjat onko poraamasi reiät juuri suorassa ja oikein. Et tarvitse edes niitä reikiä. 16.90 ja 19.90) Tarranauhakiinnityksen mitoitus on tehty niin, että levyt voidaan haluttaessa LEHTI 30x60 lokakuussa 2012 ripustaa vaikka kattoon. Pienissäkin paneeleissa on neljä tarranauhaa vaikka Etulevyn mitta 30, 45 tai jo yksi tarranauhakin riittäisi ko. PAAVO syyskuussa 2012 60 cm akustopaneelille. 10
 11. 11. The art of acousticsAkustiikkalevyt ja -materiaalitAinutlaatuinen valikoima akustointimateriaaleja eri tarpeisiin
 12. 12. Konto akustiikkalevy (600x600x20 mm)Huippuluokan akustiikkalevy luonnollisesti pintaturpeesta. Innovatiivinen,ekologinen ja akustisesti todella tehokas.‣ Äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)‣ M1-luokiteltu, tutkitusti vähäpäästöinen‣ Paloluokka E (EN ISO 11925-2:2002)‣ Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)Valkoinen pintakäsittely ekologisella, M1-luokitellulla Uula-maalilla (näkyväpuoli). Saatavana myös 40 mm paksuudessa.Konto akustiikkalevy (1200x600x20 mm)Huippuluokan akustiikkalevy luonnollisesti pintaturpeesta. Innovatiivinen,ekologinen ja akustisesti todella tehokas. Todellinen vaihtoehto kaikkeenperusakustointiin.‣ Äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)‣ M1-luokiteltu, tutkitusti vähäpäästöinen‣ Paloluokka E (EN ISO 11925-2:2002)‣ Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)Valkoinen pintakäsittely ekologisella, M1-luokitellulla Uula-maalilla (näkyväpuoli). Saatavana myös 40 mm paksuudessa.Konto akustiikkalevy (erikoismitat)KONTO Akustiikkalevyjä saa halutessasi niin erikoismitoissa kuinerikoispaksuuksinakin.Autamme mielellämme akustiikkaratkaisun rakentamisessa. Levyt voidaanhelposti pinnoittaa haluamallasi värillä tai verhoilla kankaalla.Huomaathan, että erikoismittaan leikattu KONTO-akustiikkalevy onerinomainen "täyte" nykyisten kangastaulujesi tai esim. Ikean RIBBA-kehysten taakse. Voit siis helposti muuttaa nykyiset taulusi akustotauluiksi.Konto AkustiikkalevytKonto Akustiikkalevy on kotimainen innovaatio, joka perustuu vuosien Terveellistä sisäilmaakehitystyöhön pintaturpeen jalostamiseksi. Lopputuloksena on edullinen, Tiesitkö, että kokemuksia turpeen100% kotimainen ja huippuluokan akustiikkalevy kaikkiin tarpeisiin. hyvistä toimivuudesta hengitysilman kanssa on jo satoja vuosia?Saatavana myös erittäin kätevällä Innofusor tarranauhakiinnityksellä.Helppo, työkaluvapaa ja akustisesti oikea asennus. Konto Akustiikkalevyt ovat turvallisia ja INNOFUSOR terveellisiä käyttää. Ilman kemikaaleja, KONTO HINTA, ALV. 23% TARRANAUHA- suoraan luonnosta. AKUSTIIKKALEVY KIINNITYKSELLÄ 60x60 17.90 34.90 Orgaanisena luonnonmateriaalina pinta (40 mm paksu) (35.80) on jäljittelemätön ja aito. Akustolevy 120x60 34.90 kestää erinomaisesti kosteutta ja on 54.90 käytännössä homehtumaton. (40 mm paksu) (69.80) Erikoismitat 56.90 €/m2 76.80 €/m2 (40 mm paksu) (99.90 €/m2) (129.90 €/m2) 12
 13. 13. Foscusan AlfaFoscusan Alfa on kehitetty parantamaan elämisen laatua niin kotona, työssäkuin julkisissa tiloissakin. Akustokangas avaa täysin uusia mahdollisuuksiatehokkaan ja esteettisesti viihtyisän akustoinnin toteuttamiseen.Akustokankaan asentaminen ei edellytä rakennus- tai muutostöitä ja se onerittäin edullinen tapa luoda akustisesti entistä viihtyisimpiä tiloja.Foscusan Alfa on saatavissa yli 30:ssä värissä, jolloin se on helppo sovittaaerilaisiin sisustuksiin. Kangasta voidaan käyttää niin sivu-, laskos- jarullaverhoissa ja se soveltuu monipuolisesti sisustuskankaaksi mitämoninaisimpiin käyttötarkoituksiin.Weaveperf®Läpinäkyvä ja huipputehokas akustokangas kaikkiin sisustusratkaisuihin.Erinomainen akustinen vaimennuskyky. Erinomainen yksinään jasupertehokas kaksikerrosratkaisuna (vaimennuskyky akustiikkalevyjenluokka).Esim. paneeliverhoina erinomainen vaihtoehto akustisesti haastaviin tiloihintai tiloihin, joissa muista akustointiratkaisuja ei voida käyttää.Akustointiratkaisuna Weaveperf on yllättävän järkevän hintainen.Akustointiratkaisulle muodostuu hinnaksi alle 100 €/ neliö.Silent Space - Liquid, Whisper ja StreamerHuippuluokan palkittua suunnittelua ja kolme erilaista kangasta.Erinomainen valinta huomaamattomaan ja tyylikkääseen akustointiin.Tulossa varastovalikoimaan elokuussa 2012.AkustokankaatAkustokankaat ovat tehokas, yksinkertainen ja edullinen tapa vähentäähälyä ja lisätä puheen selkeyttä erilaissa tiloissa.Kankaiden painot ovat 88-250 g/m2 ja ne ovat siis huomattavasti ns. Uusi tapa akustoidaperinteistä teatterisamettia kevyempiä vaikka niiden akustinen suorituskyky Akustokangas on uusi ja yksinkertainenon erinomainen. tapa akustoida. Nämä kankaat ovat erityisesti suunniteltu vähentämäänValmistamme myös kankaista erilaisia verhoja, paneeleja ja akustotauluja hälyä, pienentämään jälkikaiuntaa jatilauksen mukaan. Ota yhteyttä - nyt on akustiikalla sisustamisen aika! parantamaan puheen selkeyttä. KOKO HINTA, ALV. 23% Akustokangas on erinomainen ratkaisu 15.90 €/m2 tilanteisiin joissa muiden FOSCUSAN AFHA Leveys 300 cm (juoksumetri 47.70) akustointikeinojen käyttäminen on vaikeaa. 99.23 €/m2 Weaveperf Leveys 130 cm (juoksumetri 129.00) Esteettisenä ja kevyenä ratkaisuna SILENT SPACE - akustokankaat ovat erinomainen LIQUID, WHISPER, Leveys 150 cm Lokakuu 2012 ratkaisu olohuoneista lastenhuoneisiin STREAMER ja kotiteattereihin. 13
 14. 14. kuusi yritystä - kuusi erilaista tarinaa hyvästä akustiikasta 14 Aste Helsinki valitsi oikein Päiväkoti Mesimarja Aste Helsingin väki valitsi oikein. He halusivat Lapsilla ja aikuisilla on oikeus turvalliseen ja1 4 parhaan mahdollisen sisäilman laadun ja akustisesti akustisesti viihtyisään ympäristöön. Päiväkoti koreatasoiset tuotteet luomaan niin henkilöstölle Mesimarja korvasi vioittuneet lasivillasta valmistetut kuin asiakkaisillekin oikeaa, innovaatiivista kuvaa akustopaneelit toimittamallamme ratkaisulla. Taakse Aste Helsingin toiminnasta. Toivotamme heille jäivät samalla kertaa henkilökunnan huolet sisäilman menestystä innovatiivisten kustantajapalveluiden laadusta. Ei muuta kuin leikkimään! parissa. Transval - älyä logistiikkaan Hiusmuotoilu Point Logistiikan edelläkävijäyritys näki metsän puilta. Suomalaisen hiusmuotoilun edelläkävijä jo vuodesta2 5 Toteutimme yhdessä Outokone Design:n 1988. Korkeatasoiset hiusmuotoilukuvat ovat suunnittelijoiden kanssa yritystarinan kolmen herättäneet huomiota niin kotimaassa kuin akustotaulun avulla. Suorapainotekniikkalla kansainvälisesti ja yrityksessä on aina panostettu toteutetun kuvasarjan avulla kelpaa asiakkaille asiakkaiden viihtyvyyteen ja sisustukseen. kertoa Transval:n ainutlaatuisista palveluista. Hiusmuotoilu Point:n valitan nykyisen sisustuksen keskipisteeksi oli Innofusor Mänty-sarja. Käy kurkkaamassa ja lähde uudistuneena. Gracevoice Oy:n Äänistudiot Viestintätoimisto Deski§ Olemme toimittaneet Gracevoice Oy:n 6 Tiesitkö, että viestintätoimisto Deskissä tehdään äänitysstudioihin useita erilaisia akustoratkaisuja. erittäin paljon vaativia mediatuotantoja? Ääntä, Vaativaa asiakasta on ilo palvella - heidän videota ja kaikkea sitä, millä asiakkaiden erityistarpeensa erittäin korkeatasoisten äänitysten mielenkiinto tänäpäivänä herätetään. Täällä toteuttamiseen on ollut erinomainen Foscusan Alpha akustokangasratkaisulla saatiin tuotekehitysympäristö meille. aikaiseksi käytettäviä studioympäristöjä, joihin perinteiset akustointikeinot eivät taipuneet. Deski soikoon!
 15. 15. Innofusor 2012Osoite WebKokkokalliontie 3 F www.innofusor.fi00370 HELSINKITiedustelut Facebookemail: myynti@innofusor.fi http://facebook.com/innofusorpuhelin: 045 870 6001

×