Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Het team communicatie stelt zich voor pdf

591 views

Published on

Team communicatie stelt zich voor!

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Het team communicatie stelt zich voor pdf

  1. 1. Het team communicatie stelt zich voor!De laatste tijd verschijnen er op jongbisdomhaarlem.nl verschillende leuke verslagen van WJDactiviteiten. Jullie vragen jezelf misschien wel af, wie nu toch die leuke stukjes schrijven? Welnu, daarzit een heel schrijfteam achter! Deze schrijvers hebben bij Jong Katholiek de schrijftraining gevolgd,waarna ze zijn uitgegroeid tot onze enige echte WJD Schrijfsterren van Madrid. Zij zullen in demaanden voor de WJD, in de maanden tijdens de WJD, maar ook hierna, regelmatig blogs publicerenop jongbisdomhaarlem.nl.Onderstaand zullen zij zichzelf voorstellen!Ingrid van der Horst – “Coördinator Communicatie”Ik ben Ingrid van der Horst, 24 jaar, en ik woon inBadhoevedorp. Ik zal tijdens de WJD in Madrid als“coördinator communicatie” fungeren. Dit houdt indat ik onderstaand schrijfteam zal coördineren en dat ikzorg zal dragen voor een eenduidige communicatie.Daarnaast ben ik bij persvragen het eerste aanspreekpunt.De WJD in Madrid wordt mijn tweede WJD, drie jaar geledenheb ik voor het eerst kennis mogen maken met de WJDin Sydney. Dit was voor mij zo’n unieke ervaring, waar ik nogsteeds dolenthousiast over ben, dat ik dit jaar gewoon weergezellig mee ga. Gedurende de WJD in Sydney hebben mijn zusen ik de blog geschreven voor Jong Bisdom Haarlem. Dit jaar zalonderstaand schrijfteam dit voor hun rekening nemen.Naast een enthousiast WJD Sydney deelnemer, ben ik ook actief in het Jongerenplatform van hetBisdom en promoot ik de WJD in mijn eigen regio. Daarnaast werk ik bij een accountantskantoor, eenmaand geleden ben ik afgestudeerd voor mijn Master in de Accountancy, waarna ik in septemberverder ga studeren voor mijn Post-Master in de Accountancy. Daarnaast zit ik op tennisles, wat ik echthelemaal geweldig vind.Maar, genoeg over mij, onderstaand stelt de rest van het schrijfteam zichzelf voor!Thomas Koopman – Fotograaf- Hey, ik ben Thomas. Mijn focus voor de reis zijn fotos. Ik ga dus mee om jullie mooiste momenten vast te leggen, zodat je deze WJD niet meer kunt vergeten. Voor mij is het de 2e keer dat ik WJD ga ervaren. Vorige keer was in Sydney. Geen verkeerde ervaring! Wat wil je meer van me weten? Ik ben dus net 20 geworden - nog lekker naïef dus, maar met een touch of experience. Ik ga met de bus, want ik wil niets missen van onze avonturen. Hobbies heb ik ook: fotos, surfen, fotos, bergklimmen (*kom net van Mont Blanc), fotos, L=CL*0.5rho*v^2*s (= ruimtevaart en vliegtuigen in de lucht houden techniek), fotos, bier en rozenkransen (vinden mijn pa en ma ook zo top).
  2. 2. Ja, ik denk dat we het met elkaar heel goed gaan hebben. Het wordt natuurlijk heel druk met veelgasten, maar dat is ook wel spannend en you know, leuk. Grootste voordeel: Flip-flops, korte broek enblousjes i.t.t. koude voorprogramma Down Under.Wat je mee kunt nemen naar Spanje: begin met een smile (is leuk voor de fotos). Wordt gewoon eeninspiring event - ik heb er ZIN IN!Meer weten? OK: www.tkoo.nlPauline Schuffelen - Blogschrijver- Ik ben Pauline Schuffelen. Bijna 20 jaar oud, dat betekent dus 19. Ik studeer toegepaste psychologie en woon op kamers in Deventer. Sydney is mijn enige eerdere ervaring met de wereld jongeren dagen. En dat was geweldig. De mooiste ervaring die ik meegemaakt heb is de nachtwake. Waarbij er duizenden jongeren met een lichtje laten zien voor wat en wie zij staan, God. Dit jaar ga ik mee met de reguliere reis van bisdom Haarlem Amsterdam. En zal ik schrijven over de verschillende ervaringen tijdens de reis. Ik heb er ontzettend veel zin in.Vooral in alle ontmoetingen die weer gaan komen. Alle duizenden aspecten waar wij over kunnenschrijven. Ik verwacht dat iedereen zijn geloof verrijkt maar ook zichzelf als individu.Maurice – Blog Schrijver –Soms rol je zomaar ergens in en zo is het ook gebeurd met mijn WJD-ervaringen.Toen ik 15 was had ik bij toeval van de Wereld Jongeren Dagen reis (WJD) gehoord en ben naar Keulengeweest met een tienerreis en daar alleen de laatste nacht op het grote veld meegemaakt van hetprogramma.Na deze ervaring wilde ik ook eens de hele WJD meemaken en toen ben ik na mijn eindexamens vande middelbare school naar de WJD in Sydney gegaan. En nu zijn we, alweer bijna 3 jaarlater, bijna aanbeland bij de WJD in Madrid.Mijn naam is Maurice en ik ben student aan de Technische Universiteit te Delft. Daar studeer ik Lucht-en Ruimtevaarttechniek. Dat doe ik met veel plezier en hoop dit jaar mijn bachelor af te sluiten.Naast al dat gestudeer houd ik van muziek maken en sporten.Nu de WJD er alweer aan zit te komen begin ik er steeds meer zin in te krijgen: weer lekker tijddoorbrengen met de mensen die ik eerder op de WJD heb leren kennen en hopelijk ook met mensendie ik daar nog zal ontmoeten.In Madrid zal ik zo nu en dan een blog bijhouden over mijn ervaringen en (of) misschien ook nog welover die van de mensen om mij heen.Alvast veel leesplezier en alle deelnemers aan de WJD wens ik veel succes met de voorbereidingen.
  3. 3. Laura Koenders – Blog Schrijver-Hoi allemaal, ik ben Laura Koenders. Ik ben 18 jaar en binnenkort doeik eindexamen VWO. Deze zomer ga ik samen met Linda deCamino lopen naar Santiago de Compostella. Dat worden 1600hopelijk hele leuke, leerzame, sportieve, gezellige, spirituele,spannende, vermoeiende, diepgaande en lange kilometers.Onderweg is de WJD onze pitstop. Dit is de eerste keer datik meega, maar ik heb wel al gehoord dat het een fantastische maarook een vermoeiende ervaring zal worden en dat we dus een paardagen in zullen moeten plannen om even bij te komen.We gaan een blog bijhouden van de hele tocht van Vezelay (Frankrijk) naar Madrid en dan door naar Santiago. Al onze avonturen zijn tevolgen op jongkatholiek.nl en op de site van jongbisdom Haarlem, dus mis het niet!Linda Jongbloed – Blog Schrijver- Laat ik maar heel cliché beginnen. Mijn naam is Linda Jongbloed, ben 20 jaar (als de WJD is 21) en ik woon in De Goorn (dat is in het mooie West-Friesland). Mijn grootste hobby is muziek. Het meeste van mijn vrije tijd ben ik dan ook bezig met DJ Question Mark Music (mijn muzikanten naam en -business), mixen maken, muziek downloaden, enz.. Op dit moment zit ik vol op in mijn examens voor mijn studie Allround DTP. In oktober wil ik gaan beginnen met de opleiding Audio Engineering (geluidstechniek). Samen met Laura ga ik een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella maken.Tijdens onze reis gaan wij een blog bijhouden over onze gebeurtenissen onderweg. In die tocht gaanwe er een weekje uit om naar de WJD te gaan.Dit jaar is de eerste keer dat ik mee ga naar de WJD. Ik kijk heel erg uit naar het feit dat alle jongerenbij elkaar komen om het samen over het geloof te hebben. Want voor iedereen is dat natuurlijkanders. Zo veel mensen, zo veel meningen. Ik hoop jullie allemaal te zien op de WJD en als jullie mijwillen volgen kan dat op onze blog die te vinden is op Jong Katholiek en de site van Jong BisdomHaarlem.Evelien ten Broeke – Blog schrijver-Mijn naam is Evelien ten Broeke en ik ben 22 jaar. Ik studeerlaboratorium geneeskunde in Leiden. Het is voor mij de eerstekeer dat ik mee ga naar de wereld jongeren dagen. Ik heb er echtenorm veel zin in en ben heel erg nieuwsgierig naar hoe het zal worden.De reis waarop ik mee ga wordt georganiseerd vanuit het bisdomHaarlem-Amsterdam. Vlak voordat we zullen vertrekken magik nog mee als leiding van een zomerkamp. Ik heb daarbij drie dagenom mijn tas uit te pakken, te wassen en weer in te pakken voor Madrid.Maar het mag allemaal niet baten, het lijkt me zo ontzettend gaaf!
  4. 4. Mijn hobby’s zijn wetenschap, muziek (zang, dwarsfluit, Ierse tin whistle,Ierse dwarsfluit, enz…), lezen en natuurlijk schrijven. Ik ben echt een typje dat alles leuk vindt en daarte weinig tijd voor heeft. Ik mag voor het bisdom en jongkatholiek stukjes schrijven van de WJD voorop de website, ook zal ik zingen in het koor dat vanuit het bisdom mee gaat en natuurlijk ga ik veelgenieten.Daarnaast zing ik in het dagelijks leven in een koor, fluit ik wat af bij verschillende groepen enorganiseer ik samen met Carla jongeren activiteiten voor ons in de parochie. Lekker van alles wat.Tot in Madrid!Carla Fase – Blog schrijver – Hoi allemaal, Mijn naam is Carla Fase en ik woon in Hoofddorp. Ik ben 22 jaar en volg op dit moment de opleiding HBO pedagogiek. Hopelijk ben ik daar heel snel mee klaar. Het is voor mij de eerste WJD. Erg spannend dus. Ik houd erg van zingen en dat doe ik dan ook eigenlijk de hele dag door. Het WJD-koor was voor mij een uitgelezen moment om weer met een hele jukebox in m’n hoofd te zitten. U roept, wij draaien. Eigenlijk met ik niet zo’n fotomens, maar deze foto werd gemaakt zonder mijn toestemming en ach dan kunnen we die beter maar gewoon gebruiken. De foto werd genomen tijdens de live-opnames van de Passion waar ik het kruis aan het dragen was.

×