Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Portals de correu

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Portals de correu

 1. 2. És una corporació pública americana propietària de la marca Google i que té com a principal producte el “Google search”. Va ser fundada el 7 de setembre de 1998 per dos estudiants de doctorat en informàtica a l'escola d'enginyeria de la Universitat de Stanford, Larry Page i Sergey Brin.
 2. 3. Larry Page Sergey Brin
 3. 5. Google search És un sistema de cerca universal que permet a les organitzacions incorporar informació procedent d'una varietat de fonts externes i internes (incloent sistemes de fitxers, intranets, bases de dades, aplicacions, serveis allotjats i sistemes de gestió de continguts).
 4. 6. És un sistema de correu electrònic que presenta l'empresa google. Et permet guardar fins a 7 Gb però anirà en augment i no es poden enviar correus de més de 25 Mb.
 5. 7. Google Maps és el nom d'un servei gratuït de Google. És un servidor d'aplicacions de mapes en Web. Ofereix imatges de mapes desplaçables, així com fotografies desde satèl·lits del món sencer i fins i tot la ruta entre diferents ubicacions.
 6. 8. Google News és un agregador i cercador de notícies automatitzat que rastreja de forma constant la informació dels principals mitjans de comunicació online.
 7. 9. SketchUp és un programa informàtic de disseny i modelatge en 3D per a entorns arquitectònics, enginyeria civil, videojocs o pel lícules. El programa és desenvolupat i publicat per Google.
 8. 10. Google Video és un servei de Google que fins gener de 2009 permetia pujar clips de vídeo als seus servidors perquè qualsevol persona els pugui cercar i veure directament des del seu navegador. Inicialment va néixer com a competència de YouTube, a la qual va acabar comprant el 10 d'octubre de 2006. Finalment, Google Vídeo va passar a funcionar com un mer cercador de vídeos a la xarxa, passant a ser YouTube l'únic servei que permet la pujada de vídeos.
 9. 11. Google Earth és un programa informàtic, Informació Geogràfica (SIG), creat per l'empresa Keyhole Inc, que permet visualitzar imatges en 3D del planeta, combinant imatges de satèl·lit, mapes i el motor de cerca de Google que permet veure imatges a escala d'un lloc específic del planeta.
 10. 13. AdWords de Google és el mètode que utilitza google per fer publicitat patrocinada, compta amb enormes quantitats de clients amb webs de tot tipus i de totes parts del món. Són anuncis que es mostren de forma rellevant en els resultats de la cerca de l'usuari (per ex., Si l'usuari va buscar "cotxes", a la dreta o dalt de les pàgines indexades per PageRank apareixeran anuncis referents a "cotxes").
 11. 14. YouTube, és un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. Va ser creat per tres antics empleats de PayPal el febrer de 2005. El novembre de 2006, Google Inc el va adquirir per 1.650 milions de dòlars, i ara, opera com una de les seves filials.
 12. 15. Picasa, Inc va néixer com una companyia de fotografia digital amb seu a Pasadena, Califòrnia, que va produir el programa organitzador de fotografies del mateix nom, una adaptació o versió per a Microsoft Windows de l'original iPhoto d'Apple. El juliol del 2004, Google va adquirir Picasa i va posar a disposició de tots, de manera gratuïta, el programari Picasa .
 13. 16. Google Chrome és un navegador web desenvolupat per Google i compilat amb base en components de codi obert com el motor de renderitzat de WebKit i la seva estructura de desenvolupament d'aplicacions (Framework).
 14. 17. Google Analytics és un servei gratuït d'estadístiques de llocs web. Ofereix informació agrupada segons els interessos de tres tipus diferents de persones involucrades en el funcionament d'una pàgina: executius, tècnics de màrqueting i administradors web.
 15. 18. Google Wave és un projecte anunciat per Google del 28 de maig de 2009. Es tracta d'una aplicació web on es mesclen els conceptes de serveis de correu, missatgeria instantània, wiki i xarxa social, tot associat a un corrector ortogràfic i a un traductor instantani, els quals poden treballar de manera concertada.
 16. 19. Blogger, una paraula creada per Pyra Labs (el seu creador), és un servei per crear i publicar un blog fàcilment. L'usuari no ha escriure cap codi o instal·lar programes al servidor o d'scripting. Blogger accepta pel hosting dels blogs el seu propi servidor (Blogspot).
 17. 21. El creixement de Google sembla no tenir fi i els resultats financers anunciats per l'empresa tendeixen a avalar una vegada més l'aposta de Google per la publicitat contextual, tot i recents preocupacions pel suposat creixement en la quantitat de clics fraudulents en els grans cercadors com Google o Yahoo. 6.520 milions de $.
 18. 23. Hem de posar el nom del que volem cercar al cercador i clicar a segur que tinc sort.
 19. 24. - Paraules que podem cercar: Google loco Google gothic Google bsd Google linux Google easter eggs Google black Google idiots Goglogo Google elgoog Google 133t

  Be the first to comment

  Login to see the comments

Views

Total views

267

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×