Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tirant lo blanc els personatges masculins ignasi, antonio, iván, guillem, dani

1,736 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Tirant lo blanc els personatges masculins ignasi, antonio, iván, guillem, dani

  1. 1. Tirant lo Blanc Personatges masculins Per: Ignasi Martínez Guillem Alonso Iván Montero Dani Roca Antonio Diaz
  2. 2. Personatges principals: -Tirant lo Balnc -Diafebus -Guillem de Varoic -Hipòlit Personatges secundaris: -Rei de Constantinoble -Príncep de França -Fill de Guillem de Varoic -Soldà -Kirileison -Fill de Kirileison -Rei de Canàries
  3. 3. Tirant lo blanc És el personatge principal de la novel·la, i evoluciona des de ser un home normal i corrent fins a arribar a ser un gran cavaller amb el seu propi exercit. Està plenament enamorat de Carmesina, devant de la cual es mostra més tímid. Es un gran cavaller, valent, fort i molt hàbil amb les armes, que planta cara a les situacions més arriscades i perilloses, lluitant a les batalles amb enginy i justícia. És un personatge molt amable i educat, que defensa uns ideals concrets i defensa el seu honor amb totes les seves forces. Però en el terreny amorós es mostra bastant tímid i vulnerable, i sovint aquest enamorament li porta conseqüències a la seva pròpia vida.
  4. 4. Diafebus Cosí de Tirant, és com el narrador de l'història, i és el que conta les gestes del seu cosí, a qui es plenament fidel. és un cavaller culte prestigiós i prestigios. És amic íntim de Tirant i company d'armes. Es va casar amb Estefania, filla del duc de Macedònia.
  5. 5. Guillem de Varoic És un valent i honrat cavaller que es va retirar de les armes per fer-se ermità, feient creure a la seva dona que ha mort. Així coneix a Tirant, i escolta la historia que li conta Diafebus de quan Tirant es armat cavaller.
  6. 6. Hipòlit És l'escuder i nebot de Tirant, i es casa amb la Emperatriu, pel que hereda l'imperi de Bizanci. Quan ella mor, es casa amb la filla del Rei d'Anglaterra, amb qui te cinc fills. és un personatge bastant insegur amb si mateix, jove, però sense gaire experiència i s'expressa amb un llenguatge culte i ben refinat.
  7. 7. Conclusió Hem concluit que cada personatge representa un valor, un comportament... Quasi tots els personatges masculins representen la guerra en molts moments de la novel·la. Entre ells es entrellaçan perquè la novel·la pugui tenir totes les característiques que te que l’han fet tan internacional i tan important.
  8. 8. Bibliografia -Viquipedia. -Coneixements que hem assolit, quan hem llegit el llibre.

×