Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pdi curs

Primera sessió.

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Pdi curs

 1. 1. Usos didàctics de la pissarra digital Concepte de PDI: Diferència entre PD i PDI. Funcionalitats bàsiques de les PDI: <ul><li>Projectar informació procedent de l'ordinador.
 2. 2. Controlar l'ordinador des de la pissarra amb el punter en manera ratolí.
 3. 3. Realitzar anotacions a la pissarra amb el punter en manera llapis. </li></ul>
 4. 6. Relació PD - PDI Puc utilitzar la PDI com a projector del que es veu a la pantalla de l'ordinador. No necessito conèixer cap programa especial.
 5. 7. Projectar informació procedent de l'ordinador Aquesta funció no és molt diferent del que podia fer una pissarra digital. Ho aconseguim amb només realitzar adequadament la connexió entre l'ordinador i el projector, i la posada en funcionament d'ambdós; no és necessari utilitzar el programari de la PDI , ni tampoc calibrar-la. Projectar un DVD, imatges, un document (PDF, word....), una presentació, mapes conceptuals, pàgines web (webquest...)
 6. 8. Suport a les explicacions del professorat.
 7. 9. Presentació activitats i recursos per al tractament de la diversitat.
 8. 10. Exposicions públiques d'estudiants.
 9. 11. Presentació pública de treballs realitzats en grup.
 10. 12. Suports en els debats: ús conjunt pel professor i els estudiants.
 11. 13. Realització d'exercicis i altres treballs col·laboratius a classe.
 12. 14. Correcció col·lectiva d'exercicis en classe.
 13. 15. Aprenentatges sobre el maneig de programes informàtics.
 14. 16. INTERACTIVITAT PUC TREBALLAR DIRECTAMENT SOBRE LA PISSARRA SENSE ANAR A L'ORDINADOR
 15. 17. Controlar l'ordinador des de la PDI Per a utilitzar la PDI com si anés el propi ordinador, és necessari tenir connectats tots els seus components i calibrada la PDI. Una vegada fet això, podem realitzar amb el punter (o el dit si és el cas) les mateixes funcions que amb el ratolí de l'ordinador; podríem, per exemple, obrir Word, obrir un navegador, tancar aplicacions obertes, seleccionar text, copiar-lo, pegar-lo, presentar un treball fet en Power Point, tancar l'ordinador etc.
 16. 19. Realitzar anotacions: Per a realitzar anotacions necessitem treballar amb el programari de la PDI. Notebook d'Smart.
 17. 21. Barra d'eines flotant
 18. 22. 1ª Activitat a. Obrir i apagar la pissarra. b. Obrir i tancar el programa Notebook: Icona i barra d'eines flotant. c. Crear la pissarra digital.
 19. 23. 2ª Activitat 1. Personalitzar la barra d'eines del Notebook. 2. Personalitzar la barra d'eines flotants. 3. Crear un arxiu Notebook amb dues o més pàgines.

  Be the first to comment

  Login to see the comments

Primera sessió.

Views

Total views

244

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

4

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×