Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pel·lícula millones 5è a

570 views

Published on

Published in: Education
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Pel·lícula millones 5è a

 1. 1. UN COLLAGE DEPEL·LÍCULA Projecte TEXTURES Curs 2012-2013 Fort Pienc Barcelona
 2. 2. A p ar t ir pel·lícul de la vis a, ualitzac del colla i fent s ió d e l a ge ervir la (que tro tècnica la textu bem din COLLAG r a vi su a s de E COL·L l), elabo u n de n o ECTIU, rem un saltres on cada escena r e pr e s e de l a p e n t ar à per tal l·lícula, una d e do n a tàctil r una te a l que e xtura v n s fa se i su a l i ens tran ntir i el smet. queEns hem esforçat molt i aquest és el
 3. 3. Després de la mort de la seva mare, Damian es canvia decasa amb el seu germà Anthony i el seu pare, i esconstrueix una casa amb caixes de cartró per a jugaren un descampat.
 4. 4. Amb el canvi de domicili també canvien d’escola iDamian parla al seu nou mestre i companys d’un delsseus temes preferits: la vida dels sants, que coneix béperquè té aparicions i li donen consell.
 5. 5. Junt amb els seus veïns, mantenen una reunió amb lapolicia, qui els diu que, en l’època de Nadal en que estroben, són freqüents els robatoris en la zona, i hand’estar atents.
 6. 6. Damian està jugant a la seva casa de cartró quan desobte li cau des del tren (encara que ell creu que del cel)una bossa plena de lliures.
 7. 7. Damian conta al seu germà el que ha trobat i juguen ambels diners, fins que Anthony s’adona que han d’emprar-loaviat, ja que en pocs dies entra l’euro i els bitllets notindran validesa.
 8. 8. Com són molt diferents, Damian vol donar els diners alspobres, i en la seva recerca d’algú pobre al voltant,convida a pizza a un grup d’indigents, omple de lliures labústia d’uns veïns mormons…
 9. 9. En canvi, Anthony els empra per subornar als seusamics de l’escola, que actuen con els seusguardaespatlles i fan el que ell vol a canvi de la sevarecompensa.
 10. 10. Quan Damian està jugant en la casa de cartróapareix un home, que diu ser pobre, buscant elsdiners, i Damian no imagina que és un lladre,propietari del botí robat.
 11. 11. A l’escola, una voluntària d’una ONG (Dorothy) els explica el canvi demoneda i que poden col·laborar amb les lliures que els queden en laconstrucció de pous d’aigua en Àfrica. Damian dona una granquantitat a la paperera-robot de recollida.
 12. 12. Anthony explica a Damian que els diners són les lliuresantigues que l’Estat anava a cremar i que un grup delladres els havia robat i llençat des d’un tren endiferents llocs.
 13. 13. Els dos germans proven de canviar els diners en un banc,però no o poden fer sense autorització dels seus pares. Entornar a casa Dorothy està allà, ja que ha començat a sortiramb el pare, i Anthony recomana a Damian posar els dinersen motxilles i portar-los sempre a sobre.
 14. 14. Els dos nens participen en una obra escolar de Nadal idurant la representació apareix el lladre, que els estavavigilant i intueix que el botí està a les motxilles.
 15. 15. Damian fuig en autobús cap la casa on vivia abans, ambl’ase de cartró de l’obra, ja que ha emplenat les alforgesamb els diners i les motxilles estan buides.
 16. 16. S’amaga en les golfes de la casa antiga i passa molta por,perquè creu que els sorolls de la persona que ha entrat enla casa són del lladre, encara que en realitat és el seu pare,que l’estava buscant preocupat.
 17. 17. Anthony i Damian conten al seu pare la veritat i, encara queen un principi vol entregar-los a la policia, canvia d’opinió quanen arribar a casa veu que els han entrat a robar i destrossatbastants coses de la casa.
 18. 18. El lladre s’havia amagat en la habitació i quan Damian estàal llit apareix per donar-li un mòbil al que li cridarà per queli entregui els diners.
 19. 19. Mentre, el pare, Anthony i Dorothy s’han organitzatper poder fer el canvi monetari en diferents bancs, iDamian col·labora, fingint que necessita anar al banyper anar més ràpids.
 20. 20. Quan ja no poden canviar més decideixen gastar partdels regals i fer un gran sopar de celebració, i fer unmural amb bitllets a la paret de la sala.
 21. 21. En el moment en que tots estan distrets el lladretorna a entrar en la casa, però quan està mirant laparet apareix el policia, al que havien avisat perrobatori i el deté.
 22. 22. Mentre, Damian ha fugit amb els diners cap a la viadel tren, on fa una pila amb ells i els crema, ja que novol fer servir uns diners que han estat robats.
 23. 23. Quan la pila està ardent veu a la seva mare i Damian, que haestat preguntant contínuament als sants si la seva mare estàamb ells, s’interessa per saber si ha aconseguit ser santa. Laseva mare li contesta que sí, perquè cal fer un miracle i ella elva tenir a ell.
 24. 24. En tornar a casa i en el moment en que Dorothy s’estàacomiadant d’ells, els dos adults i Anthony confessen ques’havien guardat una part dels diners i els reuneixendavant de Damian.
 25. 25. Estan tots jugant a la casa de cartró, pensant en quègastaria cadascun el botí, i inicien un viatge entre real iimaginari, quan la construcció es converteix en un coet.
 26. 26. Al final, com és la història de Damian, el lloc al quearriben és un poblat africà, on tots juguen ambgatzara amb l’aigua que surt d’un pou, que ensimaginem qui pot haver construït...
 27. 27. F IClasse dels Hindús Març

×