Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pel·lícula herois 5è b

564 views

Published on

Published in: Education
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Pel·lícula herois 5è b

 1. 1. UN COLLAGE DEPEL·LÍCULA Pr o j e c t e T EXT URES C u r s 2012-2013 Fo r t Pi e n c
 2. 2. A partir de la visualització de la pel·lícula, i fent servir la tècnica del collage, elaborem un TREBALL COL·LECTIU, on cada un de nosaltres representarà una escena de la pel·lícula, per tal de donar una textura visual itàctil al que ens fa sentir i el que ens transmet. Ens hem esforçat molt i aquest és el resultat:
 3. 3. En l’actualitat, Sala és un publicista que es dirigeix auna important reunió, però es veu envoltat per uns nensque li tiren coses i li taquen la roba.
 4. 4. Passat: un nen que es deia Xavi i que en acabar l’escolava anar de vacances destiu al seu poble, es retrobaamb tots el seus amics: Roth ,Cristina (Cristo) i Ekaitz.
 5. 5. El seu punt de trobada és una caravana abandonada,just al davant de la casa de larbre. L’àvia Men elsexplica que la cabanya és màgica i decideixenparticipar en una carrera de cotxes fabricats perells per poder tenir-la durant un any.
 6. 6. En l’actualitat, Sala es troba amb unaautoestopista amb qui pateix més d’un “incident” iamb qui recorda l’últim estiu que van passar amb
 7. 7. Passat :Xavi té problemes amb en el seu padrastre.Està molt trist perquè el seu pare ja no està amb laseva mare, per aquest motiu vol córrer la cursa ambels seus amics, perquè suposa que si guanyen escomplirà el seu desig , que el seu pare torni amb ells.
 8. 8. Els diferents grups del poble que volen competir enla cursa per a guanyar la cabanya es troben a sota dela casa de l’arbre, claven un ganivet al tronc. Demoment ells no poden participar perquè són quatre iper a participar necessiten ser cinc.
 9. 9. Van posar cartells per tot el poble de quenecessiten un participant. Quan estan al barapareix en Colo, un noi que no té amics i ningú elvol.
 10. 10. En Xavi finalment va unir al Colo al grup, tot i que elsseus amics no estan massa d’acord. No tenen una altraopció han de ser cinc i no s’ha presentat ningú més.En Colo està molt content i porta moltes coses percompartir amb els seus nous amics.
 11. 11. Tots els amics es troben a la platja per decidir comfaran el cotxe per a la cursa.En Xavi s’ha fitxat en una noia una mica més gran queell i es queda més estona a la platja per poderparlar amb ella. A Cristo li agrada en Xavi i els
 12. 12. A mitja nit es troben tots per anar a buscar fustes albar sense que els vegi l’amo. Es vesteixen de negre ies pinten per camuflar-se millor. Dintre delmagatzem estan a punt de ser descoberts peròfinalment aconsegueixen emportar-se les fustes
 13. 13. Quan porten les fustes a la sevacaravana, s’estiren al terra per observar ambcalma les estrelles. Els pares del Colo el venena buscar i els seus companys s’estranyen de que
 14. 14. En Xavi està a casa, el company de la sevamare ,amb qui té una mala relació, l’ha castigat itots els seus amics van a buscar-lo. En aquestmoment descobreixen qui és de veritat i que els
 15. 15. Entre tots comencen a construir el cotxe per a lacursa i finalment l’acaben.
 16. 16. En Xavi creu que està enamorat i escriu una cançó.A la nit es decideix i va a casa de la noia. Aquestali fa un petó però no era el que ell s’esperava.Passa per davant de casa de la Cristo i es queda aparlar amb ella. Fa una prova i realment
 17. 17. Tots els amics es troben per provar el cotxe quehan fet. Porten el casc que els ha regalat elpadrastre del Xavi. Observen des de dalt el camíque han de recorre per fer la cursa.
 18. 18. Però elcotxe se’lsescapa i estrenca. Elsnois de lesmotosriuend’ells i elscomuniquenla malanotícia queaquell eral’últim anyque podienparticiparen lacarrera,perquèanaven afer unpantà al
 19. 19. En Xavi es va enfadar amb els seus amics perquè hosabien i no li ho havien dit. Aleshores comença unadiscussió entre els amics, que provoca la separacióde tots.
 20. 20. Xavi sen va anar molt enfadat cap a casa però pelcamí el va atropellar un camió...
 21. 21. Quan els arriba la mala notícia de la mort d’enXavi, tots s’uneixen una altra vegada, però molttristos. Aquest fet tràgic uneix més al grup.
 22. 22. En l’actualitat: en Sala acompanya a la Cristina arecollir a un amic a una hípica.La Cristo i el Roth es tornen a trobar.
 23. 23. L’àvia Men i el Ioda els expliquen que ells de petitstambé havien participat en la cursa de la casa del’arbre. Els porten fins al traster del bar i elsensenyen el cotxe amb el que van participar.Pensant amb el seu amic Xavi decideixen fer una
 24. 24. L’estiu s’acaba, es separen i tots tornen a casaseva amb les seves famílies. El pare de la Cristoha d’aturar el cotxe perquè un ós se’ls creua pelmig del camí, en aquest moment ella somriu ise’n recorda del seu amic Xavi.
 25. 25. En l’actualitat: en Sala els acompanya fins al pantà.En aquest moment l’Òscar, el germà de Xavi, sen’adona que la noia que ha portat durant tot elcamí, era la Cristo, l’amiga del seu germà. Es tornena reunir tots els amics al pantà on hi ha la casa del’arbre, que finalment és seva. L’Òscar se’ls mira de
 26. 26. Cl a s s e d e l s As t e q u e s Març 2013

×