Curs 10-11: Benvinguts i benvingudes
Curs 10-11        Organigrama:
Director: Evaristo González
Cap d’estudis: Abel Gálvez
Coordinadora pedagògica: ...
Curs 10-11:

Què diferencia l’IES Torre del Palau
dels altres centres educatius?


1. Un dels instituts més innovadors: or...
Curs 10-11:

Compromisos de qualitat educativa:

Estudi:
- Obligació de treballar i estudiar per aprendre, des del primer ...
Curs 10-11

Compromisos de qualitat educativa:

Neteja:
- Tires papers al terra a casa teva? Classes, passadissos i patis
...
Curs 10-11:

 Compromisos de qualitat educativa:
Robatoris:
Cada alumne és responsable del seu material i objectes persona...
Curs 10-11

Compromisos de qualitat educativa:

Vigilància a l’exterior i a l’interior del
centre:

- L’institut demana a ...
Curs 10-11

 Compromisos de qualitat educativa:

Altres informacions:
- Mobilitat: cal fer ús de les escales de l’exterior...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Presentació curs 2010 2011 a alumnes eso institut torre del palau

710 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
710
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentació curs 2010 2011 a alumnes eso institut torre del palau

 1. 1. Curs 10-11: Benvinguts i benvingudes
 2. 2. Curs 10-11 Organigrama: Director: Evaristo González Cap d’estudis: Abel Gálvez Coordinadora pedagògica: Marga lópez Secretari-administrador: Fernando Hernández Coordinadora de cada curs d’ESO: Tutors i tutores de cada curs d’ESO: ..ESOA: ..ESOB: ..ESOC: (..ESOD:)
 3. 3. Curs 10-11: Què diferencia l’IES Torre del Palau dels altres centres educatius? 1. Un dels instituts més innovadors: ordinadors, llibres digitals a primer i segon d’ESO. 2. Un institut específic per a alumnes esportistes d’alt nivell i estudiants de música. 3. Un centre amb activitats extraescolars consolidades: coral, esports, teatre, música. 4 Un centre que es preocupa per atendre els seus alumnes i que té unes normes que cal complir. Un centre que vol la millor educació però que necessita la teva implicació. Si no aprofites el temps, qui més perds ets tu. Un centre amb qualitat
 4. 4. Curs 10-11: Compromisos de qualitat educativa: Estudi: - Obligació de treballar i estudiar per aprendre, des del primer dia. - Cada vegada les notes i els aprenentatges importen més en el futur. - És obligatori portar el material necessari per a cada classe. Disciplina: - Hi ha unes normes en el centre que són obligatòries: llegeix els primers fulls de l’agenda. - Els càstics s’eviten fàcilment. Tu ets responsable de les teves accions. - El respecte és fonamental. Puntualitat: - La porta d’entrada es tancarà cinc minuts després de tocar el timbre. Qui arribi tard sense justificació reconeguda, quedarà fora. Saps el temps que es perd si les classes no comencen a l’hora? - Les famílies rebran un SMS davant absències, incidències i expulsions.
 5. 5. Curs 10-11 Compromisos de qualitat educativa: Neteja: - Tires papers al terra a casa teva? Classes, passadissos i patis estaran nets si uses les papereres. - Pla de neteja per classes: col.laboració de tothom. - Guixar les taules és un maltracte al mobiliari del centre. - Els lavabos són per usar-los de forma correcta. Patis: - Durant el temps de pati NO es pot estar dintre de l’edifici principal ni a la zona de secretaria, excepte per anar a reprografia o a resoldre temes de secretaria. - A partir de les 13,45 hores i fins les 14,40, qui es queda a dinar al centre, tindrà una monitora a la SUM a partir d’octubre. Salut: - Fumar en els instituts està prohibit per les autoritats. Qui ho faci serà sancionat immediatament, segons la normativa vigent. - Bons hàbits alimentaris
 6. 6. Curs 10-11: Compromisos de qualitat educativa: Robatoris: Cada alumne és responsable del seu material i objectes personals en qualsevol dependència del centre. Robar és un delicte. Equipament informàtic: És obligatori tractar el material informàtic amb el màxim respecte i cura. Fer-ho malbé implica aplicar les normes del centre. Màxim respecte al material de llibres digitals: 1ESO i 2ESO. Mobiliari del centre: - Les taules i les cadires les has de tractar bé. Són de tots. - Després de l’última hora de classe, poseu la cadira a sobre de la taula. El personal de neteja t’ho agrairà. - Millores fetes al llarg de l’estiu: equipament mòdul per a batxillerat, aules de llibres digitals per a segon d’ESO, 1.02 i 1.03 per als carros d’ordinadors, rampa d’entrada a l’edifici porta darrera. Pintades les aules de la planta baixa, paret exterior a 1.02.
 7. 7. Curs 10-11 Compromisos de qualitat educativa: Vigilància a l’exterior i a l’interior del centre: - L’institut demana a Mossos d’Esquadra i Policia Municipal la seva presència periòdica. També, els truca si s’observen persones pels voltants que poden interferir en la bona marxa de la vida del centre. - L’institut té un sistema de videovigilància que enregistra el què pasar als seus voltants i una alarma connectada a una central d’alarmes. - Cadascú ha de vigilar, dintre i fora del centre, els telèfons mòbils, ordinadors personals, MP3, iPod, etc. El centre NO es fa responsable. - Hi ha espais com el gimnàs i algunes aules on s’ha de vigilar el què es deixa.
 8. 8. Curs 10-11 Compromisos de qualitat educativa: Altres informacions: - Mobilitat: cal fer ús de les escales de l’exterior de l’edifici i no usar tots a la vegada l’escala interior. - El mòdul del pati és per a batxillerat. - Tots els alumnes tenen agenda en paper menys primer i segon d’ESO, que la tenen en format digital. - Cinquena edició del concurs de relats de viatges: profes de català i castellà. Termini fins al novembre. Fotos. - Un sol full signat per al permís per a les sortides de tot el curs. - Continuitat de la coral, amb el professor Jordi Cunillera i la col.laboració de Lydia Campà. - Bicicletes: per seguretat, han d’estar lligades amb clau o encadenat. - No es pot entrar a la sala de professorat, excepte per disciplina. - Evitar sortir entre classe i classe al bar o a beure aigua a la font.

×