Promo

247 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
247
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Promo

 1. 1. MEDITAŢII ON-LINE LA LIMBA ROMÂNĂ În această prezentare vei vedea cum se face o lecţie on-line şi vei înţelege de ce milioane de elevi din lumea întreagă aleg să înveţe aşa.
 2. 2. De ce ai face meditaţii on-line? Pentru că înveţi într-un mod mult mai plăcut, interactiv, folosind prezentări PowerPoint, teste on-line, flash-carduri, diferite jocuri lingvistice: spânzurătoarea, rebus, anagrame etc.
 3. 3. De ce ai face meditaţii on-line? Pentru că înveţi într-un mod mult mai comod, stând acasă la tine (sau oriunde altundeva) în faţa monitorului.
 4. 4. De ce ai face meditaţii on-line? Pentru că înveţi în ritmul tău. Prezentările, testele şi celelalte materiale de învăţare rămân la îndemâna ta şi în afara orelor de meditaţii. Deci poţi să repeţi când vrei.
 5. 5. De ce ai face meditaţii on-line? Pentru că înveţi sub o îndrumare continuă, profesorul asigurând sprijin şi între orele de meditaţii.
 6. 6. De ce ai face meditaţii on-line? Pentru că sunt mai ieftine şi mai eficiente.
 7. 7. Cum se face o meditaţie on-line? Folosind Yahoo!Messenger sau Skype se contactează profesorul la id-ul: meditatii_la_romana .
 8. 8. Cum se face o meditaţie on-line? Se stabilesc data şi ora meditaţiei. Se stabilesc detaliile tehnice. Totul este foarte simplu. Trebuie doar un microfon.
 9. 9. Cum se face o meditaţie on-line? La ora stabilită, profesorul şi elevul se reîntâlnesc pe Yahoo!Messenger sau Skype. Profesorul trimite elevului link-ul spre site-ul (tabla virtuală) unde se va desfăşura meditaţia.
 10. 10. Cum se face o meditaţie on-line? Profesor şi elev lucrează în timp real.
 11. 11. Cum se face o meditaţie on-line? Tabla virtuală se poate folosi în multe moduri. Pe ea se poate scrie, se pot face scheme, se pot încărca poze, documente, prezentări, teste, jocuri.
 12. 12. Cum se face o meditaţie on-line? O tablă virtuală oferă posibilităţi practic nelimitate de colaborare între profesor şi elev.
 13. 13. Încheiere Meditaţiile on-line sunt sigure. Plata se face DUPĂ două şedinţe.

×