Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Detalii Smart Trike - Tricicleta Recliner Stroller 4 in 1 NegruTricicleta Smart Trike Recliner Stroller 4 in 1 Denim, mode...
Smart trike   tricicleta recliner stroller 4 in 1 negru
Smart trike   tricicleta recliner stroller 4 in 1 negru
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Smart trike tricicleta recliner stroller 4 in 1 negru

215 views

Published on

http://idealbebe.ro/smart-trike-tricicleta-recliner-stroller-in-negru-p-14682.html
Tricicleta Smart Trike Recliner Stroller 4 in 1 Denim, modelul nou: la 6 luni are functiile unui carucior.
Treptat, se transforma intr-o tricicleta, pe masura ce micutul dvs devine independent.
Practic, Smart Trike Recliner 4 in 1 Stroller, creste odata cu copilul dvs!
* Tricicleta castigatoare de premii pentru inovatie, cu un design unic 4 in 1 este proiectata pentru a fi utilizata de copiii incepand cu varsta de 6 luni pana la aproximativ 36 luni, asigurand micutului dumneavoastra o plimbare sigura si confortabila.
* Scaunul reglabil dispune si de o pozitie de inclinare, permitandu-i bebelusului sa adoarma in timpul plimbarii. Spatarul este capitonat , aducand un plus de confort micutului somnoros.
* Sistemul "roata libera" va permite blocarea pedalei, atunci cand copilul este prea mic sa pedaleze
* Smart Trike Recliner este echipata cu o husa lavabila confortabila si cu o gentuta functionala de buna calitate.
* Manerul telescopic reglabil in mai multe pozitii pe inaltime reprezinta pentru parinte o solutie simpla de control al directiei tricicletei.
* Constructie integral din metal
* Roti din cauciuc dublu injectat

Published in: Self Improvement
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Smart trike tricicleta recliner stroller 4 in 1 negru

  1. 1. Detalii Smart Trike - Tricicleta Recliner Stroller 4 in 1 NegruTricicleta Smart Trike Recliner Stroller 4 in 1 Denim, modelulnou: la 6 luni arefunctiileunuicarucior.Treptat, se transformaintr-o tricicleta, pemasuracemicutuldvsdevine independent.Practic, Smart Trike Recliner 4 in 1 Stroller, cresteodata cu copiluldvs!* Tricicletacastigatoare de premiipentruinovatie, cu un design unic 4 in 1 esteproiectatapentru afi utilizata de copiiiincepand cu varsta de 6 lunipana la aproximativ 36 luni,asigurandmicutuluidumneavoastra o plimbaresigurasiconfortabila.* Scaunulreglabildispunesi de o pozitie de inclinare, permitandu-i bebelusuluisaadoarma intimpulplimbarii. Spatarulestecapitonat ,aducand un plus de confortmicutuluisomnoros.* Sistemul "roatalibera" vapermiteblocareapedalei, atuncicandcopilulestepreamicsapedaleze* Smart Trike Recliner esteechipata cu o husalavabilaconfortabilasi cu o gentutafunctionala debunacalitate.* Manerul telescopic reglabil in maimultepozitiipeinaltimereprezintapentruparinte osolutiesimpla de control al directieitricicletei.* Constructie integral din metal* Roti din cauciucdubluinjectat* Parasolar cu protectie UV reglabilsidetasabil, cu un imprimeu modern* Bara de sigurantadetasabila* Centura de siguranta* Suport frontal pentrupicioarepentrucopiii de varstamai mica (6-10 luni)* Suportsustinerepicioarepliabil (incepand cu 10 luni)* Pedale cu aderenta* Frana de piciorpentruparinte* Cos pentrujucariiGarantie 12 luniGreutatecolet: 9 kgGreutatetricicleta: 8 kg (cu accesorii)

×