Innovaciones ms premergator champions 2 in 1 la idealbebe.ro

193 views

Published on

http://idealbebe.ro/innovaciones-ms-premergator-champions-in-p-15205.html
- Inaltime scaun: reglabil in 3 pozitii, creste impreuna cu copilul tau
- Premergatorul este echipat cu 8 dispozitive de siguranta care blocheaza miscarea , asigurand utilizarea in siguranta a bebelusului astfel incat poate invata sa se joace, in conditii de siguranta si de distractie.
- Echipat cu frane antiderapante pentru a impiedica copilul sa cada de pe scari sau sa se impiedice de pragurile usilor.
- Include o tavita detasabila cu activitati complete cu 5 melodii si sunete diferite.
- Controlul volumului.
- Cheie cu sunet de motor.

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
193
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Innovaciones ms premergator champions 2 in 1 la idealbebe.ro

  1. 1. InnovacionesMs - Premergator Champions 2 in 1 http://idealbebe.ro/innovaciones-ms-premergator-champions-in-p-15205.html Premergatorul de la InnovacionesMsestepremergatorsi Jumper 2-in-1 pentrumaimultadistractiesidivertisment ,siajuta la dezvoltarea optima a copilului. Caracteristici: - Inaltimescaun: reglabil in 3 pozitii, cresteimpreuna cu copilul tau - Premergatorulesteechipat cu 8 dispozitive de siguranta care blocheazamiscarea , asigurandutilizarea in siguranta a bebelusuluiastfelincatpoateinvatasa se joace, in conditii de sigurantasi de distractie. - Echipat cu franeantiderapantepentru a impiedicacopilulsacada de pescarisausa se impiedice de pragurileusilor. - Include o tavitadetasabila cu activitati complete cu 5 melodiisisunetediferite. - Controlulvolumului. - Cheie cu sunet de motor. - Scauntapitat ,detasabil, lavabil, foarte bine captusit - Tapiterie , design modern - Poate fi folositcasi jumper - Se poatefolosi de la 6 luni - Roti din silicon Cu o experienta de peste 20 ani in domeniulproduselorpentrucopii, InnovacionesMseste un brand spaniol care princalitateasifunctionalitateaproduselorestecelmairecunoscut brand sicelmai bine vandut din Spania.

×