Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
LUVION SUPREME CONNECT – WIFI BRIDGE 
Инструкции за употреба 
СЪДЪРЖАНИЕ 
Въведение 
Инструкции за безопасност 
Съдържание...
СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА 
- 1 брой WiFi Bridge поставка за зареждане, 
- 1 брой Ethernet кабел. 
Уверете се, че закупеният ...
ПЪРВИ СТЪПКИ 
1. Свържете зарядното към устройството и го включете към електрическата мрежа. 
2. Свържете устройството към...
3. Въведете име на вашия Supreme Connect. Веведете паролата 
по подразбиране 000000 (6 пъти нула). Натиснете SAVE. 
4. Ваш...
движение на камерата. 
РАЗГЛЕЖДАНЕ И СПОДЕЛЯНЕ НА СНИМКИ 
Може да правите снимки от видео картината като кликнете 
върху б...
7. Кликнете върху устройството за да се свърже. 
Ако забравите паролата си, натиснете бутона Reset на 
устройството и задр...
ANDROID ETHERNET НАСТРОЙКИ 
1. Направете описаното в ПЪРВИ СТЪПКИ и стартирайте приложението на Luvion. 
2. Натиснете Clic...
ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА ANDROID 
ГЛЕДАНЕ НА ЖИВО 
Може да гледате картината в ориентация Портрет или Ландскейп. 
ЗУМ...
СМЯНА НА ПАРОЛАТА 
Паролата по подразбиране е 000000 (6 пъти нула). Препоръчваме да създадете собствена 
парола за да пред...
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ 
- Ethernet 10 / 100 M Ethernet port 
- DHCP DHCP клиент/ сървър 
- Мобилни приложения iOS (5.1+)/...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Luvion WiFI Bridge поставка - Инструкции за употреба

516 views

Published on

Инструкции за употреба за Luvion WiFI Bridge

Published in: Retail
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Luvion WiFI Bridge поставка - Инструкции за употреба

 1. 1. LUVION SUPREME CONNECT – WIFI BRIDGE Инструкции за употреба СЪДЪРЖАНИЕ Въведение Инструкции за безопасност Съдържание на комплекта Преглед Съвместими мобилни платформи Важно да се знае Първи стъпки iPhone/ iPad Ethernet настроки Използване на приложението за iPhone/ iPad Гледане на живо Зумиране при гледане на живо Разглеждане и споделяне на снимки Смяна на паролата Настройка на качеството на видеото Настройки на Android Ethernet Приложение Gebruik Van Android Гледане на живо Зумиране при гледане на живо Разглеждане и споделяне на снимки Смяна на паролата Настройка на качеството на видеото Технически спецификации Най-често срещани проблеми ВЪВЕДЕНИЕ Благодарим Ви за закупуването на Luvion Supreme Connect WiFi Bridge. Сега може да гледате и чувате вашето бебе и дори повече бебета на своя таблет или смартфон. Моля запазете вашата касова бележка, защото при нужда от сервизиране тя ще ви бъде поискана. По въпроси свързани с гаранцията може да се обърнете към търговеца, от който е закупена стоката или към местния дистрибутор на Luvion. За повече информация посетете www.luvion.com. Тази инструкция за употреба предоставя всичката необходима информация за безопасното и лесно използване на продукта. Преди да използвате Luvion Supreme Connect WiFi Bridge е необходимо да я прочетете изцяло. Особено внимание обърнете на инструкциите за безопасност. ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ - Дръжте малки части далеч от децата, - Този продукт не е играчка. Не позволявайте на деца да играят с него, - Този продукт не е предназначен да замести гледането на деца от възрастен, - Използвайте само оригиналните зарядни, - Не използвайте този продукт в условия на висока влажност или близко до вода, - Използвайте продукта при температури между 10 и 35 градуса по Целзий, - Винаги разполагайте кабелите поне на 1 метър далеч от бебето, - Не се опитвайте да отворите продукта. Това трябва да се прави само от квалифициран персонал.
 2. 2. СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА - 1 брой WiFi Bridge поставка за зареждане, - 1 брой Ethernet кабел. Уверете се, че закупеният комплект е пълен. ПРЕГЛЕД 1. Вход за Supreme Connect монитора (устройството при родителя). Поставете вашия монитор на този вход за да се зарежда и да се свърже с интернет. 2. Сервизен ключ. Уверете се, че този ключ е поставен в положение INTERNET. Положението DIRECT е само за сервизни цели. 3. Ethernet вход. Вход за Ethernet кабела. 4. Вход за захранване на Luvion зарядно (5V). 5. Рисет бутон. Натиснете този бутон за 5 секунди в случай, че сте променили или загубили своята парола за WiFi Bridge. Имайте предвид, че след рисет WiFi Bridge изисква пълна инсталация към вашия рутер. 6. QR код, който се сканира при инсталиране. 7. UID, в случай, че QR кодът не работи по време на инсталацията, този уникален код може да бъде въведен ръчно. СЪВМЕСТИМИ МОБИЛНИ ПЛАТФОРМИ Приложението на Luvion поддържа следните платформи: - iPhone/ iPad iOS 5.1 и по-нова - Android 2.2 и по-нова Забележка: Luvion препоръчва минимална скорост на ъплоуд от 512 Kbps. За най-добри резултати използвайте 1 Mbps ъплоуд скорост и по-висока. Забележка: До 3-ма потребители могат да се свържат към Bridge едновременно. ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ Когато няма свързан смартфон или таблет, може да използвате всички функции на бебефона с изключение на: - устройството при родителя не може да се изключи, - AV изходът към телевизор не работи. Когато потребител се свърже към камерата чрез смартфон или таблет, няма да може да използвате бутоните или менютата на устройството при родителя. Когато някой се свърже използвайки проложението на Luvion на екрана на устройството при родителя се появява икона. Ако записвате видео и някой се свърже към камерата чрез смартфон или таблет, видео записът ще спре и няма да започне автоматично отново дори когато потребителят прекрати връзката. Докато гледате картината на вашия смартфон или таблет сме да натиснете иконата за снимане и ще направите снимка през камерата.Приложението за смартфон или таблет използва външни сървъри.
 3. 3. ПЪРВИ СТЪПКИ 1. Свържете зарядното към устройството и го включете към електрическата мрежа. 2. Свържете устройството към вашия рутер чрез ethernet кабела в комплекта. Проверете дали сервизното копче е в позиция INTERNET. Позиция DIRECT е само за сервизни нужди. 3. Сложете устройството при родителя на бебефона към вход за Supreme Connect монитора в съответния улей. Устройството при родителя ще се зарежда докато е включено към Bridge. Ще отнеме 5 часа за да се зареди напълно. Свалете приложението Luvion App на своя смартфон или таблет от Apple Store (iPhone) или Google Play Store (Android). IPHONE ETHERNET НАСТРОЙКИ 1. Направете описаното в ПЪРВИ СТЪПКИ и стартирайте приложението на Luvion. 2. Отидете на Add Device и въведете UID кода на Bridge по един от следните начини. Опция А: Натиснете QRCode и сканирайте QR кода (чернобелия квадрат на отстрани на устройството). Опция В: Натиснете ADD и ръчно въведете UID кода, отпечатан под QR кода отстрани на устройството. Може да се наложи да направите това, ако вашия смартфон или таблет нямат камера. Опция С: Ако вашия смартфон или таблет е свързан към същата интернет мрежа като Bridge, той автоматично ще открие UID кода на Bridge. Натиснете UID за да се въведе.
 4. 4. 3. Въведете име на вашия Supreme Connect. Веведете паролата по подразбиране 000000 (6 пъти нула). Натиснете SAVE. 4. Вашият Supreme Connect Bridge вече трябва да се показва в списъка с устройствата със статус Online. 5. Приложението ще свърже вашия монитор (устройството при родителя) и започне да показва видео в реално време от камерата. Забележка: WiFi Bridge трябва винаги да е свързан с Ethernet кабела към вашия рутер. ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА IPHONE/ IPAD ГЛЕДАНЕ НА ЖИВО Може да гледате картината в ориентация Портрет или Ландскейп. Забележка: Бутоните за управление отгоре се показват само в ориентация Портрет. ЗУМИРАНЕ ПРИ ГЛЕДАНЕ НА ЖИВО При гледане на живо може да контролирате камерата като я движите и зумирате. Това се постига със стандартните жестове на вашия телефон. Моля вижте по-долу кратки инструкции. Зумиране (увеличаване на картината). Съберете палеца и показалеца, опрете ги в екрана и ги плъзнете разделечавайки ги един от друг. Забележка: Когато сте увеличи картината няма да може да движите камерата. Възстановете стандартната картина за да можете отново да управлявате камерата. Зумиране (намаляване на картината). Сложете палеца и показалеца на екрана и ги приближете един към друг. Управление на камерата. Ако сте увеличавали картината, възстановете реалния и размер. Сложете показалеца на екрана и с движения в четирите посоки ще управлявате камерата. Имайте предвид, че може да има малко забавяне в реалното
 5. 5. движение на камерата. РАЗГЛЕЖДАНЕ И СПОДЕЛЯНЕ НА СНИМКИ Може да правите снимки от видео картината като кликнете върху бутона с изображение на фотоапарат. Може да разглеждате и споделяте снимките чрез приложението. За да разгледате направените снимки кликнете на бутона Ландскейп (долу най-вляво). Сега разглеждате вашата галерия. За да отворите и споделите снимка кликнете върху нея. За да я изпратите по имейл, да я изтриете или запазите във вашата iOS галерия натиснете бутона с извита стрелка (горе най-дясно). Сега имате възможност да изтриете снимката (Delete photo), да я изпратите по имейл (E-mail photot) или да я запазите в iOS галерията (Save photo). Забележка: Имейлът на вашия смартфон или таблет трябва да е конфигуриран за да може да изпратите снимката по имейл. СМЯНА НА ПАРОЛАТА Паролата по подразбиране е 000000 (6 пъти нула). Препоръчваме да създадете собствена парола за да предотвратите нежелан достъп до вашето видео. За да смените паролата: 1. Отворете списъка с устройствата в приложението на Luvion. Натиснете BACK ако в момента сте свързани към камерата. 2. Натиснете кръглия бутон със стрелка надясно, разположен вдясно от името на устройството и изберете Advanced Setting. 3. Кликнете Change Password 4. Сега сте вменюто за промяна на паролата. 5. Въведете старата парола (по подразбиране 000000) и два пъти новата парола. 6. Потвърдете като натиснете OK. След това натиснете два пъти BACK за да се върнете в списъка с устройствата.
 6. 6. 7. Кликнете върху устройството за да се свърже. Ако забравите паролата си, натиснете бутона Reset на устройството и задръжте за 5 секунди. Така ще се възстанови паролата по подразбиране (000000). НАСТРОЙКА НА КАЧЕСТВОТО НА ВИДЕОТО Качестово на видео картината може да се увеличи при по-бърза интернет връзка или да се намали за да оптимизира. Ако видео картината накъсва или е бавна, се препоръчва да се намали качеството и от настройките. 1. Отворете списъка с устройствата в приложението на Luvion. Натиснете BACK ако в момента сте свързани към камерата. 2. Натиснете кръглия бутон със стрелка надясно, разположен вдясно от името на устройството и изберете Advanced Setting. 3. Изберете Video Quality. 4. Сега сте в менюто за контрол на качеството на видеото. Може да изберете желаното ниво на качество. 4. Натиснете три пъти BACK за да се върнете към списъка с устройствата.
 7. 7. ANDROID ETHERNET НАСТРОЙКИ 1. Направете описаното в ПЪРВИ СТЪПКИ и стартирайте приложението на Luvion. 2. Натиснете Click here to add device. 3. Въведете UID кода на Bridge по един от следните начини. Опция А: Натиснете Scan и сканирайте QR кода (чернобелия квадрат на отстрани на устройството) като използвате камерата на вашия мобилен телефон или таблет. Може да бъдете попитани да изберете приложението, което ще се използва за сканирането. Изберете Google и Always to continue. Опция В: Ако вашия смартфон или таблет е свързан към същата интернет мрежа като Bridge, натиснете Search за да открие UID кода автоматично. Опция С: Натиснете UID и ръчно въведете UID кода, отпечатан под QR кода отстрани на устройството. Може да се наложи да направите това, ако вашия смартфон или таблет нямат камера. 3. Веведете паролата по подразбиране 000000 (6 пъти нула) и име за вашето устройство. 4. Вашият Supreme Connect Bridge вече трябва да се показва в списъка с устройствата със статус Online. Изберете вашето устройство да се свърже. Забележка: WiFi Bridge трябва винаги да е свързан с Ethernet кабела към вашия рутер.
 8. 8. ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА ANDROID ГЛЕДАНЕ НА ЖИВО Може да гледате картината в ориентация Портрет или Ландскейп. ЗУМИРАНЕ ПРИ ГЛЕДАНЕ НА ЖИВО При гледане на живо може да контролирате камерата като я движите и зумирате. Това се постига със стандартните жестове на вашия телефон. Моля вижте по-долу кратки инструкции. Зумиране (увеличаване на картината). Съберете палеца и показалеца, опрете ги в екрана и ги плъзнете разделечавайки ги един от друг. Забележка: Когато сте увеличи картината няма да може да движите камерата. Възстановете стандартната картина за да можете отново да управлявате камерата. Зумиране (намаляване на картината). Сложете палеца и показалеца на екрана и ги приближете един към друг. Управление на камерата. Ако сте увеличавали картината, възстановете реалния и размер. Сложете показалеца на екрана и с движения в четирите посоки ще управлявате камерата. Имайте предвид, че може да има малко забавяне в реалното движение на камерата. РАЗГЛЕЖДАНЕ И СПОДЕЛЯНЕ НА СНИМКИ Може да правите снимки от видео картината като кликнете върху бутона с изображение на фотоапарат. Снимките се записват в jpg формат в директорията /DCIM/Luvion в пеметта на вашето устройство. За да разгледате направените снимки кликнете на бутона Ландскейп (горе най-вляво). Сега разглеждате вашата галерия. За да отворите снимка кликнете върху нея. От бутона Опции (трите вертикално разположени точки в горния десен ъгъл) може да изберете дали да изтриете снимката или да я споделите чрез показаните приложения.
 9. 9. СМЯНА НА ПАРОЛАТА Паролата по подразбиране е 000000 (6 пъти нула). Препоръчваме да създадете собствена парола за да предотвратите нежелан достъп до вашето видео. За да смените паролата: 1. Отворете списъка с устройства. Натиснете BACK ако в момента сте свързани към камерата. 2. Натиснете кръглия бутон със стрелка надолу разположен вдясно от името на устройството. 3. Изберете Edit Device. 4. Кликнете Advanced Settings. 5. Изберете Change Password. Въведете старата парола (по подразбиране 000000) и два пъти новата парола. Потвърдете като натиснете OK за да се върнете в списъка с устройствата. 6. Кликнете върху устройството за да се свърже. 7. Ако забравите паролата си, натиснете бутона Reset на устройството и задръжте за 5 секунди. Така ще се възстанови паролата по подразбиране (000000). НАСТРОЙКА НА КАЧЕСТВОТО НА ВИДЕОТО Качестово на видео картината може да се увеличи при по-бърза интернет връзка или да се намали за да оптимизира. Ако видео картината накъсва или е бавна, се препоръчва да се намали качеството и от настройките. 1. Отворете списъка с устройствата в приложението на Luvion. Натиснете BACK ако в момента сте свързани към камерата. 2. Натиснете кръглия бутон със стрелка надолу, разположен вдясно от името на устройството и изберете 3. Изберете Edit Device. 4. Изберете Advanced. 5. Кликнете в полето до Video Settings и след това изберете желаното ниво на качество. 6. Натиснете OK за да се върнете към списъка с устройства.
 10. 10. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ - Ethernet 10 / 100 M Ethernet port - DHCP DHCP клиент/ сървър - Мобилни приложения iOS (5.1+)/ Android (2.2+) - Зарядно 5V DC 1.5A - Работна температура 0 – 40 градуса по Целзий. НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИ ПРОБЛЕМИ 1. Не може да свържете камерата с вашия смартфон или таблет - Не сте поставили монитора на бебефона (устройството при родителя) на съответния вход на Bridge. Мониторът трябва да е поставен върху Bridge за да се осигури свързването. - Проверете дали Bridge е свързан към електрическата мрежа чрез зарядното от комплекта. Bridge не може да изпозва зарядното на камерата. - Ethernet кабелът не е включен. Включете Ethernet кабела към Bridge а другия му край към вашия рутер. - Проверете дали копчето на гърба на Bridge е в позиция INTERNET. DIRECT позицията е само за сервизни нужди. Изключете и включете отново зарядното след като сте превключили копчето на INTERNET. 2. Забравена парола - натиснете и задръжте за 5 секунди бутона РИСЕТ на Bridge чрез кламер или друг тънък предмет за да въстоновите паролата по подразбиране – 000000. Ще трябва да веведете отново вашата WiFi мрежа, тъй като Bridge ще анулира конфигурираните WiFi мрежи. 3. Не виждам бутоните за управление на екрана на iPhone/ iPad. - Виртуалните бутони за управление се визуализират само когато картината е в ориентация портрет.

×