Testnet JuBoCo boek introductie

556 views

Published on

Bepaal je koers! Toekomst en Trends in Testen.

Ontwikkelingen in de IT gaan ongekend snel. Organisaties en gebruikers stellen steeds hogere eisen aan IT. Naast nieuwe inzichten in ontwikkelaanpakken zorgen de opkomst van cloud, virtualisatie en webservices voor veel verschuivingen van oude paradigma’s. Niet iedereen merkt dit: veel IT-professionals werken in organisaties die stevig vergroeid zijn met de huidige zienswijzen. Maar ook voor hen geldt: ‘A change is gonna come.’
Dit boek geeft een overzicht van trends en ontwikkelingen die we om ons heen zien ontstaan, en vertaalt deze naar het testvak. Software testen zal altijd nodig zijn, maar het vak zal de komende jaren een achterstand inlopen en aanhaken bij de veranderingen.
Aan de hand van herkenbare personages maken de auteurs inzichtelijk welk breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden er is voor testers. Van auditor tot adviseur van de business, van technische expert tot acceptatiemanager. Dit boek maakt inzichtelijk waarom de vraag naar bepaalde rollen zal verdwijnen en hoe testers daarop kunnen inspelen.

Het boek is bij uitstek geschikt voor de ambitieuze testprofessional die zich niet laat verrassen en tijdig voorsorteert op de toekomst.‘Bepaal je Koers, Toekomst en Trends’  in testen is  geschreven ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum van TestNet door de Jubileum Boek Commissie (JuBoCo).


0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
556
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Testnet JuBoCo boek introductie

 1. 1. Bepaal je koersTrends en toekomst in testen
 2. 2. A change is gonna come…
 3. 3. Aanleiding…
 4. 4. Aanpak
 5. 5. Het gebeurt nu….
 6. 6. Wisselende leeftijdsopbouw
 7. 7. www.veenweidegebied.nl
 8. 8. Jij over 5 - 10 jaar?
 9. 9. Wie jong blijft heeft de toekomst?
 10. 10. 14 juni thema avond!De toekomst gaat verder…
 11. 11. The road ahead…Met dank aan Anitavoor de muziek. Zie:anita.vanloenhoud.eu

×