Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Herdefinieer uw Hotel Business met een Sauna en Wellness Center

451 views

Published on

House of Wellness levert weloverwogen en complete inrichtingsconcepten voor hotel, vakantiepark, sportschool, saunacentrum of voor u als particulier. Wij ontwerpen en bouwen op maat!

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Herdefinieer uw Hotel Business met een Sauna en Wellness Center

  1. 1. Een Wellness of Spa centrum in uw hotel of vakantieressort kan een dubbel effect hebben op uw bedrijfsresultaat, omdat steeds meer mensen bereid zijn extra geld uit te geven voor een ontspannen sessie in een spa of zwembad. In Nederland zijn er enkele zeer goede bedrijven, die meer dan graag uw bedrijfsfilosofie helpen veranderen met een Spa of Wellness concept Hun service gaat voornamelijk over het begrijpen van uw bedrijfsvoering en het vaststellen van een begroting met daaraan gekoppeld een bijpassend ontwerp.
  2. 2. Hierbij word niets over het hoofd gezien en zullen alle noodzakelijke factoren worden meegewogen om tot een optimaal systeem te komen die binnen uw bedrijf past.
  3. 3. Zo’n service wordt ook bij House Of Wellness aangeboden. Bekijk hun website op http://www.houseofwellness.nl/. Gereputeerde klanten van hen raden House Of Wellness aan en daaronder valt ook het Sportcentrum Universum van de Universiteit van Amsterdam. Het bedrijf houdt zich bezig met klantgerichte ontwerpen van wellness concepten waarbij de ruimte , het budget en ook andere zaken niet uit het oog worden verloren.
  4. 4. Hun team is op de hoogte van de internationale standaard in de Spa en Wellness markt en heeft vooral aandacht voor het design- en concept proces tijdens de bouwfase zodat er geen ellende achteraf ontstaat. Contacteer ze vandaag nog voor uw ressort of hotelbehoefte!
  5. 5. Website - http://www.houseofwellness.nl Address - Oerdijk 128, Schalkhaar, Overijssel Netherlands Phone - (+31) (0) 548 366 922 Email - info@houseofwellness.nl

×