Travel magazine Albania 8

243 views

Published on

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
243
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Travel magazine Albania 8

 1. 1. 4
 2. 2. Nr 8 TRAVEL 2012 5 5
 3. 3. 6
 4. 4. Nr 8 TRAVEL 2012 7
 5. 5. 8
 6. 6. Nr 8 TRAVEL 2012 9
 7. 7. resorti 10
 8. 8. Nr 8 TRAVEL 2012 11
 9. 9. 12
 10. 10. Nr 8 TRAVEL 2012 13
 11. 11. 14
 12. 12. Nr 8 TRAVEL 2012 15
 13. 13. 16
 14. 14. Nr 8 TRAVEL 2012 17
 15. 15. 18
 16. 16. Nr 8 TRAVEL 2012 19
 17. 17. 20
 18. 18. Nr 8 TRAVEL 2012 21
 19. 19. 22
 20. 20. Nr 8 TRAVEL 2012 23
 21. 21. 24
 22. 22. sort li Re Ne Lin a Pogr dec Alba nia Nr 8 TRAVEL 2012 25
 23. 23. Pertit Gjeçaj 26
 24. 24. Nr 8 TRAVEL 2012 27
 25. 25. 28
 26. 26. Nr 8 TRAVEL 2012 29
 27. 27. 30
 28. 28. Nr 8 TRAVEL 2012 31
 29. 29. 32
 30. 30. Nr 8 TRAVEL 2012 33
 31. 31. 34
 32. 32. Nr 8 TRAVEL 2012 35
 33. 33. 36
 34. 34. Nr 8 TRAVEL 2012 37
 35. 35. 38
 36. 36. Nr 8 TRAVEL 2012 39
 37. 37. 40
 38. 38. Nr 8 TRAVEL 2012 41
 39. 39. 42
 40. 40. Nr 8 TRAVEL 2012 43
 41. 41. 44
 42. 42. Nr 8 TRAVEL 2012 45
 43. 43. 46
 44. 44. T RANA KULTU Drejtoria e Turizmit & Promovimit 13 Tetor ’12 / Nr. 206 Dance Teatër vjen në Tiranë N ë kuadrin e zhvillimit të edicionit të shtatë të “Albania Dance Meeting 2012”, në datën 14 tetor, ora 19:00, në sallën e madhe të Universitetit të Arteve në Tiranë, grupi norvegjez Wee me koreograf dhe valltar Francesco Scaveta do të japë pjesën “Surprised Body Project”. “Albania Dance Meeting” është një festival unik dhe tepër i rëndësishëm në llojin e vet. Ai synon të bëhet arenë e shprehjes së aspiratave krijuese të artistëve nga vende të ndryshme. Këtë vit në këtë festival marrin pjesë grupe nga Italia, Norvegjia, Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria. Festivali Ndërkombëtar i Dancit Modern Bashkëkohor ka krijuar kushte mjaft të mira për njohjen e tendencave të dancit modern bashkëkohor për studentët e degës së Koreografisë. Këtë vit festivali u mbajt nga data 7 deri më 15 tetor në Teatrin e Durrësit “Aleksandër Moisiu” si dhe në Tiranë e Korçë. Nr 8 TRAVEL 2012 47
 45. 45. 48
 46. 46. Nr 8 TRAVEL 2012 49
 47. 47. 50
 48. 48. Nr 8 TRAVEL 2012 51
 49. 49. 52
 50. 50. Nr 8 TRAVEL 2012 53
 51. 51. 54
 52. 52. Nr 8 TRAVEL 2012 55
 53. 53. Prizreni i parë nga Kalaja Photo: Blue Albania © 56
 54. 54. Shtëpia e Lidhjes së Prizrenit Photo: Blue Albania © Nr 8 TRAVEL 2012 57
 55. 55. 58
 56. 56. Nr 8 TRAVEL 2012 59
 57. 57. 60
 58. 58. Nr 8 TRAVEL 2012 61
 59. 59. 62
 60. 60. Nr 8 TRAVEL 2012 63
 61. 61. 64
 62. 62. Nr 8 TRAVEL 2012 65
 63. 63. 66
 64. 64. Nr 8 TRAVEL 2012 67
 65. 65. 68
 66. 66. Nr 8 TRAVEL 2012 69 69
 67. 67. 70
 68. 68. Nr 8 TRAVEL 2012 71
 69. 69. 72
 70. 70. Nr 8 TRAVEL 2012 73
 71. 71. 74
 72. 72. Nr 8 TRAVEL 2012 75
 73. 73. 76
 74. 74. Nr 8 TRAVEL 2012 77
 75. 75. 78
 76. 76. Nr 8 TRAVEL 2012 79
 77. 77. Flora Xhemani Baba Photo: Blue Albania © 80
 78. 78. Nr 8 TRAVEL 2012 81
 79. 79. 82
 80. 80. Nr 8 TRAVEL 2012 83
 81. 81. 84
 82. 82. Nr 8 TRAVEL 2012 85
 83. 83. 86
 84. 84. Nr 8 TRAVEL 2012 87
 85. 85. 88
 86. 86. Nr 8 TRAVEL 2012 89
 87. 87. 90
 88. 88. Nr 8 TRAVEL 2012 91
 89. 89. 92
 90. 90. Nr 8 TRAVEL 2012 93
 91. 91. 94
 92. 92. Nr 8 TRAVEL 2012 95
 93. 93. 96
 94. 94. Nr 8 TRAVEL 2012 97
 95. 95. 98

×