Guida Kashar-Tirane, Albania

8,125 views

Published on

Guida Kashar-Tirane, Albania

Published in: Travel
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
8,125
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
35
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Guida Kashar-Tirane, Albania

 1. 1. GUIDA KASHAR
 2. 2. 3 PËRMBAJTJA 3 Fjala e Kryetarit 4-5 Vendndodhja 6-7 Si të na vizitoni 8-9 Sistemi i adresave 10-11 Historiku 12-17 Kultura 18-21 Arkitektura 22-23 Infrastruktura 24-29 Aktivitete 30-31 Turizmi 32-37 Arsimi 38-39 Shërbime Shëndetsore 40-45 Pasuritë Natyrore 46-75 Klasifikimi i bizneseve sipas produkteve dhe sherbimeve 76-116 Biznese
 3. 3. Mundësuar nga Komuna Kashar Zyra e Informimit dhe Projekteve Eqerem Nela Elena Sherifi Përpunimi Grafik: Metropolis Elvan Dajko Sonia Jojic Shtypur në: Albdesign
 4. 4. GUIDA KASHAR 5 Te nderuar vizitore! Ky udhezues “Guida Kashar” ne bashkepunim me Metro_POLIS sh.p.k u drejtohet qytetareve, bizneseve qe operojne ne territorin e komunes Kashar dhe vizitoreve, me qellim per te lehtesuar gjetjen e informacionit te nevojshem mbi zhvillimin ekonomik, kulturor, arsimor dhe turistik te kesaj zone. Ne politikat e komunes nje vemendje e vecante i kushtohet mbrojtjes dhe trashegimise historike, kulturore dhe etnografike. Nder pikat kyce te strategjise se zhvillimit jane, plani urban territorial, investimet publike, rritja e cilesise se sherbimeve, mbrojtja e mjedisit, arsimi dhe nxitja e investimeve vendase dhe te huaja etj. Ne kete udhezues vizitoret mund te njihen me hotelet, restorantet, ambjentet e argetimit dhe gjithcka qe e ben viziten e tyre sa me te kendshme. Ky udhezues mund te kete ndonje mangesi, prandaj ne do te cmonim cdo sugjerim tuajin qe do te shpinte ne permiresimin e botimit te ardhshem. Gjej rastin te falenderoj perzemersisht Ju qe jeni duke u konsultuar me kete udhezues, Universitetin Polis, administraten dhe te gjithe bashkepunetoret qe ndihmuan ne realizimin e kesaj guide. Me respekt Besnik FUÇIA Kryetar i Komunes Kashar
 5. 5. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al VENDODHJA Komuna Kashar është një nga njësitë vendore më të mëdha të Prefekturës së Qarkut Tiranë dhe zë një vend te rëndësishëm në strukturën social – ekonomike të këtij qarku. Komuna Kashar shtrihet në të dy anët e supërstradës Tiranë – Durrës dhe ka një sipërfaqe të përgjithshme prej afro 35.6km2. Në veri kufizohet me Komunën Bërxullë, në jug me Komunën Vaqarr, në perendim me Bashkinë Vorë, në jug –perendim me Komunën Ndroq, në lindje me Bashkinë Tiranë dhe në veri-lindje me Bashkinë Kamëz. Qendra administrative e Komunës është në fshatin Yrshek, që ndodhet rreth 6 km nga qendra e Kryeqytetit (Tirana), 30 km nga qyteti i Durrësit dhe rreth 25 km nga qyteti i Krujës. Në përbërje të kësaj komune janë fshatrat Yzberish 1, Yzberish, Mëzez, Mëzez Fushë, Yrshek, Katundi i Ri, Kashar Koder, Kashar, Mazrek dhe Kus.
 6. 6. 7 NDARJA ADMINISTRATIVE E KOMUNES KASHAR
 7. 7. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al SI TE NA VIZITONI Komuna Kashar ka nje rrjet rrugor prej 135 km, nga te cilat rreth 100 km jane rruge te asfaltuara me parametra bashkohore, ku nje pjese e konsideruesheme jane me trotuare dhe ndricim. Permes territorit te komunes Kashar kalon autostrada Tirane –Durres me nje gjatesi prej 9 km. Ne kete aks operojne bizneset me te rendesishme te ekonomise shqiptare. Paralel me autostraden shtrihet linja hekurudhore per transport publik dhe mallrash. Per shkak te pozicionit strategjik gjeografik dhe infrastruktures se favorshme kjo zone po kthehet ne nje zone atraktive rezidenciale dhe turistike. Nëpërmjet linjave që lidhin qytetin e Tiranës me qytetet e tjera të Shqipërisë veriore, perëndimore dhe jugore, Kashari është lehtësisht i vizitueshem. Vitet e fundit linjave ekzistuese te transportit i jane shtuar dhe linja te tjera transporti te vena ne sherbim nga kompani private qe operojne ne territorin e komunes. Ky transport i nje cilesie te larte ka bere te mundur levizjen e shpejte te komunitetit dhe vizitoreve ne destinacione te ndryshme.
 8. 8. 9
 9. 9. GUIDA KASHAR SISTEMI I ADRESAVE TE KOMUNES KASHAR
 10. 10. 11
 11. 11. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al HISTORIKU Komuna Kashar e ka marre emrin nga fshati Kashar, qe eshte qendra me e hershme e banuar e kesaj zone. Kashari eshte bere i njohur qe ne shek. XV me betejen qe ka zhvilluar Gjergj Kastrioti (Skenderbeu) kunder ushtrise turke ne fushen e Limuthit rreth vitit 1456. Qendra administrative e Komunes ndodhet ne Yrshek, ku gjithshtu gjenden rrenojat e nje objekti kulti bektashian i cili eshte tregues i lashtesise se ketij fshati. Komuna Kashar eshte themeluar ne vitin 1992. Fillimisht zyrat e administrates ishin te vendosura ne laprake. Ne vitin 1994 u zhvendosen ne Yrshek ku ndodhen edhe aktualisht. Nen administrimin e komunes jane 10 fshatra: Kus, Mazrek, Kashar Koder, Kashar, Katund i Ri, Yrshek, Mezez, Mezez Fushe, Yzberish dhe Yzberish 1. Para viteve 1990 popullsia e kesaj zone ka qene kryesisht homogjene autoktone me perkatesi fetare te besimit muslyman. Me ndryshimin e sistemit kjo zone pesoi levizje te vrullshme demografike. Per shkak te zhvillimit ekonomik te zones popullsia eshte rritur ne menyre te ndjeshme. Keto prurje jane nga zona te ndryshme te Shqiperise duke u shnderruar ne nje popullsi heterogjene. Ne vitin 1994 kishte nje popullsi prej 12 000 banoresh ndersa sot numerohen 45 742 banore te dhena keto nga rregjistrimi i popullsise ne vitin 2011. Ne perfundim te ndertimeve te reja parashikohet qe numri i banoreve te arrije ne mbi 150 000.
 12. 12. 13
 13. 13. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al KULTURA Kashari, Yrsheku jane zona treguese te nje qyteterimi te hershem me vlera te larta historike, kulturore dhe etnografike Ne zinxhirin e trashegimise kulturore Shqiptare Kashari perben nje hallke te rendesishme dhe te pazevendesueshme. Ketu mund te permendim veshjet popullore tradicionale, folklorin, kuzhina tradicionale etj. Veshjet popullore Duke qene nje zone fushore dhe prane Tiranes stili i veshjeve popullore eshte mjaft i perafert me ato te Tiranes. Karakteristike e vecante e veshjeve te burrave jane: brekushe te bardha, kemishe te bardhe pelhure me menge te gjata te shoqeruar me nje xhoke, me jake ne forme marinari e shoqeruar me ca xhufka ne supe. Ndersa jeleku i punuar me shajak ose cope te kuqe ka qene i perdorur kryesisht nga te rinjte. Gjithashtu pjese e kostumit te burrave eshte nje brez ne mes, i punuar me fije te kuqe dhe te bardha. Ketij kostumi i bashkangjitet qeleshja e cila ne ndryshim me zona te tjera eshte mjaft e gjate dhe e rrafshet. Nje element tjeter jane opingat. Karakteristike e veshjeve te grave jane: Dimiq mermeri te bardha, kemishe te holle te shoqeruar me jelek prej kadifeje te qendisuar me fije ari. Element i kesaj veshje eshte nje medaljon prej floriri i varur ne qafe kryesisht nga nuset e reja. Ne koke vendosnin kesulen e qendisur me ar e te zbukuruar me pare floriri ose serme. Ketij kostumi i shtohen kepucet e bardha me taka. Ne kete zone qe ne kohe te hershme mjaft familje prodhonin veshjet tradicionale te zones me mjete artizanale. Kjo ishte nje burim te ardhurash per familjet e tyre. Kjo tradite eshte trasheguar edhe ne ditet e sotme, ku mund te permendimin stilisten e talentuar Edlira Sulaj. Stilistja Sulaj fale talentit dhe trashegimise familjare ka ngritur aktivitetin ” Tradita popullore” duke i qendruar me rigorozitet origjinalitetit dhe menyres artizanale te qendisjes se kostumeve te zones. Ne ekspoziten e hapur prej saj gjenden mbi 200 veshje tradicionale te zones dhe trevave te tjera te shqiperise. Keto veshje kane nje perdorim te gjere ne dasma, festa familjare, aktivitete te ndryshme etj. Kostumet e prodhuara ne kete atelie jane vleresuar me cmime ne nivel kombetar dhe nderkombetar.
 14. 14. 15
 15. 15. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al Folklori Foklori muzikor i zones eshte shume i pasur, i cili shprehet me muziken ne te gjitha format e saj. Dallohen kenget qe i kendoheshin nuses dhe dhendrrit ne dasma, te cilat kishin te vecante formen shprehese dhe domethenien kuptimore. Disa prej tyre jane ruajtur te paprekura deri ne ditet e sotme. Ato vazhdojne te kendohen ne gezime e festa familjare. Kjo zone eshte dhe burimi i mjaft kengeve qe me vone do te hynin ne fondin e arte te fonotekes shqiptare, si ” Mun ke guri qe bon xixa”, ”Qyqja e beharit” etj. Rreth viteve 60’ u krijua orkestra e pare ne familjen Lleshi. Kjo do te ishte nisja e nje tradite qe do te vazhdonte deri ne ditet e sotme. Me pas kjo tradite do te pasurohej me shume orkestrante, kengetare, valltare e humoriste te cilet do te perbenin bazen per ngritjen e grupit artistik ”Kashari” nepermjet perfaqesimit dinjitoz te te cilit kjo zone do te behej e njohur ne evenimentet kombetare. Nder artistet me te njohur te kesaj zone mund te permendim, orkestrantet Qemal Lleshi, Rasim Lleshi, Kalem Lleshi, Skender Lleshi, Xhavit Lleshi, Lik Valisi etj. Valletaret, Avdulla Dema, Fadil Hoxha kane perfaqesuar kasharin ne festivale kombetare. Kengetari, Fiqiri Sula i cili me kengen ”Floriri i vogel” u be i njohur ne nivel kombetar dhe do te ishte perfaqesues i kesaj zone ne festivalin kombetar te gjirokastres ne vitin 2004 duke u vleresuar me cmimin e pare. Ne ditet e sotme valltare, kengetare, instrumentiste e krijues vazhdojne ne gjurmet e kesaj tradite. Kuzhina Tradicionale Ne kuzhinen Shqiptare ka influencuar kryesisht kuzhina turke, ballkanike dhe europiane duke ndikuar ne pasurimin e tradites se gatimit. Gjellet karakteristike te zones jane: tave dheu me copa mishi ose melcie, fergese me mish pule dhe miell misri, japrake me mish te grire dhe perime te stines. Nje tjeter specialitet i vecante jane pashaqoftet. Persa i perket embelsirave kabunia, hasudja, qumeshtori me peta jane nder gatimet me karakteristike. Nje prodhim dhe perdorim te gjere ze buka e prodhuar nga misri dhe gruri. Familja Nela vazhdon edhe ne ditet e sotme prodhimin e bukes me miell gruri te prodhuar nga mulli guri. Tradite kjo e trasheguar ne breza qe prej viteve 20’. Si rezultat i klimes mesdhetare ne kete zone kultivohen, rrushi, fiku, ulliri, preshi, duhani, domatja, speci, patellxhani, trangulli, shaqini etj. Kesaj tradite me vlera te larta i shtohet dhe mikepritja e banoreve te zones duke e bere kete zone mjaft atraktive per vizitoret.
 16. 16. 17
 17. 17. 19
 18. 18. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al ARKITEKTURA &URBANISTIKA Prej kohësh tashmë Kashari është kthyer në një qendër të rëndësishme të zhvillimit jo vetëm ekonomik por edhe arkitektonik. Një sërë elementesh favorizues qe ofron Kashari falë pozicionit gjeografik të tij e kane kthyer atë në një laborator të vërtet eksperimentimi urban dhe arkitektonik. Me rrënien e sistemit socialist dhe lejimin e lëvizjes së popullsisë, e shoqeruar me përforcimin e infrastrukturave si ndërtimin i autostradës që lidhTiranën me Durrësin, Kashari ka pesuar nje urbanizim me rritme të shpejta më parë duke arritur tashmë në një popullsi prej 50 mijë banorësh por që me zhvillimet e reja në territorin e komunës mendohet që popullsia shumë shpejt do të kapë shifrën 150 mije banorë dhe e projektuar për 20 vitet e ardhshme është rritja në nje numër prej 150 mijë banorësh. Komuna Kashar ka nje plan perspektiv te zhvillimit urban te miratuar (neni 5, ligji nr 8652 date 31.07.00 “per organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore” - qytet shpallet nje qender banimi e cila ka nje plan perspektiv zhvillimi urban te miratuar)- Me Vendimin nr 1 date 01.06.2006 te K.RR.T.R.SH eshte miratuar studimi i zones ne perendim te qytetit te Tiranes prej 235.5 ha, e cila eshte nyje e rendisishme lidhese e komunes me kryeqytetin. Hapesira perendimore e Tiranes ofron kushte te pershtateshme te pergjitheshme urbanizimi. Jane zona te populluara, me shume fshatra qe kane nje dinamike demografike dhe nje kerkese te madhe per te punuar ne prodhim, ne industri, dhe arsim. Disa nga keto fshatra po marrin tiparet e qyteteve te vogla dhe qendrave te mirefillta urbane, por ato duhen te ridimesionohen. Hapsira perendimore e Tiranes ndodhet ndermjet dy qyteteve me te rendesishme te vendit Duresit dhe Tiranes, portes se madhe detare dhe qenders kryesore administrative kulturore, universitare dhe tregtare te vendit. Autostrada nga ana e saj, krijon nje komoditet te madh levizje dhe komunikimi jo vetem per Tiranen me Durresin, por edhe me qytete te tjera te vendit. Me rritjen e numrit te makinave, mekanizimin e trasportit dhe perfeksionimin e hekurudhes, hapsira Tirane Durres ofron mundesine qe ne nje te ardhme jo shume te larget te behet nje unifikim i saj ne trajta lineare me zona paralele te prodhimit, banimit dhe te pushimit. Ajo duhet te perfshihet ne kategorine e qyteteve qe duhet te zhvillohen shpejt dhe keshtu duhet te konceptohet si nje qytet linear me dy pale Tiranen dhe Durresin, si hapsiren me te rendesishme te Shqiperise. Zhvillimi i vrullshem i hapsires pergjate aksit interurban Tirane - Durres ne aspektin urbanistik tashme eshte nje realitet i pa mohueshem. Eshte hapsira e Tiranes qe ka pesuar ndryshime thelbesore ne aspektin ndertimor, arkitektonik dhe urbanistik. Nje pejsazh i ri eshte formuar me ngritjen e shume ndertimeve industriale, te transportit, te sherbimeve, te banimit, etj. Kerkesat per ndertime te tjera te karakterit prodhues, artizanal dhe industrial ne kete zone jane te shumta, ne kushtet e reja sociale, me zhvillimin e ekonomise se tregut dhe te demokracise. Kjo zone duhet pare ne aspektin urbanistik ne shkalle qyteti, rajoni dhe pse jo ne shkalle Republike.
 19. 19. 21
 20. 20. STUDIM URBANISTIK PJESOR
 21. 21. 23
 22. 22. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al INFRASTRUKTURA Në fushën e infrastrukturës, Komuna Kashar ka nisur të punoje mbi një numer të konsiderueshëm projektesh ku disa prej tyre janë miratuar kohët e fundit. Miratimi i buxhetit të ri u ka hapur rrugë investimeve të reja në infrastrukturë ku po punohet shumë mbi asfaltimin e rrugëve, shtrimin e shumë linjave të ujësjellësit dhe depozitave të ujit në të gjitha lagjet ,kanalizime e trotuare duke arritur standartet europiane . Në sajë të investimeve dhe punëve publike, të realizuara në këto vite qeverisjeje të suksesshme, përmirësimi i ndjeshëm i infrastrukturës eshte një faktor kryesor në nxitjen e investimeve private vendase dhe të huaja. Ndertimi i kesaj infrastrukture bashkekohoreka sjelle ne menyre progresive permirsimin e dukshem te: Aksesin e qytetareve ne permbushjen e nevojave te tyre si: • • • në shkolla, kopshte, çerdhe etj; aksesin në shërbime publike, duke mundësuar kështu mbulimin në të gjithë territorin, me shërbime bazë si pastrimi, ku mjetet teknologjike sot, falë rrjetit rrugor të ndërtuar, mund të kryejnë shërbimin në çdo fshat, sigurinë publike dhe rrugore, në sajë të ndriçimit publik, në disa rrugë te komunes Infrastruktura ka patur një efekt të rëndësishëm edhe në ekonominë se komunes, nëpërmjet punësimit, zhvillimit të biznesit të vogël, sidomos në rrugët tregtare.
 23. 23. 25
 24. 24. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al AKTIVITETE “Spektakëi Agjenci Karabashi” i dha kryeqytetit “Miss”-in e tij të dhjetë, por që këtë vit ai u mbështet nga komuna Kashar me një vlerësim të vecantë nga kryetari i saj Z. Besnik Fucia. Kjo lidhje ka dy vjet që ka filluar dhe kemi besimin e plotë se do të vazhdojë edhe në të ardhmen. Në Vitin 2009, në këtë spektakël që u kurorëzua në Teatin e Operas dhe Baletit, ishin konkuruese edhe dy vajza nga shkollat e komunës Kashar. Ishin Eriola Bakalli nga shkolla e mesme Yzberisht dhe Jona Leskoviku nga shkolla e mesme Katundi i Ri.Ky aktivitet lindi brenda shkollava, e që i dha kryeqytetit “Miss”-in e përzgjedhur, tregoi madhështinë që bart e bukura, tregoi gjithashtu edhe impenjimin e mjaftë bizneseve të cilët me ndihmën e tyre u kujdesën që ky spektakël të përfundonte me sukses. Mbretëreshën e kurorëzoi vetë kryetari i komunës Z.Besnik Fucia në një spektakël madhështor, ku, vec sfilatës, kishte edhe mjaftë elementë të tjerë të cilat i dhanë përmasat e një evenimenti kombëtar.
 25. 25. 27
 26. 26. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al “Ne Sfidojme” Nxenesit e shkolles se mesme “Sadik Stavileci” ne Katundin e Ri, do te ruajne gjate ne kujtesen e tyre nje aktivitet, qe per nga vlera, permasat dhe serioziteti i organizimit, nuk ishte pare tjeter here ne kete shkolle. Ishte nje aktivitet ku tradita dhe modernia u gershetuan me se miri e qe te harmonizuara plotesisht, krijuan nje atmosfere te kendeshme, te cilen pjesemarresit nuk mund ta harrojnë. Titulli ishte “Ne sfidojme”. Ky aktivitet u organizua nga “ Spektakel Agjensi Karabashi” dhe preku disa zhanre te cilet sot jane ne mode. Prezantim, vallezim, sfilate, imitim, kercim modern, kenge, u ben prezent ne kete aktivitet qe erdhi si fryt i bashkepunimit te kesaj agjensie me komunen. Ne kete aktivitet ishin edhe perfaqesues te drejtorise se arsimit si dhe pushtetit vendor duke i dhene keshtu ketij aktiviteti autoritetin e duhur. Nga shkolla ne fjale u perzgjodhen 28 nxenes per ne konkrurimin final. Ata ishin me te talentuarit dhe treguan se fshehin brenda vetes talente, te cilat shkolla e ka per detyre t’i zbuloje. T”i zbulosh, t’i nxitesh e t’i perkrahesh, do te thote te respektosh kulturen e te ardhmes se kombit. Nje eveniment qe nuk mund te harrohet lehte “Embell Riva” Në komunen tone , ne fundin e vitit te kaluar erdhi një mysafir i rralle qe nuk mund te harrohet. Ishte cirku Italian, “Embellriva” nje cirk familjar, me nje tradite 102 vjecare me nje arene madheshtore qe u vendos ne territorin tone, prane Casa Italia dhe terhoqi jo vetem banoret e komunes sone, por edhe nga kryeqyteti. E vecanata ishte se ky cirk ishte me kafshe qe ne shqiptaret nuk mund t’i hasin dot. Ishin kafshe nga vendet ekzotike si elefante, tigra, deve, kuaj të eger, zebra, pelikane etj. te cilet me numrat e tyre mbajten te mberthyer per mbi dy ore edhe miqte e tyre me te vegjel e te rralle. Komuna jone siguroi nje bashkepunim me cirkun duke mundesuar qe nje dite gjithe nxenesit e shkollave te zones te ciklit te ulet, te vizitonin kete cirk duke kaluar nje dite te paharruar. Shumë nga femijet u bene edhe protagoniste te kesaj shfaqjeje duke u ngjitur vete ne skenë.
 27. 27. 29
 28. 28. Fushate Sensibilizimi 5 Qershor, Dita Nderkometare e Mjedisit
 29. 29. 31 Festa e Abetares Mundesuar nga Komuna Kashar
 30. 30. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al TURIZMI Pozita Gjeografike mjaft e favorshme e zones po e kthen kete zone ne nje destinacion te mirefillte turistik duke u shderruar nder burimet kryesore te te ardhurave. Rezervuaret, dhe relievi kodrinor krijojne nje panorame atraktive duke rritur interesin e turisteve vendas e kryesisht te huaj per hipizem, ciklizem etj. Ne Mazrek po perfundon ndertimi i nje kompleksi per hipizem. Ky kompleks shtrihet ne nje hapesire prej 10 ha duke u krijuar te apasionuarve ne kete fushe mundesi argetimi te pakrahasueshme. Ne Kashar prane liqenit gjendet kompleksi turistik i drejtuar nga Z. Bashkim Hyka i cili akomodon kryesisht turiste te huaj. Prane ketij kompleksi mund te siguroni dhe sherbim guide te zones. Ne vitet e fundit turizmit i jane shtuar shume hotele, restorante, agjensi turistike dhe qendra tregtare qe plotesojne ezigjencat e vizitoreve.
 31. 31. 33
 32. 32. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al ARSIMI Arsimi luan nje rol shume te rendesishem ne edukimin e te rinjve . Arsimimi i tyre sipas nje sistemi qe identifikohet me kerkesat e tregut te kohes eshte ajo qe zona e Kasharit po punon shume per ti te arritur keto nepermjet reformave arsimore ne nje periudhe afatshkurter dhe per te rritur pjesemarrjen ne sistemin parauniversitar , per te rritur cilesine dhe nivelin e mesimdhenies. Persa i perket institucioneve arsimore publike aktualisht numerohen tre shkolla te mesme dhe shtate shkolla 9vjecare publike . Kohet e fundit perveç institucioneve arsimore publike jane shtuar dhe numri i institucioneve arsimore private( shkolla 9-vjecare ,universitete etj ) si pasoje e zhvendosjes se tyre nga qendra e kryeqytetit . Shkollat Publike SHKOLLA E MESME E BASHKUAR KASHAR Nxenes 538,fillor 9 klasa 201, i larte 8 187, i mesem 5, 150 parashkollor 2, 50 SHKOLLA E MESME “SADIK STAVILECI” Nxenes 500, 418, gjimnaz,82 pedagogjike,klasa 16 13 gjimnaz,3 ped SHKOLLA E MESME “MYSLYM SHIMA” Nxenes 307, klasa 11 (me kohe te plote) Me kohe te pjeseshme (korespondenc) 5126 Nxenes nga i gjithe Qarku Tirane SHKOLLA 9-VJECARE KUS Nxenes 276 14 klasa 158 fillor 118 i larte SHKOLLA 9-VJECARE KASHAR KODER Nxenes 193 ,klasa 10 SHKOLLA 9-VJECARE KATUND I RI Nxenes 440, 234 fillor, 206 i larte 84 parashkollor 21 kklasa 10 fillor,8 i larte 3parash SHKOLLA 9-VJECARE YRSHEK 304 nxenes Klasa 13 fillor 6, i larte 7 SHKOLLA 9-VJECARE “KASEM SHIMA” 515 nx,ulet 302,larte213, parashk 3 kla 80 femije SHKOLLA 9-VJECARE MEZEZ FUSHE Nxen 451, cikli i ulet 237,larte 214, Klasa 18 ,10,8 parashk 3 86 femije SHKOLLA 9-VJECARE YZBERISH Nxenes 715, larte 370 ulet 345 klasa 30 14 i larte 16 ulet Parashk 182 8 grupe. Institucione arsimore private Universitete 4 • • • • Universiteti Amerikan Universiteti Kristal Universiteti POLIS Universiteti Vitrina Shkolla Private 3 • • Shkolla Nobel Shkolla Motrat qiriazi
 33. 33. 35
 34. 34. Inagurimi i Shkolles se Mesme Sadik Stavileci, Katund i Ri
 35. 35. 37 Sfilate me Veshje Popullore Shkolla 9 vjecare, Yzberish
 36. 36. Inagurimi i Shkolles 9 vjecare, Yrshek
 37. 37. 39 Ambient Sportiv Shkolla 9 vjecare, Kasem Shima, Mezez
 38. 38. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al SHERBIMET SHENDETESORE Shërbimet shëndetësore kane qënë dhe vazhdojne të mbeten një ndër sektorët më të rëndësishëm të Komunës Kashar. Përvec shërbimeve shëndetësore të ofruara nga qendrat shëndetësore publike, Komuna Kashar në vitet e fundit ka qenë lokacioni më i favorshëm për pozicionimin dhe ndërtimin e një serë qendrash të mëdha spitalore private të nivelit ndërkombëtar të cilat ofrojnë një shërbim të specializuar dhe të një standarti ndërkombëtar. Ne Komunen e Kasharit do te gjeni sherbime me cilesi te larte ne skajet e shkences dhe te teknologjise mjekesore, Zhvillimi i nje rrjeti te integruar te sherbimeve shendetesore duke i sherbyer Shqiperise dhe fqinjeve te saj. Ne qendrat shendetesore ne Kashar do te gjeni shërbime shëndetësore në ambjente me përkujdesjeje dhe siguri maksimale. Keto qendra shendetesore shtrihen ne cdo fshat. Qendra Shendetesore Publike: Spitale Private: • Qendra Shendetesore Yzberish • Hygeia • Qendra Shendetesore Yzberish 1 • Salus • Qendra Shendetesore Mezez • Spitali Europian • Qendra Shendetesore Mezez Fushe • Qendra Shendetesore Yrshek • Qendra Shendetesore Katund i Ri • Qendra Shendetesore Kashar Koder • Qendra Shendetesore Kashar • Qendra Shendetesore Kus • Qendra Shendetesore Mazrek Kilinika Mjeksore: • Uzllova
 39. 39. 41
 40. 40. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al PASURITE NATYRORE Relievi i Komunës është fushor – kodrinor, ku dominojnë hapësirat fushore. Fushat janë të rrafshta dhe me lartësi të ulët mbi nivelin e detit. Për këtë arsye shtrati i lumit Lana dhe shtretërit e përrenjëve të zonës, në rrjedhën e poshtme të tyre, kanë pjerrësi të vogël. Klima është Mesdhetare kodrinore, nënzona qëndrore dhe karakterizohet nga një verë e nxehtë dhe e thatë, ndërsa dimri është i butë dhe i lagësht. Temperatura mesatare vjetore është 15 – 16 ºC, ajo e Janarit 9ºC dhe e Korrikut 24 – 25ºC. Reshjet mesatare vjetore variojnë nga 1200 – 1600 mm. Ato përqendrohen kryesisht në gjysmën e ftohtë të vitit dhe sidomos në stinën e dimrit.
 41. 41. 43
 42. 42. SISTEMI I GJELBERIMIT Ne përgjithësi kushtet klimatike të zonës janë të përshtatshme për shumë kultura bujqësore, të cilat lejojnë marrjen e dy deri tri prodhimeve bujqësore në vit.Mbulesa pedologjike e Komunës është e formuar nga tokat e hirta kafe, (në pjesën fushore) që dallohen për aftësinë e lartë prodhuese dhe tokat e kafenjta (në pjesën kodrinore), Tabela 1. Fondi i tokës bujqësore në kete zone shpesh degraduar nga erozioni. Fondi i tokës bujqësore është 2398,6069 ha dhe ka këtë strukturë përdorimi : - Tokë arë 2227,8910 ha; - Pemtore 34,8366 ha; - Vresht 63,5316 ha; - Ullishte 40,8557 ha; - Truall 31,4920 ha. Bimësia natyrore ka shtrirje të kufizuar. Ajo shtrihet vetëm në terrene të pakultivuara siç janë shpatet e kodrave. Kjo bimësi përfaqësohet nga shkurret mesdhetare (mareja, shqopa, etj.).
 43. 43. 45
 44. 44. SISTEMI HIDRIK Komuna e Kasharit ka nje pasuri te madhe persa i perket pasurive te saj ujore. Ne brendesi te saj ndodhen nje seri liqenesh artificiale te cilat pervec rolit paresor ne zhvillimin e bujqesise, perbejne nje aset te mrekullueshem dhe per zhvillimin e aktiviteteve rikreative dhe te lidhura me sportet e ndryshme. Ne brendesi te territorit te Komunes kalon dhe Lumi i Lanes qe sherben si nje tjeter element natyror lidhes me qytetin e Tiranes. Liqenet: • Liqeni Purrezit • Liqeni i Kasharit • Liqeni i Gjokaj • Liqeni i Mezezit Keto liqene jane nje aset mjeft i rendesishem ne projektet e ardhshme te komunes si burrim uji per komunitetin
 45. 45. 47
 46. 46. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al KLASIFIKIMI I BIZNESEVE SIPAS PRODUKTEVE DHE SHERBIMEVE VEGLA PUNE ALFARMAKOS Cel: 0692032019 Kthesa e Kamzes JUKLO-TRANS A.S.A-3 D Mezez Unaza e Re ALBANIA MEDICOM DISTRIBUTION Cel: 0686044262 Rr Dytesore, Katund i Ri SPITALE/KLINIKA MJEKESORE/ Cel: 0682024393 FARMACI ERVIN VEGLA PUNE KALAMA (UZLLOVA) FOUR PETALS Autotrada Tirane-Durres Katund i Ri Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682060573 Cel: 0682074039 0682024393 Cel: RAST SPITALI EUROPIAN MATEIMPEX PHARMA COMMERCE Kthesa e Kamzes Mbikalimi i Rinas-it Mbikalimi i Rinas-it Cel: 0682094931 Cel: 0692080320 PHARMA-ONE GLOBAL INTERNATIONAL TRADING HYGEIA HOSPITAL Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Kthesa e Kamzes Cel: 0682052422 Cel: 0682098717 Cel: 0684711114 AGJENSI TRANSPORTI BUZI KOMPANI-8 Yzberish Cel: 0692071659 OMEGA PHARMA GROUP Kthesa e Kamzes Cel: 0682023456 ELITE MEDICA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672027220 ECOBI ALBANIA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682024393 AGJENSI UDHETIMESH LAMITRANS ALBANIA Autostrada Tirane-Durres HELVATICA PROFARMA Cel: 0692066800 Dytesore, Autostrada TiraneRr. Durres EURO TRANS 48202341 Mezez ALBTURS-D Qendra Tregtare Univers
 47. 47. AGJENSI IMOBILARE R F Z BULDING Qendra Tregtare Univers PAMALBA Mezez Fushe Cel: 0682056217 AGJENSI REKLAMASH/MARKETINGU ALBARTEX Autostrada Tirane-Durres ALBANIA REKLAMA Rr. Dytesore, Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694042027 ICBERG COMMUNICATION Unaza e Re VIZUAL Mbikalimi i Rinas-it Cel: 0684052860 UNIVERS REKLAMA Mbikalimi i Rinas-it Cel: 0672070789 B & B 2000 Caza Italia SPRINT MEDIA Autostrada Tirane-Durres PUBLICO Mbikalimi i Rinas-it Cel: 0693220017/0693220018 EURO REKLAMA Autostrada Tirane-Durres ALBDESIGN 49 Autostrada Tirane-Durres AR-FA GROOUP Cel: 0672044360 Autostrada Tirane-Durres 48200098 DEAPRINT Autostrada Tirane-Durres ERDESALB Cel: 0689010850 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0689021751 KLAS Katund i Ri JETA MEDIA Autostrada Tirane-Durres TIRANA PRINT Cel: 0692323580 Katund i Ri MARKETING-DISTRIBUTION AGJENSI TURISTIKE Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692089544 TOSCANA VIAGGI & TURISMO Unaza e Re (prane Kika) MOBAL ALBANIA Cel: 0682266051/0682266052 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682090109 FARM ALBANIA ECOBI Autostrada Tirane-Durres NEW CREATION Cel: 0682087509/0682087510 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682020313 AGJENSI POSTARE SINJALISTEKE RRUGORE R.S.M Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692085373 SHTYPSHKRONJA D H L INTERNACIONAL-AL LTD Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682023746 POSTA SHQIPETARE BASTE SPORTIVE INTERBAST ALBAS Katund i Ri Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694014004/0694014005 Cel: 0682026296 INTERBAST IDEART Yzberish Autostrada Tirane-Durres Cel: Cel: 0682026296 0694014004/0694014005
 48. 48. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al INTERBAST FIRMA NDERTIMI Yzberish Mezez Fushe AGOLLI S & A Cel: 0694014004/0694014005 2 ART KONSTUKSION Yzberish Unaza e Re Cel: 0674009853 INTERBAST Cel: 0684040856 Unaza e Re AL & NO Cel: 0694014004/0694014005 2 A-L Mezez Fushe Unaza e Re Cel: 0694041650 INTERBAST Cel: 0682823589 Qendra Tregtare Univers ALB ADRIATIK 42380151 G 2 Unaza e Re Yzberish INTERBAST Cel: 0692078212 EDILIZA ALB Caza Italia Mbikalimi i Rinas-it 2T TOP BAST Yzberish ALBANIA SERVIS & KONSTRUKYzberish Cel: 0682048853 SION Cel: 0672020415/0672020416 Yzberish A.B.BE Cel: 0682070917 TOP BAST Unaza e Re Yzberish Cel: 0696261314/0696261315 ALFA-07 Cel: 0672020415 e Re Unaza & EM A TOP BAST Yzberish ANA Yzberish Cel: 0682074215 Yzberish Cel: 0672020416 Cel: 0682767006 A O S CONSTRUCTION TOP BAST ARAPI Unaza e Re Katund i Ri/Mezez Fushe Unaza e Re Cel: 0692044455 Cel: 0672020415/0672020416 Cel: 0684078400/0684078401 A.M.I ARBION-AZ PROBAST Yzberish Yzberish Yzberish Cel: Cel: 0692089338 0692073444 BET-07 ARKIMED INTERNATIONALS Unaza e Re AGI KONS Mezez Cel: 0682141642 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682050350 TOP START ARLIS-NDERTIM AGO-ED Yzberish
 49. 49. Unaza e Re Cel: 0682070674 BULDING CONSTRUCTION 51 Cel: 0692020677 Mezez ARTER-ALB DIEKAT ND/KONSTRUKSION Cel: 0682063533 Yzberish Mezez Fushe Cel: 0682077681 Cel: 0692090223 CINGERRIMA Yrshek ASTER DILO Cel: 0672026550 KONSTRUKSION Yzberish Yzberish Cel: 0682070177/0682070178 Cel: 0692085722 ÇABEJ PEGASO Yzberish ASTON E-88 Cel: 0672040122 Mezez Fushe Yzberish Cel: 0682091487 Cel: 0682050401 ÇABEJ A.P.G 2 Yzberish B.A.D EDONIL KONSTRUKSION ish Bogova Cel: 0672040122 Unaza e Re 2000 Cel: 0692032805 Yzberish ÇEPAN-07 Cel: 0692444790 Yzberish BAÇI KONSTRUKSION Cel: 0692032709 Unaza e Re ELVIS SHPK Cel: 0682290237 Mezez Fushe ÇORJA Cel: 0692096657 Unaza e Re BASHKIMI Cel: Yzberish 0693112813/0693112814/0693112815 EMIR STAR Kthesa e Kamzes BENGASI-2006 Cel: 0672023462/0672023463 DAK,S CONSTRUCTION Yzberish Yzberish Cel: 0686090410 EMIRA Cel: 0682030037 Kthesa e Kamzes BENGASI Cel: 0682030431 Mezez Fushe DEIVI 2001 Cel: 0686090411 Fushe Mezez ERDO KONSTRUKSION 0682070674 Cel: Yzberish BIFFER & CO Cel: 0682073252 Yzberish DERVENI Cel: 0692058697 Yzberish ERISAT BRUNES CONSTRUCTION Cel: 0682070674 Yzberish Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692070595 Cel: 0694095784 DERVENI 1 Yzberish
 50. 50. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al GMV INTERNATIONAL INDUSTRI NDERTIM ERIZA-ALB-CONSTRUCTION Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re Unaza e Re Cel: Cel: 0692084731 0694562588/0694562589 ISOBAR CONSTRUCTION GORA Yzberish EURO-3 D Yzberish 0662022123 Cel: Kthesa e Kamzes Cel: 0662000955 GU-AL 01 JOLLA.AL Unaza e Re Yzberish EUROTEOREMA Cel: 0682032915 Cel: 0674070844 Kthesa e Kamzes 44500691 GURI-NDERTIM JON Autostrada Tirane-Durres Yzberish EVISA CONSTRUCTION Cel: 0692063750 Yzberish KAMZA DEVELOPMENT Cel: 0692067144 GJIKURIA Kthesa e Kamzes Yzberish 42302657 F.B.ART Cel: 0682033164 Autostrada Tirane-Durres KLENSI 692055818 HAZEN Unaza e Re Cel: 0692363484 Mezez Fushe F.G.A Yzberish Cel: 0692095823 KOMPLEKS 42220541/42220542 Kthesa e Kamzes I.F.M-06 Cel: 0684060710 FANI SMO Cel: 0682067060 Yzberish KONFORT-KONSTRUKSION IN CO Unaza e Re FILDISH Mezez Fushe Cel: 0692272478 Yzberish Cel: Cel: 692092603 0672088370 ILAD KORA Mezez Fushe Yzberish G.B.A. KONSTRUKSION Cel: 0694046246 0662030490/ 0682086940/ Cel: Yzberish 0682086941 Cel: 0692078212 INA 2004 KRISTI & CO GLOBAL SERVIS Unaza e Re Yzberish Yzberish Cel: 0682074183 Cel: 0684232183/0684232184 Cel: 0692054378
 51. 51. L.N.K MIÇO Cel: 0672034326/0672034327 53 Unaza e Re Yzberish Cel: 0672065681 TRADE P.F. Cel: 0672010465/0672010466 Yzberish MIRDITA KONSTRUKSION 42228176 LEO CONSTRUCTION Unaza e Re Unaza e Re PELIVANI Cel: 0682012297 MIRSON Yzberish Kthesa e Kamzes Cel: 0684070008 LIN KONTRUKSION Yzberish MOLLA/L PIENVIS Cel: 0692066987 Yzberish Unaza Cel: 0672009900 e Re Cel: 0692082024 LORENA NDERPRO Kthesa e Kamzes Yzberish REKORD Cel: 0682064324 Cel: 0692092810 Yzberish NDERTIM MONTIMI E RE M & D Cel: 0692059519 Mezez Yzberish Cel: Cel: 0684026599 0692088505 RIVIERA Rr.Domje 2 NIKO & CO MARS-94 4234569 Yzberish Yzberish Cel: 0672852071 ROMARIO MEÇI Yzberish NIA Yzberish Cel: 0694093939 Unaza e Re Cel: 0682035058/0682035059 Cel: SAHITAJ-KONSTRUKSION 0682088080/0682088081/0682088083 Kthesa e Kamzes MEHILLAJ 0682021974 Kthesa e Kamzes Cel: NOLI Cel: 0682059724 Yzberish SANDY Cel: 0682021669 MESAPLIK-05 Yzberish Unaza e Re Cel: 0692089338 NOVA-AL Cel: 0682064323 Unaza e Re SANTARA Cel: 0672022255/0682011112 MI & GI Yzberish 0682068596 Unaza e Re Cel: ORMARS 2000 422251424 Yzberish Cel: 0692047701 SAR CONSTRUCTION
 52. 52. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al Unaza e Re Yzberish Yzberish Cel: Cel: 0682056164 0682037578 Cel: 0672060535/0672060536 ZENELI SBS–BRINKMANN ALBANIA LAJTHIZA INVST Mezez Autostrada Tirane-Durres Yrshek Cel: 0692054547/0692054548 Cel: 0692024060 HAPSIRA-X Yzberish SON KLOMER 3 V-SULI Cel: 0692059936 Yzberish Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694028516/0694028517 JORA ROMA TRADE COMPANY Yzberish SHKRELI Mezez Fushe Cel: 0692078825 Yzberish Cel: 0686033330 Cel: 0682046448/0682046449 M.G.B BOZGO Yzberish SHTATORI 90 Yzberish Autostrada Tirane-Durres KUINE BIOPARK Cel: 0682077652 Cel: 0682020087 Qendra Tregtare Univers TIRANA KONSTRUKSION TIRANA INTERNACIONAL PRODUKTE USHIMORE Kthesa e Kamzes Mezez Fushe Cel: 0672010080 EMEDO KOMPANI UJI I FTOHTE TEPELENE Mezez Fushe TIRANA DEVEPLOPMENT Mezez Kthesa e Kamzes Cel: 0682026001 42302657/42302658 ADA-JONA Yzberish A.G.MIRLIN VAGELAT Mezez 7 SEVEN GROUP Yzberish Cel: 0692032019 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692080899 42271996 EUROINGRO VIKI Unaza e Re A-E-1 Yzberish Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692089338 IGLA Cel: 0689005001 Qendra Tregtare Univers Y&S Cel: 0672058522 FRANCE AROME Unaza e Re Unaza Cel: 0692272479 e Re FOGI Mazrek EQEREM ZALLA
 53. 53. 55 Mazrek Cel: 0672050010 0682091492 Cel: Cel: 0686389621/0686389622 K.M.Y NEW-CENTURY MEGGLE ALBANIA Kashar Perpunim-Tregtim Kafeje Perpunim Qumeshti Dorbe Autostrada Tirane-Durres AQUILA LIQUORI Cel: 0694020108 42504196 Autostrada Tirane-Durres VALTELINA TOMA PROJEKT E.H.W Perpunim-Tregtim Kafeje Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672004971 48200711 Cel: 0692090442 GLOBAL WATER TREATAMENTE VIN INTERNATIONAL DISTRIBUTION DOPIO KAFE Perpunim Uji Mezez Fushe Perpunim-Tregtim Kafeje Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres 42272786 Cel: 0692055677 Cel: 0682074031 STEFANI & CO PRIMALL KRESHA-PROD Prodhim Pije te Ndryshme Mezez Fushe Perpunim-Tregtim Kafeje Autostrada Tirane-Durres 42272786 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672033312 Cel: 0682044024 PHILIP MORRIS ALBANIA V-DEX Proshim Karamele Mezez Fushe HENRY-AL-FUNGHI Yzberish Perpunim Kerpudhe 42226909 Cel: 0682186565 Yrshek TABACCO HOLLDINGS GROUP Cel: 0672060535 PEGASO Autostrada Tirane-Durres Prodhim Alkooli 42245769 ATLAS SHA Katundi i Ri Fabrike Mielli Cel: 0672841239 FABRIKE PERPUNIMI TE PRODUKE- Autostrada Tirane-Durres TEVE USHQIMORE Cel: 0682063152 TEDI Prodhim Akulli ARBI DILO Autostrada Tirane-Durres Fabrike Qumeshti Perpunim Uji 42230598 Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres 47800025 Cel: 0684025107 ALDKRIS Prodhim Lengje te Ndryshme PICANA FAST Autostrada Tirane-Durres Fabrike Birre Perpunim Qumeshti
 54. 54. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al ANTER Prodhim Biskota Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682029674 EHW Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692090350 A.M.G Food Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682073732 HOTEL AUTOSTRADA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682069200 SUPERMARKETE ROSMAN-LALA Qendra Tregtare Univers Cel: 0689010708 BARE & RESTORANTE FOOD SERVICE ALBANIA Autostrada Tirane-Durres MESAPLIK-05 BIG-YZ-BERISH HAKO Unaza e Re Yzberish Prodhim Sallami Cel: 0694079310 Cel: 0694011777 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0686060400 COLI`S 2008 Autostrada Tirane-Durres ALBA DISTRIBUTION (Conadi) Cel: 0682054444 ERDA Caza Italia 48860510 Prodhim Sallami IL PUNTO Autostrada Tirane-Durres Caza Italia BITRI Cel: 0682026403 sh.p.k Kthesa e Kamzes FOODWAY Cel: 0682020071 DE & JONA Qendra Tregtare Univers Cel: 0682093803 Prodhime Brumi GENBIS Unaza e Re Yzberish MEHILLAJ Cel: 0693963817/0693963818 Cel: 0692122798 Kthesa e Kamzes Cel: 0682059724 COCA COLA-BOTTLING HOTELE Prodhim Pije te Ndryshme S.A.E.A Caza Italia JEMISHTA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0662056083 Autostrada Tirane-Durres Cel: ROYAL 0682080991/0682080992/0682080993 TE STELA Prodhim Akullore Cel: 0672033312 48200266 MANDI/K Mezez Fushe BANKA A.M.G Autostrada Tirane-Durres A.M.L HOTEL ALFPHA BANK Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692090212 Unaza e Re Cel: 0692028688 Cel: 0692053021
 55. 55. BANKA EMPORIKI SHQIPERI AGRIMTCO ALBANIA Autostrada Tirane-Durres 57 Autostrada Tirane-Durres ERIKA ALBANIA CERAMIKA Kthesa e Kamzes Cel: 0682092378 Autostrada Tirane-Durres ALBAGEST TIRANA BANK HENRI 2000 Mezes Fushe Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres 48202835 Cel: 0682069713 HODAJ sh.p.k ALBANIAN INDUSTRIAL COMPANY TIRANA BANK Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Kthesa e Kamzes Cel: 0682031008 Cel: 0692941320 Cel: 0682069714 MARIO VENETO BANK BE-SO Unaza e Re Caza Italia Cel: 0692095115 Yzberish 48202836 42256576 MEZURAJ CREDINS BANK Autostrada Tirane-Durres ELEKTROFRIGO Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682025667/0682025668 Katund i Ri 48301260 S A R A-AT EURO SHOP BANKA KOMBETARE E GREQISE Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres (NBG) Cel: 0672004971/0672004972 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0686050009 ALEKSANDER PILO INTESA SANPAULO BANK (ABA) Autostrada Tirane-Durres HELLAS CAT SERVIS Qendra Tregtare Univers Mezez Fushe 42380193/42380194 EMIGRES Autostrada Tirane-Durres HELLAS SERVIS RAIFFEISEN BANK Mezez Fushe Autostrada Tirane-Durres HIDROTEKNIKE .L.T.D Yzberish Cel: 0692090223 Cel: 0682088180 Cel: 0682099778 HIDROSANITARE H-TECH ELEKTRONIK IMPORT-EKSPORT Mezez Fushe Cel: 0694069598 ALBA CERAMIKA HARRY-LENA Autostrada Tirane-Durres I STREAM Autostrada Tirane-Durres 48300084 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692057113 Cel: 0682069461 BENDI 3A-F Autostrada Tirane-Durres REAL X Unaza e Re Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692259976/0692259977 BRUNOS
 56. 56. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al Autostrada Tirane-Durres Cel: 0684030158 Cel: Cel: 0692227703 0682062802 CERAMICHE MOMA CORITEC Autostrada Tirane-Durres C.C.S. OFFICE Qendra Tregtare Univers Cel: 0694060680 Yzberish Cel: 0684349115 2248850 ALB ADRIATIK E.G.T.B Autostrada Tirane-Durres CASWICK Unaza e Re Unaza e Re Cel: 0694043724/0694043725 INTER-HELP Cel: 0684074303 Autostrada Tirane-Durres ELVERINA COLOSEO CONSTRUCTION Kashar Koder AN & RA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0685702231/0685702232 Yzberish Cel: 0692022895 0672036671 Cel: INTER-ALB-TRADE DELOR ALBANIA Qendra Tregtare Univers FRIGO-ALB Qendra Tregtare Univers Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672089694 BAFLIN PROPERTY FRANCHISNG Qendra Tregtare Univers EURO INVESTIMENT GROUP DROMEAS ALBANIA Mezez Fushe Autostrada Tirane-Durres CARTOSHOP 2274440 Autostrada Tirane-Durres EUROMAX 424500644 Qendra Tregtare Univers EDIT TUR Unaza e Re ALBANIAN AUTO BATERIES FAR-EAST ALBANIA Cel: 0672044256/0672044257 Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0685799396/0685799397 Cel: 0692020002/0692020003 EFOR-K Qendra Tregtare Univers ALBPHARMA CANADA HS MACHINES Unaza e Re Autostrada Tirane-Durres EKO VEPRA Cel: 0692020280 Unaza e Re AMADEUS PALACE LARISA & B Cel: 0672003403 Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0696080000 ERIS-1 M.D.S Unaza e Re ASALB Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres DERBY Autostrada Tirane-Durres BALKAN FOOD MIBARE
 57. 57. Yrshek Unaza e Re 59 TURKUAZ Cel: 0682997636 Cel: 0672010170 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692064459 DIMISIONE TE REJA OMEGA PROFESSIONAL Autostrada Tirane-Durres Yzberish VINI & FOOD 47800800/47800801 Cel: 0692065538/0692065539 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682058747 DS-GAMING TECHNOLOGY ORPC-ALBANIA Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres ALKET VELIU Cel: 0692828999 Libra DUE LINE 42382084 Unaza e Re PAKO-AL Unaza e Re A D S C ENTERNAL Cel: 0692086065/0692086066 Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re Cel: 0682050274 POLIMPEX ALBIMPEX-T 3 Kashar ERBIRON Autostrada Tirane-Durres Cel: 0693398114 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682026853 AMEDILI PRO MILK AL Yzberish Autostrada Tirane-Durres F.M.E.S. Cel: 0682026263 Cel: 0672171651 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0684038764 BASHA & CO R&S Autostrada Tirane-Durres Mezez G.I.A 47800080 Autostrada Tirane-Durres S&M BENA Autostrada Tirane-Durres GASTRO DESIGN Autostrada Tirane-Durres Unaza Cel: 0682026236 e Re S.I.E Cel: 0682044370 Unaza e Re BENISSIMO ALBANIA Cel: 0695445709/0695445710 GLOBAL CONSTRUKSION Caza Italia Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694087764 SWISS-ALB-VER Yzberish HILAL BLERGIM Cel: 0695104343/0695104344 Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: Cel: 0682032982 0692755221 TECHNO-PARTS Katund i Ri ILIRIA ELEKTRIK COMTEK Cel: 0692051665
 58. 58. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al Autostrada Tirane-Durres ART Cel: 0692060136 CONSTRUCION Cel: 0682024864 Kashar SAR-ING INFOSOFT OFFICE Autostrada Tirane-Durres EVEN GROUP Mezez Fushe 0672060535/0672060536 Cel: Autostrada Tirane-Durres INTER DISTRIBUTION SERVIS SCAN COLOR ALBANIA F.C.LEONARD Mezez Fushe Caza Italia Autostrada Tirane-Durres Cel: 0684011403 0684069999 Cel: Cel: 0694040236 INTER TRADE DISTRIBUTION SEA-FISH MALI-H.D Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Kashar Cel: 0684011403 Cel: 0672077020/0672077021 SEA SALT ALBANIA INTERBRANDS Autostrada Tirane-Durres N.NERANXI Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692050102/0692050103 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0684011403 0684087996 Cel: TECNA.ITA J T INTERNATIONAL TIRANA NEXT ALBANIA Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0684044466 Cel: 0692021787 Cel: 0672000802 UNIVERS PROMOTIONS MEGATEK PASTRA Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: Cel: 0694002517 0693220017 RUAL INVESTIMENT ALDOGA MILLO COLOR Yzberish Yrshek Unaza e Re Cel: 0682080475 Cel: 0682062355 SALLTIK Autostrada Tirane-Durres ALBABRAS MINI INVEST ALBANIA Cel: 0682061689 Mezez Fushe Autostrada Tirane-Durres Cel: 47800038 0682029910 SCHERING PLOUGH CANTRA EAST AG PROSOUND ALBANIAN OIL INTRNATIONAL Autostrada Tirane-Durres Yzberish Mbikalimi i Rinas-it Cel: 0692090091 Cel: 0694073773 0672087111/0672087112 Cel: STAR-LEASING REDI 2004 ALEKSANDROS Autostrada Tirane-Durres Mezez Fushe Unaza e Re
 59. 59. 61 Cel: 0682093400 G.B.A Pallati 451396 UNIVERSAL FRIGO EURONOVO Autostrada Tirane-Durres ALB-COLOR Mezez Fushe Cel: 0692087407 Yrshek GULIT Cel: 0694076346 Mezez Fushe WINTER GARLEN Yzberish EURO TRADE AL INTERAS GROUP Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres GLOBAL LOGISTIK Cel: 0694032333/0694032334 Cel: 0692089544 Autostrada Tirane-Durres 47800075 EXD INTERAS GROUP Autostrada Tirane-Durres Qendra Tregtare Univers INFOSOFT SYSTEM Cel: 0672060535/0672060536 Autostrada Tirane-Durres IRIS FASHION Cel: 0692070546 GERMAN ARDMIRALD COLOR Mezez Fushe Autostrada Tirane-Durres ALBANIA DRING DISTRIBUTION Cel: 0682131934 ITAL VENETO DESTING Dorbe Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694020025 GILCAF ALBANIA Cel: 0692030470 Autostrada Tirane-Durres ALFA sh.a Cel: 0694688593/0694688594 PLANET Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re Cel: 0682040183 0692067670 2 I BEK Cel: Autostrada Tirane-Durres CONAD SHQIPERI SHEHAJ Cel: 692021516 Autostrada Tirane-Durres Mezez Fushe Cel: 0693283095 0682025745 Cel: I & A INTERNATIONAL Qendra Tregtare Univers DEAPRINT SHIMANI Cel: 0692060508 Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: Cel: 0689010850 0692026314 JUNA-SA TRIMED Autostrada Tirane-Durres DYNAMIC-IA Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694033934/0694033935 Cel: 0693617705 AL-MA-BAV SKY NET SERVICES Yzbrish EUROBIZNES Unaza Cel: 0692078346 e Re Unaza e Re Cel: 0682058501 ALB-ZEUS
 60. 60. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al Cel: 0692030288 Qendra Tregtare Univers N & N MANDRO-ATELIER 42380236 Autostrada Tirane-Durres Qendra Tregtare Univers Cel: 0686040224 MOTIVI Cel: 0682062498 Qendra Tregtare Univers ITALIAN CLEAN INDUSTRY 42380236 ETKEA Mazrek Caza Italia 42230299 NINO VITALI Cel: 0692060384 Qendra Tregtare Univers PROKTER & GAMBELL Cel: 0686040112 KIDS-SPAC Autostrada Tirane-Durres Caza Italia A.S.FASHION Cel: 0692061706 Qendra Tregtare Univers NAMIKU 08 Cel: 0682274338 Mezez Fushe ENKELA IDRIZI Qendra Tregtare Univers Cel: 0682043926 COTTON Cel: 0672089694 Qendra Tregtare Univers FASHION LOBY VESHJE Cel: 0682274338 Qendra Tregtare Univers CELIO ALBANIA FASHION GROUP Qendra Tregtare Univers GEOX Qendra Tregtare Univers Cel: 0692039599 Qendra Tregtare Univers Cel: 0692249716 Cel: 0692249716 ALTESA CALIOPE Qendra Tregtare Univers MANGO Qendra Tregtare Univers Cel: 0692098077 Qendra Tregtare Univers Cel: 0692249716 Cel: 0692249716 ASA.CO ESPRIT Qendra Tregtare Univers OKAID Qendra Tregtare Univers Qendra Tregtare Univers Cel: 0692249716 GRUPO FIORE Cel: 0692249716 Qendra Tregtare Univers SPORT 2000 Cel: 0694025843 SPRINGFILLD Qendra Tregtare Univers Qendra Tregtare Univers Cel: 0692249716 EMPORIO Cel: 0692249716 Caza Italia TERRANOVA Cel: 0694025843 GOLDEN POINT Qendra Tregtare Univers Qendra Tregtare Univers Cel: 0692249716 LEVIS SERXHO Cel: 0692249716 Qendra Tregtare Univers ALFA TRADE CO Cel: 0682025496 OLTRE Qendra Tregtare Univers
 61. 61. KLASAL L.T.D TIRANA 1 Qendra Tregtare Univers BUFALO Qendra Tregtare Univers Cel: 0692071103 Qendra Tregtare Univers Cel: 0682142652/0682142653 OZDELIK ALBANIA Qendra Tregtare Univers 63 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672040466 ELEKTRO-SHTEPIAKE/ELEKTRONIKE NEPTUN SHOPS ALBI L.T.B Qendra Tregtare Univers Qendra Tregtare Univers G.I.G Cel: Caza Italia 0672035227 GLOBAL NET Mezez Koder COLOMBO & FILE RENO ALBANIA Caza Italia Qendra Tregtare Univers DISTRIBRANDS 42380173 Mezez Koder MODA-WEST Cel: 0692054378 Autostrada Tirane-Durres ALBAN SPORT Cel: 0682088880 GLOBAL SERVIS Qendra Tregtare Univers Mezez Koder Cel: 0686018297 A & G FASHION DISTRIBUTION Cel: 0692054378 Qendra Tregtare Univers DORGEN Cel: 0682093920 START Qendra Tregtare Univers Caza Italia Cel: 0692615577 PRODHIM KONFEKSIONE 48860501 SPORT LINE-S ALBA GRUP JD-EXPERT Qendra Tregtare Univers Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re Cel: 0672040583 Cel: 0682056217 0682037445 Cel: IL CAMINO ARANTOS sh.p.k PAJISTJE ELEKTRONIKE Qendra Tregtare Univers Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692090588 Cel: 0692092095 ALBANIAN ELEKTRONIK COMPANY Autostrada Tirane-Durres DONIANNA ADELCHI GALD Cel: 0672024127/0672024128 Qendra Tregtare Univers Unaza e Re 42258801 Cel: 0672018303 SUPERVISION DESING ASSOCIA TION COZMOPOLITAN ALBANIA JA-ADA Autostrada Tirane-Durres Qendra Tregtare Univers Yrshek WIRKOS SATEKS-GROUP ZOTO Caza Italia
 62. 62. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al Cel: 0672888990 I.T.D Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692070546 AUTO MASTER SERVICE Autotrada Tirane-Durres LAND ROVER SOLUTIONS Kthesa e Kamzes Cel: 0694067613 ELEKCTRON-ALBANIA Unaza e Re AL-JUNA JEEP Cel: 0692096230 Unaza e Re Cel: 0682035411 PHOTON Autotrada Tirane-Durres ALBANIA AUTO 4x4 Mezez Fushe LOJRA FATI Cel: 0682084999 STAR BET ALBANIA MOTORS COMPANY Unaza e Re Autostrada Tirane-Durres 48202398 STAR BET Katund i Ri AUTOFRANC-AL Cel: 0692074095/0692074096/692074097 Autostrada Tirane-Durres H.L.GROUP Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692067019 HYUNDAI AUTO ALBANIA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682020400 JAPAN SERVIS Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672077625 KADIU Autostrada Tirane-Durres 4247282 KASTRIOTI MOTORS Autotrada Tirane-Durres Cel: 0692066566 NOSHI Autostrada Tirane-Durres 48200098 AUTOSTAR ALBANIA STAR BET Autostrada Tirane-Durres Yzberish OMEGA SERVIS Cel: 0692091632 XHOI CO 21 Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re/Yzberish Cel: 0689006676 AVEL ORIS KLIMA Autostrada Tirane-Durres SHITJE AUTOMJETESH/SERVIS Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692081137 Cel: 0682046699 AKROLIS CLASSIC Autotrada Tirane-Durres PORSHE ALBANIA Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres 42259020 AUTO JAPAN 48202970 Autostrada Tirane-Durres DAILA Cel: 0684014656 PRESTIGE Mezez Autostrada Tirane-Durres GRAIT WALL MOTOR TIRANA Cel: 0672792872 EDLIZA DOSSETI Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re Cel: 0694090205 AUTO-UNION 4X4
 63. 63. 65 Autotrada Tirane-Durres JOSA ALBANIA LIMUZIN ALB DISTRIBUTOR Unaza e Re Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re Cel: 0682822137 Cel: 0672080849 Cel: 0682033112/0682033113 OLSI OMURI VODAFON Prane Caza Italia Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres 2 F GROUP AIMA BEST BRANDS Kashar Autotrada Tirane-Durres Autotrada Tirane-Durres 48200098 DAKU-OIL INTERAS GROUP Autostrada Tirane-Durres KOMPANI TELEKOMUNIKACIONI/ Cel: Yzberish 0692025791 CELULARE ARTGON T-DISTRIBUTION DEK ART Yzberish Cel: 0672074145 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692052605 Cel: 0672010111/0672010112 EAGLE-MOBILE G.P.A Autostrada Tirane-Durres Autotrada Tirane-Durres ALBANIAN MOBILE COMMUNICACel: 00672003030/0672007007 TION (AMC) XHAST Mezez KARBURANTE/GAZE Kthesa e Kamzes Cel: 682082659 Cel: 0674054300 PETROLIMPEX Mezez ALBTELEKOM CLASSIC.AM Cel: 0672066013/0672066014 Autostrada Tirane-Durres Kthesa e Kamzes Cel: 0694005254 KASTPETROL INTERCOM Autostrada Tirane-Durres Yzberish KASTRATI AMOS OIL Cel: 0693063564 Autostrada Tirane-Durres Mezez Cel: 0684077710 DELFI IDEA ARBEN MALI Autotrada Tirane-Durres K & M-OIL Kthesa e Kamzes Autostrada Tirane-Durres Cel: 0684067660/0684067661 Cel: 0692025644 FIT-MEK-OIL KAPA GROUP Autostrada Tirane-Durres E.B.C. OIL COMPANY Kthesa e Kamzes Cel: 0694052225 Autotrada Tirane-Durres Cel: 0682004070 Cel: 0694095828
 64. 64. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al I.S.C. PETROLUM COMPANY Autotrada Tirane-Durres Cel: 0694045645 ATLANTIK SH.A Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692097656 PETROL Autotrada Tirane-Durres SIGMA Autostrada Tirane-Durres FRENKLI Yrshek Cel: 0692063612 AL-MEG KONSTRUKSION Mezez Fushe Cel: 0672082717 LESNA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692035160 BACOGAZ-ALBANIA INSIG Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re 42407211 ALB-SIGURACION Autotrada Tirane-Durres GLOBAL GAZ EUROALUMIL Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re PUNIME DUROALUMINI/DYER TE Cel: 0692037575 BLINDUARA IM & AL PETROL GAZ TIRANA ALCA Autotrada Tirane-Durres Mezez Fushe Autostrada Tirane-Durres 48202860 Cel: 0692094452 KUZHINE ENE EXIMOIL USLUGA ECOPRODUKT & PLANET STORE Mezez Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres 4222364277 Cel: 0692080244 Cel: 0692024058 ITAL CAZA EVEREST BOLV-OIL Qendra Tregtare Univers Unaza e Re Mezez 0682043414 42357627 Cel: KOMPANI SIGURIMESH SAIMIRI-F ITAL CAZA Autostrada Tirane-Durres Kashar SIGAL Cel: 0682092505 Cel: 0692060308 Autostrada Tirane-Durres NIALBA Cel: 0694095771/0694095772 STUDIO MODERNA ALBANIA (Top Mezez Fushe SIGAL Cel: 0692063581 Shop) Unaza e Re Qendra Tregtare Univers ALUMIL ALBANIA Cel: 0672087868 INTERSIG Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682024198 Cel: 0692089484 SHPIRAGU Caza Italia Cel: 0692040038
 65. 65. MATERIALE ELEKTRIKE/HIDRAUARTIKUJ TE NDRYSHEM 67 LIKE SALI ELEKTRIK Autostrada Tirane-Durres LA PREALPINA ALBANIA AN-ELT Cel: 0682021442 Caza Italia Autostrada Tirane-Durres 048860535 Cel: 0682026161 W.ELEKTRIK Unaza e Re CAN COLOR ALBATEX Cel: 0682020045 Italia Caza Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672060279 Cel: 0682021539 WAT Autostrada Tirane-Durres TIRANA LOGJISTIK PARK EUROTEOREMA PEQIN Cel: 0672022801 Autostrada Tirane-Durres Mezez Fushe Cel: 0682065345 44500691 GRUP I.T.E Pas Q.TU SIDNEJ BORG Cel: 0682032752 Unaza e Re Unaza e Re Cel: 0692092530 Cel: 0682060716 ELKTRO TEKNIKE Mezez Fushe ANA E.R.J.U Cel: 0682033266 Caza Italia Unaza e Re Cel: 0692143982 Cel: 0692525897 ALFAT Unaza e Re RUDINA LEKA EUROCLIMA Caza Italia Yzberish EUROSISTEM ALBANIA Cel: 0672010309 Autostrada Tirane-Durres A.Bi.ESSE Cel: 0686055013 PRODUKTE FRIGORIFERI (MISHI Autostrada Tirane-Durres DHE PESHKU) 048200416 VA PO RU SO-ALB Autostrada Tirane-Durres FIX PRO EGLO-ALBANIA Cel: 0672020721 Unaza e Re Tek Henri 2000 Cel: 0686010388 042250711 ELEKTRIK ALBA Autostrada Tirane-Durres GERI INTEL Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres ENPI Cel: 0682022930 048300990 Yzberish POSEJDON Cel: 0683337174 ALBA ELEKTRIK Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672300000
 66. 66. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al MYFTARI MAGE-AL Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re Cel: 0682015629 MANDI/K Mezez Fushe VEDON Cel: 0692029836 Mezez Koder SHKOZA MAT-EDIL Unaza e Re Autostrada Tirane-Durres MATERIALE NDERTIMI Cel: 0682045058 Cel: 0686030980 5-A sh.p.k Autostrada Tirane-Durres EURO BETON 2005 PIRO Cel: 0692021516 Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres 048302061 Cel: 0692144518 ALB REXHINA 2011 EURO LINES Autostrada Tirane-Durres RAFAELO-2002 Italia Caza Cel: 0672034732 SALLIU 2G SHKODRA BETON ENDI 94 Unaza E Re Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane Durres Cel: 0672081461 Cel: 0692094679 Cel. 0672080141 TEQJA INTERNACIONAL SOIL TIRANA GECO-2003 Katund i Ri Mezez Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682183795/0682183796 Cel: 0682020807 AGRO-PLAST Autostrada Tirane-Durres SHIJAKU–K Cel: 0682034227 ITAL COL Unaza e Re Mezez Fushe Cel: 0684073000 BOMI Cel: 0682098687 Autostrada Tirane-Durres VIGOR KEAD Yzberish PESTANI Autostrada Tirane-Durres 042250711 Kthesa e Kamzes Cel: 0693825960/0693825961 KONTAKT MEDIATERRANEA Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres STAR-2000 Cel: 0672032336 0692078976/0692095937 Autostrada Tirane-Durres Cel: KROJOS MILO 2000 HOXHA-BM Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Yzberish Cel: 0682056040 Cel: 0692085373 0682094094 Cel: SEJBI Autotrada Tirane-Durres Cel: 0692314424 ALCRED FOOD PROCESING Yzberish Cel: 0682065344
 67. 67. KASNECI FINE ARTS Unaza e Re Cel: 0692094465 Cel: 0692094490 ITALIA DESIGN VEGA Kthesa e Kamzes BILLA & co Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672081345 ALPHA COLOR Unaza e Re ZEUS-AL Cel: 0692009060 Unaza e Re Cel: 0672045335 ANTEA-CIMENTO Autostrada Tirane-Durres FL.ED.ER. 09 Cel: 0682022470 Unaza e Re Cel: 0692093889 ILIRIA Autostrada Tirane-Durres ENIRA METAL Cel: 0672034968 Unaza e Re ÇILOTAJ GROUP IMEL Mezez Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692070670 0682034255 Cel: REMI URA BUJARI Unaza e Re Unaza e Re Cel: 0692038551 Cel: 0682169056 ALBA CIMENTO ITALIA Autostrada Tirane-Durres MERLA COLOUR Mezez Cel: 0694071886 STAM SYSTYEM Kashar Cel: 0694035442 TIRANA AKUASTIKE Kthesa e Kamzes POWER COLOR Mezez Cel: 0692060175 SCAN COLOR ALBANIA Caza Italia Cel: 0684069999 CRYSTAL BLUE L.T.D Unaza e Re Cel: 0686020976/0686020977 VEKO-GJ Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694035115 69 S.I.V Autostrada Tirane-Durres Cel: 0684014331 ÇELA Autostrada Tirane-Durres 047800083 AURORA GRUP Autostrada Tirane-Durres 0483002046 ALB ROAD Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692028014 SEJKO MOBILERI Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672075919 KONSTRUKSIONE METALIKE I.SH.P.K Autostrada Tirane-Durres TEKNO BLER Kus TIRANA DU Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692088451 SIGMA Autostrada Tirane-Durres
 68. 68. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al Cel: 0682027143 ITALIANDOOR GROUP Autostrada Tirane-Durres Cel: 0673007541/0673007542 MINARDI Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694025886 MOBILERI UNIVERS ARRED Tek Univers Rreklama Cel: 0672076574 T & T Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682031520 I.C.A. ALBANIA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682029688 AJAKS BALLKAN sh.p.k Autostrada Tirane-Durres 048301757 SHAGA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682036534 ARDENO Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682021187 GEARDO Cel: 0682069607 HENDDI-MOBILERI Autostrada Tirane-Durres KM.7 MOBILERI TIRANA Autostrada Tirane-Durres 048300391 GRUPO DIAZOTI Qendra Tregtare Univers Cel: 0694038058 BOLT Mezez Fushe Cel: 0682084374 MOBILMARCHE NDERTIM HIDROCENTRALE / Autostrada Tirane-Durres FURNIZIM ENERGJIE Cel: 0695454396 NATYRAL ENERGY MUÇA Kashar Kashar Cel: 0692054547/0692054548 F.P.M Autostrada Tirane-Durres ERAD LURA Kthesa e Kamzes RO -AL Cel: 0682042881 Autostrada Tirane-Durres 048300032 ERDAT Kthesa e Kamzes Cel: 0682042881 GUSMARI Yrshek Cel: 0672080534 GJO-SPA-POWER Kthesa e Kamzes Cel: 0682077200 HEC PEQIN Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692060021/0692060022 HYDROBORSH Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682050441 INISIATIVA HIDROLEKTRIKE SHQIPTARE Kthesa e Kamzes Cel: 0692392376 CEZ SHPERNDARJA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694147102 HEC-I KABASH POROCAN Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682026550 PJESE KEMBIMI AUTO-NET Autostrada Tirane-Durres Cel: 0686033745 AUTOPASION Autostrada Tirane-Durres
 69. 69. EURO TRUCK KLER DEPUR CASA ALBANIA 71 Unaza e Re Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: Cel: 0682036491 0682091180 0674041001 Cel: IRIS FIORE RICAMBE MANIFATURA-7 Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692021996 Cel: 0672077254 0692066800 Cel: FERDINAND GOSKOVA SPANO ALBANIA ALMA KONFEKSION Qendra Tregtare Univers Autostrada Tirane-Durres Mezez Cel: 0692020280 4555302 GM. COSMETIKS Qendra Tregtare Univers VIKTORIA ITAL SHIRT ALBANIA Autostrada Tirane-Durres Alba Grup NASER SINANI Cel: 0682025689 48202748 Yzberish Cel: 0682160306 XHIHANI IDE KONFEKSIONE Unaza e Re Kthesa e Kamzes BEAUTYPOINT Cel: 0672537972/0672537973 Qendra Tregtare Univers MERA STAR 0682025496 Cel: Autostrada Tirane-Durres AKSESORE/BIZHUTERI/SURVENIRE Cel: 0682060390 MIQESIA STON Autostrada Tirane-Durres Qendra Tregtare Univers Cel: 0682281082 EXCELLENT TIRES Cel: 0692042122 Kthesa e Kamzes ORBICO Cel: 0692082984 J.HARAS G Kthesa e Kamzes Yzberish Cel: 0692054563 LAB Cel: 0682081293/0682081294 Pal Çobej kull 2 GENDRI Cel: 0692087666 ARTIKUJ KOZMETKE/DEAutostrada Tirane-Durres TERGJENTE Cel: 0692833547/0692833548 RROBAQEPSI COSMOS CENTER J & ERIO FRUIT Autostrada Tirane-Durres DORI Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692062218 Mezez Fushe TELEVIZIONE Cel: 0682078191 S.V.K Qendra Tregtare Univers SUPERSPORT EUROKONF Cel: 0686045477 Autostrada Tirane-Durres Yzberish
 70. 70. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al ERA-PROGRES Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692091283 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692025011/0692025012 DIGIT-ALB Autostrada Tirane-Durres AVRANOS ENTERPRICES ALBANIA 42388011 Mezez Fushe ET’HEMI Cel: 0694068128/0694068129 Unaza e Re TOP CHANNEL Cel: 0682060335/0682060336 Autostrada Tirane-Durres LADJUS 42253177 Yrshek KLOMER Cel: 0692056909 PUNIME NDERTIMI/MERMERI Yzberish Cel: 0694028516 IVAPO-87 BASHKIM BENGASI Yzberish Mezez Fushe EUROLINES 42232455 Kthesa e Kamzes BRAHIMAJ KONSTRUKSION Cel: 0682082017 BAJRAKTARI Yzberish Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694676240 BABEKO TRANS 48202625 Unaza e Re ENERGJI 10 Cel: 0692077003 GER-ALV KONSTRUKSION Kthesa e kamzes Yzberish ARMAND ZYPÇE Cel: 0672062270 GERANDI Unaza e Re Yzberish Cel: 0682080956 LAXHEDO –CONSTRUCTION Cel: 0672003706 Yzberish LLESHI & MERMERE & GRANITE HIDROENERGJIA AL Cel: 0672062270 Autostrada Tirane-Durres Kthesa e kamzes 444803130 ALBAN HOXHAJ BAU-MIX Yzberish Yzberish LORENC KONSTRUKION Cel: 0692070959/0692070960 Cel: 0692657511 Yzberish Cel: 0686080603 GJEOKONSULT & CO AMADEOS GROUP Autostrada Tirane-Durres Kashar MED. AL KONSTRUKSION Cel: 0682357774 e Re 42274500 Unaza Cel: 0672058098 ERAD & XHT BOKA –AXH Cel: 0683239249 MIR & AD-07 Yrshek Mezez Fushe Cel: 0682099721 A.M.G.GROUP ALBANIA Cel: 0682017061/0682017062 42388000
 71. 71. Cel: 0682053171 BETON DRAGO NJE MAJI 73 Unaza e Re Mezez Cel: 0682046000 ALTIN NDOJ Unaza e Re SPARTAK HALILI PERLICA Cel: 0694013846 Autostrada Tirane-Durres Yzberish Cel: 0684015262 LIBRARI/TREGTI LETRE ALES KONSTRUKSION Katund i Ri RASIM DOÇI UEGEN Cel: 0682049795 Unaza e Re Caza Italia Cel: 0692078204 ALES & E.J.A INFO SHOP Katund i Ri SAMARA Caza Italia/Qendra Tregtare Univers Kashar Cel: 0682098249 Cel: 0692036849 RIVIERA Mezez Fushe TEA CONSTRUCTION & PETROL TOENA Cel: 0682090658 Mezez Qendra Tregtare Univers Cel: 0694074351/0694074352 Cel: 0672042851 3D KONSTRUKSION Yzberish ÇITADELA Cel: 0692055539/0692055540 Mezez Fushe ALFA LETER A.E.T.E Cel: 0692088659 Autostrada Tirane-Durres ERISANJA 47800056 Yzberish MURATI-BA Cel: 0684092905 TIRANA PAPER PROVIDER Unaza e Re Yzberish Cel: 0682033739 KLEVA Cel: 0692050510 Yzberish A.L.D Cel: 0682066670/0682066671 UNIVERSITETE Mezez Fushe Cel: 0682443813/0682443814 ALDEMIR ENGINEERING UNIVERITETI KRISTAL Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres BARDHO GROUP Cel: 0672089134 Cel: 0686033619 Unaza e Re Cel: 0672044142 DARLING-L UNIVERSITETI AMERIKAN I TIYzberish RANES I.XH.E.M Cel: 0682058731 Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672060086 MEDI-TEL Autostrada Tirane-Durres
 72. 72. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al UNIVERSITETI “POLIS” Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694061336 UNIVERSITETI “VITRINAT” Autostrada Tirane-Durres Cel: 682067991/0682067992 SHKOLLA PRIVATE KOLEGJI SAADI Kolegj Fetar Autostrada Tirane-Durres GINES R & J Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692063704 GESTIAMO Caza Italia ARSI Yzberish Cel: 0682000714/0682000715 SISTEME SIGURIMI/INFORMACIONI KLARA & COFFEE Autostrada Tirane-Durres ACREM Qendra Tregtare Univers Cel: 0682075222 ELECTONIC ARTS TECHNOLOGY Unaza e Re CAZA ITALIA TIRANA Cel: 0692525888 Caza Italia SYNRGICA Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682067586 ORGANIZIM FESTASH/SHFAQJESH ILIRIA 02 Unaza e Re JORI Caza Italia 42266489 SARINA ROCK SOUND Mezez Fushe EGNATIA ACADEMY Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0684033323/0684033324 SHKOLLA MOTRA MARIE Cel: 0672039980/672039981 Shkolle Fetare ON TIME CONCERT A-C-S Autostrada Tirane-Durres ILLYRIA GEOTCHNOLOGIES Autostrada Tirane-Durres 48802781 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672039980 BOOM BOOM ROOM GJELBERIM Autostrada Tirane-Durres EM TECHNOLOGY END SERVICCYTI LANDESCOP POLICI PRIVATE/ROJE PRIVATE ES Kthesa e Kamzes Qendra Tregtare Univers 42302657/42302658 HYSNI SECURITY PRODHIM & TREGTIM PLASTIKE Yrshek GARDEN-LINE Cel: 0692058800/0692058801 Caza Italia ETOL PLAST Cel: 0692090438 Autostrada Tirane-Durres KRISTAL SECURITY Cel: 0692140169 Autostrada Tirane-Durres ADMINISTRIM BIZNESI/KONSULENCE EVEREST-IE Mezez
 73. 73. ALBA PLAST STUDIO PROJEKTIMI & ZBATIMI Unaza e Re 75 Cel: 0682066194 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0694645588/0694645589 ULAJ-07 LING Yzberish DISTRIBUTION Autostrada Tirane-Durres R-I-A PLASTIK Autostrada Tirane-Durres ALBANIAN ENERGY INVESTIMENT NDERTIM ELEKTRO Unaza e Re Unaza e Re MJETE GERMIMI Cel: 0692078200 Cel: 0692088124 GECI SHPK Autostrada Tirane-Durres SI.SI.AL ESA-2007 Cel: 0674060765 Autostrada Tirane-Durres Mezez Fushe Cel: 0692085373 Cel: 0672230554 UNITRAKS ALBANIA Autostrada Tirane-Durres C. E.C-11 TELE.CO.CONSTRUCTION Unaza e Re Yzberish PANELE DIELLORE/KONDISIONER Cel: 0694016021 Cel: 0692086563 ANA KONSTRUKSION MULTI FORCE PUNIME HIDRAULIKE Unaza e Re Panele Diellore Cel: 0684014878 Unaza e Re A.M.E.S Cel: 0694083031 ADA PROJEKT Yzberish Unaza e Re Cel: 0684093410 M D C ALBANIA Cel: 0682012626 Sisteme Kondisionimi Unaza e Re S.A. ELEKTRIKE E.J.A. STUDIO Cel: 0672069141 Yzberish Yzberish Cel: 0672057290 Cel: 0682093112 PETKOR Sisteme Kondisionimi SHEME HOXHALLARI METRO POLIS Autostrada Tirane-Durres Mezez Fushe Autostrada Tirane-Durres 48300507 Cel: 0692054180 422223922 KLIMATEK PAGI ELECTRONIC ALBANIA A.S-CO Sisteme Kondisionimi Unaza e Re Yzberish P/Cabej Cel: 0695108582/0695108583 Cel: 0684014866 Cel: 0683875191 PUNIME ELEKTRIKE/TELEFONIKE PUNIME ARTISTIKE KLIMART ALBANIA Unaza e Re ALBERT KOLA ENERGY 48303044
 74. 74. GUIDA KASHAR www.komunakashar.gov.al Transport Kombetar & Nderkombetar SHPRESA Kashar Sherbime Pastrimi Cel: 0692058890/0692058893 Yzberish UNION DISTRIBUTION SERVIS ALBA- RAIN-WORKS SKY NET NIA Transport Ajror Sherbime Shtepie Transport Parash Unaza e Re Autostrada Tirane-Durres Qendra Tregtare Univers Cel. 0682064791 42380154 KREATX ALBANIAN AIRLINES Programime kompjuterike SHERBIME TE NDRYSHME Transport Ajror Unaza e Re Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672288014 VALTES Cel: 0672118215/0672118216 Sherbime Kompjuterike Yzberish I TECH INTERNACIONAL-ELIS INTER ALBA422272700 Programime Kompjuterike NIA Yzberish Transport Ajror PRIMO COMUNICATIONS Cel: 0672628477 Autostrada Tirane-Durres Kthesa e Kamzes Cel: 0692766504 422251122 ELFIORE-ELEKTRIKE Riparim Gjneratoresh TIRANA URBAN TRANS ALBATERMAL Autostrada Tirane-Durres Transport Urban Sherbime Kondisioner Cel: 0692093082 Yrshek Autostrada Tirane-Durres Cel: 0672033329 2371961 SOAL Shpim Pusesh ALBA TRANSPORT SOFT & SOLUTIONS Autostrada Tirane-Durres Transport Cimento Sherbime kompjuterike Cel: 0684000011 Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692510780 BOI-07 TRANS ALBANIA Montim Ashensor ALBA DOMIKA Autostrada Tirane-Durres Unaza e Re Sherime Botimesh Cel: 0682069950 Unaza e Re Cel: 0682060535 SECURELINE NOOR AIRWAYS Sherbime Elektronike Transport Ajror Autostrada Tirane-Durres SPEED TAXI FIVE STARS Kthesa e Kamzes Cel: 0682024127/0682024128 Sherbim Taksi PAJISJE & AKSESORE TE NDRYCel: 0696060606/0696060607 SULA AL TRANS SHEM Autostrada Tirana-Durres TRANSPORTI AJROR/URBAN
 75. 75. 44504154/44504155 AGROIMPUT-JAZXHI Aksesore Bujqesie F.M.T.SEVROMATIK Autostrada Tirane-Durres Gjeneratore Cel: 0682026643 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692064459 RIKUPERA-AL Aksesore Vere D & T CATERING REMOVAL LIMOVAutostrada Tirane-Durres ALS Cel: 0692095861 Unaza e Re 0682068595 Cel: C.C.S Kancelari SHOQATA Yzberish Cel: 0692090500 SHOQATA JEHOVAI Shoqate Fetare VETRO FUSIONE GJOKA Autostrada Tirane-Durres Prodhime Xhami 42407255 Mezez Cel: 0682097758 Cel: 0672004456 TAPETE PEKO OIL Paisje Karburanti BRATI Yrshek Qendra Tregtare Univers Cel: 0672028588 SOFIGAZ Paisje Gazi F.M.Y.H Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682054444 Cel: 0672037010 MONTAL TENDA DIELLI Paisje Mjeksore Unaza e Re MYFAN-ALBANIA Cel: 0682064544 Autostrada Tirane-Durres Cel: 0692083613 ARREDO FAB STUDIO Paisje per Restorante RUÇAJ-2004 Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres Cel: 0682033763 Cel: 0692095809 EVRO ASHENSOR Ashensore TAR TENDA Autostrada Tirane-Durres Autostrada Tirane-Durres 77
 76. 76. Metro_POLIS është studio Arkitekture dhe Dizajni Interieri, Urban dhe Pejzazhi. Njësi e ngritur pranë IKSH_POLIS të Universitetit Polis prej vitit 2007. Metro_POLIS dëshiron të bëhet përcjellës i rrymave pararojë të mendimit duke zhvilluar mendimin arkitektonik me vëmendje tek njeriu dhe shoqëria nëpërmjet dialogut të vazhdueshëm mes aspektit kërkimor projektues dhe atij praktik. Jemi pjesë e kontekstit shqipëtar, jetojmë midis kontradiktave: privatja dhe publikja, e kaluara dhe e ardhmja, mes lokales dhe globales, realitetit objektiv dhe idesë vetjake të secilit për të. Objektivi ynë: të ndikojmë sa më shumë në shoqërinë tonë, me frymë, dhe ide të reja, duke ndikuar në arkitekturën e qyteteve tona por dhe përtej pa harruar për asnjë çast që ne vete jemi pjese e saj. Njësia jonë punon me projekte konkrete në bashkëpunin me individë dhe institucione private dhe publike Metro_POLIS bashkon stafin profesionist me studentët, burim i pashtershëm idesh dhe energjie, dhe përpiqet të mishërojë kërkimin shkencor në arkitekturë me projektimin. Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 5, Kashar Kodi Postar 2995, Tirana, Albania Kontakt: Cel: +355 (0) 692034126, +355 (0) 692081881 Cel: +355 (0) 694061946, +355 (0) 692032957 Email: metro_polis@universitetipolis.edu.al, info@universitetipolis.edu.al, contacts@universitetipolis.edu.al
 77. 77. 79 Ne punojmë me njerëz dhe institucione, për të nxitur transformim social të prekshëm dhe ndryshime pozitive në terren, duke prodhuar njohuri promovuese për një manaxhim më të mirë të habitatit.
 78. 78. SPACE FOR THINKING... SHKOLLA E LARTE UNIVERSITARE PRIVATE UNIVERSITETI SHKOLLA NDERKOMBETARE E ARKITEKTURES DHE POLITIKAVE TE ZHVILLIMIT URBAN
 79. 79. 81
 80. 80. Lleshi Mermer & Granite shpk 83 Kompania jonë “Lleshi Mermer & Granite shpk” operon në tregun e mermerëve dhe graniteve që nga viti 1999. Fillimisht kemi operuar në përpunimin e thjeshtë të mermerëve ndërsa që nga viti 2004 edhe importojmë Granite, Mermerë, Kuarce, Onice, Rainforest dhe Gurë Natyralë. Burimi kryesor i importimit të mermerëve është Verona, Itali. Tek ne do të gjeni të gjitha ngjyrat dhe spesorët e graniteve dhe mermerëve nga vendi dhe bota. Ne realizojmë punime të të gjitha llojeve; klasike dhe moderne si: Shkallë, Fasada, Banko guzhine, Oxhaqe, Lavamanë, etj Ne kemi sjelle te gjithe teknollogjine e nevojshme per nje prodhim cilesor,dhe korrekt. Lleshi Mermer&Granite. Autostrada Tirane-Durres km 6. Mobil: +355/682024540 WWW.LLESHIMERMER.COM
 81. 81. Aquila Liquori 85 Sh.p.k Kantina e pijeve Aquila Liquori u krijua ne vitin 1992 si nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar. Ne pak vite arriti nje zhvillim te dukshem si rezultat i futjes se teknologjive te reja, qe zbatohen per here te pare ne Shqiperi. Sot ajo zoteron pjesen me te madhe te tregut te pijeve alkoolike ne Shqiperi duke u qene keshtu lider i padiskutueshem i ketij sektori. Aktualisht kompleksi shtrihet ne nje siperfaqe rreth 33.000 m2, ku jane bere investimeve te vazhdueshme per rinovimin e teknologjive te prodhimit dhe lendeve te para. Kantina eshte e certifikuar ne sistemin ISO 9001:2000 dhe HACCP. Drejtimi kryesor i aktivitetit eshte prodhimi i distilateve, pijeve, verave dhe likereve te ndryshme. Nje pjese e produkteve eksportohen ne disa vende teBE-se. Aquila Liquori Sh.p.k Aquila Liquori Sh.p.k Superstrada Durres-Tirane, Km 4 Tirane Tel. 240.7205 Fax 2407206 Cel. 0692055677 e-mail: info@aquilaliquori.com
 82. 82. Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 4.8             Tiranë, Shqipëri   Tel/Fax: 00355 48 200 711/ 48 200 341              00355 4  2 407 250/ 2 407 251 E-mail:   info@ehwgmbh.com Web:     www.ehwgmbh.com EHW GmbH “EHW është kompania lider në tregun shqiptar për produktet e sallamerisë. Në bazë të suksesit të saj qëndron zgjedhja e mishit që përpunon, përdorimi i teknologjive të avancuara dhe veçanërisht një kontroll i rreptë mbi higjenën dhe vlerat ushqimore të produkteve. EHW është e çertifikuar nga autoriteti kryesor italian i çertifikimeve ushqimore “Certiquality” me ISO 9001:2008 dhe HACCP. Gama e produkteve të ofruara përfshin rreth 100 lloje sallamesh dhe proshutash që shpërndahen çdo ditë të freskëta në rrjetin tregtar të firmës dhe në marketet franchise EHW.”
 83. 83. 87 STAR2000 sh.p.k. Shoqeria Star 2000 eshte krijuar ne vitin 2000. Aktiviteti yne eshte i ndare ne dy drejtime: E para eshte prodhimi dhe tregetimi i tubave pvc dhe pp me dimensione te ndryshme, te perdoreshme ne ndertimin e rrugeve, pallateve dhe kanalizimeve. E dyta eshte tregetimi i Artikujve Plastike Italiane per perdorim Shtepiake dhe Hotelerie. Aktiviteti yne eshte i shperndare ne te gjithe territorin e Shqiperise, dhe garantojme cilesi dhe korrektesi ne cdo kohe. Motoja jone eshte “CILESIA MBAN EMRIN TONE”. STAR 2000 sh.p.k. AUTOSTRADA TIRANA-DURRES KM2 ALBANIA CEL : +355 67 40 42 422;  TEL : +355 42 40 7833; FAX :  +355 48 30 1964;
 84. 84. Veko eshte nje nga kompanite me te rendesishme ne Shqiperi e specifikuar ne perpunimin e drurit, importimin dhe tregetimin e lendes drusore, parketeve, produkteve industriale dhe aksesoreve. VEKO Sh.p.k. Phone: +355 42 407400, +355 42 407401 Mobile: +355 69 4035110 Fax: +355 42 407402
 85. 85. 89
 86. 86. LEONARDO LUCI 91 KOMPANIA LEONARDOLUCI ELB sh.p.k  TREKTON MATERIALE ELKTRIKE DHE ABAZHURE ME SHUMICE DHE PAKICE NE ADRESEN AUTOSTRADA TIRANE-DURRES KM5 PERBALL   coca-cola
 87. 87. 93 E krijuar ne 1995 , EVEREST IE eshte lider ne fushen e prodhimit dhe stampimit te ambalazheve plastike fleksibile prej polietileni dhe ricikluesi me I madh I mbetjeve prej polietilenit ne Shqiperi . Produktet kryesore listojne : qese shopping per supermarkete dhe aktivitete te tjera, qese mbeturinash te standarteve dhe ngjyrave te ndryshme , canta per butike dhe aktivitete te tjera tregetare , ambalazhe per produkte ushqimore, ambalazhe per materiale ndertimi , etiketa per shishet e lengjeve , ujit dhe pijeve te ndryshme, lende te pare te ricikluar granulat polietileni , etj. EVEREST IE Adresa:Rr.Yzberish-Mezez, Komuna Kashar, Tirane/ALBANIA. Tel:+355 4 240 7777 / 9. Tel/Fax: +355 4 240 7778 info@everestie.com. www.everestie.com
 88. 88. Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës, Km 6. Tiranë Web: www.casaitalia.al
 89. 89. 95
 90. 90. 97
 91. 91. 99
 92. 92. 101
 93. 93. M&D
 94. 94. INTERAS GROUP Interas Group main Partners Interas Group is authorized distributor in Albanian market of the following worldwide companies & brands: 103
 95. 95. HENDI – MOBILI Prodhim kolltuqesh, këndeve duke bashkëpunuar me disa rrethe të Shqipërisë, si Fieri, Lushnje, Vlorë, Elbasan, Korçë, Durrës etj. Staf i kualifikuar ne punë, janë tashmë lider në fushën e arredimit të shtëpive, bareve, hoteleve e restoranteve të ndryshme në të gjitha vendet e Shqipërisë. Zgjedhja me kujdes e partnerëve tanë në Itali ju ofron një cilësi edhe garanci të produkteve tona që importohen edhe Eksportohen nga Italia. Office: Tel:/fax: 042 406 756/755 Web: www.hendi-mobili.com, email: hendi.mobili@yahoo.com
 96. 96. 105 Hotel Real Park ndodhet përgjatë Autostradës Tiranë– Durrës në Km. 7 Kashar. Në shërbim të klientëve është një sallë restoranti me kapacitet prej 100 personave. Menuja e shërbimit është tradicionale shqiptare edhe Italiane. Ka 16 dhoma prej të cilave 12 janë standarte edhe 4 jane suita (me hidromasazh, frigo-bar etj.). Te gjitha dhomat janë të pajisura me ajër të kondicionuar, TV edhe aparate-satelitore.Në hotel Real Park ju do të gjeni të kombinuar mirë komfortin edhe komoditetin! Kontaktoni ne: Tel: 048 200 085, Cel: 068 35 07 799
 97. 97. Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës km 6 E-mail : office@acrem.al Tel.: +355 4 2380103 Fax: +355 4 2380101
 98. 98. 107 Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km 7, Tiranë – Shqipëri email: info@megateksa.com Kontakt: Linje Sherbimi per klientet Tel.: 04 2388 333, Cel.: 069 400 2030, Cel.: 068 400 2030, Cel.: 067 202 2030.
 99. 99. 109
 100. 100. 111
 101. 101. 113
 102. 102. 115
 103. 103. 117
 104. 104. Compania F.M.Y.H. Import export ;Tapeta,Moket,Linoleum, Shitjae ketyre produkteve; Me shumice dhe pakice Compania F.M.Y.H Adresa: Autostrada Tirane- Durres, Km 7, Tirane, Albania, (mbrapa Ajax mobileri) Tel: 00355 48 270235 Cel: 00355692037011, 00355692037012
 105. 105. 119
 106. 106. Komuna Kashar, Yrshek, Tiranë e-mail: enela@komunakashar.gov.al / eqerem@yahoo.com | www.komunakashar.gov.al tel: +355 48 200 399 / 401 | mob: +355 68 60 44 790

×