Greene's legacy gen.1 kap.3

349 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
349
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Greene's legacy gen.1 kap.3

 1. 1. Greene's legacy Gen. 1 Kap. 1
 2. 2. Skal vi lige ha’ en lille opfrisker? Jo, Justine , som endte med at blive Martys ekskone, fandt ud af at han og April havde en affære kørende og at April var blevet gravid. Marty og Justine kom op at skændes under en fest og ødelagde det hele. Lige nu venter vi bare spændt på at Aprils lille baby kommer ud 
 3. 3. Det her er egentlig et ret kedeligt billede, men det er et billede der viser hvad Marty bruger sin tid på. Spændende ik’? Marty: Må løbe! Prust! Må væk fra usynlig dame med kamera!
 4. 4. April og jeg begyndte dog at kede os derhjemme og vi skyndte os ned til hospitalet for at få nogle lægeråd. Ude foran hospitalet mødte vi Aprils chef Tori Kimura. Tori: Ae, ae, ae. April: Ja, ae, ae.
 5. 5. Og når Marty ikke løb på løbebåndet, kunne han finde på at stå og kukke-lure ude på badeværelset. Rigtig meget spændende!
 6. 6. Det er egentlig underligt at der står så mange mennesker ude foran hospitalet. Det er ikke ligefrem audition til X-factor.
 7. 7. Selv når han sover er Marty helt vild med løbebånd men det er nu ikke derfor jeg har taget det her billed…
 8. 8. Marty: Skumfinger! April: Jeg tror jeg har tisset i sengen!
 9. 9. Marty: Åh, nej Justine! April: Marty!!!!!!! April! Marty: Det er rigtigt! Sådan var det. Åh, nej April!
 10. 10. Marty: Uh, nej, HJÆLP! April: AAAAV!
 11. 11. Se lige engang. Man skal åbenbart komme midt om natten. Hvor er de alle sammen mon henne?
 12. 12. Og efter nogle lange kedelige timer (smertefulde for April) kommer lille Daniel Greene endelig til verden! Han er et lille geni, men har arvet atletiske evner fra sin far. April: Det gjorde altså ondt! Det må du aldrig udsætte mig for igen! I dine drømme! Jeg skal have nogle gode gener til fremtidige Greeners!
 13. 13. Du ser træt ud! Marty: Virkelig!? Klokken er heller ikke 03 om natten! Hey du! Det er kun mig der må være sarkastisk!
 14. 14. Og det ser da også ud som om det er nogle trætte simmere jeg får med hjem. April: Trætte!? Det er ikke dig der lige har ligget i en skodseng med benene oppe, mens du skulle presse en lille unge ud gennem dit underliv, vel!? Jeg tror stadig de der graviditets-hormoner sidder i kroppen April: Fnys!
 15. 15. Da de kommer hjem synes Marty at det er på tide at de starter en rigtig familie og de kommer dårlig nok ind af døren før han lægger sig på knæ og stiller det store spørgsmål. Marty: Såeh, jeg tænkte på om du ville gifte dig med mig? April: Gah, ja, gah!
 16. 16. Og de gifter sig faktisk på stedet. April: Gah, gah, gah, gah
 17. 17. Og selvfølgelig skal de også lige fejre bryllupsnatten, selvom det faktisk er blevet morgen. Og i kan selvfølgelig selv finde ud af hvordan de fejrede den.
 18. 18. April havde ikke noget bedre at tage sig til end at stå og snakke foran spejlet hos en eller anden. April: Også kom han ned på knæ også sagde jeg selvfølgelig ja. Så blev vi gift og fejrede bryllupsfesten inde i soveværelset. Hun skal nok blive en god taler en dag 
 19. 19. Og endelig fandt jeg ud af hvor hun stod og talte henne. Det gjorde hun enlig i Spøgh-palæet, hvor de var blevet inviteret på middag. Mortimer: Hvem er det der står og siger de der klik-lyde. Det lyder som en blitz fra et kamera?!
 20. 20. Daniel var begyndt at skrige hver nat og hvorfor er det lige præcis om natten at de våger og er helt udhvilede og sover det meste af dagen væk?
 21. 21. Hvorfor er du oppe nu? Marty: Daniel begyndte bare at skrige. Trøstede du ham? Marty: Næh, jeg blev sulten. Mænd!!!!
 22. 22. Men endelig fik Marty taget sig sammen til at trøste Daniel. Marty: Såså, lille fodboldstjerne. Far glæder sig SÅ MEGET til at du bliver større og lærer at gå, så kan vi to komme ud at spille fodbold!
 23. 23. Men mens Marty venter på at Daniel bliver større bliver han nødt til at træne lidt for at holde sig i form. Ellers kan han jo ikke følge med på arbejdet.
 24. 24. April nyder imens bare godt af at Marty gider at passe Daniel så hun kan lege skønhedsklinik. Hvorfor går du ikke bare ned i spaen i byen? April: Ligger der sådan et der?!
 25. 25. Men April elsker jo også sit lille barn og kan godt li’ at se ham ha’ det sjovt. April: Flyve, flyve, flyve! Hvem er mors lille flyvemaskine!? Det er duuu! Og mor ELSKER dig!
 26. 26. Her kommer for resten lige en række billeder med Daniel og momsi!
 27. 27. April: Pruuut, pruuuut, pruuuuuut! Daniel: HAHAHAHA!
 28. 28. Men da April er en arbejdsnarkoman arbejder hun, også selvom hun har barselsorlov. April: Så hvis trekant-partiet kommer med det lovforslag, så siger cirkel-pariet nej til det lovforslag. Hvorfor? Cirkel-partiet kan ikke li’ trekant-partiet (Aha…)
 29. 29. Men selvom April arbejder under barslen er hun også begyndt at blive en rigtig husmor. Hun laver bl.a. aftensmad,
 30. 30. Hun vasker op,
 31. 31. Selv Marty er begyndt at blive… Nej, han vil bare gerne ud og spille fodbold.
 32. 32. Men April er en rigtig husmor. April:Så mine små vafler, kan i nu blive færdige og komme ud til mor, for mor hun er SULTEN! Jeg tror måske det ville hjælpe vis du lukke lågen ind til ovnen. April: ØV!
 33. 33. Det her er egentlig bare et tilfældigt billede jeg har taget af Sunset Valleys fyrtårn en aften.
 34. 34. Tiden er gået rigtig hurtigt for det er allerede blevet Daniels fødselsdag. April: Nu skal mor og Daniel ind og købe lagkage, for mor gider ikke bage en selv!
 35. 35. Da Marty skulle til sports-undervisning om eftermiddagen på stadion fulgte jeg efter ham og så denne plakat hænge. Kunne det ikke ligne Marty?
 36. 36. Endnu et tilfældigt billede af en reparatør på arbejde. Mine ting går hele tiden i stykker!
 37. 37. Nu skal Daniel endelig puste lysene ud, men jeg fik taget billedet lidt for sent. De er nemlig allerede blevet pustet ud! Øv!
 38. 38. Marty: Wuhuu! Go Daniel! Nu kan jeg endelig lære dig at gå! Et skridt nærmere FODBOLD! April: Slap dog af! Han skal først lige lære at sove hele natten før der kan blive tale om at lære at gå!
 39. 39. Men sød ser han da ud, gennem værelsets vindue og jeg glæder mig også til at han kan spille fodbold med Marty.
 40. 40. Da det jo var Daniels fødselsdag havde April og Marty også en gave til hinanden. Og tro det eller lad vær’, jeg er ret så sikker på at jeg hørte en lille melodi før. April+Marty: Det er løgn ik’!!?? Det får vi jo at se!
 41. 41. Men jeg er nu ret så sikker på det ikke var løgn…
 42. 42. Du tror stadig ikke på den med melodien? April: Hold mund! Har du heller ikke rengjort toilettet? Marty ude i køkkenet: Hold mund!
 43. 43. Selvom Daniel ikke kan spille fodbold endnu bruger Marty hvert eneste ledige øjeblik på at ruste sin søn til fremtiden. Marty: Nej, hvor er du bare god du sagde lige: Blah! Daniel: Bluahhh!!!
 44. 44. Og på potte skal han også! Marty: Og på potte skal man også! Daniel: Bliah!!!!
 45. 45. Marty: Man skal kunne kravle, før man kan gå og man skal kunne gå før, man kan løbe og man skal kunne løbe før, man kan spille fodbold! Synes du ikke det er et ret stort pres du lægger på ham? Daniel: Fhodbjold!
 46. 46. Hvad er det du har der? Daniel: Mjad! Hvorfor skal man spise mad? Daniel: Shå kjan mhanh sjpillæ fhodbjold! Det sijer farjh!
 47. 47. Og nu er vi faktisk ved at være ved vejs ende i dette kapitel! Se på næste side hvad der nu vil ske!...
 48. 48. Nu skal April igen til at ae sin mave. Følg med næste gange og se hvad der sker med den! Der vil også være fødselsdage, fødsler og meget mere!

×