Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Werken met het referentiemodel Flexibele Onderwijslogistiek

872 views

Published on

Get Idema, Surfnet - HOlink2018 - vrijdag 8 juni - sessieronde 5 - Cambridge 30

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Werken met het referentiemodel Flexibele Onderwijslogistiek

 1. 1. Werken met Referentiemodel Flexibele onderwijslogistiek Learning community
 2. 2. Principes referentiemodel model flexibel onderwijs 1. Onderwijs op maat vraagt om continue afstemming en samenwerking tussen onderwijs en onderwijsondersteuning.
 3. 3. Principes referentiemodel model flexibel onderwijs 2. Onderwijslogistiek voor flexibel onderwijs heeft betrekking op: • Uitvoering van onderwijs • Ontwerp van onderwijs • Expliciteren van uitgangspunten • Strategische keuzes op bestuurlijk niveau
 4. 4. Principes referentiemodel model flexibel onderwijs 3. Bij Onderwijslogistiek voor flexibel onderwijs ligt de nadruk op : • Ontwerp van het onderwijsconcept • De organisatieinrichting • Onderwijsaanbod
 5. 5. Principes referentiemodel model flexibel onderwijs 5. De student journey staat centraal 4. Flexibel onderwijs kan niet zonder standaarden.
 6. 6. Casuïstiek learning community Saxion Toe aan een tweede rondgang door het referentiemodel.
 7. 7. Casuïstiek met learning community Saxion Toe aan een tweede rondgang door het referentiemodel. Vrije Universiteit Expliciteren van de uitvoering.
 8. 8. Casuïstiek met learning community Saxion Toe aan een tweede rondgang door het referentiemodel. Vrije Universiteit Expliciteren van de uitvoering. HAN Naar een goed ontwerp van de organisatie
 9. 9. Casuïstiek met learning community Saxion Toe aan een tweede rondgang door het referentiemodel. Vrije Universiteit Expliciteren van de uitvoering. HAN Naar een goed ontwerp van de organisatie. Open Universiteit Van cursussen shoppen naar een opleiding volgen.
 10. 10. Casuïstiek Open Universiteit en het referentiemodel De leervraag van de OU voor de learning community gaat over de aanpak voor het ontwerp van het werkproces om just-in- time informatie aan de studenten te kunnen verstrekken.
 11. 11. Casuïstiek HAN en het referentiemodel Er zijn meerdere leervragen over de flexibele deeltijdopleidingen. Allereerst is er advies nodig over de start van de implementatie. De tweede leervraag heeft betrekking op de afweging tussen slagkracht en draagvlak.

×