Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Klasfoto

910 views

Published on

een klassenfoto om voor te stellen

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Klasfoto

 1. 1. Hallo! Wij zijn groep 7/8!
 2. 2. Hallo ik ben Chaima en zit in groep 8 van de klimop. Ik heb bruine ogen en ben Marokkaanse . Mijn juffrouw heet Ine en komt uit België. Ze heeft een onwijs lief zoontje die seppe heet .Hij is bijna 8 maanden. Mijn lievelingsvakken op school zijn tekenen en taal. Mijn minder leuke vak is geschiedenis. In mijn vrije tijd zit ik vaak op de computer,daarom weet ik best wel veel van computers . Ik wil na groep 8 heel graag naar Cals college (Nieuwegein). Wat ik later worden wil weet ik nog niet . Ik en mijn beste vriendin zijn de enigen meisjes in groep 8 . Onze school is niet één van de grootste, maar ik heb het er heel erg naar mijn zin . Dus als ik jou was zou ik naar deze school komen ! Ik hoop dat jullie nu genoeg van mij weten en misschien tot later Doei Doei.
 3. 3. Hallo ik ben Iniarha , ik zit in groep 8 en ik ben 11 jaar . Mijn hobby’s zijn : foto’s maken , gek doen , plezier hebben met vrienden en dansen . Mijn leukste schoolvakken zijn : Gym , spelling en aardrijkskunde. Mijn minst leuke schoolvakken zijn : Rekenen en bergrijpend lezen . Mijn lievelings kleuren zijn : blauw en groen . Mijn lievelings dieren zijn ; Poezen , katten , honden en dolfijnen .
 4. 4. Hallo ik ben Abdirahman en ik ben 11 jaar. Mijn lievelings sport is voetbal. Ik eet graag groente en suiker. Mijn lievelingsvak is aardrijkskunde en rekenen. Ik heb donker bruine ogen en zwart haar.IK hou van games en ik zit in groep 7.Ik ben de derde oudste van mijn huis. En ik zit op de Klimop school.
 5. 5. Hallo mensen op deze pagina wil ik me even voorstellen. Ik heet Susanne Ik ben 10 jaar en 15 januari ben ik jarig 1997 ben ik geboren. Mijn lievelingskleur is baby blauw. Mijn lievelingseten is couscous en Turkse pizza. Mijn hobby’s zijn eten slapen zingen en op de computeren op MSN. Mijn juf heet juf Ine en ze is heel aardig ze heeft een zoontje en dat zoontje heet ( SEPPE ) hij is heel schattig en lief (K) Ik zit op de Klimop school ik zit in groep 7 . Mijn leukste vak is gym en rekenen . ik ben half Marokkaans en half Nederlands . Later als ik groot word wil ik graag visagiste en styliste worden { ALS HET LUKT ….. } Nou ik hoop dat jullie meer over mij te weten zijn gekomen en dat jullie mijn verhaaltje leuk vonden ,hahaha. x-x-x Susanne……….(K) (K) (K) miss ick ..... Susanne uhh..... ( dit zijn mijn zinnen ) **** gym....gym
 6. 6. Hallo, ik ben roberto en ik zit in groep 8 En ik ben 11 jaar Mijn liefste dier is een leeuw Mijn hobby zijn zwemmen Ik woon in N ieuwegein En ik een broertje Mijn leukste vakken zijn rekenenen En mijn minder leuke vakken zijn A ar drijkskunde Ik heb een broertje en die zit in groep 3 En ik heb heeeel veel neefjes juf ine groep 7/8 Klimop Klimop 7/8 roberto
 7. 7. Hallo, ik ben Tristan! Ik ben 10 jaar en ik zit in groep 7. Mijn lievelingskleur is blauw/zwart. Mijn lievelingsdieren zijn katten (grote en kleine),slangen en vleermuizen . Mijn lievelings fantasie ë n zijn vlammen en draken. Ik hou van clubs maken met mijn beste vriend Peter. Ik vind gym en dictee de leukste vakken ,maar rekenen en taal vind ik minder leuk. Ook doen we op school leuke spelletjes ,we computeren en we hebben vaak een leuke pauze. Mijn lievelings eten zijn de 4 p’s( pannenkoeken, poffertjes, pizza en patat ). Dat was het dan , doei!
 8. 8. Hallo ik ben Amin ik ben 11 jaar oud ik ben geboren op 20 september 1996 ik ben oudste thuis ik twee jongere broers en een zusje ik zit in groep 8 op de klimop mijn leukste vakken van op school zijn aardrijkskunde en geschiedenis mijn hobby’s zijn lezen,voetballen en computeren op de computer vindt ik het leuk om nieuwe dingen te bekijken en ik zoek vaak dingen op internet op voetballen doe ik vaak op grasveld met mijn vrienden en als ik boeken uit bieb haal lees ik in mijn vrije tijd
 9. 9. Hoi ik heet Hajar El-Haddaoui. Ik ben 10 jaar en ik zit in groep7. Mijn leerkracht heet Ine . We zitten in de klas met 12 leerlingen . Mijn school heet de klimop. Mijn leukste vakken zijn gym,knutselen,rekenen,voetbal. Mijn lekkerste eten vind ik oven pasta ,cous cous. Mijn hobby’s zijn zwemmen,slapen,msn,tv kijken. We zitten met 8 mensen thuis. Ik kom uit Marokko. Ik heb veel familie in Marokko. Dit was mijn verhaaltje over mezelf.
 10. 10. Hallo Ik ben Chahid! Ik ben 10 jaar. Mijn hobby is voetballen. Het lievelingsdier wat ik vind is een Hond. Het leukste vak op school vind ik Rekenen. Het minst leuke vak op school vind ik Taal. Ik zit in groep 7. Het eten wat ik het lekkerst vind is Marokaanse Soep . Ik woon in de Provincie Utrecht. Mijn School heet RK Basischool Klimop.
 11. 11. Hallo, ik ben Hoesijn! Ik zit in groep 8.Ik ben 12 jaar mijn hobby is voetballen en motorrijden. Mijn lievelingskleur is baby blauw. Mijn lievelingseten is pizza ik hou niet van spinazie. Mijn lievelingsdier is een dolfijn ik hou van rekenen en gym vooral met gym handbal. ik vind tekenen niet leuk ik wil later voetballer of kapper worden ik mijn vrij tijd doe ik het liefst voetballen Groep8 klimop
 12. 12. Ik ben Peter, en ik ben 10 jaar Ik zit in groep 7 en hou van geschiedenis Aardrijkskunde vind ik minder leuk Mijn hobby’s zijn : computeren , dieren Oude vliegtuigen en tanks Geschiedenis is mijn Lievelingsvak !!! Dit ben ik
 13. 13. Hallo ik ben Amin. Min lievelings sport is voetbal. Ik zou graag later een prof voetballer zijn. Dat wil ik wel bereiken. Mijn leukste vak is geschiedenis. Mijn lievelings dieren zij vogels maar een adelaar en een havik vindt de leukste dieren. Mijn hobby’s zijn vissen ; computeren , basketballen en voetballen.. Als ik vrij ben ga ik vaak buiten met mijn broer voetballen..
 14. 14. Hallo allemaal! Ik ben juf Ine, de leerkracht van groep 7/8. Eigenlijk geef ik alle vakken wel graag maar toch zijn rekenen en natuur een beetje mijn lievelingsvakken! Ik vind het ontzettend leuk om (samen met de kinderen) alles te ontdekken wat je met de computer kan doen in de klas! Mijn hobby is zingen, ik zing bij het koor ‘Vrouwe IJsselstein Swingt’. Een andere hobby is spelen met mijn zoontje, Seppe!
 15. 15. RKBS Klimop Sluyterslaan 2-4 3431 BB Nieuwegein 030 / 603 17 96

×