SlideShare a Scribd company logo
1 of 11
UNIT 9
A. MULTIPLE CHOICE
* Choose the word that has the underlined part pronounced differently from others
1. A. asked B. camped C. missed D. weighed
2. A. stopped B. suggested C. fitted D. started
* Choose the best option ( A,B,C or D )
3. My sister and I ______ at home last night.
A. wasn’t B. weren’t C. not were D. didn’t be
4. Hoa watched her neighbor _______ her dress.
A. made B. to make C. making D. make
5. _______ Liz _______ any gifts in Nha Trang?
A. Did / bought B. Did / buyedC. Did / buy D. Was / buy
B. WORD FORM
1. The people here are very ……… (friend)
2. Hoa had a new ……… hobby. (use)
3. She learned how to use a ………… machine. (sew)
C. VERB FORM
1. What ____ you (do) _____ yesterday morning? - I (be) __________at home.
2. When my brother and I (be) _____children, we (have) ____ two cats and a dog.
3. Trang (not write) ________to her parents last week; she (phone) _______ them.
D. WRITING
* Change into negative and interrogative form
1. My mother didn’t give me a blue dress.
…………………………………………….
……………………………………………
2. The children were late for school.
…………………………………………..
…………………………………………..
* Give the past form
1. stop - ……
2. watch - ……
3. buy - …….
4. teach -……
E. READING.
My name is John, and this is my story. Last year just before Christmas my family and our cousin and uncle and
aunt decided to go to Perth for holiday. We went in two cars but when we were about half way there my uncle
wanted to turn round and come back. He said it was too far, and it was terribly hot too, one day it was 480
C .
Even at night it was really hot. Anyway, what we decided to do was to drive back about 160 km to a place where
the train went through. Then we put both cars on the train and we all went to Perth by train. That was fun. It was
a good train.
We had a good time in Perth but we had to cut our holiday short. You see, while we were there my
grandmother (my mother’s mother) in Melbourne died. Most of us flew back but my Dad and my uncle came on
the train with the cars and then had to drive back to Melbourne from Port Pirie.
It was a really strange holiday because nothing went the way we planned it.
* Choose the correct answers.
0. When did John’s family go to Perth?
A. before Christmas B. before Easter
1
C. before Thanksgiving ...D. before the New Year
1. Why did John’s uncle want to come back?
A. Because it was too hot ...B. Because it was too far
C. Because he was too tired. D. Both A and B.
2. In the end john’s family went to Perth…………………….
A. by train B. by coach C. by car D. by plane
3. Who died when John’s family were on holiday?
A. his mother’s mother B. his mother’s father
C. his father’s mother .D. his father’s father
4. Who in John’s family had to go by train and car to Melbourne?
A. his father B. his father and uncle
C. his parents D. his uncle
Answer key
A. MULTIPLE CHOICE
1- B 2- A 3- B 4- D 5- C
B. WORD FORM
1- friendly
2- useful
3- sewing
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1. did / do / was
2. were / had
3. didn’t write / phone
D. WRITING
* Change into negative and interrogative form
1. My mother didn’t give me a blue dress.
Did your mother give you a blue dress
2. The children weren’t late for school.
Were the children late for school?
* Give the past form
1. stopped
2. watched
3. bought
4. taught
E. READING
* Choose the correct answers.
1- D 2- C 3- A 4- B
2
UNIT 10, 11, 12
A. MULTIPLE CHOICE
1. A ……..... is a person who takes care of people’s teeth.
A. dentist B. worker C. teacher D. manager
2. Are you scared ……….. seeing the dentist?
A. in B. of C. off D. on
3. She looks tired. ……….is wrong with her?
A . Which B. Why C. What D. How
4. Remember …………… your teeth after meal.
A. to wash B. to comb C. to brush D. to stay
5. She was absent from class yesterday ………. she was ill.
A. why B. how C. when D. because
6. The nurse took Hoa’s ………...
A. weight B. height C. eyes D. temperature
7. I ………. stay in bed because I have a bad cold.
A. must B. can C. shouldn’t D. have
8. Hoa filled in her medical ………..
A. check up B. record C. book D. notebook
9. How ………. is she?- She’s 40 kilos
A. tall B. heavy C. high D. long
10. Choose the words whose stressed pattern is different
A. disease B. measure C. relieve D. prevent
11. Milk is good ……….. our health.
A. at B. on C. after D. for
12. I hate carrot and I don’t like papayas ………. .
A. either B. so C. too D. neither
13. He ……….. spinach last night and so did his parents.
A. eats B. has C. ate D. A and B are OK
14. I like computer games very much. ………..
A. So do Mai B. So does Mai C. Mai does, too D. B and C are correct
15. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others
A. cucumber B. useful C. durian D. sugar
B. WORD FORM
1. She always washes and iron her clothes …………. (careful )
2. My grandfather is very old but he is very ………... ( help )
3. Clean teeth are ………. teeth.(health)
4. The nurse wanted to know Nga’s………. and weight. ( high)
5. The students had a ………… check-up yesterday morning. (medicine)
6. He has a bad cold. He feels very …………. (pleasant )
7. I have an ……….. with my doctor at 5pm. (appoint)
8. Sugar is good for us in a……….. amount. (moderation )
9. Ba had an awful ……… (stomach)
10. We must remember to eat ………. (sense)
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1. She (brush) ……her teeth every night, but last night she (forget) …… to brush them.
2. Minh (go) ……… to the dentist tomorrow morning.
3. Would you (get) …… on the scale, please ? – OK
4……… you (go) ……… to the dentist’s last week, Hung?
- Yes. And I (go) ……… there now to check up the filled tooth.
5. Her parents hope (visit) ………her again.
6. Where would you like ( go )……… this weekend?
7. Lan (be) ……… very tired when she (catch) …… a bad cold two days ago.
8.Yesterday, Hoa and her aunt (go) ……….. to the market.
9. You should (add) ………..a little salt to the spinach when you boil it
10. Vegetables often (have ) ………. dirt from the farm on them.
D. WRITING
* Rewrite the following sentences as directed
1. You shouldn’t eat too much meat.
 Don’t …………………………………………….
2. Why does Minh go to the dentist? / (toothache)
 Because …………………………………………..
3. Remember to brush your teeth everyday.
 Don’t…………………..
4. How tall is your father?
 What ……………………………………………?
5. My sister is 45 kilos.
 How …………………………………………….?
6. What was the matter with your dog?
 What ………………………….……………….. ?
7. The medicines relieved my pain.
 Did ……………………………………………..?
8. durians / and / my / like / much / does / I / very / father / so.
 I ………………………………………………….
9. Complete the sentences with “so/ too/ either or neither”
She doesn’t like pork and her uncle doesn’t ________.
10. I met your aunt at the market yesterday.
 Where ……………………………………………?
E. READING
MEALS IN BRITAIN
A traditional English breakfast is a very big meal: sausages, bacon, eggs, tomatoes, mushroom …. But
nowadays many people just have cereal with milk and sugar, or toast with marmalade, jam, or honey. Marmalade
and jam are not the same! Marmalade is made from oranges and jam is made from other fruit. The traditional
breakfast drink is tea, which people have with cold milk. Some people have coffee, often instant coffee, which is
made with just hot water. Many visitors to Britain find this coffee disgusting!
For many people lunch is a quick meal. In cities there are a lot of sandwich bars where office workers can
choose the kind of bread they want – brown, white, or a roll – and then all sorts of salad and meat or fish to go in
the sandwich. Pubs often serve good, cheap food, both hot and cold. School children can have a hot meal at.
“Tea” means two things. It’s a drink and meal! Some people have afternoon tea, with sandwich, cakes,
and, of course, a cup tea. Cream teas are popular. You have scones (a kind of cake) with cream and jam.
The evening meal is the main meal of the day for many people. They usually have it quite early, between
6.00 and 8.00, and often the whole family eats together.
On Sundays many families have a traditional lunch. They have roast meat, either beef, lamb, chicken, or
pork, with potatoes, vegetables and gravy. Gravy is a sauce made from the meat juices.
The British like food from other countries, too, especial Italian, French, Chinese and Indian. People often
get take – away meals – you buy the food at the restaurant and then bring it home to eat. Eating in Britain is quite
international!
* True / False Statements
……………1. Many British people have bread and sandwiches for breakfast.
……………3. Marmalade is different from jam.
……………3. Pubs are good places to go for lunch.
……………4. British people eat dinner late in the evening.
……………5. When you get a take – away meal, you eat it at home.
Answer key
A. MULTIPLE CHOICE
1-A 2-B 3-C 4-A 5-D 6-D 7-A 8-B
9-B 10-B 11-D 12-A 13-C 14-B 15-D
B. WORD FORM
1- carefully
2- helpful
3- healthy
4- height
5- medical
6- unpleasant
7- appointment
8- moderate
9- stomachache
10- sensibly
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1. brushes / forgot
2. will go
3. get
4. Did/ go / went
5. to visit
6. to go
7. was/ caught
8. went
9. add
10. have
D. WRITING
* Rewrite the following sentences as directed
1- …eat too much meat.
2- …he has a toothache.
3- … remember to brush your teeth everyday.
4- … is your father’s height?
5- … heavy is your sister?
6- What was wrong with you?
7- … the medicines relieve your pain.
8. … like durian very much so does my father.
9- … either
10. … did you meet my aunt yesterday?
E. READING
* True / False Statements
1-F, 2- F, 3- T, 4- F, 5-T
UNIT 13, 14, 15
A. MULTIPLE CHOICE
* Choose and circle the correct letter A, B, C or D
1. 1. She is a beautiful singer. She sings ________.
A. beautiful B. beautify C. beautifully D. beauty
2. He ought to finish his homework before he plays tennis.
A. must B. can C. will D. should
3.Do you like to take part in our club ?
A. play B. go C. join D. enter
4.I have to finish this question.
A. must B. can C. should D. will
5. Come and ________badminton, Nam!
A. do B. take C. play D. make
6. These students prefer playing games________ reading books.
A. to B. than C. as D. more than
7.I like to listen to rock music.
A. love B. want C. enjoy D. A&C
8. Choose the part that contains the error:
I spent the whole afternoon to play football with my classmates yesterday.
A B C D
9.There are many good programs ________teenagers.
A. on B. for C. to D. with
10.I’m going to the ________center.
A. amuse B. amusement C. amusing D. amused
11.He has plenty of homework ________tonight.
A. to do B. do C. doing D. for doing
12.Nam often spends an hour a day ________video games.
A. to play B. playing C. to do D. doing
* Choose the word which has the underlined letter pronounced differently from the other
13. A. diver B. cyclist C. cricket D. detective
14. A. amusement B. industry C. durian D. useful
15. A. Adventure B. Contest C.complete D. Taste
B. WORD FORM
* Write the correct form of the word in the bracket:
1. Last Sunday we went to the______________center. (AMUSE)
2. Electronic games can be______________. (ADDICT)
3. Some of the ______________of computer games are as young as 14 or 15. (INVENT)
4. Young children should take part in ______________with their friends. (ACT)
5. All children should play outdoors and develop their______________skill. (SOCIETY)
6. Videos can help the police when there is a ______________. (ROB)
7. In the countryside, people often know all the people in their______________. (NEIGHBOR)
8. The noise in the city kept Hoa______________at night. (WAKE)
9. Videos are also very useful in______________. (EDUCATE)
10. Last year, Mr. Hoang drove very _____________.(CAREFUL)
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1. They spend their free time (collect ) _______stamp.
2. His friends prefer( watch ) _______to (play) football.
3. Where (be) _______you yesterday, Lan ?- I ( stay ) _______at home.
4._______you (come) _______here five days ago? – No, I (not come) _______.
5. What _____ you (do) ______ last Sunday? We (go) _______to the countryside.
6. My mother wants me(do) _______ my homework before(watch) _______.
7.I hate(cross) _______the road during rush hours .
8.She enjoys (read) _______ Geography books.
9. Yesterday Nam (invite) _______me (come) _______to his party.
10. What (be) _______wrong with you, Nam ._I had a toothache.
D. WRITING
* Rewrite the following sentences, keeping their meanings:
1. What’s your weight?
How …………………………………………….?
2. She is a skillful volleyball player.
She plays……………………………………… ?
3. How tall is Tom?
What …………………………………………….?
4- What was wrong with you?
What was the…………………………………… ?
5. Nam is a fluent English speaker.
Nam speaks……………………………………
6. Hoa likes mangoes better than durians.
Hoa prefers……………………………………….
7. Why don’t you join in the competition ?
Why don’t you take………….…………………………?
* Do as directed
8. How often do you watch TV?.
(Answer the question)
9. My brother /prefer watch TV /read/ books/
(Complete the sentence)
10. Minh usually spends one hour on the computer games.
(Make question for underline part)
E.READING
-Read the passage carefully then chose the best answer
It is very important to have healthy teeth. Good teeth help us to chew our food. They also help us to look nice.
How can we keep our teeth healthy? First, we ought to visit our dentist twice a year. He can fill the small cavities
in our teeth .Secondly, we should brush our teeth with a toothbrush and toothpaste. Thirdly, we should eat
food that is good for our teeth and our body: milk, cheese, fish, brown bread, potatoes, red rice, raw vegetables
and fresh fruit. Chocolate, sweets , biscuits and cakes are bad, especially when we eat them between meals.
1- Why is it very important to have healthy teeth?
A-Healthy teeth help us to chew our food. B- Good teeth help us to look nice.
C-Because clean teeth are healthy teeth. D- a & b are correct
2- How many times should we visit our dentist every year?
A- One time B-Two times C-Three times D- Four times
3- We can keep our teeth healthy by………
A. visiting our dentist twice a year B. brushing our teeth with toothbrush and toothpaste
C. eating healthy food D. All are correct
4- Chocolate, sweets , biscuits and cakes are…….
A not bad for your teeth B. sweet food C. good for your teeth D.a & b
Answer key
A. MULTIPLE CHOICE
1c 2d 3c 4a 5c 6a 7d 8c
9b 10b 11a 12d 13a 14b 15a
B. WORD FORM
1- (AMUSEMENT)
2- (ADDICTIVE)
3(INVENTORS)
4- (ACTING)
5-(SOCIAL)
6- (ROBBERY)
7-(NEIGHBORHOOD)
8- (AWAKE)
9- (EDUCATION)
10-(CAREFULLY)
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1. collecting
2. watching /playing
3. were/stayed
4. did/come- didn’t come
5. did/do- went
6. to do - (watching)
7.crossing
8.reading
9. invited- to come
10.was
D. WRITING
* Rewrite the following sentences, keeping their meanings:
1- How heavy are you ?
2- She plays volleyball skillfully.
3- What is Tom’s height ?
4- What was the matter with you?
5- Nam speaks English fluently.
6- Hoa prefers mangoes to durians.
7-Why don’t you take part in the competition ?
* Do as directed
8. free answer
9-My brother prefers watching TV to reading books / or /reading books to watching TV.
10.How long does Minh usually spend on the computer games ?
E.READING
- Read the passage carefully then chose the best answer
1d 2b 3d 4b
UNIT 16
A. MULTIPLE CHOICE
* Choose and circle the correct letter A, B, C or D
1. ……….. is the capital of Thailand
A. Bangkok B. Yangon C. Beijing D.
London
2. Viet Nam has many tourist ……..
A. attract B. attracting C. attractive D.
attractions
3. They would like to ……many places in the world .
A. go B. visit C. come D.
travel
4. My sister is go on holiday. She …me a postcard from London..
A. gave B. composed C. invented D.
sent
5. Thomas Edison was an……..
A. writer B. author C. inventor D.
actor
2. Ha Long is very famous …….its beautiful sights
A. from B. with C. at D. for
B. WORD FORM
* Write the correct form of the word in the bracket:
1. Nam is very …...in History. He says that it is very…….. . (interest)
2. Viet Nam has many ………... (attractive))
3. Thomas Edison’s famous……… was the electric light bulb. (invent)
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1. Tomy (send) …… me a postcard from New York two days ago.
2. Can I (borrow)……. your book? .
3. Where……. you (go)……. Last Sunday ?- I ( visit )……..my teacher.
4. You were sick. You ought to(see)……. a doctor, Hoa.
D. WRITING
* Do as directed
1- /should/ You / less/ /playing /computer games/ spend /time
(Arrange the words into the meaning sentence)
2- We /like/take/ part/ activities/school/
(Complete the sentence)
3- What is the capital of Viet nam? (Answer the question)
E.READING
- Read the passage carefully then chose the best answer
South-east Asia (29)______many attractions, you could visit many ancient monuments.
The attractions range from the beautiful Khmer temples of Angkor Wat to the huge Buddhist
temples of Borobudur in Java.
You may be interested (30)______the traditions of different cultures. You can
(31)______different shows – from colorful dances in Thailand to shadow puppet shows in
Indonesia. During these shows, you can listen to and enjoy traditional music.
You may prefer the ocean. There (32)______a lot of resorts and thousands of kilometers
of beaches. You can (33)______. You can dive and admire colorful corals and fish. You can
sail and enjoy healthy outdoor life.
1. A. has B. have C. having D. to
have
2. A. on B. in C. at D. to
3. A. saw B. seeing C. see D. to
see
4. A. is B. be C. will be D. are
5. A. swimming B. swim C. to swim D.
swam
Answer key
A. MULTIPLE CHOICE
1a 2d 3b
4d 5c 11a
B. WORD FORM
* Write the correct form of the word in the bracket:
1. interested/ interesting
2. attraction
3. invention
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1. sent
2. borrow
3. did/go - visited
4. see
D. WRITING
* Do as directed
1- You should spend less time playing computer games .
3- We like to take/ taking part in activities at school.
3- Ha Noi the capital of Viet Nam
E.READING
- Read the passage carefully then chose the best answer
1-A. has
2- B. in
3-C. see
4-D. are
5-B. swim

More Related Content

What's hot

10 р анги
10 р анги10 р анги
10 р ангиaaaariuka
 
Toefl primary cap do 2
Toefl primary cap do 2Toefl primary cap do 2
Toefl primary cap do 2Tuan Nguyen
 
Soal B. Inggris Kelas 8 Kurikulum 2013
Soal B. Inggris Kelas 8 Kurikulum 2013Soal B. Inggris Kelas 8 Kurikulum 2013
Soal B. Inggris Kelas 8 Kurikulum 2013tutisyuja
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 5)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 5)Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 5)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 5)Nguyen Van Tai
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (trắc nghiệm)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (trắc nghiệm)Bài tập tiếng anh lớp 6 (trắc nghiệm)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (trắc nghiệm)Nguyen Van Tai
 
Ulangan harian akhir semeter 1 smp kelas 8
Ulangan harian akhir semeter 1 smp kelas 8Ulangan harian akhir semeter 1 smp kelas 8
Ulangan harian akhir semeter 1 smp kelas 8Horizon Kebumen
 
Ulangan harian (uh) B.Inggris kelas 8 semester 1 (Ganjil)
Ulangan harian (uh) B.Inggris kelas 8 semester 1 (Ganjil)Ulangan harian (uh) B.Inggris kelas 8 semester 1 (Ganjil)
Ulangan harian (uh) B.Inggris kelas 8 semester 1 (Ganjil)Raima Amari
 
Bai tap tieng anh lop 6 trac nghiem
Bai tap tieng anh lop 6 trac nghiemBai tap tieng anh lop 6 trac nghiem
Bai tap tieng anh lop 6 trac nghiemThuy Hoa
 
Soal Ulangan Bahasa Inggris kelas 8
Soal Ulangan Bahasa Inggris kelas 8Soal Ulangan Bahasa Inggris kelas 8
Soal Ulangan Bahasa Inggris kelas 8Laili Rochmah
 
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)Học Tập Long An
 
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH DinhHa6
 
Revison 2nd term
Revison 2nd termRevison 2nd term
Revison 2nd termspring2712m
 
Past simple or past progressive
Past simple or past progressivePast simple or past progressive
Past simple or past progressivechabra
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)Học Tập Long An
 

What's hot (18)

10 р анги
10 р анги10 р анги
10 р анги
 
Toefl primary cap do 2
Toefl primary cap do 2Toefl primary cap do 2
Toefl primary cap do 2
 
Soal B. Inggris Kelas 8 Kurikulum 2013
Soal B. Inggris Kelas 8 Kurikulum 2013Soal B. Inggris Kelas 8 Kurikulum 2013
Soal B. Inggris Kelas 8 Kurikulum 2013
 
Elementary workbook
Elementary workbookElementary workbook
Elementary workbook
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 5)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 5)Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 5)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 5)
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (trắc nghiệm)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (trắc nghiệm)Bài tập tiếng anh lớp 6 (trắc nghiệm)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (trắc nghiệm)
 
Ulangan harian akhir semeter 1 smp kelas 8
Ulangan harian akhir semeter 1 smp kelas 8Ulangan harian akhir semeter 1 smp kelas 8
Ulangan harian akhir semeter 1 smp kelas 8
 
Ulangan harian (uh) B.Inggris kelas 8 semester 1 (Ganjil)
Ulangan harian (uh) B.Inggris kelas 8 semester 1 (Ganjil)Ulangan harian (uh) B.Inggris kelas 8 semester 1 (Ganjil)
Ulangan harian (uh) B.Inggris kelas 8 semester 1 (Ganjil)
 
Bai tap tieng anh lop 6 trac nghiem
Bai tap tieng anh lop 6 trac nghiemBai tap tieng anh lop 6 trac nghiem
Bai tap tieng anh lop 6 trac nghiem
 
Soal Ulangan Bahasa Inggris kelas 8
Soal Ulangan Bahasa Inggris kelas 8Soal Ulangan Bahasa Inggris kelas 8
Soal Ulangan Bahasa Inggris kelas 8
 
Bai tap phat am
Bai tap phat amBai tap phat am
Bai tap phat am
 
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
 
Gabarito
GabaritoGabarito
Gabarito
 
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
 
Revison 2nd term
Revison 2nd termRevison 2nd term
Revison 2nd term
 
Past simple or past progressive
Past simple or past progressivePast simple or past progressive
Past simple or past progressive
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
 

Similar to N tập hkii tiếng anh lớp 7

Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Nguyen Van Tai
 
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Nguyen Van Tai
 
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)Nguyen Van Tai
 
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)Học Tập Long An
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6Nguyen Van Tai
 
31 de on_hsg_tieng_anh_lop_6_8314
31 de on_hsg_tieng_anh_lop_6_831431 de on_hsg_tieng_anh_lop_6_8314
31 de on_hsg_tieng_anh_lop_6_8314Le Dung
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)Nguyen Van Tai
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhSiêu Nhưn Nấm
 
Dap an-tong-hop-de-thi-tuyen-sinh-vao-lop-10-mon-tieng-anh-cac-tinh
Dap an-tong-hop-de-thi-tuyen-sinh-vao-lop-10-mon-tieng-anh-cac-tinhDap an-tong-hop-de-thi-tuyen-sinh-vao-lop-10-mon-tieng-anh-cac-tinh
Dap an-tong-hop-de-thi-tuyen-sinh-vao-lop-10-mon-tieng-anh-cac-tinhAnAuCoeur
 
On tap vao_lop_10_+_key
On tap vao_lop_10_+_keyOn tap vao_lop_10_+_key
On tap vao_lop_10_+_keyIQ center
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Nguyen Van Tai
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Học Tập Long An
 
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)Bồi dưỡng Toán lớp 6
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)Nguyen Van Tai
 
N tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (with  key)N tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (with  key)
N tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)Học Tập Long An
 
800.mn - 2012 Англи хэл ЭЕШ хувилбар А -- byambaa avirmed
800.mn - 2012 Англи хэл ЭЕШ хувилбар А -- byambaa avirmed800.mn - 2012 Англи хэл ЭЕШ хувилбар А -- byambaa avirmed
800.mn - 2012 Англи хэл ЭЕШ хувилбар А -- byambaa avirmedБямбаа Авирмэд
 
Pioneer pre intermediate-tests_module_3
Pioneer pre intermediate-tests_module_3Pioneer pre intermediate-tests_module_3
Pioneer pre intermediate-tests_module_3hacersivil
 
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7Dạy Học Tiếng Anh
 

Similar to N tập hkii tiếng anh lớp 7 (20)

Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
 
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
N tập hkii tiếng anh lớp 7 (lý thuyết, bài tập)
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
 
31 de on_hsg_tieng_anh_lop_6_8314
31 de on_hsg_tieng_anh_lop_6_831431 de on_hsg_tieng_anh_lop_6_8314
31 de on_hsg_tieng_anh_lop_6_8314
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
 
Bridges 1 reinforcement
Bridges 1 reinforcementBridges 1 reinforcement
Bridges 1 reinforcement
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
 
Dap an-tong-hop-de-thi-tuyen-sinh-vao-lop-10-mon-tieng-anh-cac-tinh
Dap an-tong-hop-de-thi-tuyen-sinh-vao-lop-10-mon-tieng-anh-cac-tinhDap an-tong-hop-de-thi-tuyen-sinh-vao-lop-10-mon-tieng-anh-cac-tinh
Dap an-tong-hop-de-thi-tuyen-sinh-vao-lop-10-mon-tieng-anh-cac-tinh
 
On tap vao_lop_10_+_key
On tap vao_lop_10_+_keyOn tap vao_lop_10_+_key
On tap vao_lop_10_+_key
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
 
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 
N tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (with  key)N tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (with  key)
N tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)
 
800.mn - 2012 Англи хэл ЭЕШ хувилбар А -- byambaa avirmed
800.mn - 2012 Англи хэл ЭЕШ хувилбар А -- byambaa avirmed800.mn - 2012 Англи хэл ЭЕШ хувилбар А -- byambaa avirmed
800.mn - 2012 Англи хэл ЭЕШ хувилбар А -- byambaa avirmed
 
Pioneer pre intermediate-tests_module_3
Pioneer pre intermediate-tests_module_3Pioneer pre intermediate-tests_module_3
Pioneer pre intermediate-tests_module_3
 
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
 

More from Học Tập Long An

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Học Tập Long An
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7Học Tập Long An
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiHọc Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)Học Tập Long An
 

More from Học Tập Long An (20)

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7
 
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
 
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
 
N thi hk i lớp 7 01
N thi hk i lớp 7   01N thi hk i lớp 7   01
N thi hk i lớp 7 01
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
 
N tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hkiN tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hki
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
 

N tập hkii tiếng anh lớp 7

  • 1. UNIT 9 A. MULTIPLE CHOICE * Choose the word that has the underlined part pronounced differently from others 1. A. asked B. camped C. missed D. weighed 2. A. stopped B. suggested C. fitted D. started * Choose the best option ( A,B,C or D ) 3. My sister and I ______ at home last night. A. wasn’t B. weren’t C. not were D. didn’t be 4. Hoa watched her neighbor _______ her dress. A. made B. to make C. making D. make 5. _______ Liz _______ any gifts in Nha Trang? A. Did / bought B. Did / buyedC. Did / buy D. Was / buy B. WORD FORM 1. The people here are very ……… (friend) 2. Hoa had a new ……… hobby. (use) 3. She learned how to use a ………… machine. (sew) C. VERB FORM 1. What ____ you (do) _____ yesterday morning? - I (be) __________at home. 2. When my brother and I (be) _____children, we (have) ____ two cats and a dog. 3. Trang (not write) ________to her parents last week; she (phone) _______ them. D. WRITING * Change into negative and interrogative form 1. My mother didn’t give me a blue dress. ……………………………………………. …………………………………………… 2. The children were late for school. ………………………………………….. ………………………………………….. * Give the past form 1. stop - …… 2. watch - …… 3. buy - ……. 4. teach -…… E. READING. My name is John, and this is my story. Last year just before Christmas my family and our cousin and uncle and aunt decided to go to Perth for holiday. We went in two cars but when we were about half way there my uncle wanted to turn round and come back. He said it was too far, and it was terribly hot too, one day it was 480 C . Even at night it was really hot. Anyway, what we decided to do was to drive back about 160 km to a place where the train went through. Then we put both cars on the train and we all went to Perth by train. That was fun. It was a good train. We had a good time in Perth but we had to cut our holiday short. You see, while we were there my grandmother (my mother’s mother) in Melbourne died. Most of us flew back but my Dad and my uncle came on the train with the cars and then had to drive back to Melbourne from Port Pirie. It was a really strange holiday because nothing went the way we planned it. * Choose the correct answers. 0. When did John’s family go to Perth? A. before Christmas B. before Easter 1
  • 2. C. before Thanksgiving ...D. before the New Year 1. Why did John’s uncle want to come back? A. Because it was too hot ...B. Because it was too far C. Because he was too tired. D. Both A and B. 2. In the end john’s family went to Perth……………………. A. by train B. by coach C. by car D. by plane 3. Who died when John’s family were on holiday? A. his mother’s mother B. his mother’s father C. his father’s mother .D. his father’s father 4. Who in John’s family had to go by train and car to Melbourne? A. his father B. his father and uncle C. his parents D. his uncle Answer key A. MULTIPLE CHOICE 1- B 2- A 3- B 4- D 5- C B. WORD FORM 1- friendly 2- useful 3- sewing C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1. did / do / was 2. were / had 3. didn’t write / phone D. WRITING * Change into negative and interrogative form 1. My mother didn’t give me a blue dress. Did your mother give you a blue dress 2. The children weren’t late for school. Were the children late for school? * Give the past form 1. stopped 2. watched 3. bought 4. taught E. READING * Choose the correct answers. 1- D 2- C 3- A 4- B 2
  • 3. UNIT 10, 11, 12 A. MULTIPLE CHOICE 1. A ……..... is a person who takes care of people’s teeth. A. dentist B. worker C. teacher D. manager 2. Are you scared ……….. seeing the dentist? A. in B. of C. off D. on 3. She looks tired. ……….is wrong with her? A . Which B. Why C. What D. How 4. Remember …………… your teeth after meal. A. to wash B. to comb C. to brush D. to stay 5. She was absent from class yesterday ………. she was ill. A. why B. how C. when D. because 6. The nurse took Hoa’s ………... A. weight B. height C. eyes D. temperature 7. I ………. stay in bed because I have a bad cold. A. must B. can C. shouldn’t D. have 8. Hoa filled in her medical ……….. A. check up B. record C. book D. notebook 9. How ………. is she?- She’s 40 kilos A. tall B. heavy C. high D. long 10. Choose the words whose stressed pattern is different A. disease B. measure C. relieve D. prevent 11. Milk is good ……….. our health. A. at B. on C. after D. for 12. I hate carrot and I don’t like papayas ………. . A. either B. so C. too D. neither 13. He ……….. spinach last night and so did his parents. A. eats B. has C. ate D. A and B are OK 14. I like computer games very much. ……….. A. So do Mai B. So does Mai C. Mai does, too D. B and C are correct 15. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others A. cucumber B. useful C. durian D. sugar B. WORD FORM 1. She always washes and iron her clothes …………. (careful ) 2. My grandfather is very old but he is very ………... ( help ) 3. Clean teeth are ………. teeth.(health) 4. The nurse wanted to know Nga’s………. and weight. ( high) 5. The students had a ………… check-up yesterday morning. (medicine) 6. He has a bad cold. He feels very …………. (pleasant ) 7. I have an ……….. with my doctor at 5pm. (appoint) 8. Sugar is good for us in a……….. amount. (moderation ) 9. Ba had an awful ……… (stomach) 10. We must remember to eat ………. (sense) C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1. She (brush) ……her teeth every night, but last night she (forget) …… to brush them.
  • 4. 2. Minh (go) ……… to the dentist tomorrow morning. 3. Would you (get) …… on the scale, please ? – OK 4……… you (go) ……… to the dentist’s last week, Hung? - Yes. And I (go) ……… there now to check up the filled tooth. 5. Her parents hope (visit) ………her again. 6. Where would you like ( go )……… this weekend? 7. Lan (be) ……… very tired when she (catch) …… a bad cold two days ago. 8.Yesterday, Hoa and her aunt (go) ……….. to the market. 9. You should (add) ………..a little salt to the spinach when you boil it 10. Vegetables often (have ) ………. dirt from the farm on them. D. WRITING * Rewrite the following sentences as directed 1. You shouldn’t eat too much meat.  Don’t ……………………………………………. 2. Why does Minh go to the dentist? / (toothache)  Because ………………………………………….. 3. Remember to brush your teeth everyday.  Don’t………………….. 4. How tall is your father?  What ……………………………………………? 5. My sister is 45 kilos.  How …………………………………………….? 6. What was the matter with your dog?  What ………………………….……………….. ? 7. The medicines relieved my pain.  Did ……………………………………………..? 8. durians / and / my / like / much / does / I / very / father / so.  I …………………………………………………. 9. Complete the sentences with “so/ too/ either or neither” She doesn’t like pork and her uncle doesn’t ________. 10. I met your aunt at the market yesterday.  Where ……………………………………………? E. READING MEALS IN BRITAIN A traditional English breakfast is a very big meal: sausages, bacon, eggs, tomatoes, mushroom …. But nowadays many people just have cereal with milk and sugar, or toast with marmalade, jam, or honey. Marmalade and jam are not the same! Marmalade is made from oranges and jam is made from other fruit. The traditional breakfast drink is tea, which people have with cold milk. Some people have coffee, often instant coffee, which is made with just hot water. Many visitors to Britain find this coffee disgusting! For many people lunch is a quick meal. In cities there are a lot of sandwich bars where office workers can choose the kind of bread they want – brown, white, or a roll – and then all sorts of salad and meat or fish to go in the sandwich. Pubs often serve good, cheap food, both hot and cold. School children can have a hot meal at. “Tea” means two things. It’s a drink and meal! Some people have afternoon tea, with sandwich, cakes, and, of course, a cup tea. Cream teas are popular. You have scones (a kind of cake) with cream and jam. The evening meal is the main meal of the day for many people. They usually have it quite early, between 6.00 and 8.00, and often the whole family eats together.
  • 5. On Sundays many families have a traditional lunch. They have roast meat, either beef, lamb, chicken, or pork, with potatoes, vegetables and gravy. Gravy is a sauce made from the meat juices. The British like food from other countries, too, especial Italian, French, Chinese and Indian. People often get take – away meals – you buy the food at the restaurant and then bring it home to eat. Eating in Britain is quite international! * True / False Statements ……………1. Many British people have bread and sandwiches for breakfast. ……………3. Marmalade is different from jam. ……………3. Pubs are good places to go for lunch. ……………4. British people eat dinner late in the evening. ……………5. When you get a take – away meal, you eat it at home. Answer key A. MULTIPLE CHOICE 1-A 2-B 3-C 4-A 5-D 6-D 7-A 8-B 9-B 10-B 11-D 12-A 13-C 14-B 15-D B. WORD FORM 1- carefully 2- helpful 3- healthy 4- height 5- medical 6- unpleasant 7- appointment 8- moderate 9- stomachache 10- sensibly C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1. brushes / forgot 2. will go 3. get 4. Did/ go / went 5. to visit 6. to go 7. was/ caught 8. went 9. add 10. have
  • 6. D. WRITING * Rewrite the following sentences as directed 1- …eat too much meat. 2- …he has a toothache. 3- … remember to brush your teeth everyday. 4- … is your father’s height? 5- … heavy is your sister? 6- What was wrong with you? 7- … the medicines relieve your pain. 8. … like durian very much so does my father. 9- … either 10. … did you meet my aunt yesterday? E. READING * True / False Statements 1-F, 2- F, 3- T, 4- F, 5-T UNIT 13, 14, 15 A. MULTIPLE CHOICE * Choose and circle the correct letter A, B, C or D 1. 1. She is a beautiful singer. She sings ________. A. beautiful B. beautify C. beautifully D. beauty 2. He ought to finish his homework before he plays tennis. A. must B. can C. will D. should 3.Do you like to take part in our club ? A. play B. go C. join D. enter 4.I have to finish this question. A. must B. can C. should D. will 5. Come and ________badminton, Nam! A. do B. take C. play D. make 6. These students prefer playing games________ reading books. A. to B. than C. as D. more than 7.I like to listen to rock music. A. love B. want C. enjoy D. A&C 8. Choose the part that contains the error: I spent the whole afternoon to play football with my classmates yesterday. A B C D 9.There are many good programs ________teenagers. A. on B. for C. to D. with 10.I’m going to the ________center. A. amuse B. amusement C. amusing D. amused 11.He has plenty of homework ________tonight. A. to do B. do C. doing D. for doing 12.Nam often spends an hour a day ________video games. A. to play B. playing C. to do D. doing * Choose the word which has the underlined letter pronounced differently from the other 13. A. diver B. cyclist C. cricket D. detective 14. A. amusement B. industry C. durian D. useful
  • 7. 15. A. Adventure B. Contest C.complete D. Taste B. WORD FORM * Write the correct form of the word in the bracket: 1. Last Sunday we went to the______________center. (AMUSE) 2. Electronic games can be______________. (ADDICT) 3. Some of the ______________of computer games are as young as 14 or 15. (INVENT) 4. Young children should take part in ______________with their friends. (ACT) 5. All children should play outdoors and develop their______________skill. (SOCIETY) 6. Videos can help the police when there is a ______________. (ROB) 7. In the countryside, people often know all the people in their______________. (NEIGHBOR) 8. The noise in the city kept Hoa______________at night. (WAKE) 9. Videos are also very useful in______________. (EDUCATE) 10. Last year, Mr. Hoang drove very _____________.(CAREFUL) C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1. They spend their free time (collect ) _______stamp. 2. His friends prefer( watch ) _______to (play) football. 3. Where (be) _______you yesterday, Lan ?- I ( stay ) _______at home. 4._______you (come) _______here five days ago? – No, I (not come) _______. 5. What _____ you (do) ______ last Sunday? We (go) _______to the countryside. 6. My mother wants me(do) _______ my homework before(watch) _______. 7.I hate(cross) _______the road during rush hours . 8.She enjoys (read) _______ Geography books. 9. Yesterday Nam (invite) _______me (come) _______to his party. 10. What (be) _______wrong with you, Nam ._I had a toothache. D. WRITING * Rewrite the following sentences, keeping their meanings: 1. What’s your weight? How …………………………………………….? 2. She is a skillful volleyball player. She plays……………………………………… ? 3. How tall is Tom? What …………………………………………….? 4- What was wrong with you? What was the…………………………………… ? 5. Nam is a fluent English speaker. Nam speaks…………………………………… 6. Hoa likes mangoes better than durians. Hoa prefers………………………………………. 7. Why don’t you join in the competition ? Why don’t you take………….…………………………? * Do as directed 8. How often do you watch TV?. (Answer the question) 9. My brother /prefer watch TV /read/ books/ (Complete the sentence) 10. Minh usually spends one hour on the computer games. (Make question for underline part)
  • 8. E.READING -Read the passage carefully then chose the best answer It is very important to have healthy teeth. Good teeth help us to chew our food. They also help us to look nice. How can we keep our teeth healthy? First, we ought to visit our dentist twice a year. He can fill the small cavities in our teeth .Secondly, we should brush our teeth with a toothbrush and toothpaste. Thirdly, we should eat food that is good for our teeth and our body: milk, cheese, fish, brown bread, potatoes, red rice, raw vegetables and fresh fruit. Chocolate, sweets , biscuits and cakes are bad, especially when we eat them between meals. 1- Why is it very important to have healthy teeth? A-Healthy teeth help us to chew our food. B- Good teeth help us to look nice. C-Because clean teeth are healthy teeth. D- a & b are correct 2- How many times should we visit our dentist every year? A- One time B-Two times C-Three times D- Four times 3- We can keep our teeth healthy by……… A. visiting our dentist twice a year B. brushing our teeth with toothbrush and toothpaste C. eating healthy food D. All are correct 4- Chocolate, sweets , biscuits and cakes are……. A not bad for your teeth B. sweet food C. good for your teeth D.a & b Answer key A. MULTIPLE CHOICE 1c 2d 3c 4a 5c 6a 7d 8c 9b 10b 11a 12d 13a 14b 15a B. WORD FORM 1- (AMUSEMENT) 2- (ADDICTIVE) 3(INVENTORS) 4- (ACTING) 5-(SOCIAL) 6- (ROBBERY) 7-(NEIGHBORHOOD) 8- (AWAKE) 9- (EDUCATION) 10-(CAREFULLY)
  • 9. C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1. collecting 2. watching /playing 3. were/stayed 4. did/come- didn’t come 5. did/do- went 6. to do - (watching) 7.crossing 8.reading 9. invited- to come 10.was D. WRITING * Rewrite the following sentences, keeping their meanings: 1- How heavy are you ? 2- She plays volleyball skillfully. 3- What is Tom’s height ? 4- What was the matter with you? 5- Nam speaks English fluently. 6- Hoa prefers mangoes to durians. 7-Why don’t you take part in the competition ? * Do as directed 8. free answer 9-My brother prefers watching TV to reading books / or /reading books to watching TV. 10.How long does Minh usually spend on the computer games ? E.READING - Read the passage carefully then chose the best answer 1d 2b 3d 4b UNIT 16 A. MULTIPLE CHOICE * Choose and circle the correct letter A, B, C or D 1. ……….. is the capital of Thailand A. Bangkok B. Yangon C. Beijing D. London 2. Viet Nam has many tourist …….. A. attract B. attracting C. attractive D. attractions 3. They would like to ……many places in the world . A. go B. visit C. come D. travel 4. My sister is go on holiday. She …me a postcard from London..
  • 10. A. gave B. composed C. invented D. sent 5. Thomas Edison was an…….. A. writer B. author C. inventor D. actor 2. Ha Long is very famous …….its beautiful sights A. from B. with C. at D. for B. WORD FORM * Write the correct form of the word in the bracket: 1. Nam is very …...in History. He says that it is very…….. . (interest) 2. Viet Nam has many ………... (attractive)) 3. Thomas Edison’s famous……… was the electric light bulb. (invent) C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1. Tomy (send) …… me a postcard from New York two days ago. 2. Can I (borrow)……. your book? . 3. Where……. you (go)……. Last Sunday ?- I ( visit )……..my teacher. 4. You were sick. You ought to(see)……. a doctor, Hoa. D. WRITING * Do as directed 1- /should/ You / less/ /playing /computer games/ spend /time (Arrange the words into the meaning sentence) 2- We /like/take/ part/ activities/school/ (Complete the sentence) 3- What is the capital of Viet nam? (Answer the question) E.READING - Read the passage carefully then chose the best answer South-east Asia (29)______many attractions, you could visit many ancient monuments. The attractions range from the beautiful Khmer temples of Angkor Wat to the huge Buddhist temples of Borobudur in Java. You may be interested (30)______the traditions of different cultures. You can (31)______different shows – from colorful dances in Thailand to shadow puppet shows in Indonesia. During these shows, you can listen to and enjoy traditional music. You may prefer the ocean. There (32)______a lot of resorts and thousands of kilometers of beaches. You can (33)______. You can dive and admire colorful corals and fish. You can sail and enjoy healthy outdoor life. 1. A. has B. have C. having D. to have 2. A. on B. in C. at D. to 3. A. saw B. seeing C. see D. to see 4. A. is B. be C. will be D. are 5. A. swimming B. swim C. to swim D. swam Answer key
  • 11. A. MULTIPLE CHOICE 1a 2d 3b 4d 5c 11a B. WORD FORM * Write the correct form of the word in the bracket: 1. interested/ interesting 2. attraction 3. invention C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1. sent 2. borrow 3. did/go - visited 4. see D. WRITING * Do as directed 1- You should spend less time playing computer games . 3- We like to take/ taking part in activities at school. 3- Ha Noi the capital of Viet Nam E.READING - Read the passage carefully then chose the best answer 1-A. has 2- B. in 3-C. see 4-D. are 5-B. swim