SlideShare a Scribd company logo
TEST 1
A. LANGUAGE FOCUS.
I. Multiple choice (2.5pts) Choose the correct answer: ( Chọn câu trả lời đúng )
1. Liz ............... souvenir in Nha Trang last week.
A. to buy B. buys C. buyed D. bought
2. My parents took me ............... Ta Cu mountain and Duong Hill in Binh Thuan.
A. to see B. sees C. saw D. seeing
3. Mrs Robinson put the poster ............... the wall at home.
A. in B. on C. at D. with
4. The family rented ............... apartment next door to mine.
A. a B. an C. some D. any
5. Mary learned ............... in the USA.
A. VietnameseB. Vietnam C. Vietname D. Việt Nam
6. What did you ........................... in your free time? – I played soccer.
A. do B. go C. did D. went
7. She learned …..................... to use a sewing machine.
A. how B. what C. when D. where
8. They are …........................football, now.
A. play B. playing C. watch D. watches
9. My father hope I am taking care of ................
A.myself B. yourself C. himself D. herself
10. ….................... you get on the scales, please? – Oh. 40 kilos.
A.Can. B. Do C. Would D. Are
II. Choose the underlined part of each sentence which has a mistake.
(Chọn phần gạch dưới trong câu bị lỗi). (0,5pt)
1. Lan didn’t came to school yesterday.
A B C D
2. Eat well, exercise and you will be fit and healthful
A B C D
III. Circlethewordthathasunderlined,italicpartpronounceddifferentlyfromtheothers.
(Khoanh tròn từ có phần gạch chân và in nghiêng phát âm khác các từ còn lại) (0,75pt)
1. A. absent B. patient C. lazy D. teenage
2. A. scout B. cough C. sound D. about
3. A. measure B. beas C. beach D. read
IV. Give the correct form of words in bracket.
(Chia hình thức đúng của các từ trong ngoặc). (0,75pt)
1. ............... your teeth is important. (Brush)
2. We should study ............... this semester. (hard)
3. Hoa has a ............... new hobby. (use)
B. LISTENING. (1.5pts)Listen thedialogue then fillin the blanks with asuitable word.
(Nghe bài hội thoại và điền từ còn thiếu vào chỗ trống)
1
his nervous cavity looks pleased brush
Minh is very (1)
............. and Dr Lai notices this. She (2)
............. at Minh and tells him not to
worry. She explains one of his teeth has a (3)
............. He has to (4)
............. them regularly. After Dr Lai
fills (5)
............. tooth, Minh leaves. He is very (6)
.............
C. READING: (2,5pts)
I. ReadthepassagethenanswerTrue(T)orFalse(F):(1.0pts)(Trảlờiđúng(T)hoặcsai(F)) THE SUN,
THE MOON AND STARTED
The sun shines during the day, but the moon and stars shine at night. Sometimes there are clouds in
the sky, and the sun goes behind them. During the day, it is light, but at night it is dark. The sun rises in
the east in the morning, and sets in the west in the evening. It is bigger than the moon.
1. The sun shines during the night. 
2. Sometimes,the sun goes behind the clouds. 
3. The sun rises in the east and and sets in the west. 
4. The moon is smaller than the sun. 
II. Readthepassagethenanswerthequestions:(1.5pts)(Đọcđoạnvănrồitrảlờicâuhỏi)
There is only one disease called common: the common cold. We call it the common cold because
every year millions of people catch it. Everybody knows the symptoms: a runny nose, a slight fever,
coughing and sneezing. It is very unpleasant, but nobody knows a cure.
1. Why do we call the cold”common”?
..………….……...…………....…………....…………....………….……...……
2. What are the symptoms of the common cold?
..………….……...…………....…………....…………....………….……...……
3. Is there a cure for the common cold?
..………….……...…………....…………....…………....………….……...……
D. WRITING. Write questions for the underlined words.
(Viết câu hỏi cho những từ gạch chân). (1.5pts)
1. The doctor wrote Lan’s sick note. (Who)
…………...…………….……...…………….……...…………….…….....…..?
2. Nam is One meter 45 centimeters tall (How)
..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....…?
3. I studied English yesterday. (What)
..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....…?
TEST 2
I. LISTENING:
A. Listen and write True (T) or False (F) for each statement: (1,5 mark )
1. …………. Mai and her parents to Da Lat on last vacation.
2. …………. Mai’s mother bought some types of flower.
3. …………. Mai’s family had lunch at the foodstall.
B. Answer the questions: ( 1 mark )
1. Did Mai’s mother buy her a hat? → ……………………………………………………………..
2. What did Mai eat for lunch ? → …………………………………………………………………….
II. GRAMMAR AND VOCABULARY:
2
A. Circle the best word: (2 marks)
1. Three years ago, she …… at a village school.
a. taught. b. teaches. c. teaching
2. We ……. to Hue next month.
a. will travel b. traveled c. are traveling
3. Minh is absent today…………….. he is sick.
a. why b. when c. because
4. Nam goes to the dentist because he has a ………
a. toothache b. headache c. stomachache
5. She ……….. go to school yesterday.
a. did b. doesn’t c. didn’t
6. Nga is now in her room. She …… to music.
a. listened b. is listening c. listens
7. Lan usually…………….TV in the evening.
a. watch b. watches c. watched
8. They ……… a bus back to Tra Vinh last month.
a. takes b. took c. take
B. Give the correct form of the verbs: (0,5 mark)
9. Tomorrow, Nam (send)……………………..this letter to the Australia.
10. Where …………….…. you (buy)…………….…… the dress yesterday?
III. READING:
Lastweek,Namhadatoothachesohedidn’tcometoschool.Hismotherwroteasicknoteforhim.Hewenttothedentist.
Hehadanappointmentat9a.m,buthewasscared.Thedentistwaskind.Shelookedathisteethandtoldhimnottoworry.Hefelt
lessscared.Thenshefilledacavityinhistooth.Itstoppedhurtingafterwards.Hefeltalotbetterafterthedentistfixedhistooth.
A. True (T)/ False (F) statements: (1,5 mark)
1. ………... Nam didn’t come to school because he had a headache.
2. …….….. Hehadanappointment inthemorning.
3. ……… .. Nam’s tooth still hurts.
B. Answer the questions: (1 mark)
1. Was Nam scared of seeing the dentist? →…………………………………………………..
2. Who wrote Nam’s sick note? → …………………………………………………………….
IV. WRITING: Write a short paragraph by using the word cues. (2,5ms)
Yesterday, Hoa / have / a medical check up. After / she / fill in / the medical record . The
nurse / take / her / the doctor’s office. The doctor / ask / her / a few / questions. Then / she weigh/ Hoa
and measure/ her height. After that/ she take / Hoa’s temperature. Everything / be /normal. Finally, she /
feel / very happy.
→……………………………………………………………………………………………….
…………….……..……………………………………………………………………..
………………………..
…………………………………………………………………...........................................................
……………………………………………………………………………………………………….....
3
………………………………………………………………………………………………………………
……..………………………………………………………………….........
………………………………………………………………………………………………………………
…………….
……………………………………………………………………………………………………………
The End
ANSWER KEYS
---------------
I. LISTENING: (2.5 marks)
1 – F 2 – T 3 – T
II. GRAMMAR: (2.5 marks)
1 – c 2 – a 3 – d 4 – b 5 – c 6 – b 7 – a 8 – c 9 – b 10 – d
III. READING: (2.5 marks)
1. Write True ( T ) or False ( F ): (1.5 marks)
1 – F 2 – T 3 – T
2. Answer the questions: ( 1 mark)
a). Yes, she does.
b). He must drink lots of water.
IV. WRITING: (2.5 marks)
Rewrite the following paragraph, using “Past simple tense” to replace “ Present simple tense
Yesterday, Hoa had a medical check up. After, she filled in the medical record . The nurse took her to the
doctor’s office. The doctor asked her a few questions. Then she weighted Hoa and measured her height.
After that she took Hoa’s temperature .Everything was normal. Finally, she felt very happy.
DE NGHE
Mai went to Da Lat on last vacation with her parents. They saw many different types of flower.
Mai likes them very much, but she didn’t buy any types of flower. At a souvenir shop, her mother
bought her a hat, It had a picture of a ……..on it. She wrote the hat on day. After that they went
to a food stall to have lunch. Her parents ate some beef and rice. She ate some noodles.
TEST 3
Question 1: Choose the best answers (2 pts)
1. Nam looks worried because he always ___________ to brush his teeth
A. forget B. forgets C.to forget
2. Where _________ you yesterday?
A. are B. did C.were
3. There is only one disease ________ common the common cold.
A. called B. calling C. call
4. To help _________ the cold, eat well and exercise.
A. prevent B. bring C. cure
5. I don’t like durians
4
A. too B. either C. neither
6. My mother _________ a new bicycle for me on last my birthday.
A. buy B. buys C. bought
7. My brother is a _________ football player.
A. skill B. skillfull C. skillfully
8. ________ is a fun, easy an in expensive activity.
A. Walking B. Walk C. Walked
Question 2: Odd one word, out of the others (1 pt)
1. Buy, do, made, become
2. Good, slow, bad, safely
3. Sick note, flu, headache, stomachache
4. Salad, papaya, cucumber, carrot
Question 3
.a). Read the passage below then say whether the following sentences
are TRUE or FALSE (1 pt)
There are different sports activities at my school but I only take part in one club called “ Walking For
Fun”. We organized a club of WFF last year. A lot of students join this club. The regular activity of the
club is a 5 km walk to the beach on Sunday morning. Another activity is a walk-to-school day ( or WTS
day). We also try to walk to school instead of taking motorbike or bicycle. Walking is a healthy activity.
It is easy and inexpensive to do. People of all ages and abilities can enjoy it.
1. There was a club of “ Walking For Fun” at school last year. (. . . .)
2. Only young people can do walking activity.(. . . .)
b) Read the passage again then answer the question (2 pts)
1. What sports activity does the writer take part in ?
……………………………………………………
2. What are the two activity of the club (of WFF) ?
……………………………………………………
3. How far is it from the school to the beach?
……………………………………………………
4. Why people can enjoy walking?
……………………………………………………
Question 4: Match the sentences in column A with the sentences in column B (1 pt)
A B
1. I’m hot a. I like to play tennis.
2. What sport do you like? b. I’d like some bread and milk
3. Do you like watching football c. I’d like a cold orange juice
4. What would you like for breakfast? d. Yes, but I prefer taking part in them
Question 5: Complete the passage, using the words from the list.(2 pts)
“know, undersea, invention, oceans, cameras, water, land, explore”
Most of the world’s surface is . . . . . . . . We may know the . . . . . . . .very well, but . . . . . . . . . . .
very little about the . . . . . . . . . . Now, we can . . . . . . . . . the oceans, using special TV . . . . . . . . . . as
well. We can learn more about the . . . . . . . world thanks to this . . . . . . . . . .
Question 6: Write 4 sentences about what you did last Sunday ( 1 pt )
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
5
TEST 4
I. KÕt hîp c©u ë cét A víi mét c©u ë cét B. (1,5®iÓm)
A.
1. What will you do on your next vacation?
2. How much does it cost?
3. How long does it take to get to0 school
by bike?
4. What did you do yesterday evening?
5. How far is it from school to the City’s
Musuem?
B.
a. It’s about two kilometers.
b. Her mother
c. I’ll visit Ha Long bay
d. ten thousand dong
e. About twenty minutes
f. I went to the movies.
II. Chän tõ thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh c©u (4®iÓm)
1. Could you show me the way......... the railway station, please? ( at/ to/ from/of)
2. ..............a nice dress! ( How/ Where/ What/ Which)
3. We enjoy............... around the world. (travel/ to travel/ travelled/ travelling)
4. The weather................ nice yesterday. (were/ was/ is/ are)
5. what will you.............. during your vacation? ( does/ do/ doing/ did)
6. Vietnamese students have................vacations than American students. (fewer/ longer/ most/
less)
7. How..................is it from Hue to Da Nang? (long/ big/ far/ wide)
8. She needed....................these postcards to her friends. ( to send/ sending/ sent/ sends).
9. ..........does your father like?- He likes tennis.( What’sport/ What sport/ What sports)
10. I............... stay in bed because I have a bad cold. (must/ can/ shouldn’t)
III. §iÒn vµo chç trèng víi c¸c giíi tõ: in, before, after, on, at, through, during, until.(2®iÓm)
1.There is a play............. the Youth Theater tonight.
2. Are you free................ Monday.
3. Very few Vietnam people had TV sets.............1960s.
4. Don’t forget to brush your teeth................ every meal.
5. The street is full of trafic from morning.................. night.
IV. Chän c©u tr¶ lêi cho nh÷ng c©u hái sau.( 2,5®iÓm)
1. football your first choice?
A. It is.
B. Football is my first choice.
C. That’s right
D. No, badminton isn’t my first choice.
2. What do people need to play volleyball?
A. They need a ball, a net and a court.
B. Yes, they do.
6
C. They need two rackets, a net, a shuttlecock and a court.
D. They need a ball, two paddles, a net and a table.
3. Should I play sports every day to keep fit, Hoa?
A. You should.
B. Yes, you should.
C. Yes, you should play.
D. Yes, you should do.
4. May I join your football team, Minh?
A. Yes, you may.
B. You may.
C. Yes, you might.
D. Yes, you ought to
5. Do you like football more than volleyball, Nam?
A. Yes, I like
B. I do.
C. I like.
D. Certainly
*Answer key
I. 6 x 0,25 = 1,5 ®iÓm
1.c 2.d 3.e 4.f 5.a 6.b
II. 10 x 0,4= 4 ®iÓm
1. to 2. What 3. traveling 4. was 5. do
6. fewer 7. far 8. to send 9. What sports 10. must
III. 5 x 0,4= 2 ®iÓm
1. at 2. on 3. in 4. after 5. until
IV. 5 x 0,5= 2,5 ®iÓm
1.C 2. A 3.B 4.A 5.D
TEST 5
I. T×m c©u t¬ng øng ë phÇn A cho phÇn B ( 1,5 ®iÓm)
A
1. What is wrong with you, Chi?
2. How do you feel, Huong?
3. How are you, Nam?
4. How old are you, Lan?
5. How tall are you, Thanh?
6. How heavy are you, Mai?
B
a. I’m fourteen
b. I’m one meter forty cetimeters tall
c. I’m forty-one kilos
d. I have a headache
e. I’m a little tired
f. I’m very fine
II. Chän mét tõ thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh ®o¹n v¨n(4 ®iÓm)
..........(1) teenagers around the world like television. Many listen to the radio. In a lot of
countries, the most...........(2) shows on TV are series. They..........(3) ordinary........(4)and how
they live. Many teenagers like pop music. There are.........(5) music programs on TV and one
satellite TV...........(6) only shows pop videos. In many countries, people..........(7) watch satellite
7
TV. Often in large cities, cable TV is...........(8). With satellite and cable TV, it’s possible to
choose from a wide variety of programs.
1. All Most Any Some
2. popular interested important excited
3. perform have make show
4. people characters artists teenagers
5. much any lot of lots of
6. station set video shows
7. must can should might
8. full used available popular
III. Chän mét ®¸p ¸n ®óng ®Ó hoµn thµnh c©u(3®iÓm)
1. There is detective film (0n/ in/ inside) at the Thang Long Theater
2. Long ago, there were ( none/ not/ no) TV sets in Vietnam
3. ( How long/ When/ How often) do you watchj TV?
- Every night
4. Are there any good programs (to/ for/ of) teenagers?
5. What does Lan like to watch (in/ on/ for) TV?
6. Bands and singers usually (play/ perform/do) the newest songs on TV?
7. “ Tom and Jerry” is a ( play/music program/ cartoon)
8. M.T.V is one of the T.V ( shows/ programs/ performances) that the young like best.
9. Basketball is one of the ( more/ most/ much) popular games.
10. He’s a (skill/skillfully/ skillful) volleyball player.
IV. §iÒn mét giíi tõ thÝch hîp vµo chç trèng: at, on, in, under, after, during (1,5®iÓm)
1. We will meet.............. six o’clock............... Monday moring.
2. You shld brush your teeth............every meal.
3. She lived..............America.........1969
4. What is ............ TV to day?
*) Answer key.
I . 6 x 0,25 = 1,5 ®iÓm
1. d 2. e 3. f 4.a 5.b 6.c
II/ 8 x 0,5 = 4 ®iÓm
1. Most 5. lots of
2. popular 6. station
3. show 7. can
4. characters 8. available
III/ 10 x 0,3 = 3 ®iÓm
1. on 6. perform
2. no 7. cartoon
3. when 8. programs
4. for 9. most
5. on 10. skillful
IV. 6 x 0,25 = 1,5 ®iÓm
1. at- on 3. in- in
2. after 4. on
8
TEST 6
I/ Chän d¹ng thÝch hîp cña ®éng tõ ®Ó hoµn thµnh c©u ( 3 ®iÓm ).
1. What ( do you do ? / are you doing? )
- I ( am / do ) an engineer.
2. Jack ( doesn’t really like / doesn’t really likes ) watching sports . He prefers (taking part/
takes part ) in them .
3. My sister ( is studying/ is going to study ) for her final exams this term . She (is / was) very
busy now .
4. The last time we ( go / went ) to a concert ( is / was ) over a year ago.
5. ( Will you hold / Are you going to hold ) this box a moment while I unpack it?
6. You should carry a map when you visit L§ . If you don’t , you ( might / must ) get lost.
II/ . GhÐp c©u ë cét A víi 1 c©u ë cét B . ( 2 ®iÓm ).
A B
1. Hoa sometimes goes to the zoo a. We often go swimming
2. Nam is going to visit his uncle b. in that hotel
3. They don’t like wsiner c. in her free time
4. When it is hot d. this summer vacation
5. I am going to stay e. but they like spring
III. Chän mét tõ thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh c©u(3®iÓm)
1. How ( far/ many/ much) is the blue hat?
2. The mini-mart is ( near/ far/ between) the restaurant
3. Did Jane buy any( souvenirs/ picture/ book) in Lon Don?
4. After the holiday they returned to Ha Noi ( by/ on/ in)bus.
5. They arrived home at 6.30 ( in/ on /at) the evening.
6. It is a while dress with red flowers ( on/ in/ at) it.
7. There was a shoe store ( near/ to / on) his house.
8. They will ( fly/ flew/ flying) to Hue next Sunday.
9. Ba wanted to buy English newspapers and he went to the ( library/ bookstore/ clothing
store)
10. How ( many/ much/ far) is it from Hue to Da Nang?
IV. §iÒn mét giíi tõ thÝch hîp vµo chç trèng (2 ®iÓm)
1. I’m interested................ badminton. I often play it............... Sunday evening.
2. Marie Curie was born..............Poland..................1867.
3. He studied................ Oxford University.
4. He died.................. April 1st
, 2000.
5. She is always good................telling funny stories.
6. Children depend................. their parents for food and clothing.
* Answer key.
9
I. 10 x 0,3= 3®iÓm
1. do you do / am
2. doesn’t really like / talking part
3. is studying / is
4. went / was
5. Will you hold
6. might.
II. 5 x 0,4 = 2 ®iÓm
1.c 2.d 3.e 4.a 5. b
III. 10 x 0,3 = 3®iÓm
1. much 6. on
2. near 7. near
3. souvenirs 8. fly
4. by 9. bookstore
5. in 10. far
IV. 8 x 0,25 = 2 ®iÓm
1. in 2. in / in 3. at
4. on 5. at 6. on
TEST 7
I. H·y chän tõ cã c¸ch ph¸t ©m kh¸c víi c¸c tõ kia ë phÇn g¹ch ch©n ( 2®iÓm)
1.A. paddle B. contestant C. gramophone D. campaign
2.A. defeated B. wanted C. decided D. looked
3.A. stomach B. chopstick C. monument D. robbery
4.A. lifestyle B. import C. promises D.strip
5.A. taught B. destination C. adventure D. detective
II. Hoµn tÊt ®o¹n v¨n víi nh÷ng tõ cho s½n trong khung ( 2®iÓm)
spend as so dizzy arcades too young must
Millions of.........(1) people play video games. Some play them at home, others play them
in.............(2). The inventor of the games become very rich. Some of the inventors are...........(3)
young as 14 or 15.
These games are good fun, but players............(4) be careful. They shouldn’t..........(5)
much time on these games because they can become tired or..............(6). Sometimes, players
spend..........(7) much time on their own because they like to play video games.............(8)
much.
III. Chän ®¸p ¸n ®óng ®Ó hoµn thµnh c©u ( 3 ®iÓm)
1. I’m sorry. I can’t go to the drama club today. ...........about tomorrow? ( How/ When/ What//
Why)
10
2. Swimming can be fun but accidents can............. ( take/ play/ happen/ gather)
3. I hope you are taking care of............ . ( myself/ yourself/ himself/ herself)
4. What are the........... of the common cold? ( diseases/ symptoms/ medicines/ cough)
5. Dr. Lai fills the ............... in Minh’s tooth ( mouth/ cavity/ record/ stomach)
6. What...............you like to watch? – I’d like to watch music program.
( would/ should/ shall/ will)
7. How.............. is it from the hospital to the bus stop?
( long/ high/ far/ many)
8. School starts................ 7 o’clock in the morning. ( on/ in/ at/ from)
9. She has..................of friends in Hue. ( some/ any/ lots/ lot)
10. Come in and...............a seat. ( do/ give/ have/ go)
IV. §iÒn mét giíi tõ vµo chç trèng ( 3 ®iÓm)
1. Hoa lived............... a village near Hue.
2. I usually stay...............home on undays.
3. The noise keeps me awake...............night
4. Life in the city is different................... life in the country.
5. There are bikes, motorbikes and cars coming................ every direction.
6. Hoa usually goes............... the public library..................bike.
7. Are you free..................Monday.
8. Don’t forget to brush your teeth............... every meal.
9. The street is full of traffic from moring...................night.
* Anwser key.
I. 5 x 0,4 = 2 ®iÓm
1.B 2.D 3.A 4.A 5.C
II. 8 x 0,25 = 2 ®iÓm
1. young 2. arcades 3. as 4. must
5. spend 6. dizzy 7. too 8. so
III. 10 x 0,3 = 3®iÓm
1.What 6. would
2. happen 7. far
3. yourself 8. at
4. symptoms 9. lots
5. cavity 10. have
IV. 10 x 0,3 = ®iÓm
1. in 2. at 3. at 4. from 5. from/to
6. to - by 7. on 8. after 9. until
TEST 8
I. GhÐp c©u hái ë cét A víi c©u tr¶ lêi ë cét B. ( 5®iÓm)
11
A.
1. What’s wrong with you?
2. Why did you stay up late last night?
3. Can’t you pull it out?
4. How was it?
5. How many times a day do you brush your
teeth?
B.
a. Well........ Sometimes I forget
b. Because I had so much homework to do
c. I have a very painful toothache
d. I don’t want to extract a tooth if I can save
it.
e. Well, I was a bit frightened
II. Chän tõ ®óng ®Ó hoµn thµnh c¸c c©u sau (5 ®iÓm)
1. My parents and I hope you are all ( good/ well)
2. You should ( brush/ wash) your teeth at leat twice a day.
3. I ( do/ have) morning exercises at 6.00 a.m. ( everyday/ every day)
4. Don’t eat too ( many/ much) sweets because it is not good ( to / for) your teeth.
5. His (broke/ broken) tooth is really painful.
6. ( Most/ Most of) children feel ( scare/ scared) when they go to the dentist.
7. Jane felt ( lot/ much) better after the dentist fixed her tooth.
* Anwser key
I. 5 x 1 = 5 ®iÓm
1.C 2.B 3.D 4.E 5.A
II. 10 x 0,5 = ®iÓm
1. well 2. brush 3. do, every day
4. many, for 5. broken 6. Most, scared 7. much
TEST 9
I. Chän thêi ®óng cña ®éng tõ trong ngoÆc ( 7,5 ®iÓm)
1. We ( ate, aten, eat) a delicious dinner at a Mexican restaurant last Wednesday.
2. Yesterday I called Jacsion on the phone. He ( weren't, wasn't, is, are) at home, so I ( spoke,
spoken, speak) to his sister.
3. Her grandmother ( worked, works, works ) in a local hospital in 1992.
4. My father used to be a teacher. He ( teach, taught, teaches) Chemistry at a loacl school.
5. Last summer my family ( go, went, goes, gos) on a sightseeing tour of Ho Chi Minh City.
6. This morning I ( get, got, gets ) up at 6.30 o'clock and didn't have enough time for breakfast.
Now I'm very hungry.
7. Last night, the boy had a good night's sleep. He ( sleep, slept, sleeps) nine hours.
8. - You ( remembers, remembered, remember) tp lock the door?
- Oh, my God ! I ( forgets, forgeted, forgot).
II. Chän mét giíi tõ ®óng ®Ó ®iÒn vµo chç trèng ( 2,5 ®iÓm)
12
to, between, behind, at, for, on, in, by, with
1. They returned.................Hn last week.
2. She made a blue dress................... her daughter.
3. he cap has a picture of a dolphin.....................it.
4. After the holiday, they returned to HN ................plane.
5. They arriveed home................ the evening.
* Answer key.
I. 10 x 0,75 = 7,5®iÓm
1. ate 2. wasn't - spoke 3.worked 4. taught
5. went 6. got 7. slept 8. Did you remember- forgot
II. 5 x 0,5 = 2,5 ®iÓm
1. to 2. for 3. on 4. by 5. in
TEST 10
I. Hoµn thµnh c¸c c©u sau víi tõ cho s½n ë trong khung( 5 ®iÓm)
inventer addictive amusement arcades dizzy
1. The children usually play video games in...................
2. Faraday was an............. . He invented the generator.
3. He feels.................. after two glasses of beer.
4. Video games can be...............
5. He often plays video games for..................
II. Chän ®¸p ¸n thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh c©u ( 5 ®iÓm)
1.when I saw her, I thought she looked ( happy, happily, to be happy)
2. The books here are ( very, quite, far ) more expensive than those at the bookshop on the
corner.
3. Who ( spoke, told, said ) you to come and see me?
4. She is ( interesting , interested, interests ) in playing vieo games.
5. He isn't going to learn Spanish and ( niether is she, she isn't too, either she isn't)
* Answer key.
I. 5 x 1 = 5 ®iÓm
1. arcades 2. inventor 3. dizzy 4. addictive
5. amusement
II. 5 x 1 =5 ®iÓm
1. happy 2. far 3. told 4. interested
5. niether is she
TEST 11
13
I. T×m mét tõ kh«ng cïng nhãm víi tõ cßn l¹i ë mçi dßng ( 5 ®iÓm)
1. Vientian Jakartan Biejing Ho Chi Minh City
2. skillfully badly friendly safely
3. baseball racket paddle net
4. mango papaya durian potato
5. began played knew sent
II. Chän tõ thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh c©u ( 5 ®iÓm)
1. The coffee ( is smelling, smells ) wonderful.
2. He'll be ( home, house ) late tonight.
3. I'm going to ( join, take part ) the school theater group.
4. If you want to ( live, stay ) healthy, don't eat too much and take ( plenty, lot) of exercises.
5. Lan is not very good ( at, in) swmming. She swims ( slow, slowly)
*Answer key.
I. 5 x 1 = 5®iÓm
1.Ho Chi Minh City 2. friendly 3. baseball
4. potato 5. played
II. 5 x 1 = 5®iÓm
1. smells 2. home 3. join
4. stay - plenty 5. at - slowly
TEST 12
I. T×m mét tõ kh¸c víi tõ cßn l¹i ë mçi dßng ( 2 ®iÓm)
1. shark dolphin turtle cavity
2. balanced unhealthy sensibly moderate
3. cough temperature sneeze blow
4. spinach papaya durian pinapple
5. slice stir fry diet
II. Chän th× thÝch hîp cña ®éng tõ trong ngoÆc ®Ó hoµn thµnh c©u( 3 ®iÓm)
1. Liz and her parents ( go, went ) to Tri Nguyen Aquarium in Nha Trang last week.
2. Hoa ( decided, is going to decide) to make a skirt yesterday. She ( wears, is wearing) it now.
3. Ba ( is going to be, is) 12 years old next Sunday. He ( is knowing, knows) how to take care of
himself.
4. Minh has a toothache because he never ( is brushing, brushes) his teeth. He ( will go, went)
to the dentist tomorrow.
5. That evening, Mai's mother ( cooked, cooks) rice and ( boils, boiled) spinach. Mai ( helped, is
helping) her set the table.
III. Chän mét tõ thÝch hîp ë trong khung ®iÒn vµo chç trèng ( 3 ®iÓm)
14
stall diet favorite slice in
add affects unripe moderate dirt
1. First, .............the beef into thin strips. Next, ............... some pepper and a little salt.
2. The food we eat.................. our whole life.
3. Sugar, in ............... amount, is good for you.
4. To stay healthy we should have a balanced....................
5. Vegetables often have................ from the farm on them, so you must wash them
well...................water.
6. We need some meat. Let's go to the meat...............
7. These bananas are................. We shouldn't buy them.
8. - What are your...............friuts?
- I like papaya and pinapple.
IV. Chän giíi tõ ®Ó ®iÒn vµo chç trèng. ( 2®iÓm)
to, with, in, at, from, for, of, at
1. Will they come................ dinner tonight.
2. The bus stopped.................. the bus station.
3. She added a little salt............... the spinach.
4. He set the table...............plates, bowls, chopsticks, spoon and glasses.
5. You should eat plenty.................. fruit and vegetables.
6. You had better stay............. home when you are sick.
7. Long was absent................ class yesterday.
8. She has a pain................... her back.
* Answer key.
I. 5 x 0,4 = 2 ®iÓm
1. cavity 2. sensibly 3. temperature
4. spinach 5. diet
II. 10 x 0,3 = 3®iÓm
1. went 2. decided - is wearing 3. is going to be - knows
4. brushes - will go 5. cooked - boiled - helped
III. 10 x 0,3 = 3®iÓm
1. slice - add 2. affects 3. moderate 4. diet
5. dirt - in 6. stall 7. unripe 8. favorite
IV. 8 x 0,25 = 2®iÓm
1. for 2. at 3. to 4. with
5. of 6. at 7. from 8. in
TEST 13
I. T×m tõ cã c¸ch ph¸t ©m kh¸c víi tõ kia ë phÇn g¹ch ch©n ( 2 ®iÓm)
1. A. started B. needed C. protected D.stopped
2. A. improve B. coveralls C. gloves D.stomach
3. A. durian B. cucumber C.fainful D. duty
15
4. A. sure B. scales C. serious D. stir
5. A. presents B. symptoms C. chopsticks D. patients
II. Chän mét tõ thÝch hîp ë trong khung ®Ó ®iÒn vµo chç trèng.( 3 ®iÓm)
too make touch harvest with
carefully protect brush a lot of dentist
1. These gloves will................your hands when you handle the paper.
2. We are working very hard on the farm because it is now the.............. time.
3. I often wash my clothes and iron them very...............
4. Last year we spent our vacation in Nha Trang. We had .................. fun.
5. - I like bananas.
- I like bananas, ............
6. My close friend is living in Canada now. It's rather difficult to keep in.............. with her.
7. Don't worry, I will help you................... your homework.
8. When I watched Mrs. Lien.................. a dress, I thought that I should learn how to sew.
9. Frank had to go to the..................... because of his toothache.
10. It's important to .................. your teeth every day.
III. Chän th× thÝch hîp cña ®éng tõ trong ngoÆc ®Ó hoµn thµnh c©u ( 3 ®iÓm)
1. Liz and her parents ( go, went) to Tri Nguyen Aquarium in Nha Trang last week.
2. Hoa ( decided, is going to decide) to make a skirt yesterday. She ( wears, is wearing) it now.
3. Ba ( is going to be, is) 12 years old next Sunday. He ( is knowing, knows) how to take care of
himself.
4. Minh has a toothache because he never ( is brushing, brushes) his teeth. He ( will go, went)
to the dentist tomorrow.
5. That evening, Mai' mother ( cooked, cooks) rice and ( boils, boiled) spinach. Mai ( helped, is
helping) her set the table.
IV. GhÐp c©u hái ë cét A víi c©u tr¶ lêi ë cét B ( 2 ®iÓm)
A. B
1. What was wrong with you? a. Well.......... Sometimes I forgot
2. Why did you stay up late last night? b. Because I had so much homework to
do
3. Can't I pull it now? c. have a very painful toothache.
4. How was it? d. I don't want to extract a tooth if I can
save it
5. How many times a day do you brush
your teeth?
e. Well, I was a bit frightened.
* Answer key.
I. 5 x 0,4 = 2®iÓm
1. D 2. A 3. C 4.A 5.B
II. 10 x 0,3 = 3 ®iÓm
1. protect 2. harvest 3. carefully 4. a lot of 5. too
6. touch 7. with 8. make 9. dentist 10. brush
16
17

More Related Content

What's hot

Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Học Tập Long An
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Học Tập Long An
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Học Tập Long An
 
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Vinh Xu
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
Học Tập Long An
 
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
Học Tập Long An
 
Bồi dưỡng hsg tiếng anh 7
Bồi dưỡng hsg tiếng anh 7Bồi dưỡng hsg tiếng anh 7
Bồi dưỡng hsg tiếng anh 7
Học Tập Long An
 
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh HóaĐề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
tieuhocvn .info
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Học Tập Long An
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 

What's hot (19)

Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
 
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6
 
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
 
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
 
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (with key)
 
Bồi dưỡng hsg tiếng anh 7
Bồi dưỡng hsg tiếng anh 7Bồi dưỡng hsg tiếng anh 7
Bồi dưỡng hsg tiếng anh 7
 
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh HóaĐề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
 

Viewers also liked

N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkiiKiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Học Tập Long An
 
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 7
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 7Bài tập thực hành tiếng anh lớp 7
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Học Tập Long An
 
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh 1 tiết lần 2 hkii lớp 6
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh 1 tiết lần 2 hkii lớp 6Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh 1 tiết lần 2 hkii lớp 6
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh 1 tiết lần 2 hkii lớp 6
Học Tập Long An
 

Viewers also liked (6)

N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
 
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkiiKiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
 
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 7
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 7Bài tập thực hành tiếng anh lớp 7
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
 
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh 1 tiết lần 2 hkii lớp 6
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh 1 tiết lần 2 hkii lớp 6Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh 1 tiết lần 2 hkii lớp 6
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh 1 tiết lần 2 hkii lớp 6
 

Similar to Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)

Ta7hk2d1 (1)
Ta7hk2d1 (1)Ta7hk2d1 (1)
Ta7hk2d1 (1)
DynamicEnglish
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
De thi hsg
De thi hsgDe thi hsg
bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1
bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1
bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1
toantieuhociq
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Học Tập Long An
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Nguyen Van Tai
 
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
HclGiiThil
 
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 

Similar to Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7) (20)

Ta7hk2d1 (1)
Ta7hk2d1 (1)Ta7hk2d1 (1)
Ta7hk2d1 (1)
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
 
De thi hsg
De thi hsgDe thi hsg
De thi hsg
 
bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1
bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1
bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
 
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
 
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
 
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
 
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
N tập cuối năm tiếng anh lớp 7
 
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
 

More from Học Tập Long An

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Học Tập Long An
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7
Học Tập Long An
 
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Học Tập Long An
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
N thi hk i lớp 7 01
N thi hk i lớp 7   01N thi hk i lớp 7   01
N thi hk i lớp 7 01
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hkiN tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hki
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
Học Tập Long An
 

More from Học Tập Long An (20)

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7
 
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
 
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
 
N thi hk i lớp 7 01
N thi hk i lớp 7   01N thi hk i lớp 7   01
N thi hk i lớp 7 01
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
 
N tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hkiN tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hki
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
 

Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)

  • 1. TEST 1 A. LANGUAGE FOCUS. I. Multiple choice (2.5pts) Choose the correct answer: ( Chọn câu trả lời đúng ) 1. Liz ............... souvenir in Nha Trang last week. A. to buy B. buys C. buyed D. bought 2. My parents took me ............... Ta Cu mountain and Duong Hill in Binh Thuan. A. to see B. sees C. saw D. seeing 3. Mrs Robinson put the poster ............... the wall at home. A. in B. on C. at D. with 4. The family rented ............... apartment next door to mine. A. a B. an C. some D. any 5. Mary learned ............... in the USA. A. VietnameseB. Vietnam C. Vietname D. Việt Nam 6. What did you ........................... in your free time? – I played soccer. A. do B. go C. did D. went 7. She learned …..................... to use a sewing machine. A. how B. what C. when D. where 8. They are …........................football, now. A. play B. playing C. watch D. watches 9. My father hope I am taking care of ................ A.myself B. yourself C. himself D. herself 10. ….................... you get on the scales, please? – Oh. 40 kilos. A.Can. B. Do C. Would D. Are II. Choose the underlined part of each sentence which has a mistake. (Chọn phần gạch dưới trong câu bị lỗi). (0,5pt) 1. Lan didn’t came to school yesterday. A B C D 2. Eat well, exercise and you will be fit and healthful A B C D III. Circlethewordthathasunderlined,italicpartpronounceddifferentlyfromtheothers. (Khoanh tròn từ có phần gạch chân và in nghiêng phát âm khác các từ còn lại) (0,75pt) 1. A. absent B. patient C. lazy D. teenage 2. A. scout B. cough C. sound D. about 3. A. measure B. beas C. beach D. read IV. Give the correct form of words in bracket. (Chia hình thức đúng của các từ trong ngoặc). (0,75pt) 1. ............... your teeth is important. (Brush) 2. We should study ............... this semester. (hard) 3. Hoa has a ............... new hobby. (use) B. LISTENING. (1.5pts)Listen thedialogue then fillin the blanks with asuitable word. (Nghe bài hội thoại và điền từ còn thiếu vào chỗ trống) 1 his nervous cavity looks pleased brush
  • 2. Minh is very (1) ............. and Dr Lai notices this. She (2) ............. at Minh and tells him not to worry. She explains one of his teeth has a (3) ............. He has to (4) ............. them regularly. After Dr Lai fills (5) ............. tooth, Minh leaves. He is very (6) ............. C. READING: (2,5pts) I. ReadthepassagethenanswerTrue(T)orFalse(F):(1.0pts)(Trảlờiđúng(T)hoặcsai(F)) THE SUN, THE MOON AND STARTED The sun shines during the day, but the moon and stars shine at night. Sometimes there are clouds in the sky, and the sun goes behind them. During the day, it is light, but at night it is dark. The sun rises in the east in the morning, and sets in the west in the evening. It is bigger than the moon. 1. The sun shines during the night.  2. Sometimes,the sun goes behind the clouds.  3. The sun rises in the east and and sets in the west.  4. The moon is smaller than the sun.  II. Readthepassagethenanswerthequestions:(1.5pts)(Đọcđoạnvănrồitrảlờicâuhỏi) There is only one disease called common: the common cold. We call it the common cold because every year millions of people catch it. Everybody knows the symptoms: a runny nose, a slight fever, coughing and sneezing. It is very unpleasant, but nobody knows a cure. 1. Why do we call the cold”common”? ..………….……...…………....…………....…………....………….……...…… 2. What are the symptoms of the common cold? ..………….……...…………....…………....…………....………….……...…… 3. Is there a cure for the common cold? ..………….……...…………....…………....…………....………….……...…… D. WRITING. Write questions for the underlined words. (Viết câu hỏi cho những từ gạch chân). (1.5pts) 1. The doctor wrote Lan’s sick note. (Who) …………...…………….……...…………….……...…………….…….....…..? 2. Nam is One meter 45 centimeters tall (How) ..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....…? 3. I studied English yesterday. (What) ..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....…? TEST 2 I. LISTENING: A. Listen and write True (T) or False (F) for each statement: (1,5 mark ) 1. …………. Mai and her parents to Da Lat on last vacation. 2. …………. Mai’s mother bought some types of flower. 3. …………. Mai’s family had lunch at the foodstall. B. Answer the questions: ( 1 mark ) 1. Did Mai’s mother buy her a hat? → …………………………………………………………….. 2. What did Mai eat for lunch ? → ……………………………………………………………………. II. GRAMMAR AND VOCABULARY: 2
  • 3. A. Circle the best word: (2 marks) 1. Three years ago, she …… at a village school. a. taught. b. teaches. c. teaching 2. We ……. to Hue next month. a. will travel b. traveled c. are traveling 3. Minh is absent today…………….. he is sick. a. why b. when c. because 4. Nam goes to the dentist because he has a ……… a. toothache b. headache c. stomachache 5. She ……….. go to school yesterday. a. did b. doesn’t c. didn’t 6. Nga is now in her room. She …… to music. a. listened b. is listening c. listens 7. Lan usually…………….TV in the evening. a. watch b. watches c. watched 8. They ……… a bus back to Tra Vinh last month. a. takes b. took c. take B. Give the correct form of the verbs: (0,5 mark) 9. Tomorrow, Nam (send)……………………..this letter to the Australia. 10. Where …………….…. you (buy)…………….…… the dress yesterday? III. READING: Lastweek,Namhadatoothachesohedidn’tcometoschool.Hismotherwroteasicknoteforhim.Hewenttothedentist. Hehadanappointmentat9a.m,buthewasscared.Thedentistwaskind.Shelookedathisteethandtoldhimnottoworry.Hefelt lessscared.Thenshefilledacavityinhistooth.Itstoppedhurtingafterwards.Hefeltalotbetterafterthedentistfixedhistooth. A. True (T)/ False (F) statements: (1,5 mark) 1. ………... Nam didn’t come to school because he had a headache. 2. …….….. Hehadanappointment inthemorning. 3. ……… .. Nam’s tooth still hurts. B. Answer the questions: (1 mark) 1. Was Nam scared of seeing the dentist? →………………………………………………….. 2. Who wrote Nam’s sick note? → ……………………………………………………………. IV. WRITING: Write a short paragraph by using the word cues. (2,5ms) Yesterday, Hoa / have / a medical check up. After / she / fill in / the medical record . The nurse / take / her / the doctor’s office. The doctor / ask / her / a few / questions. Then / she weigh/ Hoa and measure/ her height. After that/ she take / Hoa’s temperature. Everything / be /normal. Finally, she / feel / very happy. →………………………………………………………………………………………………. …………….……..…………………………………………………………………….. ……………………….. …………………………………………………………………........................................................... ………………………………………………………………………………………………………..... 3
  • 4. ……………………………………………………………………………………………………………… ……..…………………………………………………………………......... ……………………………………………………………………………………………………………… ……………. …………………………………………………………………………………………………………… The End ANSWER KEYS --------------- I. LISTENING: (2.5 marks) 1 – F 2 – T 3 – T II. GRAMMAR: (2.5 marks) 1 – c 2 – a 3 – d 4 – b 5 – c 6 – b 7 – a 8 – c 9 – b 10 – d III. READING: (2.5 marks) 1. Write True ( T ) or False ( F ): (1.5 marks) 1 – F 2 – T 3 – T 2. Answer the questions: ( 1 mark) a). Yes, she does. b). He must drink lots of water. IV. WRITING: (2.5 marks) Rewrite the following paragraph, using “Past simple tense” to replace “ Present simple tense Yesterday, Hoa had a medical check up. After, she filled in the medical record . The nurse took her to the doctor’s office. The doctor asked her a few questions. Then she weighted Hoa and measured her height. After that she took Hoa’s temperature .Everything was normal. Finally, she felt very happy. DE NGHE Mai went to Da Lat on last vacation with her parents. They saw many different types of flower. Mai likes them very much, but she didn’t buy any types of flower. At a souvenir shop, her mother bought her a hat, It had a picture of a ……..on it. She wrote the hat on day. After that they went to a food stall to have lunch. Her parents ate some beef and rice. She ate some noodles. TEST 3 Question 1: Choose the best answers (2 pts) 1. Nam looks worried because he always ___________ to brush his teeth A. forget B. forgets C.to forget 2. Where _________ you yesterday? A. are B. did C.were 3. There is only one disease ________ common the common cold. A. called B. calling C. call 4. To help _________ the cold, eat well and exercise. A. prevent B. bring C. cure 5. I don’t like durians 4
  • 5. A. too B. either C. neither 6. My mother _________ a new bicycle for me on last my birthday. A. buy B. buys C. bought 7. My brother is a _________ football player. A. skill B. skillfull C. skillfully 8. ________ is a fun, easy an in expensive activity. A. Walking B. Walk C. Walked Question 2: Odd one word, out of the others (1 pt) 1. Buy, do, made, become 2. Good, slow, bad, safely 3. Sick note, flu, headache, stomachache 4. Salad, papaya, cucumber, carrot Question 3 .a). Read the passage below then say whether the following sentences are TRUE or FALSE (1 pt) There are different sports activities at my school but I only take part in one club called “ Walking For Fun”. We organized a club of WFF last year. A lot of students join this club. The regular activity of the club is a 5 km walk to the beach on Sunday morning. Another activity is a walk-to-school day ( or WTS day). We also try to walk to school instead of taking motorbike or bicycle. Walking is a healthy activity. It is easy and inexpensive to do. People of all ages and abilities can enjoy it. 1. There was a club of “ Walking For Fun” at school last year. (. . . .) 2. Only young people can do walking activity.(. . . .) b) Read the passage again then answer the question (2 pts) 1. What sports activity does the writer take part in ? …………………………………………………… 2. What are the two activity of the club (of WFF) ? …………………………………………………… 3. How far is it from the school to the beach? …………………………………………………… 4. Why people can enjoy walking? …………………………………………………… Question 4: Match the sentences in column A with the sentences in column B (1 pt) A B 1. I’m hot a. I like to play tennis. 2. What sport do you like? b. I’d like some bread and milk 3. Do you like watching football c. I’d like a cold orange juice 4. What would you like for breakfast? d. Yes, but I prefer taking part in them Question 5: Complete the passage, using the words from the list.(2 pts) “know, undersea, invention, oceans, cameras, water, land, explore” Most of the world’s surface is . . . . . . . . We may know the . . . . . . . .very well, but . . . . . . . . . . . very little about the . . . . . . . . . . Now, we can . . . . . . . . . the oceans, using special TV . . . . . . . . . . as well. We can learn more about the . . . . . . . world thanks to this . . . . . . . . . . Question 6: Write 4 sentences about what you did last Sunday ( 1 pt ) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
  • 6. TEST 4 I. KÕt hîp c©u ë cét A víi mét c©u ë cét B. (1,5®iÓm) A. 1. What will you do on your next vacation? 2. How much does it cost? 3. How long does it take to get to0 school by bike? 4. What did you do yesterday evening? 5. How far is it from school to the City’s Musuem? B. a. It’s about two kilometers. b. Her mother c. I’ll visit Ha Long bay d. ten thousand dong e. About twenty minutes f. I went to the movies. II. Chän tõ thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh c©u (4®iÓm) 1. Could you show me the way......... the railway station, please? ( at/ to/ from/of) 2. ..............a nice dress! ( How/ Where/ What/ Which) 3. We enjoy............... around the world. (travel/ to travel/ travelled/ travelling) 4. The weather................ nice yesterday. (were/ was/ is/ are) 5. what will you.............. during your vacation? ( does/ do/ doing/ did) 6. Vietnamese students have................vacations than American students. (fewer/ longer/ most/ less) 7. How..................is it from Hue to Da Nang? (long/ big/ far/ wide) 8. She needed....................these postcards to her friends. ( to send/ sending/ sent/ sends). 9. ..........does your father like?- He likes tennis.( What’sport/ What sport/ What sports) 10. I............... stay in bed because I have a bad cold. (must/ can/ shouldn’t) III. §iÒn vµo chç trèng víi c¸c giíi tõ: in, before, after, on, at, through, during, until.(2®iÓm) 1.There is a play............. the Youth Theater tonight. 2. Are you free................ Monday. 3. Very few Vietnam people had TV sets.............1960s. 4. Don’t forget to brush your teeth................ every meal. 5. The street is full of trafic from morning.................. night. IV. Chän c©u tr¶ lêi cho nh÷ng c©u hái sau.( 2,5®iÓm) 1. football your first choice? A. It is. B. Football is my first choice. C. That’s right D. No, badminton isn’t my first choice. 2. What do people need to play volleyball? A. They need a ball, a net and a court. B. Yes, they do. 6
  • 7. C. They need two rackets, a net, a shuttlecock and a court. D. They need a ball, two paddles, a net and a table. 3. Should I play sports every day to keep fit, Hoa? A. You should. B. Yes, you should. C. Yes, you should play. D. Yes, you should do. 4. May I join your football team, Minh? A. Yes, you may. B. You may. C. Yes, you might. D. Yes, you ought to 5. Do you like football more than volleyball, Nam? A. Yes, I like B. I do. C. I like. D. Certainly *Answer key I. 6 x 0,25 = 1,5 ®iÓm 1.c 2.d 3.e 4.f 5.a 6.b II. 10 x 0,4= 4 ®iÓm 1. to 2. What 3. traveling 4. was 5. do 6. fewer 7. far 8. to send 9. What sports 10. must III. 5 x 0,4= 2 ®iÓm 1. at 2. on 3. in 4. after 5. until IV. 5 x 0,5= 2,5 ®iÓm 1.C 2. A 3.B 4.A 5.D TEST 5 I. T×m c©u t¬ng øng ë phÇn A cho phÇn B ( 1,5 ®iÓm) A 1. What is wrong with you, Chi? 2. How do you feel, Huong? 3. How are you, Nam? 4. How old are you, Lan? 5. How tall are you, Thanh? 6. How heavy are you, Mai? B a. I’m fourteen b. I’m one meter forty cetimeters tall c. I’m forty-one kilos d. I have a headache e. I’m a little tired f. I’m very fine II. Chän mét tõ thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh ®o¹n v¨n(4 ®iÓm) ..........(1) teenagers around the world like television. Many listen to the radio. In a lot of countries, the most...........(2) shows on TV are series. They..........(3) ordinary........(4)and how they live. Many teenagers like pop music. There are.........(5) music programs on TV and one satellite TV...........(6) only shows pop videos. In many countries, people..........(7) watch satellite 7
  • 8. TV. Often in large cities, cable TV is...........(8). With satellite and cable TV, it’s possible to choose from a wide variety of programs. 1. All Most Any Some 2. popular interested important excited 3. perform have make show 4. people characters artists teenagers 5. much any lot of lots of 6. station set video shows 7. must can should might 8. full used available popular III. Chän mét ®¸p ¸n ®óng ®Ó hoµn thµnh c©u(3®iÓm) 1. There is detective film (0n/ in/ inside) at the Thang Long Theater 2. Long ago, there were ( none/ not/ no) TV sets in Vietnam 3. ( How long/ When/ How often) do you watchj TV? - Every night 4. Are there any good programs (to/ for/ of) teenagers? 5. What does Lan like to watch (in/ on/ for) TV? 6. Bands and singers usually (play/ perform/do) the newest songs on TV? 7. “ Tom and Jerry” is a ( play/music program/ cartoon) 8. M.T.V is one of the T.V ( shows/ programs/ performances) that the young like best. 9. Basketball is one of the ( more/ most/ much) popular games. 10. He’s a (skill/skillfully/ skillful) volleyball player. IV. §iÒn mét giíi tõ thÝch hîp vµo chç trèng: at, on, in, under, after, during (1,5®iÓm) 1. We will meet.............. six o’clock............... Monday moring. 2. You shld brush your teeth............every meal. 3. She lived..............America.........1969 4. What is ............ TV to day? *) Answer key. I . 6 x 0,25 = 1,5 ®iÓm 1. d 2. e 3. f 4.a 5.b 6.c II/ 8 x 0,5 = 4 ®iÓm 1. Most 5. lots of 2. popular 6. station 3. show 7. can 4. characters 8. available III/ 10 x 0,3 = 3 ®iÓm 1. on 6. perform 2. no 7. cartoon 3. when 8. programs 4. for 9. most 5. on 10. skillful IV. 6 x 0,25 = 1,5 ®iÓm 1. at- on 3. in- in 2. after 4. on 8
  • 9. TEST 6 I/ Chän d¹ng thÝch hîp cña ®éng tõ ®Ó hoµn thµnh c©u ( 3 ®iÓm ). 1. What ( do you do ? / are you doing? ) - I ( am / do ) an engineer. 2. Jack ( doesn’t really like / doesn’t really likes ) watching sports . He prefers (taking part/ takes part ) in them . 3. My sister ( is studying/ is going to study ) for her final exams this term . She (is / was) very busy now . 4. The last time we ( go / went ) to a concert ( is / was ) over a year ago. 5. ( Will you hold / Are you going to hold ) this box a moment while I unpack it? 6. You should carry a map when you visit L§ . If you don’t , you ( might / must ) get lost. II/ . GhÐp c©u ë cét A víi 1 c©u ë cét B . ( 2 ®iÓm ). A B 1. Hoa sometimes goes to the zoo a. We often go swimming 2. Nam is going to visit his uncle b. in that hotel 3. They don’t like wsiner c. in her free time 4. When it is hot d. this summer vacation 5. I am going to stay e. but they like spring III. Chän mét tõ thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh c©u(3®iÓm) 1. How ( far/ many/ much) is the blue hat? 2. The mini-mart is ( near/ far/ between) the restaurant 3. Did Jane buy any( souvenirs/ picture/ book) in Lon Don? 4. After the holiday they returned to Ha Noi ( by/ on/ in)bus. 5. They arrived home at 6.30 ( in/ on /at) the evening. 6. It is a while dress with red flowers ( on/ in/ at) it. 7. There was a shoe store ( near/ to / on) his house. 8. They will ( fly/ flew/ flying) to Hue next Sunday. 9. Ba wanted to buy English newspapers and he went to the ( library/ bookstore/ clothing store) 10. How ( many/ much/ far) is it from Hue to Da Nang? IV. §iÒn mét giíi tõ thÝch hîp vµo chç trèng (2 ®iÓm) 1. I’m interested................ badminton. I often play it............... Sunday evening. 2. Marie Curie was born..............Poland..................1867. 3. He studied................ Oxford University. 4. He died.................. April 1st , 2000. 5. She is always good................telling funny stories. 6. Children depend................. their parents for food and clothing. * Answer key. 9
  • 10. I. 10 x 0,3= 3®iÓm 1. do you do / am 2. doesn’t really like / talking part 3. is studying / is 4. went / was 5. Will you hold 6. might. II. 5 x 0,4 = 2 ®iÓm 1.c 2.d 3.e 4.a 5. b III. 10 x 0,3 = 3®iÓm 1. much 6. on 2. near 7. near 3. souvenirs 8. fly 4. by 9. bookstore 5. in 10. far IV. 8 x 0,25 = 2 ®iÓm 1. in 2. in / in 3. at 4. on 5. at 6. on TEST 7 I. H·y chän tõ cã c¸ch ph¸t ©m kh¸c víi c¸c tõ kia ë phÇn g¹ch ch©n ( 2®iÓm) 1.A. paddle B. contestant C. gramophone D. campaign 2.A. defeated B. wanted C. decided D. looked 3.A. stomach B. chopstick C. monument D. robbery 4.A. lifestyle B. import C. promises D.strip 5.A. taught B. destination C. adventure D. detective II. Hoµn tÊt ®o¹n v¨n víi nh÷ng tõ cho s½n trong khung ( 2®iÓm) spend as so dizzy arcades too young must Millions of.........(1) people play video games. Some play them at home, others play them in.............(2). The inventor of the games become very rich. Some of the inventors are...........(3) young as 14 or 15. These games are good fun, but players............(4) be careful. They shouldn’t..........(5) much time on these games because they can become tired or..............(6). Sometimes, players spend..........(7) much time on their own because they like to play video games.............(8) much. III. Chän ®¸p ¸n ®óng ®Ó hoµn thµnh c©u ( 3 ®iÓm) 1. I’m sorry. I can’t go to the drama club today. ...........about tomorrow? ( How/ When/ What// Why) 10
  • 11. 2. Swimming can be fun but accidents can............. ( take/ play/ happen/ gather) 3. I hope you are taking care of............ . ( myself/ yourself/ himself/ herself) 4. What are the........... of the common cold? ( diseases/ symptoms/ medicines/ cough) 5. Dr. Lai fills the ............... in Minh’s tooth ( mouth/ cavity/ record/ stomach) 6. What...............you like to watch? – I’d like to watch music program. ( would/ should/ shall/ will) 7. How.............. is it from the hospital to the bus stop? ( long/ high/ far/ many) 8. School starts................ 7 o’clock in the morning. ( on/ in/ at/ from) 9. She has..................of friends in Hue. ( some/ any/ lots/ lot) 10. Come in and...............a seat. ( do/ give/ have/ go) IV. §iÒn mét giíi tõ vµo chç trèng ( 3 ®iÓm) 1. Hoa lived............... a village near Hue. 2. I usually stay...............home on undays. 3. The noise keeps me awake...............night 4. Life in the city is different................... life in the country. 5. There are bikes, motorbikes and cars coming................ every direction. 6. Hoa usually goes............... the public library..................bike. 7. Are you free..................Monday. 8. Don’t forget to brush your teeth............... every meal. 9. The street is full of traffic from moring...................night. * Anwser key. I. 5 x 0,4 = 2 ®iÓm 1.B 2.D 3.A 4.A 5.C II. 8 x 0,25 = 2 ®iÓm 1. young 2. arcades 3. as 4. must 5. spend 6. dizzy 7. too 8. so III. 10 x 0,3 = 3®iÓm 1.What 6. would 2. happen 7. far 3. yourself 8. at 4. symptoms 9. lots 5. cavity 10. have IV. 10 x 0,3 = ®iÓm 1. in 2. at 3. at 4. from 5. from/to 6. to - by 7. on 8. after 9. until TEST 8 I. GhÐp c©u hái ë cét A víi c©u tr¶ lêi ë cét B. ( 5®iÓm) 11
  • 12. A. 1. What’s wrong with you? 2. Why did you stay up late last night? 3. Can’t you pull it out? 4. How was it? 5. How many times a day do you brush your teeth? B. a. Well........ Sometimes I forget b. Because I had so much homework to do c. I have a very painful toothache d. I don’t want to extract a tooth if I can save it. e. Well, I was a bit frightened II. Chän tõ ®óng ®Ó hoµn thµnh c¸c c©u sau (5 ®iÓm) 1. My parents and I hope you are all ( good/ well) 2. You should ( brush/ wash) your teeth at leat twice a day. 3. I ( do/ have) morning exercises at 6.00 a.m. ( everyday/ every day) 4. Don’t eat too ( many/ much) sweets because it is not good ( to / for) your teeth. 5. His (broke/ broken) tooth is really painful. 6. ( Most/ Most of) children feel ( scare/ scared) when they go to the dentist. 7. Jane felt ( lot/ much) better after the dentist fixed her tooth. * Anwser key I. 5 x 1 = 5 ®iÓm 1.C 2.B 3.D 4.E 5.A II. 10 x 0,5 = ®iÓm 1. well 2. brush 3. do, every day 4. many, for 5. broken 6. Most, scared 7. much TEST 9 I. Chän thêi ®óng cña ®éng tõ trong ngoÆc ( 7,5 ®iÓm) 1. We ( ate, aten, eat) a delicious dinner at a Mexican restaurant last Wednesday. 2. Yesterday I called Jacsion on the phone. He ( weren't, wasn't, is, are) at home, so I ( spoke, spoken, speak) to his sister. 3. Her grandmother ( worked, works, works ) in a local hospital in 1992. 4. My father used to be a teacher. He ( teach, taught, teaches) Chemistry at a loacl school. 5. Last summer my family ( go, went, goes, gos) on a sightseeing tour of Ho Chi Minh City. 6. This morning I ( get, got, gets ) up at 6.30 o'clock and didn't have enough time for breakfast. Now I'm very hungry. 7. Last night, the boy had a good night's sleep. He ( sleep, slept, sleeps) nine hours. 8. - You ( remembers, remembered, remember) tp lock the door? - Oh, my God ! I ( forgets, forgeted, forgot). II. Chän mét giíi tõ ®óng ®Ó ®iÒn vµo chç trèng ( 2,5 ®iÓm) 12
  • 13. to, between, behind, at, for, on, in, by, with 1. They returned.................Hn last week. 2. She made a blue dress................... her daughter. 3. he cap has a picture of a dolphin.....................it. 4. After the holiday, they returned to HN ................plane. 5. They arriveed home................ the evening. * Answer key. I. 10 x 0,75 = 7,5®iÓm 1. ate 2. wasn't - spoke 3.worked 4. taught 5. went 6. got 7. slept 8. Did you remember- forgot II. 5 x 0,5 = 2,5 ®iÓm 1. to 2. for 3. on 4. by 5. in TEST 10 I. Hoµn thµnh c¸c c©u sau víi tõ cho s½n ë trong khung( 5 ®iÓm) inventer addictive amusement arcades dizzy 1. The children usually play video games in................... 2. Faraday was an............. . He invented the generator. 3. He feels.................. after two glasses of beer. 4. Video games can be............... 5. He often plays video games for.................. II. Chän ®¸p ¸n thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh c©u ( 5 ®iÓm) 1.when I saw her, I thought she looked ( happy, happily, to be happy) 2. The books here are ( very, quite, far ) more expensive than those at the bookshop on the corner. 3. Who ( spoke, told, said ) you to come and see me? 4. She is ( interesting , interested, interests ) in playing vieo games. 5. He isn't going to learn Spanish and ( niether is she, she isn't too, either she isn't) * Answer key. I. 5 x 1 = 5 ®iÓm 1. arcades 2. inventor 3. dizzy 4. addictive 5. amusement II. 5 x 1 =5 ®iÓm 1. happy 2. far 3. told 4. interested 5. niether is she TEST 11 13
  • 14. I. T×m mét tõ kh«ng cïng nhãm víi tõ cßn l¹i ë mçi dßng ( 5 ®iÓm) 1. Vientian Jakartan Biejing Ho Chi Minh City 2. skillfully badly friendly safely 3. baseball racket paddle net 4. mango papaya durian potato 5. began played knew sent II. Chän tõ thÝch hîp ®Ó hoµn thµnh c©u ( 5 ®iÓm) 1. The coffee ( is smelling, smells ) wonderful. 2. He'll be ( home, house ) late tonight. 3. I'm going to ( join, take part ) the school theater group. 4. If you want to ( live, stay ) healthy, don't eat too much and take ( plenty, lot) of exercises. 5. Lan is not very good ( at, in) swmming. She swims ( slow, slowly) *Answer key. I. 5 x 1 = 5®iÓm 1.Ho Chi Minh City 2. friendly 3. baseball 4. potato 5. played II. 5 x 1 = 5®iÓm 1. smells 2. home 3. join 4. stay - plenty 5. at - slowly TEST 12 I. T×m mét tõ kh¸c víi tõ cßn l¹i ë mçi dßng ( 2 ®iÓm) 1. shark dolphin turtle cavity 2. balanced unhealthy sensibly moderate 3. cough temperature sneeze blow 4. spinach papaya durian pinapple 5. slice stir fry diet II. Chän th× thÝch hîp cña ®éng tõ trong ngoÆc ®Ó hoµn thµnh c©u( 3 ®iÓm) 1. Liz and her parents ( go, went ) to Tri Nguyen Aquarium in Nha Trang last week. 2. Hoa ( decided, is going to decide) to make a skirt yesterday. She ( wears, is wearing) it now. 3. Ba ( is going to be, is) 12 years old next Sunday. He ( is knowing, knows) how to take care of himself. 4. Minh has a toothache because he never ( is brushing, brushes) his teeth. He ( will go, went) to the dentist tomorrow. 5. That evening, Mai's mother ( cooked, cooks) rice and ( boils, boiled) spinach. Mai ( helped, is helping) her set the table. III. Chän mét tõ thÝch hîp ë trong khung ®iÒn vµo chç trèng ( 3 ®iÓm) 14
  • 15. stall diet favorite slice in add affects unripe moderate dirt 1. First, .............the beef into thin strips. Next, ............... some pepper and a little salt. 2. The food we eat.................. our whole life. 3. Sugar, in ............... amount, is good for you. 4. To stay healthy we should have a balanced.................... 5. Vegetables often have................ from the farm on them, so you must wash them well...................water. 6. We need some meat. Let's go to the meat............... 7. These bananas are................. We shouldn't buy them. 8. - What are your...............friuts? - I like papaya and pinapple. IV. Chän giíi tõ ®Ó ®iÒn vµo chç trèng. ( 2®iÓm) to, with, in, at, from, for, of, at 1. Will they come................ dinner tonight. 2. The bus stopped.................. the bus station. 3. She added a little salt............... the spinach. 4. He set the table...............plates, bowls, chopsticks, spoon and glasses. 5. You should eat plenty.................. fruit and vegetables. 6. You had better stay............. home when you are sick. 7. Long was absent................ class yesterday. 8. She has a pain................... her back. * Answer key. I. 5 x 0,4 = 2 ®iÓm 1. cavity 2. sensibly 3. temperature 4. spinach 5. diet II. 10 x 0,3 = 3®iÓm 1. went 2. decided - is wearing 3. is going to be - knows 4. brushes - will go 5. cooked - boiled - helped III. 10 x 0,3 = 3®iÓm 1. slice - add 2. affects 3. moderate 4. diet 5. dirt - in 6. stall 7. unripe 8. favorite IV. 8 x 0,25 = 2®iÓm 1. for 2. at 3. to 4. with 5. of 6. at 7. from 8. in TEST 13 I. T×m tõ cã c¸ch ph¸t ©m kh¸c víi tõ kia ë phÇn g¹ch ch©n ( 2 ®iÓm) 1. A. started B. needed C. protected D.stopped 2. A. improve B. coveralls C. gloves D.stomach 3. A. durian B. cucumber C.fainful D. duty 15
  • 16. 4. A. sure B. scales C. serious D. stir 5. A. presents B. symptoms C. chopsticks D. patients II. Chän mét tõ thÝch hîp ë trong khung ®Ó ®iÒn vµo chç trèng.( 3 ®iÓm) too make touch harvest with carefully protect brush a lot of dentist 1. These gloves will................your hands when you handle the paper. 2. We are working very hard on the farm because it is now the.............. time. 3. I often wash my clothes and iron them very............... 4. Last year we spent our vacation in Nha Trang. We had .................. fun. 5. - I like bananas. - I like bananas, ............ 6. My close friend is living in Canada now. It's rather difficult to keep in.............. with her. 7. Don't worry, I will help you................... your homework. 8. When I watched Mrs. Lien.................. a dress, I thought that I should learn how to sew. 9. Frank had to go to the..................... because of his toothache. 10. It's important to .................. your teeth every day. III. Chän th× thÝch hîp cña ®éng tõ trong ngoÆc ®Ó hoµn thµnh c©u ( 3 ®iÓm) 1. Liz and her parents ( go, went) to Tri Nguyen Aquarium in Nha Trang last week. 2. Hoa ( decided, is going to decide) to make a skirt yesterday. She ( wears, is wearing) it now. 3. Ba ( is going to be, is) 12 years old next Sunday. He ( is knowing, knows) how to take care of himself. 4. Minh has a toothache because he never ( is brushing, brushes) his teeth. He ( will go, went) to the dentist tomorrow. 5. That evening, Mai' mother ( cooked, cooks) rice and ( boils, boiled) spinach. Mai ( helped, is helping) her set the table. IV. GhÐp c©u hái ë cét A víi c©u tr¶ lêi ë cét B ( 2 ®iÓm) A. B 1. What was wrong with you? a. Well.......... Sometimes I forgot 2. Why did you stay up late last night? b. Because I had so much homework to do 3. Can't I pull it now? c. have a very painful toothache. 4. How was it? d. I don't want to extract a tooth if I can save it 5. How many times a day do you brush your teeth? e. Well, I was a bit frightened. * Answer key. I. 5 x 0,4 = 2®iÓm 1. D 2. A 3. C 4.A 5.B II. 10 x 0,3 = 3 ®iÓm 1. protect 2. harvest 3. carefully 4. a lot of 5. too 6. touch 7. with 8. make 9. dentist 10. brush 16
  • 17. 17