Transparantie over wat wij voor u kunnen betekenen
Helderheid en duidelijkheid vooraf
Deskundige advisering
Gekwalificeerd...
De perfecte combinatie van verzuimbegeleiding en verzekering
Verzuimverzekering conventioneel of
Stop Loss (met verschille...
Bedrijfsgebouwen
Inventaris en goederen
Extra kosten
Reconstructiekosten
Glas
Computer/electronica
Milieuschade
Gratis waa...
Goed verzekerd in vier stappen:
In vier stappen bent u verzekerd van een passende
dekking en een snelle en heldere schadea...
Vervoer (middelen en goederen)
Bedrijfsautoverzekering
Eigen vervoer verzekering
Schadeverzekering voor bestuurder
Landmat...
Aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven
Rechtsbijstandverzekeringen zaak en privé
Risicobeheer:
Een gezamenlijke in...
Goederentransportverzekering
Container/opleggerverzekering
Vervoerdersaansprakelijkheids-verzekering
Construction All Risk...
Maak de juiste keuze… Maak een afspraak!
Tel: 0548 – 533 55
Velten Bedrijfs- & Pensioenadviseurs 12887088855739 Phpapp02
Velten Bedrijfs- & Pensioenadviseurs 12887088855739 Phpapp02
Velten Bedrijfs- & Pensioenadviseurs 12887088855739 Phpapp02
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Velten Bedrijfs- & Pensioenadviseurs 12887088855739 Phpapp02

474 views

Published on

VeltenGroep B.V. is een van de grootste intermediairs van Nederland, wij hebben een lange geschiedenis en spelen een toonaangevende rol in de assurantiemarkt. Al meer dan 50 jaar bieden wij onze relaties zorg door middel van grote betrokkenheid, deskundigheid, kennis en flexibiliteit. De dienstverlening van VeltenGroep richt zich zowel op bedrijven en instellingen als particulieren.

VeltenGroep kiest bewust voor een omvang die garant staat voor het juiste evenwicht tussen complete en hoogstaande dienstverlening en een persoonlijke benadering met korte lijnen en duidelijke communicatie.

Volmacht
Naast onze meer dan 50 agentschappen bij alle grote verzekeraars in Nederland zijn wij tevens gevolmachtigd assuradeur, waardoor wij instaat zijn om specifieke oplossingen en maatwerk te leveren. Met korte lijnen en grote mate van flexibiliteit staan wij u op een kwalitatieve en efficiënte wijze ter zijde.

Permanente educatie en opleidingen
Onze medewerkers moeten om in deze registers ingeschreven te blijven staan en om deze titels te kunnen behouden jaarlijks een educatief programma volgen dat getoetst wordt door erkende opleidingsinstituten. Deze jaarlijkse toetsing zorgt er voor dat kennis en vaardigheden up to date blijven.

Noaberschap
VeltenGroep is een van oorsprong Twentse onderneming en hecht veel waarde aan noaberschap. Belangrijke kernwaarden zijn daarbij: vriendschap, geborgenheid en het voor elkaar klaar staan met raad en daad.

Missie
Als betrouwbare partner willen wij een duurzame relatie met u opbouwen die gebaseerd is op kennis, ervaring, vertrouwen en wederzijds respect. Wij geven u inzicht in uw financiële mogelijkheden en risico’s en bieden u daarvoor passende oplossingen aan. Dit is een continu proces. Uw mogelijkheden en risico’s van vandaag zijn niet noodzakelijkerwijs dezelfde als die van morgen. Dit vraagt om een constante dialoog en heldere communicatie.

Contact
Voor een nadere kennismaking nemen wij graag contact met u op, u kunt gegevens naar ons mailen of gebruikmaken van ons contactformulier, wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op tel: 0548 - 533 533.

Published in: Economy & Finance, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
474
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Velten Bedrijfs- & Pensioenadviseurs 12887088855739 Phpapp02

  1. 1. Transparantie over wat wij voor u kunnen betekenen Helderheid en duidelijkheid vooraf Deskundige advisering Gekwalificeerde medewerkers Al meer dan 50 jaar ervaring en specialist voor bedrijfsmatige verzekeringen
  2. 2. De perfecte combinatie van verzuimbegeleiding en verzekering Verzuimverzekering conventioneel of Stop Loss (met verschillende eigen risico’s) WIA Bodemverzekering (<35% AO) Bonus Malus regeling Reïntegratiebegeleiding WGA-Hiaat basis- en uitgebreide dekking WGA-Verzekering eigen risico Collectieve ongevallen Verhaalsbijstandverzekering
  3. 3. Bedrijfsgebouwen Inventaris en goederen Extra kosten Reconstructiekosten Glas Computer/electronica Milieuschade Gratis waardevaststelling Scherpe tarieven!
  4. 4. Goed verzekerd in vier stappen: In vier stappen bent u verzekerd van een passende dekking en een snelle en heldere schadeafhandeling door onze eigen schade-afdeling 1. Risico-analysegevolgd door advies 2. Maatwerkoplossing 3. Begeleiding en advisering 4. Snelle schadebehandeling
  5. 5. Vervoer (middelen en goederen) Bedrijfsautoverzekering Eigen vervoer verzekering Schadeverzekering voor bestuurder Landmateriaalverzekering Collectiviteitskortingenvoor wagenparken
  6. 6. Aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven Rechtsbijstandverzekeringen zaak en privé Risicobeheer: Een gezamenlijke inspanning Gevolmachtigde van:
  7. 7. Goederentransportverzekering Container/opleggerverzekering Vervoerdersaansprakelijkheids-verzekering Construction All Risks(Bouwverzekering) Grip op uw bedrijfsrisico’s Verzekeringen optimaal op elkaar afgestemd en snelle schadeservice
  8. 8. Maak de juiste keuze… Maak een afspraak! Tel: 0548 – 533 55

×