Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Power point presention

775 views

Published on

Published in: Design
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Power point presention

 1. 1. 392 021055REPUBLIKA E SHQIPЁRISЁ Tiranë,më 27052011QARKU TiranëZyra e gjendjes Civile,Tiranë ÇERTIFIKATË LINDJE Në bazë të Rregjistrimit Kombëtar të Gjendjes Civile të vitit 2012 vërtetohen të dhënat e mëposhtme: Përbërës të gjendjes Civile Emri Emi Mbiemri Reci Numri I identitetit J65429065l Emri I babait Abdyl Emri I nënës Elmira Datëlindja 29-04-1996 Vendlindja Tiranë Vendbanimi Tiranë Gjinia Femër Gjendja Civile Beqare Shtetësia Shqipëri Nënpunësi i Gjendjes Civile :FATMIRA PUDJA
 2. 2. REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI I TIRANËS FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE E integruar e Nivelit të Dytë në Kimi të Përgjithshme Z/Znj : GLADIOLA SHKELQIM SANILindur në: Berat-Lapardha më 09.05.1973Me përfundimin e detyrimeve akademike të programit të studimeve me kohë të plotë dhe me mbrojtjen etezës 11.07.1998 diplomohet: KIMISTE E PËRGJITHSHME Numri i dipmolës: 8270 Data e lëshimit 11.02.1998 Numri i matrikullimit 1147 DEKANI REKTORI Prof.Dr. Ilirjan Malollari Prof.Dr.Dhori Kule
 3. 3. REPUBLIKA E SHQIPËRISË MINISTRIA E ARSIMIT DHE E SHKENCËS Fletë lavdërimiI jepet nxënëses _______________ për pjesëmarrjen e denjë në konkursin letrar pranveror2011 me poezinë “Gjeniu i anijes” e Lasgush Poradecit. Katundi I Ri,më 16.03.2011 Drejtori i shkollës:Liljana Bulica
 4. 4. SPORTI NDIKON NE JETËGJATËSINË TUAJ!PRAKTIKOJENI ATË! MINISTRIA E SHËNDETËSISË
 5. 5. Merr: Enxhi BoçiAdresa: Tregu industrial,rruga “5 Maji” Tiranë Dërgon: Denisa Gongo Adresa: Yrshek,Komuna Kashar Tiranë
 6. 6. TEKNOLOGJIA EINFORMACIONIT DHE EKOMUNIKIMIT 10 HARDWARE WINDOWS SOFTWARE MICROSOFT WORD E-MAIL MICROSOFT POWERPOINT ALGORITMETIKËMICROSOFT EXEL INTERNET
 7. 7. Fituesit e olimpiadës së informatikësNxënësi _________________ka fituar vendin e parë në konkursin eOlimpiadës së informatikës.Ai është vlerësuar në këtë konkurs me pikëtmaksimale. Drejtoria e shkollës
 8. 8. 2012 J ANUARY FEBRUARY MARCHS U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H FR S A S U MO T U WE T H FR S A 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 1 2 3 8 9 10 11 12 13 14 5 6 7 8 9 10 11 4 5 6 7 8 9 1015 16 17 18 19 20 21 12 13 14 15 16 17 18 11 12 13 14 15 16 1722 23 24 25 26 27 28 19 20 21 22 23 24 25 18 19 20 21 22 23 2429 30 31 26 27 28 29 25 26 27 28 29 30 31 APRIL MAY J UNES U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H FR S A S U MO T U WE T H FR S A 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 1 2 8 9 10 11 12 13 14 6 7 8 9 10 11 12 3 4 5 6 7 8 915 16 17 18 19 20 21 13 14 15 16 17 18 19 10 11 12 13 14 15 1622 23 24 25 26 27 28 20 21 22 23 24 25 26 17 18 19 20 21 22 2329 30 27 28 29 30 31 24 25 26 27 28 29 30 J ULY AUGUST S EPTEMBERS U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H FR S A S U MO T U WE T H FR S A 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 1 8 9 10 11 12 13 14 5 6 7 8 9 10 11 2 3 4 5 6 7 815 16 17 18 19 20 21 12 13 14 15 16 17 18 9 10 11 12 13 14 1522 23 24 25 26 27 28 19 20 21 22 23 24 25 16 17 18 19 20 21 2229 30 31 26 27 28 29 30 31 23 24 25 26 27 28 29 30 O CTOBER NOVEMBER DECEMBERS U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H FR S A 1 2 3 4 5 6 1 2 3 1 7 8 9 10 11 12 13 4 5 6 7 8 9 10 2 3 4 5 6 7 814 15 16 17 18 19 20 11 12 13 14 15 16 17 9 10 11 12 13 14 1521 22 23 24 25 26 27 18 19 20 21 22 23 24 16 17 18 19 20 21 2228 29 30 31 25 26 27 28 29 30 23 24 25 26 27 28 29 30 31
 9. 9. 2012 J ANUARY FEBRUARY MARCHS U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H FR S A S U MO T U WE T H FR S A 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 1 2 3 8 9 10 11 12 13 14 5 6 7 8 9 10 11 4 5 6 7 8 9 1015 16 17 18 19 20 21 12 13 14 15 16 17 18 11 12 13 14 15 16 1722 23 24 25 26 27 28 19 20 21 22 23 24 25 18 19 20 21 22 23 2429 30 31 26 27 28 29 25 26 27 28 29 30 31 APRIL MAY J UNES U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H FR S A S U MO T U WE T H FR S A 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 1 2 8 9 10 11 12 13 14 6 7 8 9 10 11 12 3 4 5 6 7 8 915 16 17 18 19 20 21 13 14 15 16 17 18 19 10 11 12 13 14 15 1622 23 24 25 26 27 28 20 21 22 23 24 25 26 17 18 19 20 21 22 2329 30 27 28 29 30 31 24 25 26 27 28 29 30 J ULY AUGUST S EPTEMBERS U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H FR S A S U MO T U WE T H FR S A 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 1 8 9 10 11 12 13 14 5 6 7 8 9 10 11 2 3 4 5 6 7 815 16 17 18 19 20 21 12 13 14 15 16 17 18 9 10 11 12 13 14 1522 23 24 25 26 27 28 19 20 21 22 23 24 25 16 17 18 19 20 21 2229 30 31 26 27 28 29 30 31 23 24 25 26 27 28 29 30 O CTOBER NOVEMBER DECEMBERS U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H F R S A S U MO T U WE T H FR S A 1 2 3 4 5 6 1 2 3 1 7 8 9 10 11 12 13 4 5 6 7 8 9 10 2 3 4 5 6 7 814 15 16 17 18 19 20 11 12 13 14 15 16 17 9 10 11 12 13 14 1521 22 23 24 25 26 27 18 19 20 21 22 23 24 16 17 18 19 20 21 2228 29 30 31 25 26 27 28 29 30 23 24 25 26 27 28 29 30 31

×