Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




© Dr....
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




© Dr....
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.1) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.4) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.1) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.3) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.1) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.6) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.7) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.9) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.2) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.3) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Q.6) ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Quiz ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




     ...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Pleas...
Picture-Word Quiz



Name________________________________________

Date_________________________________________




Solut...
Picture Word Book Quiz English
Picture Word Book Quiz English
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Picture Word Book Quiz English

1,268 views

Published on

Published in: Technology, Sports
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,268
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
72
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Picture Word Book Quiz English

  1. 1. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 1 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) car o B) truck o C) airplane o D) bus © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 1
  2. 2. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) dog o B) alligator o C) horse o D) cat © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 2
  3. 3. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) ant o B) rat o C) snake o D) dog . © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 3
  4. 4. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) cow o B) dog o C) bird o D) ape © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 4
  5. 5. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) pear o B) apple o C) carrot o D) orange © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 5
  6. 6. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) balloon o B) ball o C) wagon o D) car © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 6
  7. 7. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) balloons o B) kites o C) balls o D) airplanes © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 7
  8. 8. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) oranges o B) apples o C) cherries o D) bananas © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 8
  9. 9. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) bat o B) fly o C) butterfly o D) parrot © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 9
  10. 10. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) cow o B) horse o C) bear o D) elephant . © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 10
  11. 11. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 11
  12. 12. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 2 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) stove o B) bed o C) chair o D) table © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 12
  13. 13. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) car o B) wagon o C) boat o D) bicycle © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 13
  14. 14. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) bird o B) bat o C) parrot o D) cat © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 14
  15. 15. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) truck o B) wagon o C) boat o D) car © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 15
  16. 16. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) book o B) box o C) door o D) pencil © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 16
  17. 17. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) cake o B) book o C) box o D) door © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 17
  18. 18. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) bowl o B) fork o C) glass o D) pot © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 18
  19. 19. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) boy o B) baby o C) butterfly o D) fox © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 19
  20. 20. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) pie o B) cake o C) bread o D) butter © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 20
  21. 21. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 21
  22. 22. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) horse o B) buffalo o C) bear o D) sheep © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 22
  23. 23. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 3 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) fly o B) snail o C) bug o D) butterfly © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 23
  24. 24. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) train o B) car o C) truck o D) bus © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 24
  25. 25. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) butter o B) cheese o C) ice cream o D) cake . © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 25
  26. 26. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) ant o B) fly o C) butterfly o D) snail © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 26
  27. 27. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) bread o B) cake o C) pie o D) hot dog © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 27
  28. 28. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) elephant o B) kangaroo o C) cow o D) camel © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 28
  29. 29. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) cup o B) cake o C) candle o D) glass © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 29
  30. 30. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) jacket o B) cap o C) glove o D) shoe © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 30
  31. 31. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) boat o B) truck o C) car o D) bus © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 31
  32. 32. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) carrot o B) apple o C) pear o D) peach © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 32
  33. 33. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 4 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) goat o B) cat o C) bat o D) cow © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 33
  34. 34. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) table o B) couch o C) bed o D) chair © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 34
  35. 35. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) hot dog o B) pie o C) cheese o D) cake © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 35
  36. 36. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) carrot o B) hot dog o C) cake o D) cheeseburger © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 36
  37. 37. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) cherries o B) oranges o C) pears o D) pineapples © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 37
  38. 38. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) bat o B) rat o C) chicken o D) duck © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 38
  39. 39. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) church o B) school o C) house o D) fence © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 39
  40. 40. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) carrot o B) candle o C) cigarette o D) pencil © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 40
  41. 41. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) telephone o B) clock o C) radio o D) television © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 41
  42. 42. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) computer o B) wagon o C) book o D) chair © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 42
  43. 43. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 5 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) apples o B) bread o C) oranges o D) cookies © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 43
  44. 44. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) table o B) bed o C) couch o D) chair © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 44
  45. 45. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) cow o B) horse o C) goat o D) sheep © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 45
  46. 46. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) glass o B) plate o C) bowl o D) cup © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 46
  47. 47. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) elephant o B) giraffe o C) buffalo o D) deer © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 47
  48. 48. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) dog o B) cat o C) tiger o D) rat © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 48
  49. 49. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) teddy-bear o B) monkey © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 49
  50. 50. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) doll o D) puppy Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) whale o B) dolphin o C) fish © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 50
  51. 51. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) jellyfish Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) house o B) fence o C) door © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 51
  52. 52. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) window Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) jacket o B) dress © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 52
  53. 53. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) hat o D) cap Quiz 6 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 53
  54. 54. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.1) Find the word that matches this picture. o A) car o B) drums o C) tree o D) ape Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 54
  55. 55. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) goat o B) cow o C) rabbit o D) duck Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) eagle o B) snail o C) zebra © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 55
  56. 56. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) parrot Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) finger o B) leg o C) ear o D) eye © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 56
  57. 57. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) eggs o B) milk o C) bread o D) cheese © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 57
  58. 58. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) one o B) five o C) six o D) eight © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 58
  59. 59. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) bear o B) elephant o C) horse o D) lion © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 59
  60. 60. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) nose o B) ear o C) eye o D) lip © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 60
  61. 61. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) fence o B) house © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 61
  62. 62. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) door o D) water Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) sky o B) fire © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 62
  63. 63. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) bug o D) star Quiz 7 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 63
  64. 64. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) snail o B) shrimp o C) frog o D) fish Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) two © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 64
  65. 65. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o B) five o C) four o D) three Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 65
  66. 66. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) flag o B) kite o C) money o D) book Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 66
  67. 67. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.4) Find the word that matches this picture. o A) flower o B) potato o C) tomato o D) tree Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 67
  68. 68. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) butterfly o B) ant o C) flag o D) fly Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 68
  69. 69. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) spoon o B) fork o C) knife o D) cup Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) two © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 69
  70. 70. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o B) four o C) six o D) eight Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) cat o B) lion © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 70
  71. 71. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) leopard o D) fox Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 71
  72. 72. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) cookies o B) French fries o C) hamburger o D) soda Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) rat © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 72
  73. 73. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o B) dog o C) frog o D) lizard Quiz 8 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 73
  74. 74. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.1) Find the word that matches this picture. o A) gate o B) door o C) fence o D) window © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 74
  75. 75. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) buffalo o B) elephant o C) tiger o D) giraffe Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 75
  76. 76. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.3) Find the word that matches this picture. o A) girl o B) rabbit o C) kitten o D) duck © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 76
  77. 77. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) glass o B) plate o C) bowl o D) cup © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 77
  78. 78. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) hat o B) shoes o C) gloves o D) cap © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 78
  79. 79. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) sheep o B) goat o C) pig o D) bear © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 79
  80. 80. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) oranges o B) pears o C) apples o D) grapes © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 80
  81. 81. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) wagon o B) gun o C) car o D) train © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 81
  82. 82. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) popcorn o B) hot dog o C) hamburger o D) chicken © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 82
  83. 83. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) dress o B) shirt o C) socks o D) hat © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 83
  84. 84. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 9 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) horse o B) giraffe o C) cow o D) buffalo © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 84
  85. 85. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) cheeseburger o B) pizza o C) hot dog o D) carrot © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 85
  86. 86. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) car o B) house o C) truck o D) turkey © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 86
  87. 87. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) ice cream © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 87
  88. 88. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o B) jell-O o C) cake o D) pudding Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) cap o B) gloves o C) jacket o D) dress © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 88
  89. 89. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) snake o B) snail o C) whale © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 89
  90. 90. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) jellyfish Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) water o B) juice o C) milk o D) tea © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 90
  91. 91. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) kangaroo o B) giraffe o C) monkey o D) horse © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 91
  92. 92. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) kite o B) key o C) knife o D) fork © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 92
  93. 93. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) airplane o B) bird o C) jacket o D) kite © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 93
  94. 94. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 10 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) kitten o B) puppy o C) dog o D) duck © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 94
  95. 95. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) spoon o B) fork o C) knife o D) key © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 95
  96. 96. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) ladder o B) lamp o C) table o D) chair © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 96
  97. 97. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) clock o B) radio o C) telephone o D) lamp © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 97
  98. 98. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) lemon o B) orange o C) apple o D) pear © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 98
  99. 99. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) lion o B) bear o C) horse o D) leopard © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 99
  100. 100. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) tomato o B) lettuce o C) carrot o D) potato © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 100
  101. 101. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) lion o B) tiger o C) buffalo o D) elephant © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 101
  102. 102. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) snake o B) turtle o C) frog o D) lizard © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 102
  103. 103. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) man o B) apple o C) kitten o D) cherry © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 103
  104. 104. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 11 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) book o B) flower © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 104
  105. 105. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) map o D) clock Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) coffee o B) milk o C) juice © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 105
  106. 106. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) soda Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) money o B) lettuce o C) bread © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 106
  107. 107. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) book Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) zebra © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 107
  108. 108. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o B) raccoon o C) dog o D) monkey Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 108
  109. 109. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) buffalo o B) elephant o C) moose o D) horse Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) motorcycle o B) car o C) bus o D) wagon © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 109
  110. 110. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) puppy o B) squirrel © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 110
  111. 111. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) duck o D) mouse Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) octopus o B) jellyfish © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 111
  112. 112. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) whale o D) tiger Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 112
  113. 113. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) ten o B) 0ne o C) eleven o D) four Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 113
  114. 114. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) apple o B) peach o C) orange o D) pear Quiz 12 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 114
  115. 115. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.1) Find the word that matches this picture. o A) owl o B) parrot o C) bat o D) duck Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) pot o B) pan o C) plate © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 115
  116. 116. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) pencil Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) shirts o B) skirts o C) pants © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 116
  117. 117. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) socks Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) parrot o B) chicken o C) owl © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 117
  118. 118. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) monkey Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 118
  119. 119. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) apple o B) peach o C) cherry o D) pear Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 119
  120. 120. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.6) Find the word that matches this picture. o A) pear o B) apple o C) peach o D) orange Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 120
  121. 121. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.7) Find the word that matches this picture. o A) pants o B) plates o C) pans o D) pencils Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 121
  122. 122. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) piano o B) table o C) chair o D) couch Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 122
  123. 123. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.9) Find the word that matches this picture. o A) cake o B) pie o C) pizza o D) bread © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 123
  124. 124. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) sheep o B) goat o C) pig o D) cat © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 124
  125. 125. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 13 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) pineapple o B) banana o C) potato o D) apple © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 125
  126. 126. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) bread o B) cake o C) pizza o D) hot dog © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 126
  127. 127. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) cups o B) glasses o C) pans o D) plates © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 127
  128. 128. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) pool table o B) couch o C) chair o D) door © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 128
  129. 129. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) plate o B) pot o C) pan o D) table © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 129
  130. 130. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) potato o B) tomato o C) orange o D) cookie © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 130
  131. 131. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) pineapple o B) pumpkin o C) flower o D) potato © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 131
  132. 132. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) rabbit o B) duck o C) puppy o D) kitten © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 132
  133. 133. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) bear o B) rabbit o C) mouse o D) duck © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 133
  134. 134. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) raccoon o B) fox o C) deer o D) sheep © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 134
  135. 135. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 14 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) telephone o B) television o C) radio o D) computer © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 135
  136. 136. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) rat o B) squirrel o C) cat o D) dog © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 136
  137. 137. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) cup o B) pan o C) car o D) ring © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 137
  138. 138. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) school o B) box o C) bus o D) train © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 138
  139. 139. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) lion o B) snail o C) seal o D) tiger © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 139
  140. 140. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) four o B) five o C) six © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 140
  141. 141. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) seven Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) shark o B) dolphin o C) boat o D) jellyfish © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 141
  142. 142. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) tiger o B) bear © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 142
  143. 143. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) sheep o D) raccoon Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) ship o B) bus o C) train o D) truck © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 143
  144. 144. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) dress © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 144
  145. 145. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o B) shirt o C) jacket o D) skirt Quiz 15 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) shoes o B) socks © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 145
  146. 146. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) pants o D) shirts Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) three o B) four o C) five o D) six © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 146
  147. 147. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) tree © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 147
  148. 148. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o B) ape o C) skeleton o D) monkey Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) skirt o B) shirt © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 148
  149. 149. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o C) jacket o D) dress Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) rat o B) skunk o C) rabbit o D) deer © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 149
  150. 150. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) sun o B) stars o C) book o D) pie © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 150
  151. 151. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) snail o B) turtle o C) fly © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 151
  152. 152. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) rat Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) mouse o B) squirrel o C) snake o D) bird © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 152
  153. 153. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) shoes © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 153
  154. 154. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o B) socks o C) pants o D) shirts Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1o) Find the word that matches this picture. o A) spoon © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 154
  155. 155. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o B) knife o C) fork o D) pencil Quiz 16 Question 1 0f 10 © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 155
  156. 156. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) rat o B) squirrel o C) rabbit o D) cat Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 156
  157. 157. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.2) Find the word that matches this picture. o A) computer o B) table o C) radio o D) stove Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 157
  158. 158. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.3) Find the word that matches this picture. o A) sun o B) moon o C) orange o D) doll Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 158
  159. 159. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o A) pan o B) plate o C) sunglasses o D) eye © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 159
  160. 160. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) swimming pool o B) gate o C) fence o D) school Please darken in the bubble next to the correct answer. © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 160
  161. 161. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Q.6) Find the word that matches this picture. o A) chair o B) table o C) couch o D) bed © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 161
  162. 162. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) teddy-bear o B) monkey o C) ape o D) cat © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 162
  163. 163. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) radio o B) telephone o C) computer o D) television © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 163
  164. 164. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) telephone o B) radio o C) stove o D) television © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 164
  165. 165. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) seven o B) eight o C) nine o D) ten © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 165
  166. 166. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 17 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) one o B) two o C) three o D) four © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 166
  167. 167. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) lion o B) tiger o C) leopard o D) deer © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 167
  168. 168. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) tomato o B) potato o C) apple o D) orange © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 168
  169. 169. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) pencil o B) toothbrush o C) spoon o D) knife © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 169
  170. 170. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) bus o B) train o C) car o D) wagon © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 170
  171. 171. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) tree o B) three o C) flower o D) pencil © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 171
  172. 172. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) car o B) bus o C) truck o D) motorcycle © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 172
  173. 173. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) trumpet o B) piano o C) drums o D) telephone © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 173
  174. 174. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) turtle o B) turkey o C) chicken o D) rabbit © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 174
  175. 175. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) snail o B) raccoon o C) turtle o D) lizard © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 175
  176. 176. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Quiz 18 Question 1 0f 10 Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.1) Find the word that matches this picture. o A) one o B) two o C) three © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 176
  177. 177. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ o D) four Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.2) Find the word that matches this picture. o A) umbrella o B) book o C) chair o D) dress © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 177
  178. 178. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.3) Find the word that matches this picture. o A) vase o B) flower o C) chair o D) table © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 178
  179. 179. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.4) Find the word that matches this picture. o A) pot o B) pineapple o C) volcano o D) map © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 179
  180. 180. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.5) Find the word that matches this picture. o A) boat o B) car o C) truck o D) wagon © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 180
  181. 181. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.6) Find the word that matches this picture. o A) watermelon o B) orange o C) pizza o D) bread © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 181
  182. 182. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.7) Find the word that matches this picture. o A) sheep o B) whale o C) tiger o D) cow © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 182
  183. 183. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.8) Find the word that matches this picture. o A) door o B) window o C) gate o D) fence © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 183
  184. 184. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.9) Find the word that matches this picture. o A) woman & baby o B) cat & dog o C) apple & orange o D) flower & pot © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 184
  185. 185. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Please darken in the bubble next to the correct answer. Q.10) Find the word that matches this picture. o A) horse o B) cow o C) dog o D) zebra © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 185
  186. 186. Picture-Word Quiz Name________________________________________ Date_________________________________________ Solutions Quiz 1 Quiz 2 Quiz 3 Quiz 4 1C 1B 1C 1B 2B 2D 2D 2D 3A 3A 3A 3C 4D 4C 4C 4D 5B 5A 5B 5A 6B 6C 6D 6C 7A 7A 7C 7A 8D 8A 8B 8C 9A 9C 9C 9B 10C 10B 10A 10A Quiz 5 Quiz 6 Quiz 7 Quiz 8 1D 1B 1D 1A 2C 2D 2B 2D 3A 3A 3A 3A 4D 4C 4A 4A 5D 5A 5D 5C © Dr. Harry R. Irving, Ed. D. 186

×