Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Vinkkeja kuinka valita autokorjaamo

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 7 Ad
Advertisement

More Related Content

Advertisement

Vinkkeja kuinka valita autokorjaamo

  1. 1. VINKKEJÄ KUINKA VALITA AUTOKORJAAMO
  2. 2. VINKKEJÄ KUINKA VALITA AUTOKORJAAMO • Parhaita autokorjaamojen etsiminen kauan ennen kuin autosi kanssa ilmenee ongelmia, on hyvä idea.Tämä johtuu siitä, että alueella voi olla lukemattomia korjaamoja, mutta kaikki eivät pysty tarjoamaan erinomaista palvelua. Mutta jos etsit oikean etukäteen, vältät riskin tulla huijatuksi tai jättää ajoneuvosi sellaisten ihmisten käsiin, jotka voivat vahingoittaa sitä.
  3. 3. VINKKEJÄ KUINKA VALITA AUTOKORJAAMO • Ensimmäinen asia tehdä, parhaan huoltamon valinnassa, on puhua muille kuljettajille tai ystäville, jotka itse vieväy autonsa korjaamoille. Jos esimerkiksi omistat Jeepin ja etsit hyvää huoltoasemaa tällaiselle ajoneuvolle, puhuu jollekin, joka omistaa Jeepin, se voi todella auttaa. On aina syytä kuunnella suosituksia etenkin, jos olet vain aloitteleva autonomistaja.Ystäväsi voivat kertoa sinulle, millaista palvelua he ovat saaneet palveluista, joita he ovat käyneet, mikä auttaa sinua tekemään parempia valintoja.
  4. 4. VINKKEJÄ KUINKA VALITA AUTOKORJAAMO • Toinen asia, mitä sinun tulee tehdä, kun etsit oikeita autohuolto, on tutkia verkossa. Kun saat useita arvioita luotettavista lähteistä internetissä saat selkeämmän kuvan siitä, mihin hintaan saat haluamasi palvelut. Kun teet tämän, voit välttää riskin siitä, että maksat liikaa häikäilemättömille teknikoille, jotka ovat rahan perään. On monia autokorjaamoja, jotka tarjoavat korkealaatuisia palveluja kohtuuhintaan. Sinun tarvitsee vain etsiä niitä kärsivällisesti.
  5. 5. VINKKEJÄ KUINKA VALITA AUTOKORJAAMO • On myös hyvä kysyä henkilöiltä autokorjaamossa, jota harkitset, muutamia kysymyksiä, ennen kuin sinä lyöt lukkoon mitään heidän kanssaan. Kysy heiltä, tarjoavatko he takuun siitä työstä, jota he tekevät ajoneuvoosi ja kuinka kauan tämä takuu kestää, jos heillä on se. Sinun on myös tarkistettava, millainen vakuutusta korjaamolla johon viet autosi on. Jos sinulle tulee jokin ongelma, voit olla varma siitä, että sinulla on turva.
  6. 6. VINKKEJÄ KUINKA VALITA AUTOKORJAAMO • Jos haluat lisätietoja autokorjaamojen valitsemisesta, käy https://www.vianor.fi/
  7. 7. VINKKEJÄ KUINKA VALITA AUTOKORJAAMO

×