Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Kaytannollisia etuja saannollisesta renkaiden huollosta

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Tärkeitä rengashuoltoja
Tärkeitä rengashuoltoja
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 7 Ad
Advertisement

More Related Content

Slideshows for you (20)

Similar to Kaytannollisia etuja saannollisesta renkaiden huollosta (18)

Advertisement

More from hardeykyle (20)

Kaytannollisia etuja saannollisesta renkaiden huollosta

  1. 1. KÄYTÄNNÖLLISIÄ ETUJA SÄÄNNÖLLISESTÄ RENKAIDEN HUOLLOSTA
  2. 2. KÄYTÄNNÖLLISIÄ ETUJA SÄÄNNÖLLISESTÄ RENKAIDEN HUOLLOSTA • Renkaat ovat erittäin tärkeä osa ajoneuvoa. Se on ainoa osa ajoneuvoa, joka on suorassa kosketuksessa tien kanssa, ja ne määrittävät sinun mukavuutesi ja turvallisuutesi suuressa määrin. On erittäin tärkeää noudattaa asianmukaista renkaiden huoltoa, jos haluat nauttia mukavasta ja turvallisesta ajokokemuksesta. Vaikka ostatkin uuden auton, joka sisältää kaiken hyvässä kunnossa, renkaat mukaan lukien, se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi jättää ajoneuvosi viemättä huoltoon, jotta renkaat tarkistetaan.
  3. 3. KÄYTÄNNÖLLISIÄ ETUJA SÄÄNNÖLLISESTÄ RENKAIDEN HUOLLOSTA • Kun noudatat säännöllistä rengashuoltoa, saat on useita etuja, joista yksi on parempi turvallisuus. Ajoneuvon ajaminen, jonka renkaat on suunnattu väärin tai väärin täytetty voi johtaa käsittelyongelmiin. Huonokuntoiset renkaat voivat myös estää ajoneuvoasi kiihtymistä, ohjaamista ja jarruttavasta kunnolla. Ajoneuvon luistonestojärjestelmät ja lukkiutumisenestojarrut eivät välttämättä toimi kunnolla, jos renkaat eivät ole asianmukaisesti täytettyjä. Jos renkaat eivät käyttäydy kunnolla tiellä huonon täytön ja muiden huoltoongelmien seurauksena, ne voivat olla onnettomuuden aiheuttaja.
  4. 4. KÄYTÄNNÖLLISIÄ ETUJA SÄÄNNÖLLISESTÄ RENKAIDEN HUOLLOSTA • Toinen hyöty, jota saat säännöllisestä renkaiden huollosta, on parantunut polttoaineen kulutus. Ajaminen renkailla, jotka ovat asianmukaisesti täyttetty, auttavat autosi parempaan polttoaineen kulutukseen, joten voit ajaa pidempään täyttöjen välillä. Tämä puolestaan auttaa sinua käyttämään vähemmän rahaa polttoaineiseen. Kun polttoaine kustannukset nykyään kasvavat, sinun on varmistettava, että autosi on mahdollisimman polttoainetaloudellinen.
  5. 5. KÄYTÄNNÖLLISIÄ ETUJA SÄÄNNÖLLISESTÄ RENKAIDEN HUOLLOSTA • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, säännöllinen rengashuolto auttaa parantamaan renkaiden käyttöikää. On todistettu, että epäasianmukainen täyttö aiheuttaa renkaiden kulumisen nopeasti. Kun asianmukaista renkaiden täyttöä valvotaan yhdessä muiden kunnossapitovinkkien kuten kohdistuksen, pyörimisen ja tasapainotuksen kanssa, renkaat kestävät kauemmin. Oikea rengaspaine auttaa estämään huonoja kulumiskuvioita renkaat jotka voivat johtaa tarpeeseen vaihtaa renkaat ennenaikaisesti.
  6. 6. KÄYTÄNNÖLLISIÄ ETUJA SÄÄNNÖLLISESTÄ RENKAIDEN HUOLLOSTA • Lisätietoja säännöllisen rengashuollon eduista saat vianor.fi
  7. 7. KÄYTÄNNÖLLISIÄ ETUJA SÄÄNNÖLLISESTÄ RENKAIDEN HUOLLOSTA

×