Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fier presentatie 14 15-def

1,055 views

Published on

FIER strijdt mee in de race voor kledingsponsor Only for Men.
Deel deze presentatie en laat zien waarom jij FIER op ons bent!

Published in: Sports
 • Be the first to comment

Fier presentatie 14 15-def

 1. 1. TEAMPRESENTATIE FIER 2014 - 2015
 2. 2. GEEN TEAM...
 3. 3. EEN LIFESTYLE!
 4. 4. FIER Frivool Idealistisch Eensgezind Ravissant
 5. 5. MAAK KENNIS MET DE SPELERS
 6. 6. JOHN MOLS Na een heel seizoen lekker uitgeslapen te hebben is John, aka Joske, klaar om met frisse tegenzin er weer uit te komen en alles te geven voor FIER. Joske gaat weer als een ouderwetse kuitenbijter tekeer dus de spitsen zijn gewaarschuwd!
 7. 7. RUBEN REEDIJK De vliegende keep van vorig seizoen gaat dit jaar weer voor een veldplek. Meters maken op het middenveld of zijn neusje voor de goal maar weer eens uitproberen? We laten ons graag verrassen, maar één ding is zeker gegromd gaat er worden...
 8. 8. HEIN NEEFS SjaggerHein heeft zich in twee seizoenen tijd behoorlijk aangepast aan het niveau van de tegenstanders. Dit jaar hopen we dat hij weer gaat excelleren, accelereren en motiveren. En we weten zeker dat dit hem gaat lukken!
 9. 9. HANS DUDOK De koning van de sleep, de meester van de panna zal ook dit jaar pogen assistkampioen te worden. Hopend dat we dit jaar zijn liescontract om kunnen zetten in een vast contract voor onbepaalde tijd. Want met die blessure is Bamboe wel een beetje klaar.
 10. 10. SJOERD DE FEIJTER De sloper op het middenveld, de motor en reserve aanvoerder van Madese Boys Fier. De man met die het kapsel van Stijn Vreven achter zich heeft gelaten maar de mentaliteit nog niet. Hij stofzuigt beter dan de gemiddelde Nilfisk.
 11. 11. PIETER DUDOK Regelneef en brein van FIER. Heb je problemen, ga je naar Pieter. Heb je vragen, ga je naar Pieter. Klopt er iets niet, ga je naar Pieter. Zijn we de ballen kwijt, kijk je in de achterbak van Pieter. Dit jaar hopen we ook wat vaker te genieten van de voetballende kwaliteiten van de man met zonder haar.
 12. 12. ROBERT VAN STRATEN Hij passeert ze links, hij passeert ze rechts om maar als eerste in de kantine te staan. De afgelopen twee seizoenen bewezen een ware aanwinst te zijn en een kille afmaker in de derde helft. Daarnaast niet te beroerd om die techniek in het veld toe te passen. De kersverse vader brengt in ieder geval weer een nieuwe supporter mee!
 13. 13. JEROEN REEDIJK De man met de meeste titels van Man Of The Match van vorig seizoen is gebrand om dit jaar wel FIER keer achter elkaar de medaille rond zijn nek gedrapeerd te krijgen. De witte keniaan van FIER kan blijven lopen. Het is wachten op de dag dat hij met een asbak in zijn bek aankomt op de Schietberg.
 14. 14. SANDER MACHIELSE De aanvoerder van het stel. En daar heeft hij letterlijk een vak van gemaakt. Komt vaak per ongeluk te laat in het duel. Schreeuwt alvorens hij gaat vallen en maakt hands onder de noemer: Auw ja die zon! Gaat dit jaar weer de muur dichtmetselen voor onze keeper als een ware bouwvakker. Hee daar heb je dat vak weer...
 15. 15. ROB VAN DEN BOER De man die geen duel schuwt. De man waarvan iedere spits na het eerste duel denkt: “Had ik vandaag maar in de verdediging gestaan!” De man van ooit tien maanden onvoorwaardelijk. De opdrijvende back met een gouden linkervoetje.
 16. 16. HANS VAN MOOK Topscorer van vorig seizoen, zeer welbespraakt, ongekende afmaker, technisch hoogstaand, op snelheid niet te kloppen, voetbalgogme tot en met, ziet het spelletje als geen ander en bijzonder bescheiden gebleven ook.
 17. 17. GIJS DE KROON Mini Ruud laat zich niet alleen gelden tijdens het partijtje op de training, maar heeft de laatste weken in het vorige seizoen zijn drang naar voren opgeluisterd met een aantal onnavolgbare passeerbewegingen en doelpunten. Kroon op zijn werk.
 18. 18. RONALD KONINGS De zanger/DJ/anusje van alles. Ronald kun je overal op het veld wegzetten en hij speelt hoe dan ook zijn eigen wedstrijd, waarbij hij een bij vlagen geniale steekpass niet schuwt. De man die alles kan regelen, als je maar genoeg geld mee brengt!
 19. 19. SANDER VAN GEEL Het trainingsbeest komt hopelijk dit jaar wel los in Sander, want met 0 punten eindigen in het Partijtje Klassement is natuurlijk een rode lap voor de stier die hij in het veld is. We verwachten dan ook dat hij menig donderdagavond acte de presence gaat geven.
 20. 20. ROB KAMBERG Rop gaat dit jaar weer strooien met steekpaasjes, gaten induiken en weg, weg, weg roepen. Met een ongekent fannatisme en dienamiek in zijn spel wort het weer vollop genieten geblasen! De man met zonder haar is er klaar voor!
 21. 21. BAS DE KROON Na Bas aan de vrouw geholpen te hebben vorig seizoen, zal hij dit seizoen nog vaker te laat komen. Een gouden zet voor de boetepot en we begrijpen als geen ander dat Bas moeite heeft met uit bed komen. En je moet maar zo denken, waar kun je nog voor twee euro liefde krijgen?
 22. 22. MARCO SEGEREN Het simpel backske van FIER die na de wedstrijd wel altijd op tijd in de kantine is. De man die zeker goed is voor veertig euro in de boetepot. Iemand die de buitenkant van zijn schoen harder slijt dan de binnenkant. Is hij er trouwens al??
 23. 23. FRANK VISSERS Der Bomber. De man van de tweede paal. De man van 25 minuten. Dit jaar gaat hij weer vol voor de 90 minuten en hopen wij dat hij net zo veel doelpunten maakt als kilo’s die hij kwijt is. En daarna uiteraard met een sapje in de Huiskamer van FIER te vinden is...
 24. 24. WOUTER MACHIELSE De stilist langs de lijn. Pijlsnel en gegarandeerd de grootste puntenpakker buiten het veld. Niet te onderschatten en van onschatbare waarde van Madese Boys Fier. De man die zich compleet weg kan cijferen voor het team, maar als het erop aankomt trekt hij de kousen op en knalt ie pardoes wat goals binnen...
 25. 25. NIEUW BIJ FIER...
 26. 26. JOOST JANSEN De Moker van Made, een bonk dynamiet met een verrekes kort lontje. Komt FIER in de voorhoede van nieuwe impulsen voorzien. Hopelijk vindt hij het net weer als vanouds. De man waarvan we hopen dat hij tijdens het douchen ten aller tijden zijn shirt aan houdt (anders komen wij er zo bekaaid vanaf).
 27. 27. GEERT NEEFS De man die niet snel oogt, maar het wel is. Gaat samen met zijn broeder de strijd aan op de flanken. Of wordt het een broederlijke hereniging in de opstelling? Had niet veel met zijn vorige coach, gelukkig hebben wij er geen... Dansen Geertje!
 28. 28. JAN VAN DER VEN De Puyol van Made bleek een verschrikkelijk sta in de weg voor menig voorhoedespeler. Springt hoger dan de gemiddelde Masaï. Komt FIER versterken met scherpe verdedigende acties en even scherpe taalkundige opmerkingen.
 29. 29. TEUN SMULDERS Een keeper die in zijn handschoenen spuugt, maar niet in een biertje. Daarom past hij ook goed bij FIER. Hij mag de mentaliteit van zijn schoonbroer meenemen, maar niet zijn streken. Maakt de overstap van Nuenen en wij zijn blij met een echte ballenvanger dit jaar!
 30. 30. HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN
 31. 31. FINANCIEN Hoogte teambudget Budget 2012-2013 € 1.050 Restant 42,5 Budget 2013-2014 € 1.042,5 Restant € 393,5 Wenselijk budget 2013-2014 € 1.000 Bijdrage dit seizoen oude jongens krentenbrood € 25 pp Bijdrage dit seizoen nieuwe leden € 30 pp Reden: verschil moet er wezen! Budget na betaling € 988,5 Doel teambudget Aanschaf nieuw materiaal (broekjes, sokken, aanvoerdersband, keepersbroek etc.), slabbetjes, atten-tie sponsoren, gele kaarten (rode kaarten zijn voor eigen rekening), budget Fieruitje en wat dies meer zij.
 32. 32. BOETES Neuro:€ • Inloopshirt niet bij je hebben. • NIEUW: Je aan/afwezigheid niet voor vrijdagavond 18.00uur op teamers invullen. Tweeuro • Te laat aanwezig zijn in de kantine (kantineklok is leidend). Drieeuro • Fierjackie niet aan/bij je hebben. P.s. Omdat we nu twee jackjes tot onze beschikking hebben, is de boete verhoogd van 2 naar 3 euro. Het dragen van één van de jackjes is verplicht, het dragen van twee jackies wordt aangeraden! Vijeuro • Niet afgemeld op teamers én niet aanwezig op de wedstrijddag. • Indien aan jou uitgereikt: de MOTM-medaille niet bij je hebben.
 33. 33. KLEDINGVOORSCHRIFTEN Eigendom Jackjes, trainingspakken, voetbaltassen, aanvoerdersband, inloopshirts en alle overige spullen/kledij blijven te allen tijde in eigendom van team Fier. Wasbeurten Iedereen heeft minimaal 1x per seizoen een wasbeurt. Er zijn twee soorten wasbeurt: het wassen van de shirts, broekjes en sokken én het wassen van de trainingspakken. Op teamers worden de wasbeurten per weekend ingevoerd. Als je een bepaalde datum niet aanwezig kunt zijn, dan wordt op teamers de wasbeurt gewisseld. Teamers heeft altijd gelijk! Kledingdracht Iedereen is verplicht om op de wedstrijddag ten minste één jackje te dragen. Ook als mogelijke toe-schouwer (blessure, schorsing, tribuneklant) is een jackje dragen een verplichting. Daarnaast dien je een inloopshirt te dragen tijdens de warming-up voor de wedstrijd. Indien van toepassing is het dragen van de MOTM-medaille na de wedstrijd in de kantine ook een vereiste.
 34. 34. WISSELBELEID Willekeurig en wispelturig!
 35. 35. FIER UITJE Afgelopen seizoen is het eerste officiële uitje (na de officieuze aftrap-bbq bij Hein) uitgelopen op een fantastisch evenement. Trike-rijden en stappen in Leuven: nogmaals de complimenten voor de organisatie. Dit seizoen heeft Hans M de stoute schoenen aangetrokken en hij gaat trachten de roadtrip te overtreffen. Wie wil hem daarbij helpen? Een groepje van totaal drie personen heeft de voorkeur.
 36. 36. OVERIGE REGELS Zie contract of raadpleeg De Regelneef.
 37. 37. DIT WORDT ONS SEIZOEN!

×