ScanSaaS Facebook business accelerator en241011v1

487 views

Published on

The number of companies achieving real results with social media is increasing and so is it uptake. Over half of all marketers say they use social media as a part of their campaigns and spending of marketing resources on social media is increasing. The opportunity is there for your company to get involved in the conversation (which is already going on without you by the way.) The only difference is that if you’re not there, you will be missing out on potential leads, retention opportunities and brand awareness.
ScanSaaS has developed the product Facebook Business Accelerator that helps you reach your potential within social media.

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
487
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
86
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • ScanSaaS FaceBook Business Accelerator gjør din bedrift i stand til å utnytte mulighetene som Facebook gir deg for økt salg, service og merkebygging av din bedrift. Antall selskaper som oppnår virkelige resultater med sosiale medier er økende. Over halvparten av alle markedsførere sier de bruker sosiale medier som en del av deres kampanjer og bruken av markedsførings ressurser på sosiale medier er økende. Muligheten er der for din bedrift å bli involvert i konversasjonen som foregår i sosiale medier (som allerede foregår uten at du er der? ). Den eneste forskjellen er at hvis du ikke er der, vil du gå glipp av potensielle kunder, nysalg muligheter på dine kunder og økt merkevare kjennskap.ScanSaaS hjelper deg å nå ditt potensial innen sosiale medier.ScanSaaS har utviklet produktet Facebook Business Accellerator, som hjelper din bedrift med å etablere seg på Facebook.
 • Bruker bedrifter Facebook? Hvis man tar et raskt overblikk over bedrifter som bruker Facebook finner man raskt ut at mange gjør dette. Ikke nok med det, man finner lett store bedrifter og organisasjoner som har sosiale medier og Facebook sentralt plassert på sine nettsider. I denne sliden har vi noen ganske tilfeldige utvalsgte eksempler. Hvis du gjør en slik undersøkelse selv, so vil du finne det samme.Gjør de dette uten å ha en grunn til å gjøre dette? Facebook og sosiale medier som fenomen har for lengst passert punktet der det kan beskrives som en døgnfluge. Bruk av sosiale medier gir effekt. Det er en ny kanal for dialog og konversasjon.Sosiale medier og Facebook gir nå nye muligheter til å innovere og skape nye forretningsmodeller. Det understøtter nye trender som mobil bruk og «consumeraisationof it». Vi kan like det eller ikke, men Facebook har nok kommet for å bli. Du har valget om å ta det i bruk eller ikke. Ignorering av sosiale medier er neppe en god ide.
 • Sosiale medier er nytt. Det er de for de aller fleste av oss. Utviklingen går også rivende i forhold til hva sosiale medier brukes til. Vi ser mange eksempler på kraften i sosiale medier når de tas i bruk. Den arabiske våren er et eksempel. Bruk av sosiale medier har vært viktige verktøy i velte totalitære regimer i den Arabiske verden. Så over til noen eksempler hentet fra næringslivet. I tabellen ovenfor står resultatene av en undersøkelse som er foretatt av organisasjonen «Social Media Magic University» i USA. I USA har utbredelsen av sosiale medier for bedrifter kanskje kommet lengst. Her er en oversikt over hva som rapporteres tilbake av resultater for bruk av sosiale medier. Her berører noe av kjerne av bruken av sosiale medier. Fellesnevneren er at sosiale medier er med på å øke salget!
 • For å lykkes med sosiale medier, så lønner det seg å ha en systematisk tilnærmelse. På mange måter gjelder mye av det samme for Sosiale medier, som for nettsted. Uten plan og struktur, blir resultatene dårligere. Vi har delt det opp i 5 delområder:Lag en strategi: Sett deg mål for hva du ønsker å oppnå. Ønsker du økt salg? Ønsker du bedre kundeservice? Ønsker du en enhetlig profil for din virksomhet? Vi du bruke PR/Reklame midler på Sosiale medier? Vi du være med på Hypen? Vil du fremstå som en organisasjon som virker fremtidsrettet? Still deg spørmålene, og sett opp en enkel strategi.Etabler tilstedeværelse: Hvis du ikke er på Facebook, så må du nødvendig hvis etablere en tilstedeværelse. Her er det i Første rekke Facebook Sider som er relevant for bedrifter.Utvid rekkevidden: Du trenger å koble deg opp mot dine samarbeidspartnere. Likes, tags etc. Søk relevante kontakter. Send relevante meldinger. Hold kvalitet på kontaktene.Dyrk relasjoner: Du må regne med en innsats for å dyrke relasjonene. Jobb smart her, ellers så kan det bli en stor tidstyv.5 Grundig vedlikehold: Hold dine sosiale medier oppdatert. På samme måte som for websider, så blir informasjon svært fort utdatert. Fordelen med sosiale medier er at dette er forholdsvis lett og lite tidskrevende.
 • Din bedrift er unik. Din industri og din bransje kjennetegner deg. Vi hjelper deg med å hamre ut en strategi som passer for deg. Vi hjelper deg med å sette opp strategien, og hva som skal til for å gjennomføre målsettingen. Vår erfaring gjør at vi blir din sparringpartner i å finne en strategi som passer din bedrift.
 • Grunnsteinen i Facebook for din bedrift er din unike facebook side. På mange måter kan dette sammenliknes med en hjemmeside, men den er på Facebook. Din grafiske profil, og merke gjenkjenning kan vi da gjenskape på din Facebook side. Vi legger opp de side elementene som du definerer som viktige, og lager linker og andre ressurser til steder dø ønsker å sende trafikk fra din side.
 • Vi lager en Velkommenside på din Facebook side. Dette blir som «hjemmeside» på ditt nettsted. Hovedportalen for din tilstedeværelse på Facebook. Dette er en komprimert og fokusert portal som fungerer som en mini hjemmeside. Dette er på mange måter førsteinntrykket på din Facebook side, og det er viktig at denne utformes i forhold til hva din strategi er. Her kan du presentere produkter, servicemuligheter etc.
 • Facebook er et sted med stor trafikk. På mange måter funger den som en søkemotor. På Facebook er det korte meldinger og raske svar som gjelder. Det kan kanskje bli litt «konkurranse» mellom ditt nettsted, og din Facebook side? Løsningen på dette er å integrer Facebook med ditt nettsted. Da får det beste av to verdener. Dine nettsted besøkere kan se at du er på Facebook og følge deg der. De som finner deg på Facebook kan følge ditt nettsted. Du får trafikk begge veier. Facebook er med å generere trafikk til ditt nettsted, som vanligvis inneholder mer informasjon om din bedrift med produkter og tjenester. Kombinasjonen gir deg mer avkastning.
 • Du kan også få avanserte applikasjoner på Facebook. Eksempel på dette er video. Det er knapt noen grenser for type applikasjoner du kan etablere på Facebook. Mange bedrifter dupliserer nå sine forretningsprosesser de allerede har etablert på sitt nettsted med en Facebook versjon. Fe. Eks. bestillingssystemer, butikkløsninger etc.ScanSaaS her et tett samarbeid med det indiske programvarehuset Gateway TechnoLabs. De utvikler avanserte Facebook applikasjoner på internasjonalt toppnivå. Kom med dine ideer og behov, og vi kan lage en løsning.
 • GatewayTechnolabs (GTL)har laget en rekke applikasjoner for ledende internasjonale aktører. De besitter spiss/kjernekompetanse på området. De har en betydelig erfaringsbase som kommer deg til nytte når du vil lage avanserte applikasjoner. GTL kjennetegnes også med en avansert leveransemodell som fungere i global målestokk. Leveransekvalitet er nøkkelordet for deres forretningsfilosofi. ScanSaaS står for lokal kundekontakt, prosjektledelse og øvrig koordinering. Kombinasjonen lokal forankring og global sourcing gir deg konkurransedyktige løsninger.
 • Facebook er et effektivt annonsemedium! Markedsfører er virkelig i ferd med å finne ut av dette. Rapporter fra USA er entydige i denne sammenhengen. Facebook «sjeler» annonsemidler fra tradisjonelle media. Det er en grunn! Facebook gir deg enkel og billig annonsering med sterk lokal forankring, og utvalg til målgrupper.
 • Her eksempel på noen sider som vi har laget. Vi jobber mye med kunder som stiller store krav til grafisk utforming kommunikasjon. Dette er kunder som har oppnådd målbare resultater av sine Facebook sider. For eksempel Kartfestivalen, merket økt interesse og forbedret forhåndssalg av billetter som et resultat av facebook sider og nettsted med tett integrasjon.
 • Vi har laget produktet i to kategorier. Nivå 1 og Nivå 2Facebook Business Accelerator Nivå 1. Passer til de som ikke er på Facebook i dag."Kom om bord tilnærming" med oppsett av basisfunksjoner i Facebook og enkel integrasjonmed hjemmeside. Dette er en startpakke som gjør at du kommer i gang med Facebook for dinbedrift.Facebook Business Accelerator Nivå 2For deg som allerede er på facebook og er klar til å ta neste steg. Du er klar for profilering og egen"Velkommenside" med dit grafiske uttrykk. Du ønsker å se på mulighetene for annonsering.Du vil øke din rekkevidde med å ha en høyere aktivitet for å bli synlig. Du vil satse på å nå nye og eksiterende kunder via Facebook. 
 • Hvorfor skal du velge ScanSaaS? Vi er sertifisert innen sosiale medier, og har kompetanse på hvordan hjelpe bedrifter til å utnytte sosiale medier. Vi har forretningsforståelse, og kan hjelpe deg å forretningsutvikle på området for sosiale medier. Vi har en systematisk tilnærming, og benytter ledende verktøy og teknikker for å gi den en løsning som du blir fornøyd med.
 • ScanSaaS FaceBook Business Accelerator gjør din bedrift i stand til å utnytte mulighetene som Facebook gir deg for økt salg, service og merkebygging av din bedrift. Antall selskaper som oppnår virkelige resultater med sosiale medier er økende. Over halvparten av alle markedsførere sier de bruker sosiale medier som en del av deres kampanjer og bruken av markedsførings ressurser på sosiale medier er økende. Muligheten er der for din bedrift å bli involvert i konversasjonen som foregår i sosiale medier (som allerede foregår uten at du er der? ). Den eneste forskjellen er at hvis du ikke er der, vil du gå glipp av potensielle kunder, nysalg muligheter på dine kunder og økt merkevare kjennskap.ScanSaaS hjelper deg å nå ditt potensial innen sosiale medier.ScanSaaS har utviklet produktet Facebook Business Accellerator, som hjelper din bedrift med å etablere seg på Facebook.
 • ScanSaaS Facebook business accelerator en241011v1

  1. 1. Are businesses using Facebook?Yes, a lot of companies are already utilizing social mediaStatoil, Norway country portal, BMW, Manchester United.They all have social media present on their home page. Are theydoing this wrongly? We could all rank countless examples globally.Take a look around.
  2. 2. Who is using Social Media and for what?It´s a new channel for most of us... 86% of entrepreneurs, executives and career professionals use social media marketing But 72% have been participating for a few months or less USERS REPORT RESULT Social media provides results both for experienced users and newbies. see table for % result
  3. 3. Best Practices – 5-Step Success Cycle Regardless of industry, all successful entrepreneurs, executives and career professionals should follow the 5-step process to generate increased ROI for their business 2 Keep your eye on the prize 1 Increase exposure  Support your products and services  Create new business by converting seekers to prospects 3  Reinforce credibility and retain clients  Improve search engine visibility Expand reach to  Create strategic partners  Identify and recruit influencers5  Gain competitive intelligence across diverse audience  Be an industry leader – not a follower 4  Get your message out to many fast
  4. 4. Facebook Businesses AcceleratorWhat we deliver 1. STRATEGY We make a strategy together with you – tailor made and focused for you business  Create a strategy for your Facebook page for business  Create a Facebook page  Integrate with your website  Enhance your brand own custom made tabs on your side  Ads and receive qualified sales leads.  Expand your reach and make your customer interaction better
  5. 5. Facebook Businesses AcceleratorWhat we deliver 2. DESIGN We make Facebook page with your graphical aa profile integrated with your web site
  6. 6. Facebook Businesses AcceleratorWhat we deliver 3. WELCOME PAGE We make Facebook Welcome Page with your aa business profile and core business message
  7. 7. Facebook Businesses AcceleratorWhat we deliver 4. INTEGRATION We integrate Facebook with your web site creating aa qualified traffic to you website landingpages
  8. 8. Facebook Businesses AcceleratorWhat we deliver 5. FACEBOOK APPS We make Facebook apps –aa Video
  9. 9. Facebook Businesses AcceleratorWhat we deliver 6. ADVANCED APPS We make advanced Facebook Apps – Partner with aa Gateway TechnoLabs
  10. 10. Facebook Businesses AcceleratorWhat we deliver 7. FACEBOOK ADS We help you start Facebook ads to increase your aa sales
  11. 11. Facebook Businesses AcceleratorWhat we deliver SHOWCASE Facebook pages we have made aa
  12. 12. Facebook Business AcceleratorProduct Levels Details LEVEL 1This is the solution if you are not on Facebook. “Get onboard approach” creating all base features in Facebookand simple integration with your website. This is astarter pack that gives you Facebook capability andpresence for your business on Facebook. LEVEL 2Solution for you that already have a presence onFacebook and ready for the next step. We are ready forupdated profile and own Welcome Page presenting yourgraphical profile. You are ready to start to exploitFacebook ads. You will expand the reach and activity foryour business to be more visual in online media. You willuse Facebook to get new leads and enhance yourcustomer communication Troubleshooting You have already implemented parts of the content found in Level 2? – No problem. We analyze your case and will adjust the offering to your current status and reach an updated price for the project.
  13. 13. Facebook Businesses AcceleratorWe are a new venture motivated to help you takeadvantage of social media Certified to help and advice you Resources with extended business knowledge and experience Systematic approach Framework, using market leading tools and methodologywww.scansaas.com
  14. 14. Get your Facebook Page now!Fill in the form and we will contact you.+47 922 19 765post@scansaas.com

  ×