Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ref IT

835 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Ref IT

  1. 1. GPS til IT-branchens guld Rekruttering af de bedste IT-ledere og -specialister
  2. 2. national og internationalrekruttering med indsigt Hos Randstad Professionals har vi stor erfaring med På den måde er du altid på rette vej, hver gang du leder rekruttering af topkvalificerede ledere og specialister efter de bedste medarbejdere indenfor IT. indenfor IT. Mennesket bag kandidaten Vores rekrutteringskonsulenter er selv uddannede og For os er det afgørende, at din nye medarbejder har mere specialiserede inden for IT, hvilket betyder, at vi har et med i bagagen end blot de rigtige faglige kvalifikationer. dybt og indgående kendskab til dit marked. Dertil kommer Vi kigger derfor også bag den faglige kandidat og søger vores globale netværk af kompetente kandidater og efter den personlighed, der bedst muligt passer med kontakter, så vi hurtigere kan sætte os ind i dine ønsker kulturen i din virksomhed. og krav til den ideelle medarbejder, hver eneste gang behovet opstår. Randstad – en del af Fortune 500 Vi er stolte over, at kunne præsentere Randstad på 2012 Hos Randstad Professionals kender vi derfor begge sider Fortune 500-listen over ”World’s Most Admired” virksom- af bordet, hver gang vi skal rekruttere for din virksomhed. heder, som én ud af bare tre rekrutteringsvirksomheder.
  3. 3. det er noget sludder,at ingen er perfekteSom kunde hos Randstad Professionals får du en målrettet har sikret os, at matchet er en succes. På den måde sikrerog engageret samarbejdspartner med opdateret viden, vi, at ingen viden går tabt i forløbet, og at vi kan levereindgående markedskendskab og kvalificerede kontakter den bedste kandidat til jobbet.fra Slagelse til Shanghai. Mist aldrig troen på den eneste eneFørste gang vi mødes, stiller vi en konsulent til rådighed Med Randstad Professionals i ryggen lever håbet om lykken,for dig med speciale inden for netop dit IT-område. hver gang du står med et rekrutteringsbehov. Vores spe­Derefter går vi gang med at danne os det fulde overblik cia­ister identificerer, vurderer og præsenterer kandidater, lover din virksomhed og dine behov på baggrund af en hvis færdigheder, erfaring og karrieremål matcher din360-graders foranalyse, der skal sikre jer det perfekte match. organisation og opfylder dine særlige krav. På baggrundKonsulenten fungerer samtidig som din kontaktperson i af vores indsigt i din virksomhed og dine krav finder vihele rekrutteringsforløbet, indtil kandidaten har under- den helt rigtige kandidat, som fra dag ét kan gå ind iskrevet ansættelseskontrakten, og vi i opfølgningsarbejdet virksomheden og gøre en forskel.
  4. 4. ”Samarbejdet var hele vejen igennem professionelt, og vi har hele tiden følt os i gode hænder.” Vores opgave til Randstad Professionals lød på at nye job også den udfordring at bevare det gode finde en afløser til vores mangeårige Nordiske IT- og forandre det mindre optimale – med respekt manager. Jobbet er i centrum af en dynamisk proces, for den forretningskultur, som var fremherskende. hvor lokale forretningskrav skal afbalanceres med en global konsolideringsproces. Det globale bud­ Randstad fandt frem til flere gode kandidater. Den skab skal sælges indadtil og det lokale budskab kandidat vi valgte til jobbet, er stadig ansat og gør skal sælges til den globale IT-funktion. et fremragende stykke arbejde. Det var simpelthen den bedste, vi kunne få. Samarbejdet var hele vejen Desuden skulle den nye medarbejder afløse en igennem professionelt, og vi har hele tiden følt os mangeårig medarbejder, som havde opbygget IT- i gode hænder. funktionen fra bunden. Dermed omfattede detRalph MathiesenFinance Director Nordics
  5. 5. PersonalecheferI Danmark anbefalerRandstad til rekruttering ”Vi anbefaler at bruge Randstad til rekrutteringsopgaver, fordi de har ekspertisen og kan tilbyde en lang række kvalitetsprodukter inden for rekruttering. Hvis virksom- heden har brug for en vikar, vil oprette sit eget vikarbureau i virksomheden eller skal rekruttere nye medarbejdere, så er det Randstad, man bør henvende sig til.” Organisationen, Personalechefer I Danmark (PID).
  6. 6. vi finder Holger I en verden, hvor informationsteknologien udvikler sig lynhurtigt, og hvor jagten på de mest eftertragtede kandidater kræver både tid og ressourcer, er det vigtigt at kunne trække på det helt rigtige overblik, knowhow og ekspertise. Hos Randstad Professionals opererer vi globalt i jagten på en skræddersyet løsning til din virksomhed. Vi tilbyder altid en kreativ og innovativ rekrutteringsstrategi baseret på dine teknologiske krav og researcher derefter hele verden, så du får den helt rigtige profil til din virksomhed. Kontakt Randstad Professionals, når du sidder med behovet for medarbejdere med speciale i IT.
  7. 7. ”Jeg fik ansat den rigtige til stillingen allerede i første runde.Det sparede mig for en masse tid.”Det føltes som en umulig opgave, da jeg var på udkig Jeg fik ansat den rigtige til stillingen allerede i førsteefter en kompetent Solution Architect til applikations­ runde. Det sparede mig for en masse tid, at jeg kuninfrastruktur i vores interne IT-afdeling. blev præsenteret for relevante emner.Gennem vores HR-afdeling fik jeg et møde i stand I den periode, hvor Randstad var i gang med at søge,med Randstad Professionals, hvor jeg stille og roligt blev jeg ugentligt informeret om fremdriften, og jegkunne sætte dem ind i mine behov og krav til kandi- havde hele tiden en god fornemmelse af processen.daterne. Det var en yderst professionel oplevelse, og Jeg fik et klart indtryk af, at kandidaten forud for sitkandidatpræsentationen, som efterfølgende blev frem­ første møde med mig, allerede var blevet grundigtlagt, indeholdt også alle de kritiske elementer fra det, briefet om stillingens indhold takket være Randstadsjeg efterspurgte. dygtige konsulent. Det gav mig stor tryghed i hele forløbet fra briefing til ansættelse.Den første håndfuld af kandidater, som RandstadProfessionals præsenterede mig for, opfyldte stort setalle de krav, jeg havde. Resultatet var imponerende. Arif Beg Udviklingschef
  8. 8. In-MindRandstad Professionals løser bl.a. opgaver for følgende kunder: National & international rekruttering med indsigt Scan koden og få alle Randstad Professionals Tel. +45 33 93 08 00 kontaktdata direkte Vester Farimagsgade 7, 2. sal professionals@randstad.dk på din smartphone DK-1606 København V professionals.randstad.dk

×